maandag 29 februari 2016

Montague Keen, / 28 februari, 2016

Montague Keen,
28 februari, 2016

DE MENS WORDT VRIJ GEBOREN, MAAR WAAR HIJ OOK IS, IS HIJ GEKETEND.
Rousseau


Zelfs de gedachten van de mensen zijn niet van henzelf. De mens wordt door het controlesysteem gebombardeerd, zelfs wanneer hij slaapt. De medicijnen die hij gedwongen wordt te nemen zijn ontworpen om te controleren en uiteindelijk om zijn ondergang te veroorzaken. Ze vertellen je zelfs publiekelijk dat ze jullie ondergang veroorzaken en nog willen jullie het niet zien. Wat is er voor nodig om wakker te worden t.a.v. het programma dat jullie vermoordt?

Jullie zien elke dag dat de VS en Zuid Korea proberen de andere kant te bewegen het eerste schot te lossen dat een invasie zou “rechtvaardigen”. Jullie stilzwijgen geeft permissie dit te laten gebeuren. Wanneer realiseren jullie je dat jullie de MACHT hebben dit alles te stoppen? Regeringen kunnen niet handelen zonder jullie toestemming. Dit is de werkelijkheid. Je kunt het zich elke dag zien ontwikkelen. De klok tikt en jullie hebben niet veel langer om de toekomst van de mensheid veilig te stellen. Ze creëren steeds rampen teneinde zichzelf meer tijd te verschaffen en ze leiden jullie gedachten af van wat ze van plan zijn. 2016 zal vele zaken beklonken zien worden, dus kunnen jullie je niet veroorloven tijd te verspillen. Degenen die er weet van hebben verhuizen naar veiliger oorden. Dat zou je iets moeten zeggen: ze bereiden zich voor. Alle informatie is in het publieke domein te vinden, als je er de tijd voor neemt om ernaar te zoeken. Je eigen toekomst en die van de mensheid hangen er vanaf.

Kryon: Vraag en Antwoord 636: Parallelle levens / 29 februari 2016 / Lee Carroll


636: Parallelle levens
29 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, kan jij mij uitleggen wat een parallel leven is? Ik denk dat het iemand op de planeet is die precies zoals jij is, maar ik weet dit niet zeker.

ANTWOORD: Elke ziel is uniek en er is niemand zoals jij die jouw leven leeft. Wat jij noemt kan vele dingen zijn. Voor sommigen is dit het opmerken dat jullie ergens een soul mate hebben die precies doet wat jullie doen. Dit is in feite heel intuïtief want het leidt jullie rechtstreeks naar jullie Hoger Zelf dat precies past binnen deze omschrijving!

Voor anderen is dit het idee dat er anderen zijn die doen wat jullie doen, misschien in een ander Universum. Dit is inter-dimensionale intuïtie, maar jullie brein, dat enkelvoudig en lineair is, begrijpt niet wat dit werkelijk is. Het is geen ander mens die leeft in een parallelle wereld maar eerder ben jij het die je er niet van bewust bent dat jij wordt omgeven door een levenskracht met jouw naam daarop, die enkelvoudig is maar die een deel van jou is, precies waar jij nu staat.


Update & Nieuws en propaganda; mind-control / 28 Februari 2016 / Irma SChiffers


Update & Nieuws en propaganda; mind-control
28 Februari 2016 / Irma SChiffers

kind no
Een titel die eigenlijk over twee onderwerpen gaat, dus ik heb ze even gescheiden gepubliceerd zoals je onderaan het artikel kunt zien. In het vorige artikel van 26 februari kwam het onderwerp ‘pedofilie in de top’ ook aan bod en naar aanleiding van de moord op opperrechter Scalia en de vermeende betrokkenheid bij het pedofilie-netwerk, maakte ik een zijsprong naar de Nederlandse Baybasin/Demmink zaak. In de afgelopen dagen kwam er nog meer naar buiten via onder andere James Corbett waarin namen als Jeffrey Epstein, de Clintons, Prins Andrew (allemaal al eerder genoemd in zijn vorige documentaire die ik destijds heb vertaald en ondertiteld), maar ook Donald Trump genoemd worden. Die beerput gaat steeds meer stinken maar daar begint nu echt de deksel vanaf te springen. Zie hier zijn videoverslag van gisteren (Engels)..

Vervolgens schreef Gordon Duff gisteren een update met betrekking tot dit onderwerp over Scalia; hij zou inderdaad betrokken zijn bij een wereldwijd netwerk, tot in Europa (o.a. België en Nederland) aan toe. Ronduit walgelijke praktijken! Het verbaast mij niets als hier de wereldwijde cirkel rond gaat komen, omdat het allemaal met elkaar te maken heeft. Zie hier deze update. (Engels)

Een Schrijven van de Schepper / 28 Februari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
28 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Waardig en Verdiend ”

images

Om te groeien moet je het oude loslaten.
 De pijnen, afwijzingen, wrok, het negatieve, en alle onbeantwoorde ervaringen
 uit het verleden zullen je precies houden waar je nu bent.
Het kan een uitdaging zijn de dingen los te laten die je zolang hebben voorzien
 van veiligheid, maar het kan worden gedaan.
Mijn liefste, laat los wat jou niet langer dient!
Je bent het waardig en verdient de ontvangst van de beste van jouw bestaan op Aarde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 29 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

29 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…
  


... dat het op een gegeven moment goed voor je kan zijn te beslissen dat een bepaald project of onderneming is voltooid.

Topkwaliteit zoeken is één ding;
nooit iets vinden dat geheel bevredigend is is een ander ding.
Het is zoals Ik jullie eerder heb gezegd:
Perfectie is het obstakel van de schepping en de vijand van succes.

Op een gegeven moment moet je zeggen: "Dit is goed en dat is genoeg. "
Als je dit niet kunt doen, zul je nooit iets gedaan krijgen –
 en dat is het tegenovergestelde van wat je wilt, is het niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Gedicht: Vergeving

Vergeving

 Wie moeten wij vergeven
Eerst bij jezelf beginnen dat ligt binnenin verweven

Vergeven hoort bij het leven
En je zult vrij zijn en wat je dan zult beleven

Voor alles en iedereen kan het moeilijk zijn
Vergeven is een onderdeel van de pijn

Blijf vergeven dat is een gevecht
Dan ben je gelukkig zowaar je hemelse Vader Moeder God en Al wat Is je zegt

En dat klinkt echt oprecht
Vanuit mijn hart is het gezegd

In liefde gegeven Linda Westerveld


Aartsengel Zadkiel “De Rust Binnenin” / Maart 2016 / Linda Robinson


Aartsengel Zadkiel
“De Rust Binnenin”
Maart 2016 / Linda Robinson
Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst. Wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk van het Licht en de Hathors. Vandaag, wensen wij te spreken over de rust binnenin.
Jullie worden gepresenteerd met vele kansen om voorwaarts te gaan op jullie pad van Ascentie. Iedere golf van binnenkomende energie brengt nieuwe kansen voor paden om te onderzoeken en manieren om te dienen.
Bij tijden mogen deze energiegolven en kansen sneller te lijken komen. Je mag je voelen alsof je niet de tijd hebt om één energiegolf te verwerken voordat de volgende arriveert. Wanneer dit zich voordoet, mag je wensen om in overweging te nemen om je naar de rust binnenin te keren om je opties te overdenken.
Velen van de grote wijsgeren en leraren gingen vaak op een retraite wanneer zij over hun opties nadachten of wanneer zij geconfronteerd werden met een grote taak die er voor hen in het verschiet lag. Zij gingen weg van de massa’s en gingen in/naar de stilte om met de Schepper en hun gidsen en leraren in de Hogere Rijken te communiceren. Gedurende deze tijd, ontvingen zij begeleiding en focusten dan hun energie en intentie op de aankomende taak.

zondag 28 februari 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht “Energie Is Eeuwigdurend … en Bevat ALLES Wat Er Is” / 27 Februari 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
“Energie Is Eeuwigdurend … en Bevat ALLES Wat Er Is”
27 Februari 2016


Blossom: Hallo daar. Nu ik weer op de planeet terug ben, na op Hawaii te hebben gezwommen met de dolfijnen … voel ik me nogal ‘zwemmerig in het hoofd’. Die dolfijnen zorgen zonder twijfel voor een upgrade van het zielezelf en het kost inderdaad wat tijd om naar de Aarde terug te keren na in hun aanwezigheid te Zijn geweest. Daarom … laat ik het aan jullie over, mijn vrienden, om tot de ‘Orde van de Dag’ over te gaan … met jullie goedvinden.
Federatie van Licht: Welkom terug! Natuurlijk genoten wij ook van het ‘Zijn’ met jou in de wateren van dat Eiland, de oceaangolven je te laten omhullen en je in een Lichtere gezindheid te brengen.
De Dolfijnen hebben absoluut wat om zich heen. Alleen maar het zo dichtbij/nabij hen zijn in het water geeft een verheffende boost aan iedere ziel. Ik ben er ECHT dankbaar voor dat ik de kans heb gehad en ik ga het mogelijk maken dat ik hen op zekere dag nogmaals mag ervaren. Welnu, terug naar het ‘normale’. Moeten we het misschien eens hebben over de ‘vele Aardes’, waarover jullie in de laatste channeling spraken?

Ashtar On The Road: SANANDA: Binnenhalen van Goddelijk Bestuur voor de Hele Wereld! / 23 februari 2016 /Susan Leland


SANANDA:
Binnenhalen van Goddelijk Bestuur voor de Hele Wereld!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
23 februari 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, mijn zeer geliefde familie! Ik Ben Sananda en ik waardeer jullie aanwezigheid bij deze samenkomst zeer – op dit moment en alle toekomstige momenten. Want wij belopen samen het Pad. Samen gaan wij naar Vrede en de Vrijheid en de Vreugde waar Ashtar nu, in jullie tijd, over heeft gesproken.*

Door partners te zijn, door elkaar te helpen, elkaar te steunen en bovenal, van elkaar te houden gaan wij dit bereiken! Wij hebben geen enkel wapen nodig. Wij hebben niet de behoefte om onze wil aan wie dan ook op te leggen.

Onze bedoeling om Ascensie te bereiken – voor allen op de planeet Aarde die in de ascensiestatus gaan - gaat eenvoudig via Liefde. En de energieën die hiervoor binnenkomen zijn zeer behulpzaam en bekrachtigen deze ascensie zeker! Door mensen zoals jullie, lieve mensen, jullie en de andere Lichtwerkers, die hebben gezegd: “Wij zijn er klaar voor! Deze keer gaan wij het doen!” En jullie hebben woord gehouden. Jullie kwamen hier speciaal voor dit doel en dus staan wij hier samen met ieder van jullie om jullie nog meer te bekrachtigen, om jullie te steunen bij jullie doelstellingen en jullie eraan te herinneren dat JULLIE EVEN GODDELIJK ZIJN ALS WIJ!!!

Kryon: Vraag en Antwoord 635: Waarom staat God pijn toe? / 28 februari 2016 / Lee Carroll


635: Waarom staat God pijn toe?
28 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Onze wereld ondergaat ondraaglijke pijn en lijden, en zelfs “lessen” die wij uitkiezen en waarbij wij anderen schade toebrengen. Hoe is dit gerechtvaardigd? Hoe denkt/voelt God/De Bron hierover? Waarom wordt dit toegestaan?

ANTWOORD: Allereerst, God heeft niet de leiding over jullie wereld, lieverd. Die hebben jullie. Hoe eerder jullie je dit realiseren, hoe beter. Daarom is er geen sprake van “toestaan” van wat dan ook.

De energie van de Aarde is wat jullie door vrije keuze hebben geschapen.
Nu…. al mijn werk tot nu toe was er om dit uit te leggen. Jullie leven in een dualiteit waarin jullie vrij zijn om welke energie dan ook te claimen, zonder inmenging van buitenaf. Daarom noemen wij het een test.

Dit is jullie al vaak verteld:


Hilarion “Binnenin Je Centrum Blijven is Belangrijk Gedurende Deze Tijd” / 28 Februari 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
“Binnenin Je Centrum Blijven is Belangrijk Gedurende Deze Tijd”
28 Februari 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Jullie ervaren de effecten van de eerdere downloads die gegeven werden en worden jullie zelf gewaar naar binnenin te gaan als de innerlijke openbaringen komen. Er wordt veel innerlijk werk voltooid als je beseft dat ergens onderweg, je de waarnemer geworden bent van je eigen leven. Dit is een machtige stap voorwaarts en zal je goed dienen wanneer gedachten naar boven naar de oppervlakte komen. Je kunt dan eenvoudig tegen jezelf zeggen, “Oh, dit is oude energie, ik hoef daar niets mee te doen, ik kies ervoor om het los te laten.” Vervang dit onmiddellijk met een gelukkiger gedachte en een meer bekrachtigende gedachte die jou je goed en gelukkig doet laten voelen over iets positiefs dat zich in jouw leven voordoet. Dit is JIJ die je persoonlijke macht terugneemt, één gedachte per keer!
Binnenin je centrum blijven, ongeacht waar je gaat, is belangrijk gedurende deze tijd, aangezien dit proces je helder houdt zodat je altijd weet wanneer de energie van anderen je bewustzijn beïnvloedt en stappen kunt ondernemen om het te reinigen. Voor sommigen van jullie, die zeer gevoelig voor energieën zijn, is dit zeer ongemakkelijk en vereist vaak een reiniging. Zoals verklaard vorige week, is het Totale Energie Reinigingsproces, minstens één maal per week gedaan, het meest effectief met het snel terugkrijgen van jou naar je centrum, zodat je niet nodeloos lijdt omdat de energieën van andere ongerustheden en bezorgdheden je gebied binnenkomen. Ik heb de schrijfster gevraagd om de link wederom in onze boodschap op te nemen.

Jezus: Jullie zijn, ieder van jullie, ongelofelijke, krachtige energievelden van Liefde! /7 februari 2016 / door John Smallman Geplaatst 28 februari 2016

Jezus:
Jullie zijn, ieder van jullie, ongelofelijke, krachtige energievelden van Liefde!
7 februari 2016 / door John Smallman
Geplaatst 28 februari 2016

Op Aarde lijkt chaos uit te barsten, op veel plaatsen, gelijk vulkanen! Verandering gaat steeds sneller, als bewustzijn ook uitbarst, als gevolg van klokkenluiders en alternatieve websites welke nieuws en informatie publiceren, dat lang verborgen is gehouden als deel van de bedoeling, door de weinige om te controleren en het tot slaaf willen maken van de rest van de mensheid. Dit nieuwe bewustzijn kan niet worden bevat. Er zijn organisaties met de opzet dit te verpletteren of belachelijk te maken, om te voorkomen dat de oude orde instort.

Echter, door de aanhoudende enorm uitbreidende communicatie vaardigheden, welke iedereen toestaan om direct te communiceren met iedereen overal op de planeet, kunnen duistere en sinistere geheimen niet langer verborgen worden gehouden. Bijgevolg, degenen die eeuwenlang zijn gebruikt en misbruikt, door degenen die steelsgewijs de macht hebben genomen en corruptie steeds meer bewust wordt en hoe gezag in vertouwen uitgebuit is geworden en tegen hen is gebruikt. En ze weigeren om toe te staan dit te vervolgen.

Gedicht: Beschermen

Beschermen

 

Wat veilig ben ik bij jou
Je bent altijd bij mij en blijft me trouw

Lieve engel, ik voel me fijn bij jou geborgen in jou armen
Laat jij mijn hart verwarmen

Beschermen met Uw  grote vleugels en veel zegen
U laat me zingen in mijn leven

Toch heb ik in mijn verleden iets anders helaas ervaren
Maar daar hoef ik me niet meer blind op te staren

U geeft mij vertrouwen en moed
Beschermengel bij jou voel ik mij altijd goed

Van hart tot hart Linda Westerveld

zaterdag 27 februari 2016

We spelen de hoofdrol in een science (non-)fiction film / 6 Februari 2016 / Irma Schiffers


We spelen de hoofdrol in een science (non-)fiction film
6 Februari 2016 / Irma Schiffers

game of chessHet nieuws en briefings uit de hele wereld dendert dagelijks mijn mailbox binnen; de huidige stand: 1747 mails om te lezen. Ja, dat is een dagtaak en soms laat ik dat aantal nog oplopen door er even ‘diagonaal’ doorheen te gaan en het even een dag rustig aan te doen. Als je het spel door hebt is het ronduit lachwekkend, maar de zichtbare consequenties zijn bizar. We laten het allemaal maar gebeuren en er lijkt ook maar geen einde aan te komen. Toch is het absoluut de ‘eindstrijd’ die het nieuwe tijdperk zal inluiden dat zich zal manifesteren in de komende jaren. Geef de strijd dus alsjeblieft niet op en werk gestaag door aan je individuele zelfbevrijding uit het web van leugens, opgelegde gedragsnormen en deceptie.

Er gebeuren namelijk nog steeds hele mooie, baanbrekende dingen die we niet altijd zien omdat de mainstream media de allerlaatste kanalen zullen zijn die moeten worden ‘overgenomen’ omdat ze uit zichzelf niet opgeven, net als de politici. Juiste informatie is van levensbelang terwijl juist die misleidende bronnen deze hele cirkel van waanzin in stand houden. Ik ga even door het nieuws wat vooral in het oog springt.

Kryon: Vraag en Antwoord 634: Ademhalingstechniek / 27 februari 2016 / Lee Carroll


634: Ademhalingstechniek
27 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Over het Merkabah: Is de ademhalingstechniek de enige manier om mij te verbinden met mijn Merkabah, of kan ik hetzelfde bereiken door andere methoden te gebruiken? Als dit zo is, wil jij mij dan alsjeblieft over deze methoden vertellen?

Ook: is roken, buiten dat het een aanslag op de gezondheid is, ook schadelijk voor de spirituele vooruitgang?

ANTWOORD: Er zijn vele Merkabah-verhogende technieken en de ademhaling is daarvan een hele goede. Dit gaat over zuurstof en het effect van intentie gecombineerd met levende zuurstofvoorziening.

Een andere is de verbinding met het Raster, dat ook wetenschappelijk is (waar al heel lang discussie over is).  


Een Schrijven van de Schepper 26 Februari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
26 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Een Herinnering ”

Memory Loss

 In de loop van je leven, krijg je veel mogelijkheden om jezelf
en de mensen om je heen te begrijpen en om te groeien.
 Sommigen van hen kunnen je zo overweldigen dat je niet weet
wat te doen met de overmaat van emotie.
Of het nu vreugde, verdriet, pijn, woede of liefde is,
elk dient een doel en zal je begeleiden naar een beter begrip van jezelf.
Hoewel de ervaring kan vervagen, zijn de herinnering aan die gevoelens een gids
en een herinnering aan ons menszijn en de gave van je bestaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Gedicht: Tweestrijd

Tweestrijd


 Wat gevoelens met je doen
Dat is een gevecht en denk aan de strijd van toen

Je wordt vaak heen en weer geslingerd en weet niet waar je moet gaan
Dat overkomt velen en zal je niet ontgaan

Voor jezelf voel je tweestrijd en lijkt een gevecht
Maar durf te kijken en voelen want dat is oprecht  

De ene keer voel ik liefde de andere keer verdriet
Het hoort erbij al zegt men van niet

Tweestrijd hoort er te zijn
Blijf ernaar durven kijken al doet het pijn

Van hart tot hart Linda Westerveld

vrijdag 26 februari 2016

Interview met Cobra, 18-2-2016, door Rob Potter – eerste deel ervan / 26 Februari 2016


Interview met Cobra,
 18-2-2016, door Rob Potter –
eerste deel ervan
26 Februari 2016

Voorwoord van Veronica:
het op 18 februari gehouden interview vond plaats op dezelfde dag als de laatste publicatie van Cobra, de belangrijke situatie update. Rob begint het interview met vragen over deze update.

Ik heb op dit moment weinig gelegenheid om te vertalen, maar ik wil dit eerste vertaalde deel alvast publiceren en later, als ik de vertaling klaar heb, de rest van het interview plaatsen.

Maar -ter inspiratie- eerst de door Cobra op 25 februari geplaatste video van “The Age of Aquarius”.


Transcript van het interview

Rob – Zoals beloofd dames en heren, zijn we hier met een volgende speciale editie van de Victory of the Light radio show. Ik ben uw gastheer, Rob Potter. We hebben Cobra vandaag. Ik ga vandaag een andere tactiek proberen. Sommige mensen vragen waarom ik inleidingen heb. Ik ga wat van deze vragen voorlezen. Ik krijg paragraaf twee en drie paragraaf vragen en mensen vragen zich soms af waarom ik vooraf wat spreek omdat ik probeer wat achtergrond vragen te stellen.

Wij gaan deze vragen precies lezen zoals ze zijn. En Cobra is net uitgekomen met een nieuwe post en we gaan daar wat vragen over stellen.


Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 26 Februari 2016


Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
26 Februari 2016
De gebeurtenissen bewegen nog steeds op een snel tempo, en de mogelijkheid van interferentie wordt veel minder terwijl de macht van de Duisteren gereduceerd wordt. Veel hangt af van hun bekwaamheid om door te gaan hun behoeften te financieren, en het wordt langzaam moeilijker aangezien hun activiteiten beïnvloed worden door het gebrek aan financiën. De hogere machten zullen doorgaan om hun activiteiten te beperken zoals zij voor vele jaren gedaan hebben. Nu echter, raken de opties van de Duisteren meer gelimiteerd en worstelen zij om hun projecten gaande te houden. Heel vaak hebben zij geprobeerd om rond de beperkingen die hen opgelegd waren te komen. Echter, het mocht niet baten en zij zijn niet in staat om verder te gaan met hun plan om een Derde Wereldoorlog te beginnen, en aan hen werd in geen twijfelachtige termen verteld, dat onder geen enkele omstandigheid zij toegestaan zullen worden er eentje te beginnen.
Ondertussen zijn bewegingen om “Disclosure” in staat te stellen voorwaarts te gaan goed gevorderd, en niets zal toegestaan worden om het tegen te werken van aangekondigd te worden. Andere kwesties die ook gepland zijn om de waarheid naar buiten te brengen vorderen goed. Op vele fronten vinden mensen de moed om hun waarheid te vertellen en zij zullen beschermd worden. De leugens worden niet langer meer geaccepteerd en de cover up wordt blootgelegd. De tijd voor het vrijgeven van de waarheid is nu gearriveerd, en wanneer de geschiedenis herschreven is, zal het herinnerd worden als de tijd van de Openbaringen. De waarheid is zo anders tot wat jullie geleid werden te geloven. In feite zullen velen het ongelooflijk vinden dat jullie voor zolang misleid konden worden.

Op deze dag van je leven / 26 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

26 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
      dat God wil dat je weet…... Dat je niet een ander kunt helpen die niet
hem- of haarzelf wil helpen.

Uiteindelijk moeten alle zielen hun pad bewandelen - en de reden dat ze een bepaald pad lopen mag misschien niet duidelijk voor ons zijn ...
of zelfs niet voor hen op het niveau van het gewone menselijk bewustzijn.

Natuurlijk, doe wat je kunt om anderen te helpen.
Toon liefde en zorg wanneer en waar je kunt.
Maar raak niet verstrikt in iemand anders zijn 'verhaal' tot het punt
waar jij het begint te schrijven.
Weet je wat ik bedoel?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]

Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 25 Februari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Authentiek ”

authenticity-hoax

Wees authentiek in alles wat jullie zijn.
De echtheid die jullie de wereld laten zien definieert jullie
en zal het pad voor jullie bepalen om te bereizen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Jezus: Als jullie proces van ontwaken vervolgt,...... /31 januari 2016 /door John Smallman Geplaatst 26 februari 2016

Jezus:
Als jullie proces van ontwaken vervolgt, zal het steeds duidelijker worden
dat er geen problemen zijn.
31 januari 2016 /door John Smallman
Geplaatst 26 februari 2016

Hier in de spirituele rijken vervolgen wij met vreugde te kijken als mensheid de intenties collectief versterkt en intensiveert om te ontwaken uit de illusie. Binnen de illusie, zijn signalen van ontwaken duidelijk zichtbaar over heel de wereld, schenk aandacht hieraan, want als jullie dat doen, dat is verheffend en inspirerend  voor verdere versterking met het voornemen. De kracht van het voornemen of intentie is belangrijk en krachtig en met moderne woorden,  het gewoon resetten  betekent verder intensiveren. Jullie willen ontwaken, dus focus om dat te doen.

Over de gehele wereld doen mensen dit in toenemende mate, en anderen zijn betrokken bij gebedsgroepen en meditatie sessies voor wereldvrede. Jullie worden altijd gehoord en zeer vereerd voor het hoog houden van de intenties en gebeurtenissen en zij zijn zeer effectief. De wil van God is voor het geluk van de mensheid en daarom is ze aan jou, aan jullie, al zijn één, er is geen scheiding.

Gedicht: Geborgenheid

Geborgenheid


 Waar ben ik veilig, wat voelt voor mezelf echt
In deze illusionaire wereld is dat elke dag een gevecht

Verloren ben ik mezelf en dat mag
Maar in dit nieuwe tijdperk, gelukkig zijn het liefst elke dag

Geborgen zijn wij, veiligheid voorop
Leven naar hartenlust dat ten top

Kijk in je binnenste daar kom je het tegen
Waar was je al die tijd gebleven

In liefde gegeven Linda Westerveld