Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 februari 2016

Live Kryon Channeling 168: Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker.2 /20 februari 2016 /Lee Carroll

Live Kryon Channeling 168:
Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker.2
Deze live channeling werd gehouden in Sarasota, Florida.
20 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 29 april 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Relatie van DNA tot Bewustzijn              
Nu, het moeilijkst voor ons om te leren is wat mijn partner jullie al enige jaren leert. Dit is moeilijk omdat het iets dat jullie voordien nooit op deze manier is verteld. Jullie bewustzijn is gerelateerd aan jullie Multidimensionale lichaam. De makkelijkste manier voor jullie om dit idee te benaderen is deze metafoor: Jullie DNA werkt niet op 100%. In plaats daarvan werkt het ergens tussen dertig en veertig procent. Het presteert nog niet de helft van waarvoor het werd ontworpen. Er is geen instrument dat op jullie DNA kan worden aangesloten en jullie een percentage geeft. Maar dit is het beste wat wij jullie kunnen geven om jullie te vertellen waar jullie zijn als het aankomt op het potentieel van het bewustzijn van de mensheid.

Ik wil jullie wat informatie geven die jullie dienen te begrijpen – hoe dit alles begon en wat er gebeurde.

Als jullie een test van het bewustzijn van de planeet zouden doen zou het eerlijkste een gemiddelde van hoog en laag zijn. Voor deze metafoor zouden jullie moeten beginnen met dezelfde hoeveelheid licht en donker. Dit is de manier waarop het in het begin was. Dit is het ontwerp.


Live Kryon Channeling 168: Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker.3 / 20 februari 2016 /Lee Carroll

Live Kryon Channeling 168:
Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker.3
Deze live channeling werd gehouden in Sarasota, Florida.
20 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 30 april 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Leer van de Ouden
Laat mij jullie iets anders geven waar mijn partner vaak over spreekt: Vind de oudste gemeenschap, de langst levende cultuur op de planeet. Kijk dan naar wat de Ouderen leren om uit te zoeken wat zij in het verleden dachten en geloofden. Wat zeggen hun geschriften? Laat mij jullie vertellen wat die zeggen: Vrouwen waren de sjamanen! Dit was zo omdat zij betere intuïtieve vaardigheden hadden.

Stel je eens voor dat je iemand hebt die je begeleidt die God kan zien en de stem van God kan horen. Dit was voor hen gewoon! Dat is balans in seksen. De mannen wisten dit en vertrouwden erop en de vrouwen vertrouwden erop dat de mannen dingen deden die mannen het best kunnen doen, jagen, verzamelen en voor eten zorgen. Dit is balans in seksen. Dit systeem bestaat nog steeds bij vele van de inheemse samenlevingen op deze planeet die er al heel lang zijn. Het is nooit veranderd.

Doorgaan met de Geschiedenis
Toen het DNA-percentage op 32 kwam sprak ik met mijn partner en gaf hem de keuze om zich af te stemmen (in 1989). De sneeuwbal van een verbeterd DNA was aan het rollen. Deze planeet begon zich te verhogen naar 35, weer op weg naar een gelijke balans. Misschien zal het zelfs naar 36 gaan waardoor het duister de andere kant op zal gaan.


Live Kryon Channeling 168: Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker. 1 / 20 februari 2016 /Lee Carroll

Live Kryon Channeling 168:
Luisteren naar de Stem van Spirit. De Balans van Licht en Donker. 1
Deze live channeling werd gehouden in Sarasota, Florida.
20 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 28 april 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Sarasota, Florida.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De energie van vandaag is heel anders dan ten tijde van mijn eerste ervaring met mijn partner. Er is zoveel gebeurd op de manier die wij hadden verwacht. Mijn partner leert over potentiëlen versus realiteit en toen ik hem in 1989 ontmoette was de informatie die ik bracht net zo reëel als nu. Ik vertelde hem dat er geen kernoorlog zou komen rond de millenniumwissel; er zou in plaats daarvan een verandering van bewustzijn komen en dat het magnetisch raster van de planeet zou gaan bewegen.

Nu heeft de wetenschap een verbinding tussen menselijk bewustzijn en juist dit raster waarover ik heb gesproken, bevestigd. Alles wat ik heb genoemd is gebeurd.

Video’s: Petitie disclosure geheime ruimteprogramma’s, en Cintamani/ 19 Februari 2016


Video’s:
Petitie disclosure geheime ruimteprogramma’s, en Cintamani
19 Februari 2016

Je vindt hier de naar het Nederlands vertaalde video over de Petitie voor de Openbaarmaking van alle Geheime Ruimteprogramma’s. Stuur dit rond naar iedereen die je kent en roep ze op dit te ondertekenen; wij met zijn allen zijn uiteindelijk degenen die deze programma’s financieren en het wordt tijd dat de geheimhouding stopt en dat wij weten wat er echt allemaal gaande is! En vooral dat alle geavanceerde technologieën die voor ons verborgen worden gehouden voor ons allemaal beschikbaar komen.


Hier vindt je het artikel over de petitie. Als je wat meer wilt lezen over geheime ruimteprogramma’s ga dan naar de index pagina; helemaal onderaan vindt je wat artikelen daarover. En Cobra geeft in zijn publicaties ook veel informatie, hier bijvoorbeeld. Ook de publicaties van Corey Goode geven een goed beeld.

Verder heb ik de video over Cintamani vertaald; het is een interessante beschrijving van de herkomst en de werking van de Cintamani stenen. Ga naar deze pagina als je de steen wilt kopen (helemaal naar beneden scrollen); er is een beperkt aantal beschikbaar… op=op. En hier kun je de publicaties van Cobra lezen over Cintamani: 8 juni 2015, de kracht van de Cintamani steen en 8 december 2015, Cintamani update. Ook kun je in de aantekeningen van de Konstanz conferentie wat meer informatie te vinden.Vertalingen: Veronica

Gedicht: Zussen

Zussen
 


Liefste zus ik ben hier
Samen hebben we veel  plezier

Zussen voor het leven 
Lachen, gieren, brullen en om elkaar geven

Samen wandelen, praten en huilen
Wil haar voor niets en niemand omruilen

Je kunt van elkaar op aan
En ook van elke traan

Een luisterend oor is er altijd
Daarvan krijg je nooit spijt

De vriendschap door dik en dun
Deze is wat ik iedereen gun

Liefste zussen ik ben blij dat ik in jullie leven mag zijn 
Dat is voor altijd deze mooie bloedlijn

In liefde gegeven Linda Westerveld

Aartsengel Michael en de Galactische Federatie: Het Bewustzijn van de Mensheid / 19 Februari 2016 / Natalie Glasson


Aartsengel Michael en de Galactische Federatie
Het Bewustzijn van de Mensheid
19 Februari 2016 / Natalie Glasson
Wij brengen voort de vibratie van vrede om binnenin jullie wezen aangestoken te worden en alle vormen van onrust en onevenwichtigheid binnenin jullie wezen op te branden. Jullie zijn in deze tijd dramatisch aan het transformeren net zoals Moeder Aarde. Ingekapseld in Liefde door de Wezens van Venus, is het onze gecombineerde energie van de Galactische Federatie en Aartsengel Michael welke een beweging van vrede binnenin iedereen overziet. Wat er uit de mensheid uitgewist wordt zijn de gevoelens van onrust, weerstand en disharmonie die specifiek verbonden zijn met de Schepper en de reis van Ascentie. Onze focus is om het worstelen en het streven te vervangen van een ziel die door talrijke levensspannen heengegaan is zodat vrede binnenin aangestoken en ervaren kan worden. Dit is geen stilheid noch een energie van bewegingsloos te zijn, in feite is het een actieve energie van tevredenheid en geluk binnenin.
Ons doel als Liefde, is aldus diepgaand te verankeren op de Aarde om het perspectief en de gefocuste concentratie die velen aangaande negativiteit, afscheiding en lijden vasthouden uit te wissen. Het grootste resultaat van ons genezend werk met de mensheid zou een verschuiving zijn in een groot percentage van de mensheid, zich concentrerend op positiviteit, waarheid en vreugde.

Energie Opwaardering /19 februari 2016 / Jenny Schiltz

Energie Opwaardering
19 februari 2016 / Jenny Schiltz

treescape

 Houd vol, mensen, deze energie is zo intens. Vandaag waren er uitbarstingen van energie, gevolgd door een enorm vrijlaten. Mijn jongste klom op mijn schoot en huilde vanmiddag. Een uur later ontdekte ik ook dat ik huilde, maar ik kon niet uitleggen waarom… alleen, dat het eruit moest. Toen kwam die zachte energie binnen en nu baad ik me in de kalme energie van het diepe weten dat alles in orde zal komen. Wat een ongelooflijke reis:)

Stoffelijk is er veel aan het gebeuren. Tanden en kaak pijn, gewrichten die pijn doen, lagere rug en heup pijn omdat het lichaam worstelt om die hogere frequenties te gronden. Je kunt duizelige vlagen hebben, dus wees voorzichtig op trapjes, stoepen, in de badkuip en auto rijdend. Rust als je dat nodig hebt en ga naar buiten als je kunt.

Kryon: Vraag en Antwoord 630: Enige planeet van vrije keuze. 1. /19 februari 2016 / Lee Carroll


630: Enige planeet van vrije keuze. 1.
19 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik woon in Amsterdam. Kan jij iets zeggen over de zaak van vrije wil en over andere planeten? Ik ben heel nieuwsgierig om dit te begrijpen.

ANTWOORD: Lieve mensen, zo vaak heb ik jullie verteld, en blijf ik dit doen, over het unieke van de Aarde en toch begrijpen jullie het vaak niet echt. Het Universum wemelt van het leven. Jullie zijn slechts een van de vele werelden met intelligentie, cultuur en levenskracht.

Toch werd jullie planeet ontworpen om een plaats te zijn waar iets diepgaands besloten moest gaan worden. Deze puzzel is zo overheersend dat als jullie hier niet zouden zijn dit de “grote vraag” is. Verborgen aan de andere kant van de sluier zijn de antwoorden op waarom jullie hier zijn en waar dit allemaal over gaat, en toch zal jullie dualiteit jullie dit niet laten zien.


Heavenletter 5566 Het Gewilde / 20 Februari 2016

Het Gewilde
Brief uit de Hemel
20 Februari  2016


God zei:

Soms ben je hongerig, toch weet je niet waar je precies hongerig naar bent. Je kan denken aan chocoladepudding. Je houdt van chocoladepudding, toch kan chocoladepudding het niet zijn wat jou vandaag zal voldoen.

Je kan denken aan bananenkwarktaart, toch dat is het niet. Je kan je al jouw favoriete toetjes voorstellen en geen één van hen zal voldoen aan een bepaald verlangen dat jou beheerst, dat je niet echt jouw vinger erop kunt leggen. Smaak ontbreekt vandaag, toch weet je nog niet wat het is.

Je kan iets voelen als gemis in je leven als geheel en je weet niet wat het is. Je begint te voelen dat er niets is wat je voldoening kan geven, of, als er iets is dat jou voldoening kan geven, dat je de naam niet weet.

Je kan er niet zeker van zijn dat dit diep en diep verborgen verlangen bestaat en als het bestaat, bestaat het op het bestaansvlak, en, voorts, bestaat het voor jou?

vrijdag 19 februari 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf /19 februari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
19 februari 2016

De tijd blijft steeds sneller gaan en jullie bewustzijnsniveaus worden alsmaar hoger. Jullie zullen een punt bereiken waarop je niet langer in staat bent in de lagere trillingen te blijven en je zult ascenderen. Het is dit keerpunt waar jullie sinds het moment van jullie afdaling in de lagere trillingen op zijn afgestevend. Deze kans is aanwezig voor iedere ziel die zich op Ascentie heeft gefocust en die stappen heeft ondernomen om zich op een dergelijke gebeurtenis voor te bereiden. Wanneer je je hiervan bewust bent geweest en je trillingen hebt verhoogd is er geen reden om hier niet in te slagen. Deze kansen bestaan altijd voor iedere ziel die heeft toegewerkt naar een dergelijke verheffing, en zijn/haar Gidsen zullen hulp bieden om hierin succesvol te zijn.

Bericht van Cobra, 18-2-2016, Belangrijke update van de situatie / 19 Februari 2016


Bericht van Cobra, 18-2-2016,
Belangrijke update van de situatie
19 Februari 2016

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. De Lichtkrachten hebben onlangs belangrijke doorbraken gemaakt en zullen in staat zijn om heel snel alle plasma strangelet bommen te verwijderen. Wat nog overblijft zijn plasma toplet bommen, maar de Lichtkrachten verwachten dat het mechanisme voor hun verwijdering hetzelfde zal zijn als dat voor de verwijdering van de strangelet bommen, en hopen snel te hebben afgerekend met de strangelet / toplet bommen, voor eens en voor altijd.

Door deze significante vooruitgang op de plasma laag zijn de energieën op de etherische en lagere astrale lagen behoorlijk aan het verbeteren, en sommige feeën en engelen zijn al aan het terugkeren naar de oppervlakte van de planeet, naar afgelegen plekken in de natuur, ver weg van mensen. Deze subtiele wezens houden niet van de ruwe energie van de meeste mensen, maar zij verwelkomen liefdevol contact, en je bent uitgenodigd om de natuur in te gaan en de liefdevolle connectie met hun energie te zoeken.

Op deze dag van je leven / 18 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

18 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…

 

... Dat de liefde betekent nooit te hoeven zeggen dat het je spijt.

Erich Segal zei dat en hij had gelijk.
God houdt van je, en dat is de reden waarom je nooit tegen God hoeft te zeggen
dat het je "spijt ". Als je van iemand houdt, ontlast hen dan
van de noodzaak om zich te verontschuldigen jegens jou voor om het even wat.

De behoefte aan een verontschuldiging is het signaal van een persoon
die zich vergist over hem-of haarzelf.
Je kan niet beschadigd worden door een ander, je stelt je alleen maar voor
dat dit kan. Het zit allemaal in je hoofd. Het is allemaal in je
gedachten. Ga terug naar liefde en geef
je behoefte om anderen te vergeven voor alles op.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Volle maan 22 februari 2016 / 19 februari 2016 / Petra Stam

Volle maan 22 februari 2016
19 februari 2016 / Petra Stam
In deze periode van de Sneeuwmaan kan de winter ons af en toe nog verrassen met een deken van sneeuw. In de aarde ligt het verborgen leven dat steeds verder ontwaakt. Behalve de krokussen, narcissen en sneeuwklokjes die zich al laten zien, speelt de groei zich vooral nog op het onzichtbare vlak af, namelijk onder de grond en in bomen en planten. In ieder zaadje bevindt zich het perfect opgeslagen plan van groei en dit zorgt ervoor dat het tot ontwikkeling komt onder de juiste omstandigheden. Wij mensen kunnen keuzen maken, afwegen wat we tot ontwikkeling willen laten komen. De Sneeuwmaan is een goede tijd om stil te staan bij het feit dat jij alles kunt creëren wat je maar wilt. Wat wil jij het liefst laten groeien?

En geef je jouw energie ook aan de plannen die je wilt laten uitkomen? Het thema bij deze volle Sneeuwmaan is ‘kiemkracht en ontkiemen’.

De volle maan staat in het sterrenbeeld Maagd. Dat maakt voorzichtig maar gewetensvol, kritisch maar verstandig, beheerst maar praktisch. De behoefte aan controle, ordenen en zekerheid kan overheersen. Wees je bewust waar jij je op stort: het huishouden, dienstbaarheid naar anderen of jouw eigen wensen en plannen? Durf spontaan te zijn, wees tolerant naar jezelf.

Een Schrijven van de Schepper /18 Februari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Waardigheid”

hqdefault

Jouw waardigheid wordt niet bepaald door wat anderen voelen of over je zeggen,
maar door hoe jij je voelt en wat je zegt over jezelf.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Energie Update; Vagus Zenuw Activering / 16 Februari 2016 / Jenny Schiltz

Energie Update; Vagus Zenuw Activering
16 Februari 2016 / Jenny Schiltz
De energie is nog steeds zeer hoog en zoveel komt naar boven om doorheen gegaan te worden. Afhankelijk van waar je bent in dit proces, zou je echte grote veranderingen in je leven kunnen ervaren, die ervoor zorgen dat je alles in vraag stelt. Voor anderen, kan het een opleving zijn van oude patronen, gedachten en gevoelens. Hoe dan ook, het is de mogelijkheid voor ons om te zien wat het is dat ons terughoudt, wat het binnenin is dat niet resoneert en om Anders te KIEZEN.
Wanneer de oude gedachten, angsten en patronen naar boven komen, kunnen wij kiezen om hen te overschrijven door anders dan voorheen te reageren. Het kan zeer frustrerend zijn om dat, waarvan wij eerder dachten genezen te hebben, opnieuw naar boven te zien komen. Op deze momenten kunnen wij ofwel naar onszelf kijken alsof we gefaald hebben, alsof we achterwaarts gegaan zijn, iets verkeerds gedaan hebben OF we kunnen zien dat we een nieuw niveau bereikt hebben, een nieuw begrip en vanuit deze nieuwe plaats moeten genezen. Kunnen jullie voelen hoe anders de energie (vibratie) is in de verschillende opties? Besef dat iedere keer dat onze thema’s naar boven komen, het een kans is om het anders te bekijken, om in onze kracht te lopen en anders te kiezen.

Gedicht: Tegenpool

Tegenpool


Wat een vreugde wat een toeval
Dat ik jou hier treffen zal

Zijn wij verschillend en vragen wij ons af
Scheiden wij het koren van het kaf

Toch is ieder mens uniek
Dit geluk zaligmakend is een tactiek

Wees vol liefde en respect
Dat je het Universum aantrekt

Tegenpool of niet 
Men kent geen verdriet

Het geluk komt van boven
Dat zou iedereen moeten geloven

In liefde gegeven Linda Westerveld

donderdag 18 februari 2016

2016 HET JAAR VAN VOLTOOIING / 16 februari 2016 / Jan Willekens

2016 HET JAAR VAN VOLTOOIING
16 februari 2016 / Jan Willekens

 

Gegroet medereizigers...

Ik mocht een blauwdruk... een verborgen code ontvangen die duidelijk weergeeft waar wij ons als mensheid bevinden op ons pad van ontwaken. Het was daar al die jaren... pal onder onze neus. Nu wil het zich openbaren omwille van het afsluiten van een negenjarige cyclus. Een voltooiing... die zich dit jaar zal uiten als onvoorwaardelijke leven en handelen vanuit onze hogere zelf.

Als je de getallen van 2016 samen optelt kom je uit op het getal 9. Het getal 9 staat voor voltooiing. Dit is een gegeven dat velen die dit lezen al reeds weten. Maar waar staat deze voltooiing voor in ons persoonlijk en gezamenlijk pad van ontwaken? In dit “negen” jaar wordt een sluier opgelicht en wordt een verborgen code zichtbaar waar wij nu al reeds negen jaar doorheen reizen.

Het was voor mij een persoonlijke openbaring... waarschijnlijk zal hij ook al door anderen geweten zijn. Maar ik heb hem nog niet weten te beschrijven in deze context.

Ashtar On The Road: Quan Yin: "Wees in compassievolle Liefde met Vergeving en Dankbaarheid voor Alles en Iedereen!" / 9 februari 2016 /Susan Leland


Quan Yin:
"Wees in compassievolle Liefde met Vergeving en Dankbaarheid voor Alles en Iedereen!"
Ashtar On The Road Teleconferentie
9 februari 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Quan Yin en ik kom naar jullie toe in de heiligheid en de puurheid van het LiefdesLicht, want dit is Wie Wij Allemaal Zijn, zeer geliefde familie - Broeders en Zusters in het Licht – wij delen samen een missie om samen in de meest gouden tijd te komen die ooit is gezien op de planeet Aarde omdat dit volledig bewust zal zijn.

Het zal een tijd zijn van focussen op het Broeder/Zusterschap, niet alleen voor de hele mensheid maar ook voor alle koninkrijken van onze grootse Moeder Aarde, Gaia, en nog verder – een tijd van herenigingen met allen die van de sterren en de zonnen komen, van de manen en planeten en de systemen die verder gaan dan jullie zonnestelsel.

Wij zullen zeer vreugdevol zijn als wij ons verbinden met de families van ons eigen zonnestelsel. De Kumara’s zijn hier in grote aantallen. En degenen van ons die van het Licht komen doen met jullie mee want jullie zijn prachtige Lichten van jezelf!!!

Benjamin Fulford: De tijd van economische crisis komt er aan en stelt ons voor de keuze instorting, ........ /15 februari 2016

De tijd van economische crisis komt er aan en stelt ons voor de keuze instorting, chaos en bloedvergieten of herstart en renaissance
15 februari 2016 /Auteur: Benjamin Fulford

Gebeurtenissen ontvouwen zich verder met een verzengende snelheid en de naoorlogse wereldorde verder instort terwijl het gevecht over waarmee deze vervangen moet worden doorraast. De grootste gebeurtenis was de eerste ontmoeting tussen een Paus en een Russische Orthodoxe Patriarch sinds 962 jaar. Het vreemdste van deze gebeurtenis kan gezien worden op deze door het Vaticaan uitgegeven foto van de ontmoeting welke een schedel en botten laat zien precies in het midden tussen de twee religieuze leiders.
Joint Declaration of Pope Francis and Patriarch Kirill

Bronnen bij de P2 Vrijmetselaars Lodge, de mensen die orders aan het Vaticaan geven, zeggen dat de schedel en botten gewoon een symbool is voor wedergeboorte. In dit geval, betekent het beide de Patriarch en de Paus geloven dat de Messias is teruggekeerd, zeggen de bronnen. Echter, CIA bronnen zeggen dat de werkelijke reden dat de Paus verlangde om de Patriarch te ontmoeten was dat het Vaticaan Russische militaire bescherming wil om zijn overleving te verzekeren. Russische bronnen, zeggen ondertussen dat de twee mannen een “Geheim Internationaal Memorandum over de oprichting van een wereldreligie en de NIEUWE WERELDORDE”, hebben ondertekent en dat dit van kracht wordt op 1 mei 2016.

Kryon: Vraag en Antwoord 629: Eenheid bewaren in een verdeelde politiek. /18 februari 2016 / Lee Carroll


629: Eenheid bewaren in een verdeelde politiek.
18 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Dit jaar zijn er verkiezingen voor de president van de Verenigde Staten. Er is zoveel verdeeldheid in ons land over dit onderwerp. Is er iets dat jij ons kunt vertellen dat ons weer zal herinneren aan onze eenheid?

ANTWOORD: Ja. Ga boven de politiek staan en concentreer je op de eenheid van de echte onderwerpen. Vrede op Aarde gaat pas bereikt worden door Licht te sturen naar Israël en Palestina. Stuur hier dagelijks licht naartoe.

Ten tweede: als dit begint te gebeuren verwacht dan dat er opeens voor de belangrijkste ziekten op de planeet geneeswijzen ontdekt zullen worden. Wat jullie niet begrijpen is dat hier een relatie tussen is. Het heeft te maken met het “ziektebewustzijn” van de planeet en hoe de natuur antwoordt op het gezamenlijk bewustzijn van de mens op Aarde.


Op deze dag van je leven / 18 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

18 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…

 

... Dat je goed moet zijn voor jezelf als je ooit op welke manier ook goed wilt zijn voor anderen.

Dit betekent, neem een dagje vrij eens in de zoveel tijd wanneer het niet gepland is.
Eet eens een stuk chocolade wanneer het niet aanbevolen wordt.
Doe een dutje wanneer het juist niet mogelijk is.

Kruip, voor een uur met je gezicht in een goed boek wanneer je het je niet kunt veroorloven.
Geniet van een bad als er eigenlijk geen tijd voor is om dat te doen.
Stop met alles als je niet verondersteld wordt dat te doen.

Doe dit nu, op dit moment, in hemelsnaam.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl