zondag 31 januari 2016

De Echte Openbaarmaking van de Rx-Files – Part 1/2 / 31 januari 2016 / door Steve Beckow

De Echte Openbaarmaking van de Rx-Files –
Part 1/2
31 januari 2016 / door Steve Beckow

"Buitenaardse technologie wordt gebruikt tegen ons. Niet door buitenaardsen. Niet met buitenaardsen. Maar door een corrupte samenzwering van mannen tegen de mensheid. "28:00

"Dit is niet een buitenaardse samenzwering. Dit is een samenzwering van mensen. "30:29

"Hoogwaardig-geënsceneerd ontvoeringen [vinden plaats] in vaartuigen die buitenaardse technologie gebruiken die hersteld is na buit te zijn gemaakt uit neergehaalde schotels." 33:20

Wauw. Heilige makreel. Wat kan ik zeggen?

Om over te schakelen naar de uitspraken van Steven Greer voor een moment, blootgesteld aan het feit dat het geen "buitenaardse Greys" waren die al onze mensen ontvoerde maar aardse acteurs die werken voor de contractanten en militairen van het geheime ruimte programma verkleed als buitenaardsen? Oh, ja, en biologisch gemanipuleerde robots lopen rond op de achtergrond, er uit ziend als grijs leger? Oh, my, wat wordt hier gezegd?

Hoelang geven we onze kracht en macht nog weg? / 30 januari 2016 / geschreven door Elias

Hoelang geven we onze kracht en macht nog weg?
30 januari 2016 / geschreven door Elias


We staan aan het begin van immense veranderingen op aarde. Niets zal meer zijn zoals het was, want de mens komt weer terug in zijn eigen kracht. Vroeger hebben wij onze kracht en macht weggegeven aan anderen waarvan we dachten dat die het beter wisten dan wijzelf. We hebben politici, de religies en de media geloofd en vertrouwd zoals we ook overtuigd waren in de kwaliteit van de producten die de grote ondernemingen en industrieën ons voorschotelden.

Nu steeds meer blijkt dat politici en de grote bedrijven er een andere agenda op nahouden dan het welzijn van de mensheid, begint het langzaam te dagen dat het tijd wordt dat we ons leven in al zijn facetten weer in eigen handen moeten nemen.

Ashtar On The Road: Ashtar: Straal LiefdesLicht uit naar iedereen! / 26 januari 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Straal LiefdesLicht uit naar iedereen!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
26 januari 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, Geliefde Familie!

Gegroet, Geliefde Familie! Wij zijn in hoge vibraties, om zeker te zijn!En wij waarderen jullie aanwezigheid hier heel erg. Dat wil zeggen: of jullie hier nu aanwezig zijn of dit op een later moment horen of lezen, het gebeurt allemaal in het nu.
Dus groeten wij jullie allen in dit nu-moment van Eenheid, het samenzijn van de Ashtar on the Road-familie.

Ik zal beginnen met te zeggen dat ik misschien een beetje beknopter zal zijn dan anders, maar ik vraag erom dat de woorden die worden gesproken voor onszelf, De Mentors* en alle wezens die eraan werken om jullie naar de Gouden Eeuw te brengen – de woorden die door “de Stem” (Suzan Leland) kwamen – zullen worden opgenomen in de transcriptie met mijn opmerkingen (zie beneden) omdat ik het tenslotte was die haar vroeg om deze uitspraken te doen zodat zij redelijk makkelijk gescheiden kunnen worden van de andere opmerkingen die ik maak en aldus in staat zijn om een grotere indruk op jullie te maken!

Nu, dit hele gedoe over Goddelijk Bestuur is naar voren gebracht omdat het een voertuig is – als jullie willen – de NESARA-wet brengt Goddelijk Bestuur – een voertuig voor het omhoog brengen van de Planeet Aarde naar de Gouden Eeuw waar wij over spreken!

De Arcturianen Je Hogere Zelf Ontmoeten / 28 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Je Hogere Zelf Ontmoeten
28 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie

Als je proces van ascentie vordert, vermengen de veelvoudige aspecten van je Multidimensionale ZELF als je vele levens op talrijke tijdlijnen, werelden, galaxies en dimensies zich beginnen te verbinden zoals parels aan een halsketting. Deze aspecten van je Multidimensionale ZELF zijn de parels en JIJ bent het rijgsnoer.
Wanneer je fysieke wereld te uitdagend is, is één expressie van je Multidimensionale ZELF in één tijdlijn bijna teveel om te hanteren. Echter, als je vooruitstrevend inovergave leeft en de Eenheid/Eensgezindheid van het NU toestaat om met jouw iedere ademhaling geopenbaard te worden, komen steeds meer aspecten van je ZELF online in je altijd uitbreidende multidimensionale bewustzijn.
Met de kennis en wijsheid van steeds hogere dimensionale expressies van je ZELF, herinner jij je meer over het leven in overgave. Wanneer je in overgave leeft, is het leven zoals een film waarin jij het voornaamste karakter bent.

Kryon: Vraag en Antwoord 618: Nieuwe Wereld Orde. / 31 januari 2016 / Lee Carroll


618: Nieuwe Wereld Orde.
31 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Toen ik het artikel van G. Kumar las in het magazine “In the Spirit” vroeg ik mij af of zoiets kan gebeuren. Een nieuwe wereldorde waarin alle controle in handen is van “welwillende gidsen” en er geen dingen zijn zoals geld en grenzen enzovoorts. Ik denk dat iedereen op Aarde dit wel zou willen en vrij wil zijn van corruptie. Wij zien dit vandaag de dag niet bij onze regering bij welk niveau je ook onderzoekt, van gemeenteraden in kleine gemeenschappen tot aan de Verenigde Naties. Het stemt mij droevig als ik denk dat er geen landen of culturen meer zijn en iedereen werkelijk aan elkaar gelijk is.

ANTWOORD: Wat als…. Gewoon wat als… dit een beschrijving is van een Aarde over 10.000 jaar? Kan jij afstand nemen van het perspectief van “wat ik vandaag zie maakt sommige dingen in de toekomst onmogelijk?” 


Tijd is DAAR! / Via innerlijke weg ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst 31 januari 2016

Tijd is DAAR!
Via innerlijke weg ontvangen door Berry Vincenta
Geplaatst  31 januari 2016

Mensenzielen die elkaar herkennen in deze tijd op aarde
zijn Zielen die weten

Evolutie is géén rechte Lijn. Evolutie is beweging - een golfbeweging. En wanneer je nu naar de wereld kijkt, clan zie je dat de wereld is afgestevend naar de top van de golf waarin heel veel zaken zichtbaar worden, maar waar vanuit de hoogte van de golf ook de diepte kan worden waargenomen en hiermee het belang van deze tijd.

Omdat er vanuit het menselijk bewustzijn zoveel op de spits wordt gedreven, zal en kan hierdoor ook heel veel worden getransformeerd. Al datgene wat in uw wereld uit balans is, wil vanuit evolutiedrang in evenwicht worden gebracht. Dit raakt hele groepen mensen, die nu, vol­gens bedoeling, op de wereld zijn. Dit gebeurt niet alleen in groepen, maar zal ook jouw persoonlijke leven raken.

ASCENSIENIEUWS FEBRUARI / 31 januari 2016 /door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS FEBRUARI
31 januari 2016 /door Fran Tielemans

De eerste maand van 2016 is alweer achter de rug, en zeggen dat het een rustige, stille maand was, zou een understatement zijn. Het was voor velen af en toe zelfs heel intens. De Mercurius retrograde bracht veel afremming, en dwong ons langer stil te staan dan we vanuit ons ego wilden bij alle dingen die wat meer aandacht en introspectie vroegen.

Energetisch waren het ook intense weken, met een regelmatig door jong en oud, vrouw of man gerapporteerd gevoel van hitte, spanning, intense dromen en emotionele/mentale ontgifting. We hebben heel wat innerlijk werk gedaan rond onze kernthema’s. Velen gingen door een innerlijke muur, of zijn er nog altijd doorheen aan het gaan. De innerlijke muur van weerstand naar spirituele groei, vooruitgang en bevrijding brokkelt af, langzaam maar zeker, maar het is een feit dat dit een proces is van lange duur, én dat het veel aandacht en engagement tot groei vraagt om oude overtuigingen en patronen te herbekijken en aan te passen of los te laten. Het blijft veel makkelijker om alles bij het oude te laten, en gewoon wat mee te glijden in het leven, maar wanneer we dat doen, kan het zijn dat we plots keihard geconfronteerd worden met net datgene wat we onbewust probeerden tegen te houden of te ontlopen.

Een Schrijven van de Schepper / 30 Januari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
30 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Het Plan Herinneren”

a simple mindmap with questions (what, when, where, why, how, who)  to solve a problem sketched with white chalk on blackboard

Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom je doet wat je nu doet en waarom jij de persoon bent die je op dit moment bent? Voordat je hier arriveerde, werd jullie een keuze gegeven met betrekking tot wat jullie zouden ervaren, welke dingen jullie zouden leren en werd jullie de oneindige keuzes en de resultaten van elke beslissing getoond die jullie ooit zouden maken. Jullie wisten dat jullie de mogelijkheid zouden hebben om iets in een oogwenk te veranderen simpelweg omdat jullie dat wilde. Nu is het tijd dat jullie je dit herinneren!

Dus, als jullie je ooit afvragen wanneer je soulmate zal arriveren, wat je levensdoel is of wanneer jouw huidige moeilijkheden zullen eindigen, weet dan dat een 'basis principe " al op zijn plaats is en elke situatie zal veranderen als je daarvoor kiest. Jullie zijn geweldige manifesteerders ... jullie hebben die bekwaamheid wel!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 254 / Zondag 31 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 254
Zondag 31 januari 2016

 

Ix 7  Ga Dagelijks Naar Binnen

Welkom, Ik ben IX 7 ( Witte Tovenaar) Het is ons een genoegen om een paar momenten met jullie door te brengen.

Terwijl we deze cyclus van de Tzolkin kalender beëindigen, kijken we alvast met jullie vooruit naar het begin van een nieuwe cyclus.

Velen van jullie accelereren snel langs jullie Pad van begrip.
Jullie worden bijgestaan ​​door films, boeken en heldere communicatie met je Hoger Zelf, Spirituele Gidsen en diegene van ons aan gene zijde.

Heavenletter 5547 Wees Goed voor Jezelf / Zondag 31 januari 2016

Wees Goed voor Jezelf
Brief uit de hemel
Zondag 31 januari 2016


God zei: 

Hoe zou het leven zijn als je goed wordt voor jezelf? Het is geen zelf-gerichtheid waar we over spreken. Het is als je vriendelijk en gastvrij bent voor jezelf, wetende dat je hier bent om aardig te zijn, zelfs voor jezelf. Niet jezelf vergeven, niets van dat. Accepteren.

Accepteren dat je leert terwijl je onderweg bent. Accepteren dat je niet alles weet wat er te weten valt over het leven en over jezelf en zeker ook accepteren dat je niet alles weet over de routes die anderen nemen of waar ze vanaf wijken. Jij bent niet degene die beslist over een andere ziel.

Je weet niet alles. Bij lange na begin je niet alles te weten. Nu ontdek je dat je het veroordelen verliest en de bravoure en dat je dichterbij de Waarheid komt.

zaterdag 30 januari 2016

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. / Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 8 / 29 januari 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
29 januari 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 75.

Een cursus in Liefde – Boek 2
Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 8

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen

Een verdere oefening voor jullie
Jullie krijgen in dit artikel en in mijn boek vele oefeningen aangeboden. Misschien zeggen jullie wel: “Het zijn er zoveel, die kan ik niet allemaal uitvoeren.” Wees gerust, dat hoeven jullie ook niet. Ik bied jullie er gewoon heel veel aan.

Kies er gewoon uit wat jullie bevalt, wat jullie aanspreekt. Als jullie met je ego een helder contact hebben, wil ik daarmee zeggen dat jullie er goed greep op hebben en merken wanneer het de teugels in handen heeft en dan vervolgens ingrijpen, is dat voldoende.

Maar er is zeker ook wel eens een situatie waarin jullie herkennen dat het ego met jullie op de loop is gegaan. Probeer het dan eens en pak dit ego dan – met of zonder oefeningen – aan. Maar vergeet je humor nooit.

De Andromedanen De Magie van de Bloem van het Leven / 29 Januari 2016 / Natalie Glasson

De Andromedanen
De Magie van de Bloem van het Leven
29 Januari 2016 / Natalie Glasson
De Bloem van het Leven is een oud heilig geometrisch symbool en sjabloon verstrekt aan de mensheid vanuit het Universum van de Schepper. Vaak gebruikt om de verbinding van alle zielen binnenin de bron van de Schepper te representeren op de innerlijke vlakken, dit symbool werd aan de mensheid gegeven als een geheugensteun van hun innerlijke vlak van bestaan en de eenheid/eensgezindheid met de Schepper. Het symbool of sjabloon van Licht herinnert de mensheid aan de eeuwige Vrede en Liefde tussen alle wezens, alsook de aanwezigheid van de Schepper binnenin allen/alles. Mediterend en starend naar of het verbeelden van de Bloem van het Leven, kan deze boodschap voort brengen en zoveel meer inspiratie om jullie Goddelijke/Schepper herinnering te ontwaken, wat de onschuld en waarheid is van jullie wezen.
Het Bloem van het Leven symbool/energetische sjabloon werd altijd gedeeld tussen beschavingen op de innerlijke vlakken, echter, wij de Andromedanen, brengen een ontwaking voort aangesticht door de kracht van dit symbool voor degenen op de Aarde en de innerlijke vlakken. Wij wensen om verder de energieën van Vrede, Liefde en Eenheid binnenin allen te ontwaken om een impuls te creëren in de aanwezigheid van de Schepper.

Gedicht: Verliefdheid

Verliefdheid


Wat een fijn gevoel, een gevoel dat je niet wilt dat het overgaat
Dit gaat over verliefdheid wat in deze wereld bestaat

Je kunt verliefd wezen op je kind
Maar ook op een dierbare vrind

Deze vlinders in me buik wat een heerlijk gevoel
Het maakt je totaal zwoel

Toch zit er verwarring bij en wat streven
Soms zit je er middenin en wat je dan zult beleven

Je bent  opgewonden en kijkt of het wederzijds is
Want als dat niet zo is, is dat dan echt een gemis

Verliefdheid is bijzonder
Het is waarlijk een wonder

Toch is verliefdheid een breed begrip
Verliefdheid zo bijzonder en ik hang aan jou lip

Heftig maar lekker is het wel
Voor de tijd dat het duurt en dat gaat vaak heel snel

Toch blijven deze gevoelens terug komen
Verliefdheid blijf altijd van jou dromen

Harte groet Linda

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 253 / Zaterdag 30 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 253
Zaterdag 30 januari 2016


Ben 6  Het Pad Van De Sereniteit

Zegeningen dierbare. Ik ben BEN 6 (Rode Hemelwandelaar) 

We zijn zeer dankbaar voor deze gelegenheid om onze verzamelde kennis en wijsheid met je te kunnen delen. Weet dat in jou de mogelijkheid ligt om alle wijsheid te verzamelen van het universum . Je moet eerst vertrouwen dat je dit vermogen hebt en dan elk circuit zuiveren dat de stroom van liefde in jezelf stopt.

Dit kan gedaan worden via de voeding, helder denken en de emoties van liefde en dankbaarheid. Wanneer een van deze ontbreken, wordt de verbinding vertroebeld, waardoor de helderheid van ontvangst wordt beïnvloed. Er zijn degenen onder jullie die paranormaal zijn vanaf de geboorte, maar jullie circuits kunnen verward raken van de voeding en emotionele pijn accumuleren. Dit is de reden waarom het noodzakelijk is om jullie energieveld te reinigen op een regelmatige basis.

Een Schrijven van de Schepper / 29 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Sensualiteit Binnenin”

photo4

Sensualiteit bestaat niet uitsluitend in de fysieke wereld.
Geniet van de sensualiteit van jullie ziel;
laat de angst voor het verkennen van de ware aard van het Universum binnenin los.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5546 Breek Je Angsten en Niet Je Hart / Zaterdag 30 januari 2016

Breek Je Angsten en Niet Je Hart
Brief uit de Hemel
Zaterdag 30 januari 2016

God zei:

Misschien is het voor jou vertrouwd geworden om je hart te verscheuren, het te knijpen, je hart te laten breken. Je kunt denken dat het breken van je hart de algemene manier van doen is. Je kunt denken dat ontroostbaar zijn de enige manier is. Er lijkt in het leven zoveel van jou te zijn weggenomen, van jou ontworsteld te zijn, vernietigd te zijn. In romantische romans en in de wereld is er zelfs een woord voor jouw lijden, en het woord is drama. Jij treedt op in een tragedie.

Moet je op deze manier denken over jouw aanwezigheid in de wereld, die Ik voor je maakte en aan je gaf?

vrijdag 29 januari 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 29 januari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
29 januari 2016

Er is alle reden aan te nemen dat jullie binnenkort te maken zullen krijgen met het begin van een hele serie veranderingen die uiteindelijk over de hele wereld merkbaar zullen zijn. Deze veranderingen die al geruime tijd vertraging hebben opgelopen, zijn klaar om geopenbaard te worden en zullen op een ordentelijke manier verschijnen zodat jullie niet overdonderd zullen zijn. Jullie dienen in gedachten te houden dat de meerderheid van de mensen geen idee heeft wat er komen gaat. Aanvankelijk zal men ongerust zijn, maar wanneer men eenmaal ziet dat de veranderingen positief voor hen zullen uitvallen, zullen ze deze steunen. Er zal uiteraard weerstand zijn bij degenen die denken dat zij de verliezers zullen zijn, maar door een snelle doorvoering en met volledige inachtneming van degenen die het aangaat, zullen ze hun angst achter zich kunnen laten. Wees ervan verzekerd dat het tijdschema voor jullie Ascentie vaststaat en dat alle gebeurtenissen die hier naartoe leiden elk moment kunnen worden aangepast om ervoor te zorgen dat het tijdschema gevolgd blijft worden. Jullie zullen te maken krijgen met personen die uit de hogere sferen zijn geïncarneerd en die specifiek het Licht zullen bijstaan in het snel tot stand brengen van het Nieuwe Tijdperk.

Bericht van Cobra 27-1-2016: Planeet X / 28 Januari 2016


Bericht van Cobra 27-1-2016: Planeet X
28 Januari 2016

Er is de laatste tijd in de mainstream media veel gesproken over de potentiële ontdekking van Planeet X, of Planeet Nine, zoals ze het nu noemen:

Alhoewel dit nog NIET de officiële ontdekking is van Planeet X, is het een stap in de goede richting. Dit is onderdeel van het ‘zachte’ openbaarmakingsproces dat op dit moment plaatsvindt. De cabal heeft zijn kennis over het bestaan van Planeet X gedurende tientallen jaren voor zich gehouden. Je zou wellicht willen weten dat het chimera-gecontroleerde Maui High Performance Computing Center (MHPCC) alle data onderschept die bijeen is gebracht door alle belangrijkste astronomische observatoren rondom de wereld, en dat zij alle data eruit halen die zou kunnen leiden tot de directe ontdekking van Planeet X:

Spirituele weg: Het Aura / Geplaatst: 29 januari 2016

Spirituele weg:
Het Aura
Geplaatst: 29 januari 2016

Het Aura is een onzichtbaar en kleurrijk energieveld in de vorm van een ei rond het fysieke lichaam van een levend wezen. Het is bekend dat mensen, dieren, planten, mineralen maar ook levenloze voorwerpen zoals gebouwen( kerken, kathedralen, enz.), artistieke en religieuze beelden en gewone voorwerpen van ons dagelijkse leven een aura of een lichtstraling rond zich heen hebben die wij niet met een bloot oog kunnen waarnemen. Je kunt een aura een lichtlichaam noemen.

Wat is een auraveld vanuit spiritueel perspectief?

Een menselijk auraveld is een persoonlijk energiereservoir dat als een schaal van licht de energiestroom vanuit de Centrale Kosmische bron opvangt. Deze stroom wordt aan ieder mens dagelijks via het kristallen koord toegediend. De chakra’s ofwel de spirituele energiecentra van de mens vangen die levensenergie op, verspreiden het door ons gehele lichaam en stralen het licht vervolgens weer uit die onze persoonlijke kwaliteiten vertoont. De chakra’s nemen de neutrale energie in en blazen de energie eruit die door de persoon zelf gekwalificeerd en gekleurd wordt. Omdat het licht van de aura geen harde materiële substantie is, verandert ze voortdurend van vorm en kleur.

Op deze dag van je leven / 29 Januari 2016 / Neal Donald Walsch

29 Januari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…... dat de kwaliteit van het leven in directe verhouding staat tot iemands inzet voor uitmuntendheid, ongeacht hun streven.

Vince Lombardi zei dat, en hij had gelijk.
Ben je gericht op uitmuntendheid in alles wat je denkt zegt en doet?
Ah, ja, het gaat ook over gedachten en woorden, niet alleen over acties.
Zijn je gedachten en woorden uitstekend?
En je daden, ook?

Dit betekent trouwens niet dat je zonder fouten moet zijn, maar alleen dat je ze moet proberen te corrigeren.
Verwar "excellentie" niet met "perfectie."
Het eerste is mogelijk om te bereiken, het tweede waarschijnlijk niet.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Aartsengel Gabriel/Gabrielle Wie is de Raad van Liefde? Januari 2016 / Linda Dillon

Aartsengel Gabriel/Gabrielle
Wie is de Raad van Liefde?
Januari 2016 / Linda Dillon
Groeten, Ik Ben Gabriel; Ik Ben Gabrielle, Lelie van Liefde, Trompet van de Waarheid, Boodschapper van de Ene. Welkom, welkom mijn geliefde familie, Lichtwerkers, Liefdehouders, Padvinders, Wegwijzers, Genezers, Leraren, Kanalen en de gewone mensen, want wij zijn allen gelijk.
Ja, er is schitterende diversiteit en dat is de expressie en de glorie van de Moeder. Maar nooit is er een hiërarchie geweest, kind, en wij zijn allen in gelijke maatstaf en in de gelijke maatstaf van Liefde.
Ik kom deze dag om tegen jullie te spreken over deze Raad van Liefde, waarvan ik de voornaamste woordvoerd(st)er ben. Het is mijn eer. Het is de zegen welke de Moeder aan mij geschonken heeft aan het allereerste begin, omdat deze Raad zolang in het bestaan geweest is … en ik bedoel niet eenvoudig het begin van het bestaan van deze prachtige planeet van mijn zuster en nicht, dierbare Gaia, ik bedoel het allereerste begin.

Een Schrijven van de Schepper / 28 Januari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
28 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Mijlpalen ”

250px-Old_National_Pike_Milestone_at_Dahlgren_Road_MD1

Geniet echt van de momenten van rust, tevredenheid,
 innerlijke rust en vreugde die je ervaart.
 Zij zijn de mijlpalen van jullie Aardse bestaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Aartsengel Zadkiel “Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie” / Februari 2016 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie”
Februari 2016 / Linda Robinson
Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst. Wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk, de Hathors en de Pleiadianen. Vandaag, wensen wij het oprecht zijn tegen jezelf in de nieuwe energie te bespreken.
Jullie planeet gaat door kolossale hoeveelheden te ontvangen van nieuwe energie. Het patroon van de instroom van de energie kan vergeleken worden met een zandloper. Het stroomt binnen vanuit het Universum, komt binnen via jullie kroonchakra en stroomt omlaag door jullie chakrasysteem en naar buiten in/naar jullie energetische gebied.
Als er gebieden zijn voor persoonlijke overdenking, mogen jullie voelen dat jullie aandacht naar hen getrokken wordt gedurende deze verschuivingen.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 252 / Vrijdag 29 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 252
Vrijdag 29 januari 2016


Eb 5  Innerlijke Vrede

Ik ben Eb 5 (Geel Mens), bedankt voor het verbinden ons vandaag. Wij zouden jullie willen aanmoedigen om dagelijks naar binnen te gaan.

Er is geen belangrijkere activiteit die je elke dag kunt doen, behalve ademhalen en eten!

Er zijn veel voordelen voor de gezondheid verbonden aan meditatie en het dagelijks gebed.

Fysiek, zullen jullie gezondheidsvoordelen ervaren als jullie ontspannen en stress loslaten.