Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 maart 2016

Interview met Cobra, 18-2-2016, door Rob Potter, - vervolg- en wat aanvullende info / 04 Maart 2016


Interview met Cobra, 18-2-2016, door Rob Potter, -
vervolg- en wat aanvullende info
04 Maart 2016

Voorwoord van Veronica: excuses voor het lange wachten op het vervolg van het interview. Ik heb een aantal dagen zonder internet gezeten en kon niets doen (woon afgelegen). Hieronder heb ik voor de volledigheid het hele interview geplaatst, inclusief de introductie van Rob. In de tekst heb ik aangegeven waar het tweede deel begint.

Cobra plaatste op zijn blog een link naar een website waarop antwoorden uit veel van de interviews met hem zijn gerubriceerd op onderwerp. Het is Engelstalig en ik zal de komende tijd wat van deze onderwerpen gaan vertalen.

Als je vragen hebt die je in het volgende interview beantwoord zou willen zien, kun je ze in het Engels sturen aan cobraquestions@prepareforchange.net

Het Interview – introductie

Ascentie Berichten De Energieën van Maart / 3 Maart 2016 / Kara Schallock

Ascentie Berichten
De Energieën van Maart
3 Maart 2016 / Kara Schallock

Maart is een volgende Krachtige maand. Volgende week hebben we de Zonsverduistering, dan de week erna de Equinox en dan de opvolgende week is de Volle Maansverduistering. Whoa! Heel veel energie is ingepakt in de volgende weken; energie om ons te helpen voorwaarts te gaan, ons zelfs hoger verschuivend. Terwijl we altijd een keuze hebben om te stromen of tegen te werken, is er werkelijk geen teruggaan naar het oude. Oh, je kunt het proberen, echter je zetel is niet langer bewaard. Dus gaan we verder, de ene voet voor de andere plaatsend, vreugde voelend onder de waargenomen pijn van onze lichamen die zich aan zoveel Licht aanpassen. Focus op de Vreugde en niet op de pijn, want dit maakt het gemakkelijker. Wat voor overblijvende lagere energieën dan ook in ons systeem worden naar boven geduwd in/naar onze bewuste geesten, terwijl onze Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke zelven leren om als Eén te balanceren (voelen naar actie; zijn om te doen; ontvangen om tot uitdrukking te brengen). En met deze ijking bespeuren wij fysieke verschijnselen. Deze kunnen extreme Vreugde omvatten alsook extreme wanhoop. Er schijnt overvloedig veel activiteit rondom het Hart en de Zonnevlecht te zijn, dus adem in/naar ieder gebied dat zich aan het aanpassen is. De Angst staat voorop als mensen zich afvragen hoe zij financieel gaan leven, en zich afvragen wat het volgende is in hun gekozen gebied van Hartwerk. Velen bespeuren dat er een verandering gemaakt moet worden, doch niets is duidelijk als tot wat. Alles ervan vereist van ons om het radicaal te vertrouwen. Er mag een glinstering van een volgende stap zijn, om slechts na een paar momenten uiteen te drijven.

Een Schrijven van de Schepper 4maart 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Winden van Verandering ”

1

De winden van verandering blazen, mijn liefste kind.
Het zal niet altijd strijd en beproeving zijn,
maar dat kan het zijn als dat is waarvoor je kiest.
Het is belangrijk om te onthouden 'je hoofd erbij te houden' en te ademen.
Als je je verplaatst van het ene niveau naar het andere,
neem dan je tijd ..... rust wanneer dat nodig is .....
en weet dat Het Universum aan jouw zijde staat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Gedicht: Intimiteit

IntimiteitHet voelen en het weten, het brand

Verlangens van samen zijn is vurig en vrij
Het samenzijn maakt ons blij

Passie in je lichaam voelt overweldigend en broos
Wat verteld het andere lichaam, dat maakt je vaak machteloos

Heerlijk samen zijn voelt goed
Het gevoel alleen al daarvan kookt je bloed

Maar het gevoel van wauw
De bezweten lichamen sidderend ''au!''

In liefde gegeven Linda Westerveld

Jezus: Lying fallow. March 4, 2016 by John Smallman

New post on Jesus through John
Lying fallow.
(Fallow betekent: ongebruikt, onproductief, (als braakliggende grond))
March 4, 2016 by John Smallman


Hi jullie allemaal,

Op dit moment neem ik een pauze van het channelen, zoals jullie ongetwijfeld gemerkt zullen hebben. Ik ben een hoop aan het lezen, online boeken, dus dacht ik met jullie te delen, het volgende:Hier gaat het om de video, die duurt best wel lang, naar mijn mening een goed interview
tussen Rick Archer (gastheer) en David, de discussie gaat over Course in Miracles.

vrijdag 4 maart 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 4 maart 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
4 maart 2016

De mensen die in staat zijn om te helpen Ascentie veel dichterbij te brengen zijn zeer actief, maar ze staan zo lang als het nog duurt tegenover de daden van de duistere garde die vertragende tactieken hanteert. Hun pogingen het onvermijdelijke uit te stellen zijn echter onbeduidend en zullen weinig bijdragen aan het voorkómen van disclosure, dat zich binnen afzienbare tijd zal aandienen. Het is door hogere machten uitgevaardigd dat noodzakelijke maatregelen genomen dienen te worden om de voltooiing, zoals die gepland is, te verzekeren. Degenen die het Lichtwerk uitvoeren worden beschermd en geholpen om hun taken te kunnen verrichten. De Blauwe Avians blijven toezicht houden op wat er gaande is, maar zullen zich niet mengen in onze vrije wil, wanneer we er voor kiezen om een ander pad naar het Licht te nemen. Het wordt niet toegestaan dat dit mislukt en de verwachting is dat de volgelingen van het Licht dit voor elkaar zullen krijgen. Er zijn een aantal krachtige invloeden aan het werk en verwacht wordt dat ze ieder obstakel zullen overwinnen dat op het pad van het Licht wordt geplaatst. Dus heb vertrouwen en sta de twijfel niet toe je gedachten in bezit te nemen.


Channeling Maria / 3 maart 2016 /Barbara Bessen

Channeling Maria
3 maart 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen! Mijn seminar-winterpauze is voorbij. Wij – ook alle medewerkers die met de organisatie te maken hebben – zijn weer actiever. Ik neem hierbij de gelegenheid om al degenen die deze boodschap verder verspreiden en die onze seminars in de steden organiseren en voor ons onderdak en voorbereidingen op onze reizen zorgen – hartelijk te bedanken. Natuurlijk met name degenen die op ons kantoor in Hamburg werken. Er zijn ook vele helpers die niet direct in het voetlicht staan en toch hun werk doen. Bijvoorbeeld degenen die op de seminars de boeken verkopen of bij de ingang stempels op de handen van mensen aanbrengen. Ook degenen van jullie die “gewoon” boodschappen of infobrieven aan vrienden en/of bekenden doorgeven. Zonder jullie zou ik mijn “werk” zeker niet zo verstrekkend uit kunnen voeren. Ik stuur een hartstraal als dank naar alle helpers.

Het is, nader bekeken, een te gek netwerk dat wij in de laatste vijftien jaar hebben opgebouwd. Het vervult mij met grote vreugde en ik ben verbaasd over hoe de geestelijke wereld het voor elkaar krijgt om ons zo te verweven, bijna zoals dit bij een familie het geval is.

Vanuit de Akashic Archieven Maart 2016 Boodschap / Gechanneld door: Jen Eramith MA

Vanuit de Akashic Archieven
Maart 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Maart 2016 verwachten?
Er is een gevoel van frisse, nieuwe energie deze maand. Terwijl deze nieuwe energie door de Planeet Aarde heen veegt, begint op sommige manieren het echte werk van het jaar 2016 nu. Nieuwe uitdagingen zullen naar boven komen en velen van jullie zullen voelen dat deze maand een uitdagende maand is. Doch deze uitdagingen zijn volledig omringd door hulpbronnen. Voor iedere uitdaging die naar boven komt, zullen jullie meer hulpbronnen hebben dan dat jullie nodig zijn om deze uitdagingen tegemoet te treden.
Er is een groot gevoel van optimisme beschikbaar, er is een groot gevoel van productiviteit, maar het zal voor jullie noodzakelijk zijn om een houding te kiezen welke jullie toestaat om dat optimisme in te tomen. Als jij je op problemen focust, als je heel veel tijd alleen doorbrengt, of als je niet om hulp vraagt deze maand, dan zal je gemakkelijk overweldigd raken door de uitdagingen. Als, in plaats daarvan, jij je focust op het vinden van oplossingen en het krijgen van bondgenoten, kan dit een bekrachtigende en zelfs vreugdevolle maand zijn.

Sandra Walter Verdieping van de Volgende Golf: Schenk Aandacht / 2 Maart 2016

Sandra Walter
Verdieping van de Volgende Golf: Schenk Aandacht
2 Maart 2016
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
De consequente boodschap voor de laatste paar artikelen zijn focus, focus, focus geweest. Als jouw tijdlijn keuze de belichaming is, kan het aanzienlijk versterkt worden door deze aankomende Zonsverduistering (8/9 Maart). De Zonne Kosmische Christus, Zonne Energetica. Zonne Logos. Zonne zwaartekracht verschuivingen. Zonne Raster migratie en versnelling. Zon Bewustzijn. Het Zonne Hartcentrum. ZON Goden. Het Gouden Ras. Gaia als een Spirituele ZON. De vermenging gebeurt in de Zon. Ontvang deze boodschap, Geliefden. Ga terug en bekijk opnieuw wat er zich aan het ontvouwen is als het Zonne aspect voor jou net begint door de sluiers heen te breken.
Je maakt Ziel-niveau, Zonne-niveau kosmische beslissingen in dit Nu moment, wat de uitkomst van je Ascentieproces beïnvloedt. Merk alsjeblieft de nadruk op het multi-niveau op gedurende de laatste paar maanden - het is Nu wat de Herrijzenisfase beëindigt voor vele Wegwijzers. De artikelen, interviews en de Ascentie Pad klassen hebben dat proces in detail, gedurende het afgelopen jaar, beschreven. Onze Wegwijzers zijn nu klaar voor een grote verschuiving in de Dienstverlening, bewustzijnsniveau, en laten werkelijk de weg zien van hoe een belichaming eruit ziet en aanvoelt.

kryon: Vraag en Antwoord 639: Schulden afbetalen. / 4 maart 2016 / Lee Carroll


639: Schulden afbetalen.
4 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, Ik heb een behoorlijk prettig leven – compleet in het NU – en ik weet dat alle dingen precies op tijd komen als zij nodig zijn.

Mijn vraag is deze: Hoewel er in alle momentele behoeften wordt voorzien blijven de schulden uit de oude energie nog steeds bestaan. Ik heb nu net genoeg geld om te leven, maar niet genoeg om mijn oude rekeningen te betalen.

Wat worden wij geacht te doen met oude creditcard- medische- en andere rekeningen? Zij zijn zeker van de “oude energie” en in de nieuwe energie lijkt er geen plaats voor hen te zijn. Toch zou ik graag mijn oude verplichtingen willen betalen en er vanaf zijn. Hoe past dit bij elkaar?

Ik dank jou bij voorbaat voor jouw antwoord.

Hoe zou het zijn? / 4 maart 2016 /Lilian & Joke


Hoe zou het zijn?
4 maart 2016 /Lilian & Joke    

Lieve mensen,

Hoe zou het zijn om vrij en onkwetsbaar door het leven te gaan? Hoe zou het zijn als je de waarheid zou omarmen dat je eeuwig en onsterfelijk bent? Hoe zou het zijn als je voorbij de fysieke beperking ontdekt dat er nog vele werelden zijn? Wat als jij weet dat je werkelijk totaal onschuldig bent? Wat als de verbinding met jouw Oorsprong volledig in ere zou zijn hersteld? Hoe zou het zijn als jij zonder eind liefde bent? Ja, hoe zou dat zijn?

Wie zich een lichaam waant kan zich broos voelen. Maar hoe zou het zijn als je weet dat het lichaam als een jas is? Na jaren van trouwe dienst bedank je het omdat het jou door alle ervaringen heeft gedragen. Het is neutraal. Niet meer of minder dan een communicatiemiddel waardoor het Licht zich kan uitbreiden. Je bewustzijn valt er niet langer mee samen, want je beseft dat jij niet dat lichaam bent. Je gaat niet dood, want je weet dat er geen dood is. Je maakt een reis. In het volgende moment ben je gewoon ergens anders en spoel je aan op nieuwe kusten. Wat wij als leven zien, wordt vaak vergeleken met een droom. Je maakt allerlei avonturen mee, terwijl jij gewoon in bed ligt. Wie jij werkelijk Bent schittert zonder onderbreking in de oneindige Bron van Licht en Liefde. Vanuit deze plaats, deze geborgenheid, kijk je vredig om je heen. Alles is één met jou. Liefde is de sleutel tot het creatieveld. Liefde doet niets, behalve in vrede schijnen en toe laten dat de stralen in stilte worden uitgebreid…, vanuit zichzelf tot in de oneindigheid. Ik ben het Licht van de wereld!

Gedicht: Somberheid

SomberheidSoms raak je jezelf kwijt en voel je verloren
Het gevoel van gelukkig zijn is even afgezworen

Dat zijn de zorgen des levens
Maar is toch tijdelijk tevens

Het leven kent veel vreugde en pijn
Dat je daarom dan somber kunt zijn

Gevoelens hebben we gekregen, om te leren
Maar het tij zal altijd keren

Kies voor liefde en alles is gelukt
Dat maakt alles goed en je gaat er nooit meer onder gebukt

Van hart tot hart Linda Westerveld

donderdag 3 maart 2016

Sananda: De Zonsverduistering is het Keerpunt voor Velen + Zonsverduistering op 9 maart 2016 / 3 Maart 2016 / Jenny Schiltz

Sananda:
De Zonsverduistering is het Keerpunt voor Velen
3 Maart 2016 / Jenny Schiltz

Ik kom vandaag naar jullie toe om de recente energieverschuivingen en wat er aankomt in de nabije toekomst te bespreken. Jullie zijn in een verbazingwekkende tijd van wedergeboorte en aan iedere man, vrouw en kind wordt de kans gegeven om voorbij te gaan aan alles dat hen op hun plaats hield. 
Sinds de galactische uitlijningscodes in/naar de Aarde kwamen, die jullie helpen om diepe veranderingen binnenin jullie gehele wezen uit te voeren, wordt jullie fysieke wezen meer Kristallijn zodat jullie in staat zijn om het Licht te zijn. Dit wordt langzaam verwerkelijkt, omdat, als jullie meer Licht in jullie vorm accepteren, jullie gelijktijdig dichtheid aan het opruimen zijn.

Benjamin Fulford: Westerse implosie gaat door terwijl G20 eindigt in patstelling. /1 maart 2016


Westerse implosie gaat door terwijl G20 eindigt in patstelling.
1 maart 2016 / Auteur: Benjamin Fulford

Een impasse tijdens de ontmoeting van de G20 ministers van financiën in China vorige week wordt weerspiegeld in publieke oproepen van China om de VS dollar te vervangen en dreigingen door het leger van de VS om een nucleaire oorlog te beginnen. Het leger van de VS zegt ook dat ze klaar staan om elke beslissing van het internationale gerechtshof in Den Haag betreffende territoriale disputen in de Zuid Chinese Zee, uit te voeren


Met andere woorden, er is wat serieuze paardenhandel en met de vuist op tafel slaan gaande op de hoogste niveaus van de financiën in de wereld.

Sinds de Khazariaanse bankiers vorige week weigerden Chinese voorstellen te accepteren om de internationale financiële architectuur te hervormen, lanceerden ze formeel de BRICS ontwikkelingsbank om de al bestaande en in werking zijnde Asian Infrastructure Investment Bank compleet te maken. Met andere woorden ze zeggen: “als je ons niet in je club toelaat, gaan we gewoon verder en beginnen we onze eigen club zonder jullie.”

Een Schrijven van de Schepper / 2 maart 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Verder Reiken”

reaching_out_for_the_light_by_resonant_ronk

Uittrekken, bereiken, verder uitbreiden dan wat je voelde dat mogelijk was.
Voor jezelf is het eerste teken dat jullie worden 
wat jullie werkelijk zijn bedoeld om te zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De Arcturianen Bijeenkomst in de Droomtijd 27 Februari 2016 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Bijeenkomst in de Droomtijd
27 Februari 2016 / Dr. Suzanne Lie
Steeds meer van jullie zijn aan het ontwaken met heldere, doch snel verdwijnende boodschappen van jullie nachtelijke bijeenkomsten in de droomtijd. Deze bijeenkomsten zijn zeer echt, maar zodra als jullie ontwaken uit jullie vierde dimensionale droomtijd, zal jullie driedimensionale Zelf hen snel vergeten.
Daarom adviseren wij, dat jullie een schrijfblok of middelen van documentatie naast jullie bed leggen, zodat als jullie ontwaken jullie deze interdimensionale bijeenkomsten kunnen documenteren. Jullie moeten deze innerlijke bijeenkomsten bijna onmiddellijk bij het ontwaken documenteren, aangezien jullie driedimensionale brein nog niet getraind is om deze frequentie van informatie op te slaan en snel de bijeenkomst vergeten zal die aanvankelijk zeer helder en “echt” was.

Op deze dag van je leven / 3 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

3 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…... dat kreunen en zuchten over dingen niets verandert,
 en nog nooit iemand enig goed heeft gedaan.

Als je niets wilt doen om het te veranderen, stop dan met erover te klagen.
Als je niets kunt doen om het te  veranderen hoe graag je het ook wilt,
 accepteer het dan voor nu en los het eenvoudig op door een andere morgen te creëren –
maar laat vandaag niet worden geruïneerd terwijl je wacht..

Heeft dat zin? Voor Mij wel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Gediucht: Cadeautjes

CadeautjesWie wil ze nou niet 
Dit gaat niet over verdriet

Je voelt je blij,  gelukkig en fijn
Omdat diegene het jou geeft en die bezorgt jou zonneschijn

Vader Moeder God En Al Wat Is, U geeft cadeautjes in ons leven
Ben zo blij dat U mij dat hebt gegeven

Dat maakt wie ik ben 
Een mooie en echte heldin

Nee ik blijf nog verder leren
En dat zal ik verder blijven proberen

Dankbaar is het grootste cadeau
Dat waardeer ik sowieso

In liefde gegeven Linda Westerveld

woensdag 2 maart 2016

kryon: Vraag en Antwoord 638: Helen van je kinderen. / 2 maart 2016 / Lee Carroll


638: Helen van je kinderen.
2 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, Ik heb een zoon die onlangs de diagnose diabetes heeft gekregen. Ik wil de beslissing van zijn spirit eren om deze ziekte in dit leven te hebben, maar tegelijkertijd ben ik heel wanhopig want ik wil graag dat het goed met hem gaat. Hij is pas vier jaar oud en de gedachte dat hij voor de rest van zijn leven injecties moet hebben is moeilijk voor mij.

Als dit niet zorgvuldig wordt gedaan kan dit blindheid, nierfalen, hartziekten en zelfs amputaties veroorzaken.

Ik wil hem zo graag gezond zien en dat het goed met hem gaat, en toch voel ik mij ongelooflijk onmachtig. Mijn vraag is deze: hoe moet ik mijn kind benaderen met betrekking tot deze ziekte? Moet ik dit gewoon accepteren of hem proberen te helpen zichzelf te genezen?


De Raad “Waarheid Is Waarheid Is Waarheid” / 1 Maart 2016 / Ron Head

De Raad
“Waarheid Is Waarheid Is Waarheid”

1 Maart 2016 / Ron Head


Wij zullen vandaag het onderwerp van boodschappen adresseren die commentaren opwekten van “Dat was niets nieuws” of “Dat was gebaseerd op het werk van die en die”. Wij proberen niet om het gezichtspunt van wie dan ook te oordelen. Wij doen dat niet. Wij gaan dit op verscheidene manieren benaderen om uit te leggen waarom de boodschappen die jullie ontvangen en de leringen die jullie ontdekken niet nieuw zijn, zoals jullie het gewaar mogen worden. In feite, zullen wij zeggen, dat als het nieuw is, onderzoek het dan zeer zorgvuldig.  
Jullie zijn in een tijd van het herinneren van dingen en het toepassen van dingen die gedurende millennia en veel langer bekend geweest zijn. De waarheid is dat jullie kennis voortbrengen die velen van jullie geleerd, opnieuw geleerd, en dan weer geleerd hebben. Jullie onthullen, zo je wilt, dingen welke gedurende eonen als waar bekend geweest zijn.

Sheldan Nidle, / 2 maart 2016

Sheldan Nidle, 
2 maart 2016

Sheldan Nidle is momenteel herstellende van een griep, de volgende channeling wordt verwacht rond 8 maart.


Hemelse Zegeningen deel 3 - Sanat Kumara Bespreekt.de Universele Wet van Boven en Beneden / 27 Augustus 2013 /herplaatst 2 maart 2016Linda Dillon & Suzanne Maresca.

Hemelse Zegeningen
27 Augustus 2013
herplaatst 2 maart 2015

Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Boven en Beneden

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.

Vandaag verkennen wij de Wet van Boven en Beneden, Binnen en Buiten, met Sanat Kumara. Dit staat in verband met de Universele Wet van Balans in goddelijke overeenstemming met de geest, de wil en het hart - boven en beneden.

Ik ben opgetogen om hierop in te gaan, omdat door de definitie van de Raad van Liefde, deze Wet spreekt met betrekking tot het feit dat niemand van ons hier zelfs maar zou zijn tenzij we op het één of andere punt besloten hadden om in de volledigheid van wie wij zijn te stappen. Balans vraagt voor externe expressie van onze genialiteit en het moment voor ons is juist om de waarheid hiervan te accepteren en om de geschikte actie te ondernemen.

Een Schrijven van de Schepper / 1 maart 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 maart 2016 / door  Jennifer Farley,

” Onvoorwaardelijke Liefde”

love-angel-620x400

Geloof niet, gedurende één eenzaam moment dat je niet omringd bent
door de onvoorwaardelijke liefde van het Universum.

Het omarmd, wiegt, voedt en omvat altijd jouw hele wezen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 2 Maart 2016 / Neal Donald Walsch

2 Maart 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... Dat er geen blijvende succes is zonder toewijding.

Anthony Robbins zei dat, en hij had gelijk.
Toewijding is de sleutel tot succes.
Hoe toegewijd ben jij tot jouw toekomst, tot jouw doelen,
tot  jouw relatie, tot jezelf?

Wil je gezonder zijn, of zeg je alleen maar dat je dat wilt ?
Wil je gelukkiger zijn, of zeg je alleen maar dat je dat wilt?
Wil je aardiger zijn, of zeg je alleen maar dat je dat wilt?
Wil je meer geduldiger zijn, of zeg je alleen maar dat je dat wilt zijn ?
Wil je meer verlicht zijn, of zeg je alleen maar dat je dat wilt?
Wat wil je echt ... en wie hou je daarover voor de gek?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Creëren Zonder Angsten voor de Uitkomst / 29 Februari 2016 / Brenda Hoffman

Creëren Zonder Angsten voor de Uitkomst
29 Februari 2016 / Brenda Hoffman
Dierbare,
Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven op de Aarde in dit leven. Hoewel die mededeling een beetje indrukwekkend klinkt, is het slechts een geheugensteuntje voor je nieuwe geactiveerde vaardigheidsset.
Je hebt altijd de vaardigheden gehad die je nu aan het kortwieken (kortwieken is het correcte woord) bent, maar je deed wat er ook maar vereist werd van de 3D jij om deze vaardigheden af te wijzen, te ontkennen of te negeren. En het gaat door gemakkelijker voor jou te zijn om je Nieuwe Wezen te negeren dan het te accepteren en te verkennen.

Gedicht: Zorgen

Zorgen


Zijn er zorgen, waar moeten zij dan zijn
Waar zorgen zijn, zijn problemen en dat voelt niet zo fijn

Is de toekomst onzeker en komen de zorgen aan als een denderende trein
Maakt niet uit, het zijn zorgen voor groot en klein

Voel me verward en er gebeurt van alles van binnen en van buiten
Maar alles zal zeker ontspruiten

Het is een ervaring en omarm het, al klaag je steen en been
Dan word je omarmd door het leven en zorgen verdwijnen meteen

In liefde gegeven Linda Westerveld