Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 maart 2016

Energie Update / 19 Maart 2016 / Jenny Schiltz

Energie Update
19 Maart 2016 / Jenny Schiltz
De energie is gewoonweg verbazingwekkend momenteel en wij zijn in een diepe periode van integratie. Hoe dit eruit ziet varieert per persoon en waar zij in dit proces zijn. Wij zijn collectief aan het werken met het integreren van vroegere levens en tijdlijnen. Dit helpt ons om te zien, dat wij vele dingen gedaan hebben en aldus vele dingen geweest zijn, dat als wij elkaar oordelen, wij onszelf oordelen. Sommigen integreren het Goddelijke Mannelijke/Goddelijke Vrouwelijk in hun wezen, evenwicht brengend. Anderen werken eraan om de lagere chakra’s in/naar de uitlijning met de hogere wezens te brengen. Velen van de eerste golfers en pioniers werken eraan om meer van hun zonne-aspect in hun vorm te brengen. Diegenen die aan het kristallijnen raster werken helpen om de rasters in de 6de dimensie en daaraan voorbij te versterken. Dit is een echt drukke tijd.

“Kristallijn Worden” / 18 Maart 2016 / Fran Zepeda


“Kristallijn Worden”
18 Maart 2016 / Fran Zepeda
Zegeningen iedereen! Ik werd begeleid om deze begeleiding die ik ontving tijdens een eerdere toegangspoort opnieuw te delen, welke nu nog steeds relevant is tijdens deze krachtige Maart Toegangspoort van binnenkomend Licht:
“Voel gewoon het binnenkomende Licht, absorbeer het dierbare, en geniet van de alchemie. Voel het jou infiltreren en transformeren. “Zie” het jou infiltreren en transformeren, en jou verheffen, terwijl je het volledige 5de dimensionale Kristallijnen Licht wordt doorheen al je vier lichamen.
Adem het gewoon in en voel de opwaartse kracht van je nieuwe manier van Zijn. Voel en “Zie” het Licht en de Sprankeling van je nieuwe manier van Zijn. Kom erin thuis, binnenin je Hart, en commandeer al je cellen en lichamen om het vijfde dimensionale Kristallijnen ZonneLicht te verwelkomen om al je lichamen te transformeren - etherisch, mentaal, emotioneel en fysiek…

Cobra’s bericht over een nieuw interview en ascentie conferenties – en verder enkele nieuwe publicaties op eventnl /18 maart 2016


Cobra’s bericht over een nieuw interview en ascentie conferenties
– en verder enkele nieuwe publicaties op eventnl
18 maart 2016
1
Bericht van Cobra, 18 maart, Een nieuw interview en komende ascentie conferenties

Binnenkort zal een belangrijke situatie update worden gegeven, hopelijk volgende week.

Tot dan zou je wellicht dit nieuwe Cobra interview willen lezen, door Essayenya Mosteenya (eventnl: vertaling volgt):


Er is recent ook een nieuwe Tachyon healing kamer geïnstalleerd in South Dakota, en je kunt zijn fantastische healing energieën ervaren:

2016-03-18 Banner 


Een Schrijven van de Schepper /18 maart 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Meer! ”

receiving

Wat je verwacht is misschien niet precies wat je krijgt.
Soms, vereist jullie hoogste goed dat jullie veel, veel meer ontvangen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: Vraag en Antwoord 644: Wordt de Duistere kant sterker? / Lee Carroll Geplaatst: 19 maart 2016


644: Wordt de Duistere kant sterker?
Lee Carroll
Geplaatst: 19 maart 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

In de laatste zes maanden hebben wij vele veranderingen gezien. Een van de meest diepgaande daarvan komt in twee delen. Ten eerste: de toename van persoonlijke moeilijkheden die erop doen lijken dat de duistere kant energie verzamelt voor een veldslag, en ten tweede: uit een zeer duidelijke houding van velen die aan boord waren en Nieuwe Tijds-ideeën hadden, maar de laatste tijd bijna aan zelfvernietiging hebben gedaan door hun eigen licht te verwijderen. Laten wij in het kort even kijken naar deze twee gebieden en hoe zij in verband staan met water nu gebeurt.

Jullie kunnen het er niet mee eens zijn maar een van de pijlers van de leringen van Kryon zegt dat er “geen duistere kant” is. Laat mij dit uitleggen: Kryon vertelt ons dat er geen groep entiteiten bestaat of een grote entiteit (horens of niet) die erop uit is om jullie onderuit te halen. Dit klinkt allemaal mooi, maar dit is zeker niet de manier waarop velen ernaar kijken. Het gaat ook tegen de Oude spirituele traditie in en ik kan er persoonlijk van getuigen dat er een hoop duisternis aan de gang is! Wat is er dus werkelijk aan de hand? Als er feitelijk geen duistere kant is, waar komen al deze uitdagingen dan vandaan  en waarom lijkt het erop of wij allemaal worden aangevallen?


vrijdag 18 maart 2016

Mike Quinsey: Channeling van zijn Hogere Zelf / Het Licht op de Aarde is Aanzienlijk Gestegen / 18 Maart 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
Het Licht op de Aarde is Aanzienlijk Gestegen
18 Maart 2016

Veel is er aan het gebeuren terwijl het Licht meer zielen voor de waarheid van hun bestaan ontwaakt. Voor veel te lang werden jullie letterlijk in het donker gehouden, maar nu reageren jullie op de hogere vibraties. Jullie zijn uit de cocon van vergeetachtigheid vandaan gebroken, en beginnen jullie ware plaats in het Universum te begrijpen, als jullie alleen maar de waarheid van jullie luister zouden kunnen begrijpen en jullie ware plaats als een Wezen van Licht in zouden kunnen nemen. De sluiers van duisterheid worden opgetild en jullie zijn langzaam jullie bestemming aan het begrijpen. Jullie zijn veel groter dan waartoe jullie geleid werden te geloven, en als jullie aangaande de waarheid ontwaken, zullen jullie de ketenen afgooien die jullie geleid hebben naar jullie “gevangenschap” op de Aarde. De waarheid kan niet langer van jullie weggehouden worden, en jullie vinden alles uit over de leugens die de waarheid van jullie weggehouden hebben. Het is nu allemaal aan het veranderen hoewel er enige verwarring zal zijn als het nieuwe met het oude vermengd. Niettemin, snellen de zaken voort en is het slechts een kwestie van tijd voordat de waarheid duidelijker wordt. De Duisteren mogen nog steeds de vooruitgang vertragen, maar zij bezitten niet langer de macht meer die zij voorheen hadden. Ben ervan verzekerd dat jullie beschermd worden door de Galactische Strijdkrachten en dat zij niet het plan voor jullie vrijheid toe zullen staan om toegeëigend te worden.

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht / 17 Maart 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
17 Maart 2016

Blossom: Hallo! Ik heb het nogal druk gehad en zag de afgelopen week geen kans om met jullie te praten. Gaat het goed met jullie?

Federatie van Licht: Wij zijn buitengewoon Verheugd dat wij onze gesprekken met jou, Lieve Blossom, kunnen voortzetten.

Wij hebben het onderwerp betreffende de aanzienlijke vooruitgang aangeboord en derhalve besloten dat we verder kunnen gaan met een delicatere combinatie van gedachtepatronen, waardoor het gemoed verlicht kan worden.

Blos: Hemeltje, hemeltje! Dat was een volzin … die woord voor woord doorkwam … en ik heb er geen idee van of iemand er wijs uit kan worden. Laat me het even teruglezen. Mmm … zullen we het eens in het Swahili proberen? Wat bedoelen jullie eigenlijk?


Saul: Steeds als je je voelt aangevallen, sta je het onwerkelijke toe je denkgeest te beïnvloeden / John Smallman op 28 oktober 2012/ Geplaatst 18 maart 2016


Saul:
Steeds als je je voelt aangevallen, sta je het onwerkelijke toe je denkgeest te beïnvloeden
John Smallman op 28 oktober 2012/
Geplaatst 18 maart 2016

Een van de vele heerlijke dingen die je zult ontdekken wanneer je ontwaakt uit je nogal lange slaap is hoe helder, duidelijk, en enthousiast levendig alles lijkt te zijn, en dit zal niet alleen te wijten zijn aan de uiterlijke schijn, want dat is van de illusie. En wanneer je meer in afstemming raakt met volledig ontwaakt zijn, volledig bewust, zal de kracht van die sensaties intensiveren terwijl je vermogen ze te ervaren toeneemt. Het zal geen instant ontwaken zijn in de volle schittering van Gods Tegenwoordigheid, want dat zou in het begin nogal overweldigend zijn; in plaats daarvan zal de schittering voorzichtig in het tempo stijgen dat het meest geschikt is voor jullie groeiende mogelijkheden om jezelf op hen af te stemmen.

Je zult weten dat je Thuis bent want je zult de Realiteit van de schepping kennen en ervaren als deel van jezelf, en jezelf als deel van de schepping – eeuwig onafscheidelijk, een met je Schepper - en de vreugde daarvan is niet te beschrijven. De Realiteit is een waarlijk verbazingwekkende ervaring waarvan jullie je collectief voor veel te lange tijd afgesloten hebben, en dat staat op het punt definitief te worden rechtgezet. Je werd als een met God geschapen; Zijn Wil en de jouwe zijn voor eeuwig op elkaar afgestemd; misverstanden, van welke aard ook zijn daarom volstrekt onmogelijk; en jullie ontwaken zal je terugbrengen naar die magnifieke staat.

De lichtenergie vanuit het Atlantische bewustzijn zal opnieuw een rol gaan spelen / Ontvangen door Berry Vincenta / Geplaatst 18 maart 2016


De lichtenergie vanuit het Atlantische bewustzijn zal opnieuw een rol gaan spelen
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 18 maart 2016

“Klopt het dat Atlantis in deze tijdspanne weer heel duidelijk de energie laat voelen? En  zijn er mensen die zo bewust aan het werk zijn op de aarde, mensen van andere planeten, wezens van andere planeten ?”

Datgene wat nu op dit moment zich ontvouwt in deze nieuwe tijd is een enorme sprong die gemaakt wordt, maar deze sprong laat  hele oude sporen zien. En deze oude sporen, deze enorme oude energiedraden, die nog  zo geladen zijn, zijn nog  diep verbonden met planeet aarde, zijn nog steeds diep verbonden in dit zonnestelsel. En daarin ligt , zeker op dit moment , nog een heel belangrijk veld wat de invloed doet gelden ten opzichte van het enorme Lichtveld waar deze wereld op dit moment mee te maken heeft.

Een Schrijven van de Schepper / 17 maart 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
17 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Onthoud dit ”

image-6-for-yourlife-telly-16-jan-2012-gallery-307602597

Wanneer anderen je gevoel van eigenwaarde kwetsen, je vernederen,
vermorzelen of elke andere ongewenste menselijke eigenschap presenteren
onthoudt dan; je wordt niet aangevallen.
Ze vallen zichzelf aan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 18 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

18 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
      dat God wil dat je weet…


... Dat groot en onverwacht goeds nu naar je toekomt.

Je hebt gewacht op een verschuiving in de energie, 
en die verschuiving is gebeurd.
Het enige wat je hoeft te doen is bereid te zijn om je nieuw gevonden goed te ontvangen.
Sta op de uitkijk.
Het komt misschien op een tijdstip en op een manier die je niet zou hebben verwacht 
of ingebeeld.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

donderdag 17 maart 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Lichtwerkers, Laat Oude Programma’s gaan en Verenig je in Liefde! / 8 maart 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Lichtwerkers, Laat Oude Programma’s gaan en Verenig je in Liefde!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
8 maart 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij zijn zo verheugd!

En ja, wij zijn de Gouden Eeuw binnengegaan waar ongelimiteerde mogelijkheden zijn die ervoor zorgen dat jullie jezelf niet in de oude energie houden of in de programma’s die zo zorgvuldig werden opgezet om jullie te verdelen, ja, te veroveren, jullie te controleren en in slavernij te houden en alle worsten die jullie werden voorgehouden en alle dinars, dollars en geldsoorten die daarbij hoorden. Ik sta hier nu voor jullie met ontzettend veel liefde in mijn hart en verwelkom jullie hier bij deze samenkomst, maar ik moet jullie vragen – degenen van jullie die hier op de brug van mijn schip, De Nieuw Jeruzalem zijn, met mij en alle anderen. De Anderen van het Licht die hier zijn gekomen om in liefhebbende Eenheid met jullie te zijn – waar er onder jullie nog steeds mensen zijn die vastzitten aan deze oude concepten, deze oude verhalen, deze oude zienswijzen en, laten wij het beestje bij zijn naam noemen, ook enkele waarden? 

Er is niets mis – en ik zeg dit met gebruik van het woord zoals dit is bedoeld en het wordt al eeuwenlang gebruikt in de derde dimensie – is er ook maar iets mis met het willen hebben van overvloed voor jezelf, met het verlangen naar comfort en een levensstijl die ervoor zorgt dat deze dingen, op dit moment zouden komen vanuit het hebben van overvloedige aanwezigheid van geld? Absoluut niet! Maar wat zijn de bronnen? Waar krijgen jullie dit van?  

Live Kryon Channeling 166: Kwantum Patroonvorming. 5 / 23 januari 2016 /Lee Carroll /Geplaatst: 17 maart 2016

Live Kryon Channeling 166:
Kwantum Patroonvorming. 5
Deze live channeling werd gehouden in San Antonio, Colorado.
23 januari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 17 maart 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De individuen

Een individu komt naar jullie toe en hij is boos. Hij is grof en onaardig. Alles dat uit zijn mond komt is grof en hatelijk en jullie lopen weg van deze ervaring en denken: “Wat is er aan de hand met die persoon?” Ik wil jullie dit vertellen: Er is niets mis met hem. Hij zit gewoon in overleving. Onvriendelijkheid en grofheid zullen aandacht krijgen en ervoor zorgen dat hij wordt opgemerkt.

Het draagt een energie, hoewel jullie die niet lekker vinden, aandacht oproept en misschien zelfs autoriteit door angst. Nogmaals, jullie kunnen er niet van houden, maar dit is de manier waarop zo iemand verder wil overleven en velen doen het zo.

In een oude energie werkt dit voor hen en er niet iets dat zij kunnen zien dat die plaats kan innemen. Voor hen betekent het dat zij een wereld zullen overleven waarin iedereen wil hebben wat zij willen hebben. In feite zijn er culturen, zelfs vandaag de dag, die vastzitten in ruwheid omdat zij zeggen dat compassie en vriendelijkheid gelijk zijn aan zwakte. Zij denken: “Je kunt niemand overwinnen met compassie en vriendelijkheid. Zij denken: ”Dit is voor de zwakke mensen van de planeet!”


Nieuwe ziektekostenverzekering: Gezondheid en mens centraal! /17 Maart 2016 / Irma Schiffers


Nieuwe ziektekostenverzekering: Gezondheid en mens centraal!
17 Maart 2016 / Irma Schiffers


De transformatie 

Gisterenavond hadden we in de radio-uitzending van  ‘From the unseen worlds’ Robbert Geelen te gast. Robbert is al een tijd bezig om een nieuwe verzekering van de grond te tillen die niet te vergelijken is met de huidige ziektekostenverzekering, maar ‘Gezondheidsverzekering’ genoemd wordt. Het is goedkoper, rendabeler, maar wat vooral belangrijk is, is dat de mens en de keuzevrijheid met betrekking tot ‘zorg’ weer centraal staat.

Een zeer interessant, nieuw initiatief en het streven is om deze verzekering per 1 januari 2017 te starten; daarbij is het speerpunt ‘Samen beslissen, samen kiezen en samenwerken’,  zodat het betaalbaar wordt maar vooral je eigen keuzes bepalen als het gaat om behandelingen, artsen, natuurgeneeskundige artsen, etc.

Benjamin Fulford: Indonesische president brengt bezoek aan Nederland om over goud te praten met P2 vrijmetselaars / 15 maart 2016

Benjamin Fulford:
Indonesische president brengt bezoek aan Nederland om over goud te praten met P2 vrijmetselaars
15 maart 2016

De achterkameronderhandelingen over het vrijgeven van fondsen om een enorme wereldschoonmaak te financieren nam een dramatische wending vorige week terwijl de President van Indonesië Joko Widodo een plotseling besluit maakte om naar Nederland te vliegen om te praten over goud, zeggen CIA bronnen in Indonesië. Widodo, of Jokowi zoals hij bekend staat, besloot een bezoek aan Nederland te brengen, de voormalige koloniale heersers van Indonesië, om een burgeroorlog te voorkomen, zeggen ze. De burgeroorlog zou zijn tussen facties die China ondersteunen en degenen die naar het Westen leunen, zeggen de bronnen. In Nederland zal Jokowi vertegenwoordigers van de P2 vrijmetselaarsloge ontmoeten die zullen vragen om toegang tot goud dat opgeslagen ligt in Indonesische bunkers, zeggen ze. Het Indonesische persbericht over het geplande bezoek citeert een Indonesisch regeringsbeambte die zegt: “er zal een enorme verrassing plaatsvinden binnen de komende twee weken.”


In verband hiermee, heeft VS Secretaris van Staten John Kerry contact opgenomen met vertegenwoordigers van de White Dragon Society in Indonesië om ook naar het goud te vragen, zeggen de CIA bronnen. Scull & bones Satanist Kerry zal niets hiervan krijgen, zeggen WDS bronnen.

Kinderen en hun herinneringen aan een vorig leven / tekst: Layla van Oppen geplaatst 17 maart 2016

Kinderen en hun herinneringen aan een vorig leven
tekst: Layla van Oppen
geplaatst 17 maart 2016

Ieder van ons heeft wel eens in a split second een deja vu gehad. Een gevoel, een weten of zelfs een ervaring dat je sterk doet vermoeden "dit" eerder meegemaakt te hebben. Het geeft je vaak een ongrijpbaar gevoel, maar toch is het eigen. Wellicht is "dit" afkomstig uit een vorig leven en vindt de herkenning in een nieuw referentie, dit leven plaats. Mijn waarheid is dat we allemaal een hogere zelf/ziel, een basis-bron hebben. Vanuit hier worden alle levens van ons in willekeurige volgorde gepland, geactiveerd, gearchiveerd en gestuurd. Te denken aan karma; levenservaringen en levenslessen.


Op deze dag van je leven / 17 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

17 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…... dat God elke minuut van elk uur van elke dag tegen je praat.

Je bent nooit alleen of zonder hulp en begeleiding, raad of advies.
Je dient enkel puur en oprecht een vraag te stellen en God zal je,
 direct en onmiddellijk antwoorden.

Het antwoord kan komen in een onverwachte vorm, maar zal komen.
Jouw enige taak zal dan zijn om het niet te negeren; om het te zien voor wat het is.
Omdat je weet dat deze bijzondere woorden een antwoord kunnen zijn op jouw vraag
of God wel naar je luistert of jou begeleiding aanbiedt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 16 maart 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
16 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” De Gracht ”

Caerlaverock_Castle_from_the_air_1

Net als een gracht rond een kasteel; beschermen jullie jezelf.
Om de onnodige muren af te breken,
moeten jullie je verzetten tegen het dieper graven van de gracht.
Het is een afleiding om te voorkomen dat jullie op het echte punt terechtkomen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De Raad: “Luister Je?” / 16 Maart 2016 / Ron Head

De Raad:
“Luister Je?”
16 Maart 2016 / Ron Head
Wij spreken vandaag tegen diegenen die wensen om zich meer bewust van ons te worden, van deze Raad, en nog belangrijker, van hun Hogere Zelven. Wij zeggen ‘nog belangrijker’ omdat je eigen Hogere Zelf je verbinding is met alles dat niet in je fysieke droom is. Je fysieke droom zal helemaal voorbijgaan op het één of andere punt. Deze hogere vlakken zullen dat niet. Dus weten wij dat het jullie nu zou betamen te beginnen meer bewust te worden van deze verbinding, in plaats van erop te wachten dat het jullie opgedrongen wordt door jullie ‘geboorte’ in/naar deze andere dimensies wanneer jullie fysieke voertuig diens “over datum” datum bereikt heeft.
Welnu, er is een groot aantal van jullie die geen dagelijkse meditatie uitoefening hebben. Jullie hebben een visioen van een persoon in gedachten die toegewijd is om uren, dagen en jaren in een fysieke positie door te brengen die jullie niet kunnen bereiken, nadenkend over hun navel, en miraculeuze dingen zien en horen. Jullie hebben daar geen tijd voor.
Wij zouden graag een kleine correctie willen maken aangaande dat beeld, als we mogen. Er zijn net zoveel methodes om te doen wat er vereist is als dat er individuen zijn. Wat echt belangrijk Is in het plaatje is dat de persoon, en zij zijn allen personen net zoals jij, op diens innerlijke werkelijkheid reflecteert. In feite zijn zij aan het luisteren. Zij maken de verbinding waar wij over spraken in de eerste paragraaf.

woensdag 16 maart 2016

Eenheidsbeleving in Toewijding. (Discipelschap) / Door Berry Vincenta / Geplaatst 16 maart 2016


Eenheidsbeleving in Toewijding.
(Discipelschap)
Door Berry Vincenta
Geplaatst 16 maart 2016

De mens op zich is eeuwenlang toegewijde geweest aan allerlei lagen in ontwikkeling van zijn bewustzijn. Hij is toegewijd geweest aan een wereld die in iedere incarnatie iets anders liet zien of iets anders van hem of haar vroeg.

Er is veel geweest wat heeft gevormd en deze gevormdheden in het leven zelf zijn vormen, die nu op dit moment niet meer van dienste zijn t.o.v. het leven en het bewustzijn nu.

Deze vorm is de oude vorm, is de oude vorm van toewijding. De oude toewijding zoals u die allen nog kent, draagt hele oude sporen in het onderbewustzijn die u soms dreigen terug te trekken, als een magneet naar een veld waarin u zichzelf niet meer voldoende neer kunt laten.

Het is belangrijk voor uzelf om te weten dat uw toewijding een heel brede toewijding vereist.

Sheldan Nidle / 15 maart 2016

Sheldan Nidle - 15 maart 2016


11 Ahau, 13 Ceh, 12 Manik

Selamat Jalwa! De voortgang richting een enorm mondiaal succes gaat verder! Ondanks een serie procedurele aanpassingen vorige week ging de noodzakelijke verspreiding van de fondsen door. Op dit moment zijn de historische waardepapieren verplaatst en gewaarborgd. De wereld is klaar voor een nieuwe munteenheid die veel eerlijker vertegenwoordigd is en die waarlijk de echte waarde van de economie van elke natie weergeeft. Daaraan toegevoegd is er de allerlaatste wereldwijde verplaatsing van goud naar beveiligde opslagplaatsen, wat het voor de valuta van elk land eenvoudig maakt om door goud te zijn gesteund. Deze operatie werd enigszins vertraagd doordat er aan talloze veiligheidsmaatregelen moest worden voldaan en het goud op de juiste wijze moest worden beveiligd. De Oude Families en Koningshuisleden eisten dat er, zoals eerder afgesproken, overeengekomen speciale operaties werden uitgevoerd. Deze zaken worden momenteel geregeld en een speciale timing-maatregel is genomen. Dit betekent dat de leveringen onderweg zijn en dat fondsen spoedig op de rekeningen staan van degenen die eerder op de lijst stonden om deze gelden aan het begin van de verschillende humanitaire projecten te ontvangen. Wanneer dit voor elkaar is wordt er tevens een aantal andere bronnen geactiveerd. Deze fondsen zullen de voorbode zijn van nieuw bestuur en daarmee komt het einde aan de tientallen jaren durende UFO doofpot in zicht.

Hemelse Zegeningen met Sanat Kumara: deel 5 - Bespreekt de Universele Wet van Geven en Ontvangen- - 10 September 2013 / Linda Dillon

Hemelse Zegeningen –
Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Geven en Ontvangen
10 September 2013/16 maart 2016/ Linda Dillon 

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Wij gaan door met onze serie over de Universele Wet met de discussie van de Wet van Geven en Ontvangen. Sanat Kumara keert vandaag terug om ons te helpen begrijpen dat met het oog op het bereiken van balans en ons volledige potentieel, het noodzakelijk is om in staat te zijn te ontvangen alsook om onszelf in dienstbaarheid aan te bieden. Velen van ons zijn op een dagelijkse basis toegewijd met het dienstbaar zijn aan anderen, echter samen met dat moet een verering van het zelf komen. De Raad van Liefde verteld ons dat dit is waar creatie plaatsvindt, binnenin de heelheid van wie we zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 15 maart 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Triggers ”

images (1)

Mijn liefste kind; er zijn dagen dat je oog in oog komt te staan met jouw 'triggers'.
Zo onaangenaam als ze kunnen zijn is het belangrijk voor je om in het moment te blijven,
ze te identificeren en te begrijpen.
 Of het nu de manier is waarop iemand tot je spreekt,
of een gezicht of geur is,
zijn ze daar geplaatst (en je vestigt ze op jou) om zelf-vergeving en
 vergeving van anderen te oefenen.
In plaats van meteen te reageren,
haal adem en neem even de tijd om het te zien voor wat het werkelijk is ....
een mooi moment van de groei.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 16 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

16  Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... Dat je een puur kind van God bent, mooi in je onschuld - en
dat dit waar is, ongeacht wat je misschien hebt gedaan.

 Er is geen strafbaar feit dat je ooit kunt plegen en je kan beroven van jouw pracht,
of van het wonder van wie je bent.
Maar wie onder ons is niet van het pad geraakt,
of heeft niet een ander verraden, 
heeft niet onverstandig gehandeld, 
of is nooit ten prooi gevallen aan de verleiding, 
of heeft niet toegegeven aan een verlangen of een verslaving?

Een ieder van ons is menselijk. 
En in Gods ogen maakt ons dat perfect.
Werkelijk. Precies zoals we zijn.
Net als 3-jarigen, die angstig naar ouderen opkijken, 
zich afvragend met trillende lippen
of zij een pak slaag krijgen voor het overtreden van de regels ...