Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 februari 2016

WERELDWIJDE RESET AANSTAANDE! / 7 februari 2016


WERELDWIJDE RESET AANSTAANDE!
7 februari 2016

https://www.youtube.com/watch?v=nF_h478fIZo


James Twyman over het effect van gesynchroniseerde meditaties, en aankondiging meditatie in maart 2016 / 12 Februari 2016

COBRA.NL

James Twyman over het effect van gesynchroniseerde meditaties, en aankondiging meditatie in maart 2016
12 Februari 2016

Vredesovereenkomst getekend voor het conflict in Syrië
Een wonder door gesynchroniseerde meditatie?

Tien dagen nadat miljoenen mensen samen waren in een wereldwijde gesynchroniseerde meditatie, is een overeenkomst getekend in München om een eind te maken aan het geweld in Syrië.

Velen zullen denken dat het gewoon toeval is, maar overweeg dit: na bijna elke wereldwijde gesynchroniseerde meditatie die was gefocussed op een gebied waar extreem geweld en oorlog werd ervaren, werd binnen twee weken een vreedzame oplossing bereikt.

James Twyman peace troubadour

kryon: Vraag en Antwoord 624: Oude geschriften opzij schuiven? / 13 februari 2016 / Lee Carroll


624: Oude geschriften opzij schuiven?
13 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben een orthodoxe Jood. Ik lees de boeken van Kryon die zeggen dat de Oude Geschriften herschreven moeten worden omdat zij van een oud paradigma zijn. Hoe zit het met alle rituelen die de Joodse mensen uitvoeren? Zijn die in de tijd verloren gegaan?

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben een Israëlische Jood en ik zie mijzelf als een lichtwerker en ik probeer het geloof van de Nieuwe Tijd samen te laten gaan met het Judaïsme (ik ben geen religieuze Jood). Ik heb twee vragen: Allereerst: Jij sprak over veranderingen in geloofssystemen en over oude boeken die niet langer relevant zijn. Bedoel jij dat de Bijbel (de “Torah”) werkelijk niet langer relevant is? Het is in grote tegenstelling met het Judaïsme….. Ten tweede sprak jij ook over de noodzaak voor verschillende geloofssystemen op deze planeet en de verschillende rollen die elk land speelt. Betekent dit dat als ik als Jood ben geboren, de Joodse manier voor mij de meest passende spirituele weg is?  Raphael en de Groep. Channeling nummer 17. / 6 februari 2016 /Margreet de Carpentier

Raphael en de Groep.
Channeling nummer 17.
6 februari 2016 /Margreet de Carpentier

Ontspannen is erg belangrijk, het is goed om elke dag even uw rust te nemen in deze hectische tijd. Een rustpauze inlassen is heel belangrijk. De tijd gaat snel, de mensen zijn gejaagd en rennen en rennen maar.

Vaak doordat men zo hard moet hollen, vooral de jonge gezinnen, zien ze niet wat er om hen heen gebeurt. Men kijkt het nieuws, de narigheid op de televisie, het nieuws wat niet helemaal de waarheid vertelt. Maar ze gaan voorbij, niet moedwillig, aan de mensen om hen heen, aan de mensen die eenzaam zijn en het moeilijk hebben.

Iedereen heeft het over de wereldgebeurtenissen, dat alles zo erg is,over al die mensen die over de wereld aan het vluchten zijn. Maar er is geen tijd om in de eigen omgeving te kijken. Wij kunnen dit niet genoeg herhalen.

Begin in uw gezin, begin in uw familie en in uw buurt aandacht aan elkaar te schenken, liefde naar elkaar uit te dragen. De oorlogen zijn er al in een kleine kring, in een andere vorm.

Een Schrijven van de Schepper / 12 Februari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Vriendelijkheid Keert Naar Je Terug ”

download

Het duurt slechts een moment om bezorgdheid te tonen,
een vriendelijkheid zonder er iets voor in ruil terug te verwachten.
Dat moment weerklinkt door het hele Universum
en wordt teruggegeven aan jou op manieren die je nooit zal verwachten.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5559 In een Groter Veld van Liefde / 13 februari 2016

In een Groter Veld van Liefde
Brief uit de Hemel
13 februari 2016
                                                                  
God zei: 

Waarom zou ik iedere dag tot je spreken, tenzij het Mijn verlangen is om je te dienen en je goed te dienen? Ik verspil Mijn tijd niet of die van jouw. Er is enig zich bewegen dat wordt gevraagd. Er is enig zich bewegen als oproep voor jou. Er is enig zich bewegen dat van jou is om toe te laten. Vertrek uit je weg. Geen blokkeren meer van jezelf voor uitbreiding.

Hoewel Stilte een groot deel van leven is, in termen van groei, je moet jezelf bewegen. Je kan niet hetzelfde blijven en tegelijkertijd jezelf bewegen. Hier is een andere manier om dit te zeggen: in jouw historie, is het nu tijd om jezelf te bewegen. Als je jezelf beweegt, dan ga je verder. Mijn bericht aan jou vandaag is: “Vaar door,” zeg Ik, “Vaar door” een dozijn keer per dag, als je maar zou horen.

Gedicht: Hemelse Paradijzen

Hemelse Paradijzen


Wil ik U verwijzen naar hemelse paradijzen
Stijgen in het oneindige wat nooit zal eindigen

Universum, Universa, Planeten, Sterrenstelsels,alles in het geheel
Onze Schepper bouwt er heel veel

Het leven gaat door, het lichaam in een vleselijk jas
Oh zalige dimensies we hebben meer in onze mars

Sterrenzaden, Sterrenklassen wat we nu zijn
Ons meesterschap oppakken en verantwoordelijk voelen
dat voelt fijn

We vliegen op en niemand houdt ons tegen
En wat je dan zult beleven

Oneindig allen in een geheel
Universele liefde overwint alles en dat is wat ik deel

In liefde gegeven Linda Westerveld 

Openbaring over de onvoorwaardelijke dienstbaarheid van Moeder Aarde aan de menselijke processen /12 februari 2016

Openbaring over de onvoorwaardelijke dienstbaarheid van Moeder Aarde aan de menselijke processen
12 februari 2016

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie bevinden je in een cruciale fase in jullie relatie tot Moeder Aarde. Jullie ontwikkelen je meer en meer naar het integreren van hogere niveaus van bewustzijn in je persoonlijkheid als mens. Maar Moeder Aarde is net als jullie ook in een ontwakingsproces. Zij is bezig om de Goddelijke Bron die in haar kern aanwezig is door te laten dringen door al haar fysieke en energetische lagen heen tot aan het Absolute niveau van God. In dit proces van jullie planeet speelt haar relatie met de mensheid een belangrijk rol.”

Moeder Aarde en het groeiproces van Haar kinderen

Maria Magdalena en Jezus: “Alle verschillende soorten dieren, planten, mineralen en wezens die op en met Haar leven zijn energetisch op Moeder Aarde afgestemd. Zij wisselen liefde, eenheidsbewustzijn en inzichten op een intuïtieve en gevoelsmatige wijze uit. Op die manier ondersteunen ze elkaar in hun zijn, in hun manifestatie en in hun ontwikkeling. Zij functioneren met elkaar op dezelfde golflengte. Al deze wezens functioneren in harmonie en ze zijn ook op elkaar afgestemd. Zij communiceren onderling via dezelfde frequentie en zijn bewust met het energetische Aardse veld van eenheidsbewustzijn en liefde verbonden. Zij zijn ook zelf dit veld. De mensheid maakt ook deel van dit energetische Aardse eenheidsveld uit. De verbinding met dit veld en met Moeder Aarde is bij jongeren en volwassenen echter meestal nog onbewust. Baby’s, peuters en kleuters tot een bepaalde leeftijd zijn nog wel steeds intuïtief met de Aarde, de natuur en het energetisch veld verbonden.

vrijdag 12 februari 2016

World sound healing day Zondag 14 februari 2016 / 12 februari 2016


14th Annual

February 14, 2016

https://www.youtube.com/watch?v=8lBeJgNA4tU

Sluit je aan bij duizenden mensen over de hele wereld voor de 14e jaarlijkse World SOUND HEALING DAY op zondag, 14 februari 2016 om 12 uur (plaatselijke tijd in uw tijdzone), breng gedurende 5 minuten de toon voort met de "AAAAH", gecreëerd en geprojecteerd met de energie van compassie en liefde, waardoor we een sonische valentijn verzenden naar Gaia, onze Moeder Aarde.

Op dat moment, ga dan naar templeofsacredsound.org om het  vibrerende effect te versterken als we samen tonen voor Wereld harmonisatie, planetaire vrede en genezing . Ga naar Healing Sounds voor meer informatie.


Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 12 februari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
12 februari 2016

Veel van wat er gebeurt wordt door de betrokkenen zo veel mogelijk geheim gehouden. Er doen vele sterke geruchten de ronde dat een belangrijke gebeurtenis er binnenkort toe zal leiden dat sommige banken zullen moeten sluiten vanwege belangrijke aanstaande veranderingen. Dit schijnt onontkoombaar en onvermijdelijk te zijn aangezien ze in het gareel dienen te worden gebracht om een compleet bankroet te voorkomen. Het zou te gemakkelijk zijn om jullie te zeggen je geen zorgen te maken, maar dergelijke gebeurtenissen zijn eerder voorgekomen en zijn uiteindelijk altijd gebleken voordelig voor jullie toekomst te zijn. Dit zou geen verrassing voor jullie moeten zijn, omdat er altijd veranderingen gaande zijn, maar misschien niet op het niveau dat nu verwacht wordt. Overal om jullie heen gaan de veranderingen verder, omdat de oude manieren en systemen ‘ge-update” worden om zo te worden afgestemd op het Nieuwe Tijdperk dat nu begonnen is. Uiteindelijk zullen jullie hierdoor dolblij zijn aangezien ze continuïteit zullen bieden, evenals voldoende inkomen om een comfortabel leven te leiden.

Een Schrijven van de Schepper / 11 Februari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Het Geloof om te Vliegen”

SkyLeaping

Op het moment dat je over de rand heen stapt,
in het volste geloof dat je kunt vliegen,
 zal hetzelfde moment zijn dat je je afvraagt
waarom je het nooit eerder deed.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: Vraag en Antwoord 623. Niet alle leven in het Universum is eeuwig. /12 februari 2016 / Lee Carroll


623. Niet alle leven in het Universum is eeuwig.
12 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: In de New Hampshire-channeling was de eerste zin die mijn aandacht trok de volgende: “Elk van jullie is eeuwig en dat geldt niet voor alle leven in het Universum”. Ik had de indruk dat alles in het Universum leven bevat, zoals God leven is en alles wat door God is geschapen. Kun jij dit alsjeblieft verklaren?

Antwoord: Zoals wij al eerder hebben gezegd is er leven in het Universum dat geen “deeltjes van God” in zich heeft, zoals dit bij jullie het geval is. Er is een ongelooflijke hoeveelheid leven in het Universum dat er alleen is om de goddelijke deeltjes te ondersteunen. Jullie concept van het leven is gelimiteerd tot 4D. Er is ook leven in water, lucht en de rotsen van de planeet.


Gedicht: Het Licht

“Het Licht”


Het was donker om mij heen
tranen vertroebelden mijn zicht
alle hoop verloren
duisternis.
Een tinteling
een zachte fluistering
kijk omhoog
hier is het Licht
het Licht der Liefde
geef Mij je pijn.

donderdag 11 februari 2016

Heavenletter 5557 EEN ORKEST VAN DE SCHEPPING/ 11 Februari 2016

EEN ORKEST VAN DE SCHEPPING

Brief uit de Hemel
11 Februari 2016

God zei:

Jij die een wonder bent, is de substantie waarvan wonderen zijn gemaakt. Rustig of luid, ongezien of gezien, bewust of onbewust, onwillig of gewillig, je beïnvloedt de wereld. De connecties tussen jou en de wereld zijn oneindig. Er zijn meer ins en outs dan je kan tellen. De connecties en inter-connecties zijn onpeilbaar. Je bent van essentieel belang voor de werking van de wereld. Iedere steek in een trui, houdt de trui bij elkaar.

Je kan misschien de onderlinge algemene samenhang nog niet zien die je geeft. Je kan voelen dat de trui van de wereld, niet bij elkaar te houden is. Je voelt zeker niet dat je van vitaal belang bent voor de inrichting van het land. In geen geval ben je gewoon een nietsdoener hier op aarde om ruimte te vullen. Niet langer geloof je dat je zonder reden op Aarde bent op dit moment, in deze plaats.


Benjamin Fulford: Eerste ontmoeting tussen paus en Russisch patriarch in 1000 jaar gericht op Khazariaanse Satanisten / 8 februari 2016

Eerste ontmoeting tussen paus en Russisch patriarch in 1000 jaar gericht op Khazariaanse Satanisten
8 februari 2016 / Auteur: Benjamin Fulford

De eerste ontmoeting tussen het hoofd van de Russische Orthodoxe Kerk en de Paus in 1000 jaar is gericht op het versterken van een alliantie tegen de Satan aanbiddende Khazariaanse bende, zeggen Russische en Pentagon bronnen. Dit is belangrijk omdat forensisch onderzoek door deze schrijver heeft laten zien dat het Pentagon uiteindelijk verslag uit brengt aan het Romeinse Rijk (als publiekelijk aangevoerd door de Paus) en de macht achter Russisch President Vladimir Poetin de Russische Orthodoxe Kerk is. “Patriarch Kirill van de Russische Orthodoxe Kerk heeft toegestemd om de Paus in Cuba te ontmoeten op 12 februari wanneer Oost en West zich verenigen om te vechten [tegen de Khazariaanse maffia],” dit was hoe Pentagon beambten de geplande ontmoeting beschreven. Rockefeller knechtje Henry Kissinger werd “gedwongen een veelpolige wereld te accepteren en te verklaren dat Rusland geen bedreiging is maar een belangrijke partner,” vervolgde de beambte.

Een ander teken van Rusland, VS verzoening is het feit dat ex Defensie geheime dienst chef Lt. Generaal Mike Flynn, de VS presidentskandidaat Donald Trump adviseert. Volgens de Pentagon bron, was Flynn de sleutel voor broederliefde tussen Poetin en Donald.” Militaire ondersteuning is waarom Trump en anderen nu veilig en openlijk de Khazariaanse bendekandidaten als Hitlery Clinton en Ted Cruz kunnen beschuldigen van het stelen van de verkiezingen.

De Raad “Het Onderscheidingsvermogen en Hoe het van Toepassing is op Deze Tijden” / 11 Februari 2016 / Ron Head

De Raad
“Het Onderscheidingsvermogen en Hoe het van Toepassing is op Deze Tijden”
11 Februari 2016 / Ron Head
Ons kanaal werd gevraagd over het onderwerp van het onderscheidingsvermogen en hoe het van toepassing is op deze tijden. Wij zullen dat ook als een indirecte vraag aan ons nemen. Hij bracht naar ons het onderwerp en wij stemden in met het belang ervan.  
Wij hebben eerder over dit onderwerp gesproken en dit zal beginnen met hetzelfde terrein te dekken. Dat is oké. Jullie “software” wordt iedere keer dat jullie iets opnieuw lezen opgewaardeerd. Het is precies zo alsof je een sport uitoefent of een muziekinstrument bespeelt. Paden in jullie zenuwsysteem worden opgebouwd, versterkt, en misschien iedere keer gecorrigeerd. Dus dringen wij er bij jullie op aan om niet over de dingen heen te springen, slechts omdat jullie bekend met hen zijn. Zien jullie de dingen niet anders iedere keer dat jullie je favoriete boek lezen? Dat gebeurt omdat jullie anders zijn dan degene die de laatste keer het boek las.
Dus - onderscheidingsvermogen. Jullie gaan zeer kritieke tijden binnen voor de mensheid en voor jullie zelf. Dit zal andere invloeden op ieder persoon hebben. Maar het zal ook de toegewijde Lichtwerkers naar voren brengen die serieus aandacht besteed hebben om hun frequenties te verhogen, om te leren van zichzelf en van anderen te houden, en om bij te dragen aan wat het ook was dat zij persoonlijk konden voor de stijging in het collectieve bewustzijn.

Amerikanen eindelijk vrij, de banden zijn permanent verbroken - door Rechter Anna von Reitz en rondgestuurd door Prepare For Change / 10 Februari 2016


Amerikanen eindelijk vrij, de banden zijn permanent verbroken -
door Rechter Anna von Reitz en rondgestuurd door Prepare For Change
10 Februari 2016

Voorwoord van Veronica.
Vanuit Amerika is heel belangrijke informatie gekomen die primair de Amerikanen en hun constitutie aangaat, maar die zonder twijfel zijn uitstraling zal hebben naar de rest van de wereld.

Het stuk is opgesteld door Rechter Anna von Reitz, die over zichzelf zegt:
“Ik ben geen goeroe, engel, duivel, advocaat, etc. etc. Ik ben een overgrootmoeder van Big Lake, Alaska, die kan lezen en denken net zoals miljoenen andere Amerikanen, en die om het maakt niet uit welke redenen – vooral een 17 jaar lang gevecht met de IRS (International Revenue Service) – besloot om de rotzooi waar dit land in zit te gaan onderzoeken en hoe wij daar in zijn gekomen.”

Het stuk beschrijft welke acties recent zijn ondernomen om de constitutie voor de ‘United States of America’ te redden. Om eerst een korte indruk te geven van de situatie heb ik enkele alinea’s uit de tekst van Rechter Anna von Reitz hier gekopieerd, het volledige stuk staat verderop in dit bericht.

Gedicht: Waarde Schatten

Waarde Schatten
  

Zijn wij Goddelijk in het geheel
Zijn wij wakker of zeggen we weet ik veel

Weten wij dit op waarde te schatten
Of speelt deze vraag ons parten

Het spel dat we spelen 
Begint ons echt te vervelen

Vooral voor de mensen die zijn ontwaakt
Zorgt dat hij echt vergaat

Blijf geloven in de liefde en in jezelf en in het leven
Want het is je eeuwig gegeven

Blijf vechten voor jou geluk 
En jou toekomst kan niet meer stuk

Toch is de wens voor iedereen
God houdt van al zijn kinderen nu meteen

In liefde gegeven Linda WesterveldEen Schrijven van de Schepper / 10 Februari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
10 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

” De Ervaring ”

wish-you-were-here

Elke persoon met wie je communiceert gedurende het verloop van jouw bestaan op Aarde beschikt over een les die je hebt gevraagd te mogen ervaren.
 Hoe je creëert / antwoordt / reageren op die bepaalde les is volledig aan jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 11 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

11 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…... Dat creativiteit het bedenken is van nieuwe dingen.
Innovatie is het doen van nieuwe dingen.

Theodore Levitt zei dat, en hij had gelijk.
Wees daarom niet alleen een schepper, maar een vernieuwer.
Zet je ideeën in beweging.
Plaats ze niet alleen op papier, maar ook op de grond.

Ah, ja, nu heb je iets gedaan.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

kryon: Vraag en Antwoord 622: Geen winstoogmerk – is dit goed? / 11 februari 2016 / Lee Carroll


622: Geen winstoogmerk – is dit goed?
11 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: (voor Lee): in jouw seminars heb jij aangegeven dat jij niet om geld vraagt voor jouw werk op jouw website. Ik houd daar persoonlijk wel van. Toch heb jij ook gezegd dat jij het werk van Fred Stirling steunt (het kanaal voor Kirael) die wel geld vraagt. Is dit niet in tegenstelling met elkaar?  

ANTWOORD: (van Lee): Ik zie dit niet als een conflict, omdat hetgeen waar ik verantwoordelijk voor ben, mijn eigen werk is en dat is heel anders dan dat van dominee Stirling. Hij is geestelijke van de Honolulu Church of Light, een echte kerk met diensten, een gebouw en een staf die beschikbaar is om mensen kosteloos te helpen. Hij is ook beschikbaar voor counseling en privé-zittingen (op basis van donaties) en er is geen lidmaatschap binnen zijn kerk en daarom geen vaste kerkbelastingen. Hij heeft geen serie boeken zoals ik en hij is zelden in staat om zijn kerk te verlaten en ergens anders lezingen te geven door zijn drukke werkzaamheden.  


woensdag 10 februari 2016

Quan Yin: Jullie worden van binnen gebieden getoond die Liefde nodig hebben. / 9 Februari 2016 / Jenny Schiltz

Quan Yin:
Jullie worden van binnen gebieden getoond die Liefde nodig hebben.
9 Februari 2016 / Jenny Schiltz

Gegroet! We zijn blij in staat te zijn te rapporteren dat geweldige vooruitgang is gemaakt bij allen die zijn ontwaakt en wakker aan het worden zijn. Voor sommigen zal dit als een verrassing komen omdat ze voelen alsof ze op een nooit eindigende rit zitten die zich alleen maar verhevigt in intensiteit. We willen dat jullie begrijpen dat vanuit ons perspectief, we in staat zijn te zien hoe deze energie veel aan de oppervlakte heeft gebracht dat geheeld moet worden en welke aspecten van jullie zelf toestaan om gewoon te worden achtergelaten, als je dat wilt. Daar velen voelen dat ze terug zijn gekeerd naar waar ze eens waren, moeten ze begrijpen dat het zo is dat ze de gelegenheid hebben om anders te kiezen, om een nieuw pad te creëren voor zichzelf.

In deze tijd gebeurt er veel in jullie droom-tijd. Je kunt mogelijkheden getoond worden in je leven, gebieden waarop je je moet richten en die meest belangrijk zijn, je kunt werken aan de healing van vorige levens. Als je ontwaakt en je je niet je dromen herinnert is dit geen geval voor alarm en in sommige gevallen is het voor jullie bescherming zodat je de trauma die je beleefde niet mee bracht. Voor degenen die klaar zijn, worden zeer belangrijke vorige levens aan de oppervlakte gebracht, levens waarvan je kunt denken dat ze duister zijn of in grote tegenstelling met jullie ziel. Begrijp dat jullie allemaal beiden hebben gehad, je hebt levens gehad die gevuld waren met vreugde en licht en jullie hebben levens gehad die gevuld waren met duisternis. Beiden zijn waardevol voor zielengroei. Hoe kun je de ene soort waarderen zonder de ander als contrast. Maar de meest belangrijke les voor jullie om te begrijpen is dat jullie alle dingen zijn, licht, duister en er tussenin.


Sheldan Nidle / 9 februari 2016

Sheldan Nidle - 9 februari 2016


2 Chicchan, 18 Yax, 12 Manik
                                                                      
Selamat Jalwa! We hebben goed nieuws ontvangen! Het proces van leveringen blijft onverminderd doorgaan. Zoals altijd wordt dit proces ingewikkelder gemaakt door het feit dat de duistere cabal zich volledig realiseert wat er nu over de hele wereld gaande is. De troepen van het Licht maken gebruik van de voorsprong die is geboekt door de acties van hun bondgenoten en medewerkers om deze cabal uit haar macht te zetten. Lang geleden, toen hun Anunnaki-meesters op deze oppervlaktewereld de opperheersers waren, waren dergelijke activiteiten waar we op het moment mee doorgaan, onmogelijk. Deze duistere oligarchen hadden niet gerekend op hetgeen een aantal pijnlijke fouten hen zou opleveren. Ze staan op het punt van een enorme ondergang, die jullie een nieuwe tijd gevuld met vrijheid, voorspoed en een toenemend verantwoordelijkheidsgevoel zal brengen om dit glorieuze systeem in stand te houden. Deze operatie heeft meer tijd in beslag genomen dan we aanvankelijk hadden gedacht. Dit is gedeeltelijk te wijten aan de resterende capaciteit van deze doortrapte vijanden. Hun toekomstige ondergang voorspelt het definitieve einde van de ufo-doofpot die heeft voorkomen dat we op een aanvankelijk door ons gewenst niveau met elkaar konden communiceren. Ze hebben deze doofpot gebruikt om een geheim bestuur op te zetten, dat de plannen van de Hemel bijna heeft doen mislukken.

Stop ermee de Krachten van Anderen te Ontkennen / 8 Februari 2016 / Brenda Hoffman

Stop ermee de Krachten van Anderen te Ontkennen
8 Februari 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Velen van jullie voelen zich versplinterd. Jullie adresseren waarschijnlijk 3D kwesties waarvan jullie dachten deze voltooid te hebben - en jullie zijn kwaad dat deze kwesties jullie in de weg schijnen te staan van toekomstige ontwikkelingen.
Kwesties die aldus van “gisteren” zijn - en jullie wensen om van vandaag en zelfs van morgen te zijn. Jullie angst, jullie angst is dat deze kwesties jullie nooit toe zullen staan om voorwaarts te gaan. Voorafgaand aan jullie overgang, beangstigen deze kwesties jullie. Nu maken zij jullie kwaad, “Waarom ik? Waarom nu?”
Want de stukjes die nu arriveren schijnen net zo ongepast te zijn voor jou als waar zou zijn als je afgestudeerd was van de middelbare school, om slechts te leren dat je een eerste-klas lezing moet herhalen voorafgaand aan het aanwezig zijn op college. Zeer definitief, ongepast en niet  bevorderlijk voor je goede humeur!