Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 27 februari 2016

We spelen de hoofdrol in een science (non-)fiction film / 6 Februari 2016 / Irma Schiffers


We spelen de hoofdrol in een science (non-)fiction film
6 Februari 2016 / Irma Schiffers

game of chessHet nieuws en briefings uit de hele wereld dendert dagelijks mijn mailbox binnen; de huidige stand: 1747 mails om te lezen. Ja, dat is een dagtaak en soms laat ik dat aantal nog oplopen door er even ‘diagonaal’ doorheen te gaan en het even een dag rustig aan te doen. Als je het spel door hebt is het ronduit lachwekkend, maar de zichtbare consequenties zijn bizar. We laten het allemaal maar gebeuren en er lijkt ook maar geen einde aan te komen. Toch is het absoluut de ‘eindstrijd’ die het nieuwe tijdperk zal inluiden dat zich zal manifesteren in de komende jaren. Geef de strijd dus alsjeblieft niet op en werk gestaag door aan je individuele zelfbevrijding uit het web van leugens, opgelegde gedragsnormen en deceptie.

Er gebeuren namelijk nog steeds hele mooie, baanbrekende dingen die we niet altijd zien omdat de mainstream media de allerlaatste kanalen zullen zijn die moeten worden ‘overgenomen’ omdat ze uit zichzelf niet opgeven, net als de politici. Juiste informatie is van levensbelang terwijl juist die misleidende bronnen deze hele cirkel van waanzin in stand houden. Ik ga even door het nieuws wat vooral in het oog springt.

Kryon: Vraag en Antwoord 634: Ademhalingstechniek / 27 februari 2016 / Lee Carroll


634: Ademhalingstechniek
27 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Over het Merkabah: Is de ademhalingstechniek de enige manier om mij te verbinden met mijn Merkabah, of kan ik hetzelfde bereiken door andere methoden te gebruiken? Als dit zo is, wil jij mij dan alsjeblieft over deze methoden vertellen?

Ook: is roken, buiten dat het een aanslag op de gezondheid is, ook schadelijk voor de spirituele vooruitgang?

ANTWOORD: Er zijn vele Merkabah-verhogende technieken en de ademhaling is daarvan een hele goede. Dit gaat over zuurstof en het effect van intentie gecombineerd met levende zuurstofvoorziening.

Een andere is de verbinding met het Raster, dat ook wetenschappelijk is (waar al heel lang discussie over is).  


Een Schrijven van de Schepper 26 Februari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
26 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Een Herinnering ”

Memory Loss

 In de loop van je leven, krijg je veel mogelijkheden om jezelf
en de mensen om je heen te begrijpen en om te groeien.
 Sommigen van hen kunnen je zo overweldigen dat je niet weet
wat te doen met de overmaat van emotie.
Of het nu vreugde, verdriet, pijn, woede of liefde is,
elk dient een doel en zal je begeleiden naar een beter begrip van jezelf.
Hoewel de ervaring kan vervagen, zijn de herinnering aan die gevoelens een gids
en een herinnering aan ons menszijn en de gave van je bestaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Gedicht: Tweestrijd

Tweestrijd


 Wat gevoelens met je doen
Dat is een gevecht en denk aan de strijd van toen

Je wordt vaak heen en weer geslingerd en weet niet waar je moet gaan
Dat overkomt velen en zal je niet ontgaan

Voor jezelf voel je tweestrijd en lijkt een gevecht
Maar durf te kijken en voelen want dat is oprecht  

De ene keer voel ik liefde de andere keer verdriet
Het hoort erbij al zegt men van niet

Tweestrijd hoort er te zijn
Blijf ernaar durven kijken al doet het pijn

Van hart tot hart Linda Westerveld

vrijdag 26 februari 2016

Interview met Cobra, 18-2-2016, door Rob Potter – eerste deel ervan / 26 Februari 2016


Interview met Cobra,
 18-2-2016, door Rob Potter –
eerste deel ervan
26 Februari 2016

Voorwoord van Veronica:
het op 18 februari gehouden interview vond plaats op dezelfde dag als de laatste publicatie van Cobra, de belangrijke situatie update. Rob begint het interview met vragen over deze update.

Ik heb op dit moment weinig gelegenheid om te vertalen, maar ik wil dit eerste vertaalde deel alvast publiceren en later, als ik de vertaling klaar heb, de rest van het interview plaatsen.

Maar -ter inspiratie- eerst de door Cobra op 25 februari geplaatste video van “The Age of Aquarius”.


Transcript van het interview

Rob – Zoals beloofd dames en heren, zijn we hier met een volgende speciale editie van de Victory of the Light radio show. Ik ben uw gastheer, Rob Potter. We hebben Cobra vandaag. Ik ga vandaag een andere tactiek proberen. Sommige mensen vragen waarom ik inleidingen heb. Ik ga wat van deze vragen voorlezen. Ik krijg paragraaf twee en drie paragraaf vragen en mensen vragen zich soms af waarom ik vooraf wat spreek omdat ik probeer wat achtergrond vragen te stellen.

Wij gaan deze vragen precies lezen zoals ze zijn. En Cobra is net uitgekomen met een nieuwe post en we gaan daar wat vragen over stellen.


Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 26 Februari 2016


Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
26 Februari 2016
De gebeurtenissen bewegen nog steeds op een snel tempo, en de mogelijkheid van interferentie wordt veel minder terwijl de macht van de Duisteren gereduceerd wordt. Veel hangt af van hun bekwaamheid om door te gaan hun behoeften te financieren, en het wordt langzaam moeilijker aangezien hun activiteiten beïnvloed worden door het gebrek aan financiën. De hogere machten zullen doorgaan om hun activiteiten te beperken zoals zij voor vele jaren gedaan hebben. Nu echter, raken de opties van de Duisteren meer gelimiteerd en worstelen zij om hun projecten gaande te houden. Heel vaak hebben zij geprobeerd om rond de beperkingen die hen opgelegd waren te komen. Echter, het mocht niet baten en zij zijn niet in staat om verder te gaan met hun plan om een Derde Wereldoorlog te beginnen, en aan hen werd in geen twijfelachtige termen verteld, dat onder geen enkele omstandigheid zij toegestaan zullen worden er eentje te beginnen.
Ondertussen zijn bewegingen om “Disclosure” in staat te stellen voorwaarts te gaan goed gevorderd, en niets zal toegestaan worden om het tegen te werken van aangekondigd te worden. Andere kwesties die ook gepland zijn om de waarheid naar buiten te brengen vorderen goed. Op vele fronten vinden mensen de moed om hun waarheid te vertellen en zij zullen beschermd worden. De leugens worden niet langer meer geaccepteerd en de cover up wordt blootgelegd. De tijd voor het vrijgeven van de waarheid is nu gearriveerd, en wanneer de geschiedenis herschreven is, zal het herinnerd worden als de tijd van de Openbaringen. De waarheid is zo anders tot wat jullie geleid werden te geloven. In feite zullen velen het ongelooflijk vinden dat jullie voor zolang misleid konden worden.

Op deze dag van je leven / 26 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

26 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
      dat God wil dat je weet…... Dat je niet een ander kunt helpen die niet
hem- of haarzelf wil helpen.

Uiteindelijk moeten alle zielen hun pad bewandelen - en de reden dat ze een bepaald pad lopen mag misschien niet duidelijk voor ons zijn ...
of zelfs niet voor hen op het niveau van het gewone menselijk bewustzijn.

Natuurlijk, doe wat je kunt om anderen te helpen.
Toon liefde en zorg wanneer en waar je kunt.
Maar raak niet verstrikt in iemand anders zijn 'verhaal' tot het punt
waar jij het begint te schrijven.
Weet je wat ik bedoel?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]

Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 25 Februari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Authentiek ”

authenticity-hoax

Wees authentiek in alles wat jullie zijn.
De echtheid die jullie de wereld laten zien definieert jullie
en zal het pad voor jullie bepalen om te bereizen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Jezus: Als jullie proces van ontwaken vervolgt,...... /31 januari 2016 /door John Smallman Geplaatst 26 februari 2016

Jezus:
Als jullie proces van ontwaken vervolgt, zal het steeds duidelijker worden
dat er geen problemen zijn.
31 januari 2016 /door John Smallman
Geplaatst 26 februari 2016

Hier in de spirituele rijken vervolgen wij met vreugde te kijken als mensheid de intenties collectief versterkt en intensiveert om te ontwaken uit de illusie. Binnen de illusie, zijn signalen van ontwaken duidelijk zichtbaar over heel de wereld, schenk aandacht hieraan, want als jullie dat doen, dat is verheffend en inspirerend  voor verdere versterking met het voornemen. De kracht van het voornemen of intentie is belangrijk en krachtig en met moderne woorden,  het gewoon resetten  betekent verder intensiveren. Jullie willen ontwaken, dus focus om dat te doen.

Over de gehele wereld doen mensen dit in toenemende mate, en anderen zijn betrokken bij gebedsgroepen en meditatie sessies voor wereldvrede. Jullie worden altijd gehoord en zeer vereerd voor het hoog houden van de intenties en gebeurtenissen en zij zijn zeer effectief. De wil van God is voor het geluk van de mensheid en daarom is ze aan jou, aan jullie, al zijn één, er is geen scheiding.

Gedicht: Geborgenheid

Geborgenheid


 Waar ben ik veilig, wat voelt voor mezelf echt
In deze illusionaire wereld is dat elke dag een gevecht

Verloren ben ik mezelf en dat mag
Maar in dit nieuwe tijdperk, gelukkig zijn het liefst elke dag

Geborgen zijn wij, veiligheid voorop
Leven naar hartenlust dat ten top

Kijk in je binnenste daar kom je het tegen
Waar was je al die tijd gebleven

In liefde gegeven Linda Westerveld

donderdag 25 februari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 633: Georganiseerde religie in de komende jaren / 25 februari 2016 / Lee Carroll


633: Georganiseerde religie in de komende jaren
25 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Met alle opschudding die er in de Katholieke Kerk aan de hand is, samen met andere religies in het verleden….. hoe zie jij de plaats voor georganiseerde religies in de komende jaren?

ANTWOORD: Onthoud: de opschudding waarover jij spreekt werd voorspeld in onze boodschappen van twee jaar geleden:

“Geloofssystemen op jullie hele planeet zullen verscheurd worden door veranderingen, maar zij kunnen niet langer op hun handen blijven zitten aangaande de oude manieren die niet langer meer werken.

Degenen die spreken over de Liefde van God maar die deze Liefde niet in praktijk brengen, zitten op hun handen, nietwaar? De wereld gaat hen aanspreken op wat zij onderwijzen”

(Kryon Book 8 – (Passing the Marker – Het Markeringspunt voorbij. 2000 – pagina 225)
Op deze dag van je leven / 25 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

25 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet……. dat woorden je kunnen helpen iets te begrijpen,
maar dat de ervaring je toestaat het te weten.

Verruil nooit, nooit je eigen ervaring voor iemand anders zijn woorden
omtrent alles wat echt belangrijk is.
Zoals God, bijvoorbeeld. Of liefde.
Of wat waar is over een ander.

Dit is een eenvoudige bewustwording,
 maar het komt vandaag precies op het juiste moment naar jou.
Als je erover nadenkt waarom, zul je het weten

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Energie Update / 24 Februari 2016 / Jenny Schiltz

Energie Update
24 Februari 2016 / Jenny Schiltz
Is er nog iemand anders die het gevoel heeft een sirituele kater te  hebben vandaag? Ik dacht dat het was omdat ik het weekeinde doorgebracht had met een sjamanistische workshop, maar aan mij werd door mijn gidsen verteld dat velen hetzelfde voelen.
De Volle Maan energieën waren bijzonder sterk, omdat hun doel is om mensen te helpen uit te lijnen met wat er voorwaarts verhuist moet worden. Voor sommigen wordt dit gezien als een samenkomen van dingen, AH-HA momenten, een gevoel van in uitlijning te zijn en dat alles goed is. Voor anderen, kan deze uitlijning eruit zien zoals een vernietiging, als alles dat jou niet dient diens gezicht laat zien. Het is zoals een schreeuwend kind dat gewoon luidruchtiger wordt wanneer het genegeerd wordt. Neem een kijkje en zie wat voor jou gewerkt heeft en wat niet.

Gedicht: Zwoel

Zwoel


De zon is aangenaam en sereen
Dat voelt menigeen

Als  hij komt zie je iedereen weer leven
Waar men zin in heeft en wat je zult beleven

Zijn stralen  zijn zwoel
Je weet vast wel wat ik bedoel

De zonnestralen brengen iedereen geluk
Alles weer in beweging en totaal geen druk

Een Schrijven van de Schepper / 24 Februari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

”  Doe het Gewoon ”

mindfulness-crop-620x250

Wat is voor jouw de hoofdzaak?
Je kunt blijven staan en staren naar de blokken die jouw in de weg staan 
of je kunt ervoor kiezen om ze te verplaatsen;
boven, onder, rond of door.
Het maakt geen verschil hoe, alleen dat je het doet.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

woensdag 24 februari 2016

Hemelse Zegeningen, deel 2 Sanat Kumara Bespreekt de Wet van Intentie /20 Augustus 2013 /24 februari 2016 / Linda Dillon & Suzanne Maresca.

Hemelse Zegeningen, deel 2
20 Augustus 2013 /24 februari 2016/ Linda Dillon & Suzanne Maresca
Sanat Kumara Bespreekt de Wet van Intentie
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.

Hier in de tweede aflevering van onze serie bij het verkennen van de Universele Wet zullen wij de Wet van Intentie met Sanat Kumara bespreken. De uitlijning van al onze gedachten, acties en de relatie met ons heilige doel is waar de Wet van Intentie helemaal over gaat.
Ik kijk ernaar uit om mijn eigen begrip uit te breiden van wat de macht van onze intentie is, specifiek wanneer wij onszelf dienstverlenend aanbieden. Ik kan me niet voorstellen dat er op dit punt velen zijn die niet hun intentie opzettelijk op een gewenste uitkomst geplaatst hebben, maar door dat te doen mag slechts het tipje van de ijsberg voor ons zijn.

JEZUS, Jullie hebben geen behoefte aan angst, of aan verweer /22 januari 2016 / door John Smallman, /Geplaatst 25 februari 2016

JEZUS,
Jullie hebben geen behoefte aan angst, of  aan verweer
22 januari 2016 / door John Smallman,
Geplaatst 25 februari 2016

Hier in de spirituele rijken, waar jullie allen waarlijk verblijven in ieder moment van jullie eeuwige bestaan, kijken wij met vreugde naar jullie als jullie besluiten en bedoelen, steeds vollediger verder te gaan naar jullie natuurlijke staat van wezens van liefde. Het is een staat die jullie nooit verlaten hebben en nooit zouden verlaten, maar jullie hebben - door de keuze om een staat van afscheiding van God te ervaren, zo echt mogelijk, en daarom van elkaar – jullie verscholen voor jullie zelf, jullie Goddelijke en eeuwige verbinding met de Bron.

Zodoende voelen jullie je alleen, klein en onbeduidend, in het onmetelijk universum, waarin het lijkt dat de mensheid’s planeet Aarde, hoewel groot in relatie tot een ieder van jullie, zelf volkomen onbeduidend. Een planeet die direct zou kunnen worden vernietigd door botsing met rondzwervende en dwalende hemellichamen.

Montague Keen, / 21 februari, 2016

Montague Keen,
21 februari, 2016

Graaf Richard von Coudenhove-Kalergi, Oprichter en President van de Pan-Europese Unie, de oorspronkelijke Europese Unie, zei het volgende in zijn boek "Prakischer Idealismus", dat hij in 1925 schreef:

“De MENS van de TOEKOMST zal van een gemengd ras zijn. Het Euraziatisch-Negroïde ras van de TOEKOMST….zal in de plaats komen van de diversiteit van de mens. Het Russische Bolsjewisme speelt een doorslaggevende rol richting dit plan waarin een kleine groep communistische spirituele ARISTOCRATEN HET LAND BESTUURT. Het Algemeen Bestuur van beiden….. wordt gerekruteerd uit HET RAS VAN EUROPESE SPIRITUELE LEIDERS, DE JODEN. Vanuit de hoeveelheid Europese mensen….de massa, komt een TWEETAL Kwaliteits-Rassen naar voren; BLOED-ARISTOCRATIE EN JODENDOM. BEIDEN GELOVEN IN HUN HOGERE MISSIE, DIE VAN HUN SUPERIEURE BLOED. DE SUPERIORITEIT VAN HUN GEEST IS VOORBESTEMD OM EEN BELANGRIJKE FACTOR IN DE ADEL VAN DE TOEKOMST TE WORDEN”.

In 1950 werd aan Coundenhove-Kalergy de allereerste CHARLEMAGNE (Karel de Grote) PRIJS toegekend. Daaropvolgende winnaars waren o.a.: Winston Churchill, Edward Heath, Bill Clinton, Henry Kissinger en Tony Blair.

Je Bent Een Universele Artiest van Verandering / 22 Februari 2016 / Brenda Hoffman

Je Bent Een Universele Artiest van Verandering
22 Februari 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Voor velen van jullie, is het tijd voor feestviering. Jullie hebben jullie Aarde zekerheid/veiligheidsdroom gecreëerd. Het momentum dat jullie op gang gebracht hebben zal diegenen van een gelijke geest in/naar jullie wervelwind van vreugde aantrekken. Aldus is het dat diegenen van jullie van de 5D in/naar hun plaats verhuizen.
Sommigen van jullie zijn tamelijk kwaad en geloven dat je het verkeerd doet of je hebt de één of andere overtuiging welke aangeeft dat je niet waardig bent van je Aarde zekerheid/veiligheidsdroom te creëren. Als jij dit leest en gelijksoortige stukken die vreugde onderstrepen in plaats van angst en kwaadheid, ben je van de voorlopergroep en toon jij je creatieve vaardigheden met vreugde en sprankelingen.

De Arcturiaanse Groep “Je Bent naar Nieuwe Niveaus van Bewustzijn Verhuisd” / 21 Februari 2016 / Marilyn Rafaelle

De Arcturiaanse Groep
“Je Bent naar Nieuwe Niveaus van Bewustzijn Verhuisd”
21 Februari 2016 / Marilyn Rafaelle
Dierbaren, groeten van de Arcturiaanse groep. Wij zien jullie aldus iedere dag meer enthousiast en bewust worden. Het is een tijd van feestviering aan deze zijde, aangezien wij het Licht van de mensheid waarnemen immer helderder te worden. Naar deze tijden werd begerig uitgekeken door allen aan deze zijde die samen met Gaia en Haar mensen werken. Weet dat jullie immens geliefd en geëerd worden voor de moed en de dapperheid die jullie tonen te midden van zoveel onrust en worsteling hetgeen in deze tijd opkomt om opgeruimd te worden. 

Wij wensen te spreken over de grote winsten die jullie op jullie reis gemaakt hebben, omdat velen geloven dat er niets veranderd is. Dit is, omdat zonder dat jullie het je realiseren, jullie ontwikkelende bewustzijn jullie alledaagse geworden is. Neem een moment om de jij van tien, vijf of zelfs één jaar geleden te onderzoeken, en je zult zien hoeveel je gegroeid en veranderd bent in houding en overtuigingen. Kwesties die belangrijk, geldig en onveranderlijk voor je schenen te zijn, lijken niet langer zelfs de inspanning van belangstelling waard te zijn. Je bent naar nieuwe niveaus van bewustzijn verhuisd. 


Gedicht: Rust

Rust

 

Waar kom jij vandaan
Ik voel onrust in mezelf ontstaan

Het is het drukke leven
Dat heeft de rust niet meegekregen

Maar verlangen ernaar doe ik wel
Pak die rust want het gaat te snel

Rust in mijn lichaam ziel en geest
Dan is de innerlijke rust een groot feest

In liefde gegeven Linda Westerveld


dinsdag 23 februari 2016

De Raad “Manifestatie” / 22 Februari 2016 / Ron Head

De Raad
“Manifestatie”
22 Februari 2016 / Ron Head
Wij zullen vandaag over een zeer populair onderwerp in de Lichtwerkers wereld spreken. Wij zullen het vanuit een hoek benaderen die jullie nog niet eerder gezien mogen hebben, maar die volledig consistent is met alles wat wij hier voorafgaand over gezegd hebben.
Wij denken dat wij het manifesteren kunnen omschrijven als de uitoefening van die dingen in/naar de fysieke wereld te brengen die je gevisualiseerd en gewenst hebt vanuit je niet-fysieke wereld. Dat zal voor jullie werken aangezien jullie denken dat er een verschil tussen de twee is. In werkelijkheid is er echter maar één wereld. Als jullie dat als waarheid wisten, zou dit geen-onderwerp zijn. Jullie zouden zien dat het alleen een kwestie van de graad van manifestatie is.
Wanneer de meeste personen over dit onderwerp nadenken, is het gewoonlijk in de context van dingen, van rijkdom. Zij willen een voertuig manifesteren, een woning, geld, of misschien een relatie. Zij leren allerhande meditaties, bezweringen, en spenderen er inderdaad tamelijk veel geld aan in de zoektocht naar de manier waarop dit te doen. En sommigen krijgen welzeker wat het is dat zij wilden. Maar sommigen krijgen altijd deze dingen, doen zij dat niet? En sommigen spelen het slechts klaar om rond te blijven hangen bij het feit dat zij niet hebben waar zij hun harten op ingesteld hebben. Wat zouden jullie aannemen dat dat zou doen?

Kryon: Vraag en Antwoord 632: Organisatie van Spirit? / 23 februari 2016 / Lee Carroll


632: Organisatie van Spirit?
23 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb moeite om te weten naar “wie” ik moet bidden. Langzaam, door de jaren heen, kwam ik tot het geloof dat wij allemaal een “deeltje” van God zijn en dat de mens op Aarde alleen maar een van een “groep” is.

Jij hebt ons verteld dat jij zelf een deel van een “groep” bent. Er zijn engelen als Michael en Gabriel en meesters als Jezus en Boeddha en ik neem aan dat ook zij “groepen” zijn. Ik weet dat wij kunnen “spreken” met ons Hoger Zelf en onze gidsen maar heeft een of andere groep ergens de leiding over?

Is er een “Vader”? Is het Universum een grote democratie? 

ANTWOORD: Jouw vraag toont niet alleen intuïtie en wijsheid maar ook de beperking van wat jij jezelf hebt opgelegd, namelijk: dualiteit.


Witte Wereldoverbrugger levenspad: Regel wat nodig is voor een nieuwe wereld. Maya wijsheid 23 februari - 7 maart 2016 / 23 februari 2016/ Elvira van Rijn

   CIMI
Witte Wereldoverbrugger levenspad:
Regel wat nodig is voor een nieuwe wereld
Maya wijsheid in het licht van de schepping 23 februari - 7 maart 2016
23 februari 2016/ Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het dertiende artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Het Witte Wereldoverbrugger levenspad nodigt je uit samen te werken en bruggen te slaan. De tijd is aangebroken dat we het meeste en het beste bereiken door samen het beste van onszelf te geven. Niet meer het beste van jezelf geven voor het belang van degene die het salaris betaalt, maar vanuit een gedeelde missie je eigen belang dienen.