Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 februari 2016

Live Kryon Channeling 165: Communicatie met Spirit. 3 / 10 januari 2016./Lee Carroll Geplaatst: 6 februari 2016

Live Kryon Channeling 165:
Communicatie met Spirit. 3
Deze live channeling werd gehouden in Boulder, Colorado.
10 januari 2016./Lee Carroll
Geplaatst: 6 februari 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Boodschappen van Spirit

Toch, als jullie dit begrijpen realiseren jullie je waarom jullie anders moeten denken als enkelen van jullie boodschappen van Spirit krijgen die jullie vertellen dat jullie in een andere stad thuishoren. (als voorbeeld). Verhuis daar dus naartoe en er zullen dingen voor jullie gebeuren. Maar velen van jullie springen op, verkopen alles, en verhuizen - er vervolgens gebeurt er niets!

Dit is een terugblik en wij hebben jullie dit vele malen verteld.

Mijn partner leert dit en de zin die hij gebruikt is deze: “Wie heeft jou verteld om het nu te doen?” Spirit zal dingen onthullen die voor jullie potentiëlen zijn en al lang voordat zij zich voordoen in jullie 3D.Aranuth: Moeder Maria’s boodschap voorde wereld. Malcolm Bell / 2 februari 2016

Aranuth:
Moeder Maria’s boodschap voorde wereld.
Malcolm Bell
2 februari 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo Allemaal;

Dit is de eerste boodschap van het jaar en tjonge jonge, wat een schoonheid! Het jaar 2015 eindigde met de implementatie van enkele krachtige energieën die een verwoestend effect hadden op vele zielen op de planeet. Ik was ook niet vrij van de reiniging van het oude paradigma en de installatie van het nieuwe.

In de periode november/december en tot het einde van januari onderging mijn fysieke lichaam enkele onverwachte en verbijsterende veranderingen en toch is alles redelijk terug op het pad. Vele spiritueel bewuste vrienden en bekenden ervoeren soortgelijke veranderingen die af en toe tijdens de download en de omstandigheden van het andere energieparadigma moeilijk voor hen te verdragen waren. De veranderingen verschilden behoorlijk, afhankelijk van het individuele niveau dat zij al hadden bereikt. Sommigen ervoeren grote stappen in hun bewustzijn en in hun psychische vaardigheden; anderen voelden alleen lichamelijk ongemak. Meerdere mensen ervoeren, soms dramatische carrièreveranderingen, verandering van inkomsten, materiële dingen, langdurige vriendschappen etc. die voor hun eigen ogen verdwenen……en vroegen zich af of het wel goed ging met deze wereld….of met henzelf.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 5 februari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
5 februari 2016

Gebeurtenissen die invloed hebben op jullie toekomst en die jullie voordeel zullen opleveren, blijven plaatsvinden en dit gebeurt voornamelijk buiten jullie gezichtsveld. Er zal in de loop van dit jaar echter een moment aanbreken waarop jullie de voordelen die door de veranderingen tot stand worden gebracht, zullen kunnen ervaren. Het is bekend dat een revaluatie van valuta wat betreft jullie het voornaamste is en het heeft behoorlijk veel tijd in beslag genomen om landen samen te brengen, in overeenstemming wat betreft de veranderingen. Er zijn nu voldoende landen om dit te kunnen realiseren en het is nooit eerder zo voorspoedig verlopen. Jullie kunnen er daarom zeker van zijn dat de revaluatie de laatste fasen doorloopt. Ondertussen zien steeds meer uitvindingen het daglicht en het is enkel een kwestie van tijd voordat ze vrijgegeven zullen worden. Wees gerust dat de veranderingen op komst zijn en te ver gevorderd om te kunnen worden tegengehouden. Manieren om vrije energie te genereren zijn al geruime tijd beschikbaar en er worden steeds meer toepassingen onthuld. Hun uiteindelijke gebruik en beschikbaarheid komen dichterbij, maar de Illuminatie proberen nog steeds de verspreiding hiervan te voorkomen. Deze situatie zal niet altijd zo blijven, aangezien jullie ontwikkeling niet eindeloos tegengewerkt kan worden.

Een Schrijven van de Schepper / 5 Februari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
5 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

”Prima ”

3f9f7dbfe92ad7ac039fdea0701d2dbdbaf6e09f_m

Doorheen elk moment van twijfel, wroeging, spijt,
pijn en eenzaamheid, fluistert het universum in je oor:
"Ja, dit zal snel voorbij zijn, het zal goed met je gaan en het zal goed komen".

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Janosh Blog: Ziektes versus Bewustzijn / 5 februari 2016

Janosh Blog:
Ziektes versus Bewustzijn
5 februari 2016


Als dit de eerste blog is die je van mij leest, dan geef ik je graag wat meer context: wat ik maak zijn hologrammen. Die hologrammen zijn gebaseerd op geometrie. Ik zie ze voor me als gekleurde beelden en wanneer ik voel dat de tijd rijp is, maak ik ze na op mijn computer. Het ontwerpen ervaar ik als een channeling. Het is dan net alsof ik een kijkje achter de werkelijkheid mag nemen. Vaak krijg ik tijdens of daarna informatie over wat ze betekenen. Elk hologram heeft namelijk een unieke frequentie. Zo noem ik ze ook: ‘frequenties’ (alsof je een radio afstemt op een frequentie). Zowel online als in workshops en presentaties deel ik meer over wat je kunt bereiken als je met deze frequenties leert werken. Het zijn unieke sleutels tot passie, creatie en bewustzijn. 

Maya Berichten Dagelijkse bericht voor zelfbekrachtiging Dag 259 / Zaterdag 5 februari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse bericht voor zelfbekrachtiging
Dag 259
Zaterdag 5 februari 2016


Cauac 12  Het einde is Nabij

Gegroet, Ik ben Cauac 12 (Blauwe Storm). 
We zijn zeer dankbaar voor elk moment dat jullie bewust jullie aandacht hebben uitgelijnd met de onze. We weten hoe jullie er naar verlangen om je op een hoger niveau te verbinden met de Bron en dat velen van jullie verlangend zijn om naar huis terug te keren. Maar wij herinneren jullie eraan dat waar je ook bent thuis is. Er is geen noodzaak om te smachten naar toekomstige gebeurtenissen, want in een moment kun je zijn, waar je ook kiest om te zijn, misschien niet in je lichaam, maar in je hart.

Het duurt niet lang, dat er een grote verandering op de Aarde zal zijn. Velen voelen dat er iets groots staat te gebeuren. Ga niet in angst, noch laat uw gedachten de vrije loop voor degenen die zich richten op het kwaad of van horen zeggen van somberheid of verdoemenis, want deze zijn niet waar.

vrijdag 5 februari 2016

Live Kryon Channeling 165: Communicatie met Spirit.2 / 10 januari 2016./Lee Carroll Geplaatst: 5 februari 2016

Live Kryon Channeling 165:
Communicatie met Spirit. 2
Deze live channeling werd gehouden in Boulder, Colorado.
10 januari 2016./Lee Carroll
Geplaatst: 5 februari 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

In deze laatste twee dagen hebben jullie de wetenschapper jullie dezelfde dingen horen vertellen die wij jullie al jaren leren. Wij vertelden jullie jaren geleden dat jullie klimaatverandering cyclisch is. Wij vertelden jullie dat de opwarming aan afkoeling voorafgaat in bekende cycli en jullie horen de wetenschap hiervan vandaag de dag. Wij vertelden jullie dat jullie niet de huidige veranderingen hebben geschapen en nu hebben jullie de wetenschap gehoord die jullie hetzelfde vertelt (Kryon refereert aan de presentatie door de wetenschapper Gregg Braden eerder op de dag). De studie van de wetenschap achter al deze dingen is eenvoudigweg de studie van de systemen van de creatieve bron (God).

De cycli zijn met een reden geschapen en de reden achter de cyclische energieën van deze planeet, van jullie leven, van de biologie en de economie  zijn er allemaal als onderdeel van een vernieuwbare groep systemen van planetair leven en gezondheid.


Spiritual Wisdom: DNA-informaties. 2 Geplaatst: 5 februari 2016

Spiritual Wisdom:
DNA-informaties. 2
Geplaatst: 5 februari 2016

Wij kunnen ons leven haast niet meer voorstellen zonder het DNA, omdat we nu weten dat al onze persoonlijke gegevens van ons zijn opgeslagen in ons DNA.

Als we alle 12 strengen DNA zouden uitstrekken, dus de strengen achter elkaar neer zouden leggen kunnen de DNA strengen zo'n 2 meter lang zijn. Deze 12 DNA strengen kunnen zich alleen maar uitbreiden in zijn LENGTE en niet in zijn breedte. Deze 12 DNA strengen hebben we al heel lang geleden gekregen bij ons allereerste bestaan/begin en kunnen daarom alleen in de totale LENGTE verlengd worden en niet in de breedte. Dit DNA heeft de menselijke geometrie in zich.

Een oude ziel heeft namelijk veel meer informaties verzameld dan een jonge ziel. Die verzameling van informaties bepaald dan de LENGTE van de DNA strengen. Een DNA kan 1 of 2 miljard gegevens bezitten, dit ligt ook weer aan een individu. Niemand kan identiek hetzelfde zijn, omdat een levensgeschiedenis en ook de persoonlijkheid en individualiteit nooit hetzelfde zijn.

ASCENSIE-UPDATE / 5 februari 2016 / door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE
5 februari 2016 / door Fran Tielemans

Wanneer je zelf ultrasensitief bent, is er veel kans dat je de grote shift van de voorbije dagen hebt gevoeld. Vooral 3 februari en gisteren was de energie zeer hevig. Plots werden we opnieuw keihard gekatapulteerd naar oude lagen die echt niet goed aanvoelden. Oplaaiende emoties en gedachtenpatronen lieten zich plots opnieuw zien en voelen, en veel kans dat het emoties en denkpatronen waren die de eerste helft van vorig jaar ook actueel waren.

Zelf heb ik de nacht van woensdag op donderdag geen oog dichtgedaan, en ik hoorde van vele anderen hetzelfde, ook van mensen die totaal niet bewust in dit proces staan. Het was zeer moeilijk om te gronden, angsten vlamden op, spijsverteringsproblemen konden zich voordoen, en al bij al was het fysiek zeer ongemakkelijk.

MARIA MAGDALENA: Hoe het Mannelijke het Vrouwelijke kan ondersteunen / Ontvangen door Mercedes Kirkel / geplaatst 5 februari 2015

Maria MagdalenaMARIA MAGDALENA:
Hoe het Mannelijke het Vrouwelijke kan ondersteunen
Ontvangen door Mercedes Kirkel
geplaatst 5 februari 2016

Vraag: Hoe zou het Mannelijke het Vrouwelijke van dienst kunnen zijn en ondersteunen?

Maria Magdalena: Zeer veel dank voor deze vraag.

Er is veel wat het Mannelijke kan doen om het Vrouwelijke te ondersteunen, en er is veel wat het Vrouwelijke kan doen om het Mannelijke te ondersteunen. Beide zijn buitengewoon onmisbaar.

In antwoord op je vraag wat het Mannelijke kan doen is het eerste dat ingezien dient te worden, de noodzaak, de waarde en het belang van het Vrouwelijke. Dit houdt in jullie wereld een genezingsproces in, omdat het Vrouwelijke enorm ondergewaardeerd is geweest. Om te kunnen genezen dient jullie wereld los te komen van een plek waar zich zoveel heeft beperkt tot het verstand, wat het Mannelijke is. Voor sommigen van jullie is dit gemakkelijker. Voor sommigen van jullie is dit moeilijker. Maar de meesten van jullie zijn bijzonder getraind door en onderworpen aan sociale druk om in en vanuit je verstand te leven.

Gedicht: Het Weten

Het Weten


Wat is het weten, wat is het wie we zijn
Probeer er voor mezelf achter te komen en het voelt nu al fijn

Wat weten we van het leven en van mensen
Als je er voor gaat wat wil je dan nog meer wensen

Wakker worden met je beide benen op de grond
Realiteit zegt alles, goed dat je me verstond

Het weten dat we er mogen wezen met alles in dit leven
Vreugde en plezier allesomvattend is een mooi streven

Mens durf te leven
Dat is de zin van het aan jezelf geven

Word wakker en weet ik raak niet verstrikt
Alleen jij weet het omdat jou hart tikt

Harte Groet Linda Westerveld

Een Schrijven van de Schepper / 4 Februari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
4 Februari 2016 / door  Jennifer Farley,

Breng het goede

event-top

Mijn lieverd; vertrouw Het Universum,
vertrouw jezelf en vertrouw erop dat je het goede brengt in deze wereld.
 Je bent het waard en verdient de ongelooflijke geschenken die je hebt gekregen
en je dagelijks gebruikt.
 Je bent geweldig!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 5 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

5 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
      dat God wil dat je weet…


... dat het goed is om vergissingen te maken. Vergissingen zijn onze
vrienden - ze helpen ons om te groeien.

Eigenlijk is het in reële termen onmogelijk om een 'fout' te maken,
omdat alles wat we een fout of vergissing noemen
ons '' eigenlijk voordeel brengt.

Dus marcheer vooruit met alle kracht en de hevige urgentie van Nu.
En maak je geen zorgen over het maken van "fouten."
Maak je er in plaats daarvan zorgen over er geen te maken.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 258 / Vrijdag 5 februari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 258
Vrijdag 5 februari 2016


Etznab 11  Kies Voor Liefde

Ik ben ETZNAB 11 (Witte Spiegel). Dit is mijn laatste bericht voor deze cyclus. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is voor jullie om jullie lichaam te zuiveren van giftige stoffen, om je geest te zuiveren van gedachten die niet gericht zijn op liefde en je omgeving, inclusief relaties, acties en gedragingen die alles behalve vriendelijk zijn te reinigen.

Weet dat binnenin jou altijd de mogelijkheid ligt om te kiezen wat het beste voor je is.

Er zijn veel tekenen die jou in staat stellen te weten wanneer je op het beste pad bent, wat leidt tot wat je kiest, of deze keuzes bewust of onbewust zijn. Deze omvatten een gevoel van alwetendheid, als alles gemakkelijk op zijn plek valt, lichtkracht (als de dingen lijken te gloeien), kippenvel, buitengewone gebeurtenissen, toevalligheden en synchroniciteiten, om er enkele te noemen.


donderdag 4 februari 2016

Benjamin Fulford: Het imperium haalt uit terwijl Khazariaanse maffia zika virus vervalsen en negatieve rentetarieven offensieven falen./1 februari 2016

Het imperium haalt uit terwijl Khazariaanse maffia zika virus vervalsen en negatieve rentetarieven offensieven falen.
1 februari 2016
Auteur: Benjamin Fulford

De Khazariaanse maffia wordt duidelijk bang en raakt zonder ammunitie. Het feit dat de door de Khazariaanse bende gecontroleerde Bank van Japan vorige week werd gedwongen zijn toevlucht te zoeken bij negatieve rentetarieven bewijst dat hun nep geld nu minder waard is dan niets. De Federale Reserve Raad zal spoedig gedwongen worden om hetzelfde te doen. Hoe meer geld je op hun banken zet, des te meer er verdwijnt. Meer hierover later.

Het andere ding dat duidelijk faalt, is hun talent om massale paniek, angst en afschuw, te veroorzaken, hun traditionele gereedschappen. Hun laatste poging, het vergroten van een relatief onbelangrijke ziekte bekend als het Zika virus naar een babyhoofd verkleinende pandemie is zo totaal nep, met niets als computertekeningen van baby’s met kleine hoofden als bewijs, zodat maar weinig echte dokters of ziekenhuizen dit serieus nemen. Het wordt tijd om de criminele leugenaars bijeen te jagen bij de Wereld Gezondheid Raad.

De Raad “De Huidige Gebeurtenissen” 3 Februari 2016 / Ron Head

De Raad
“De Huidige Gebeurtenissen”
3 Februari 2016 / Ron Head
Vandaag zouden wij graag de huidige gebeurtenissen met jullie willen bespreken, geen nieuwe zaken, maar de dingen die in jullie levens gaande zijn. We zullen er gewoon recht induiken.
Aan jullie werd verteld een heleboel dingen in jullie levens te verwachten. En wij hebben jullie herhaaldelijk verteld dat de belangrijke dingen waren wat er aan het gebeuren is in jullie innerlijke wezen en dat de rest als een resultaat daarvan zou gebeuren. Wij vertelden jullie dat jullie externe wereld niets anders kon zijn anders dan een reflectie van het innerlijke. Het woord “spoedig” werd iets van een grapje/lachertje. “Oh nee! Niet weer ‘spoedig’!” En wij zeiden dat de veranderingen ‘nu’ aan het gebeuren waren, maar nog niet naar de oppervlakte waren gekomen.
Nou, het naar de oppervlakte komen is begonnen. Welnu, wij zullen verscheidene gevallen aanhalen hier, maar wij waarschuwen jullie dat te denken dat je buitengesloten werd overduidelijk vermeden zou moeten worden. Elk van dat wat wij aanhalen gebeurde bijna van de ene op de andere dag, en elk van jullie is op een andere reis dan wie anders dan ook. Wat zal jullie morgen brengen?

Live Kryon Channeling 165: Communicatie met Spirit.1 / 10 januari 2016./Lee Carroll Geplaatst: 4 februari 2016

Live Kryon Channeling 165:
Communicatie met Spirit. 1
Deze live channeling werd gehouden in Boulder, Colorado.
10 januari 2016./Lee Carroll
Geplaatst: 4 februari 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Boulder, Colorado.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er zijn nog steeds mensen die channeling maar een vreemde zaak vinden. Het past niet in hetgeen jullie hebben geleerd over wat waar zou kunnen zijn. Dit roept natuurlijk de vraag op: “Wat is de waarheid en wat is echt?”

Ik ben de magnetische meester. Ik ontmoette mijn partner op deze planeet 26 jaar geleden door zijn vrije keuze. Hij heeft jullie het verhaal over onze ontmoeting al vaak verteld en over zijn weerstand om te geloven dat ik echt was. Hij heeft jullie verteld over de eerste keer toen hij alleen in het donker was en voor de eerste keer inde stoel zat en zei: “Als jij daar bent, laat het mij dan zien!”


Spiritual Wisdom: DNA-Informaties. 1 / Geplaatst: 4 februari 2016

Spiritual Wisdom:
DNA-Informaties. 1
Geplaatst: 4 februari 2016

DNA is anders dan wij denken. DNA dat wij door een microscoop kunnen zien en met instrumenten meten, heeft twee strengen die met elkaar verweven zijn. Dit noemen ze een dubbele spiraal. Op dit moment zijn er twaalf strengen aanwezig. Deze onzichtbare strengen zijn magnetisch van aard. Daardoor kunnen ze niet waargenomen worden door meetinstrumenten.

Het is als een antenne en zo vangen ze magnetische trillingen op, die instructies geven aan ons lichaam hoe het moet groeien. Door onze gedachteprocessen worden signalen naar deze antenne gezonden. Als deze signalen het systeem binnenkomen, controleren ze de huidige kaart van DNA om te kijken hoe de nieuwe bouwstructuur eruit moet zien. Met iedere cel die in je biologische lichaam wordt vervangen, wordt letterlijk een nieuw persoon geboren. De uitkomst van wie je gaat worden, wordt gestuurd door onze eigen gedachten die je toelaat. In het verleden hebben onze gedachteprocessen alle patronen voortgebracht die door deze antenne werden opgevangen. Hoe wij over onszelf denken, bepaalt daarom wie wij gaan worden. Want zoals je denkt, zo bén je ook. In het verleden werd bijna elke cel in je lichaam iedere zeven jaar vernieuwd, het gaat nu veel vlugger, nu al om de vijf jaar.

Oproep van De Vrouw van Alle Volkeren / 3 februari / door Jean Freer

Oproep van De Vrouw van Alle Volkeren
3 februari / door Jean FreerGeliefden,

De Vrouwe heeft een nieuwe oproep voor ons en vraagt daarin om iedere 17e van de maand samen te komen in verband met nieuwe informatie. In de maand februari 2016 zullen er acht stormen over de Aarde gaan, daarom is de oproep voor de maand februari nu zobelangrijk Daarnaast zullen er naast de al bestaande data extra avonden worden ingelast. We gaan er nu van uit dat iedere 17e een voorlichtingsavond zal plaats vinden.

Op wens van de Vrouwe zullen in Geleen de volgende lezingen plaats vinden op:

donderdag 17 maart 2016, 19.30 uur
zondag 17 april 2016, 14.00 – 17.00 uur
dinsdag 17 mei 2016, 19.30 uur
vrijdag 17 juni 2016, 19.30 uur
zondag 17 juli 2016, 14.00 – 17.00 uur

Op deze dag van je leven / 4 Februari 2016 / Neal Donald Walsch

4 Februari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


… dat jouw angsten jouw al eerder hebben gestopt,
maar ze hoeven je nu niet weer tegen te houden.

Wat is het ergste dat er kan gebeuren?
En als dat gebeurt, wat zou er dan gebeuren?
En als dat gebeurt, wat dan?

Nu dan… als je toegeeft aan je angsten, waar zullen die jouw dan verlaten.
Precies waar je bent op dit moment.
Als dat is waar je wilt zijn,
Waarom is dan de andere optie zelfs al een klein beetje  opwindend voor jouw.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Ongerustheid Tijdens het Ascentie Proces Aankunnen 1 Februari 2016 / Jenny Schiltz

Ongerustheid Tijdens het Ascentie Proces Aankunnen
1 Februari 2016 / Jenny Schiltz
De ongerustheid die velen voelen als zij door dit proces heengaan kan behoorlijk verlammend zijn en ervoor zorgen dat iemand diens gezonde verstand in twijfel trekt. Toen ik dit proces een paar jaren geleden intens begon, ontwaakte ik en raakte overweldigd met ongerustheid en moest ik mezelf terug in slaap sussen met geleide meditaties of ‘Binaural Beats’. Nu ervaar ik alleen die ongerustheid met zeldzame voorvallen en wanneer het gebeurt houd ik er net zo min van als een paar jaren geleden.
Gisterenochtend werd ik wakker en voelde me prima gedurende de eerste paar minuten terwijl ik me terug in mijn lichaam settelde, maar toen kwamen de ongerustheid en zelftwijfel binnen vliegen. De diepte ervan verraste me. Toen ik het niet van me af kon schudden, na me gereed gemaakt te hebben voor de dag, zat ik in meditatie en vroeg om hulp. Gelukkig, arriveerden leden van mijn team en het eerste dat ik hoorde was;
“De Natuur Verafschuwt een Vacuüm”

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 257 / Donderdag 4 februari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 257
Donderdag 4 februari 2016


Caban 10  Avatar Training

Ik ben Caban 10 (Rode Aarde), de Staf van het Leven. Kom naar mij, wanneer je voelt dat je een schouder nodig hebt om op te leunen.

Binnenin je liggen alle antwoorden op elk probleem of situatie die je tegenkomt.

Weet dat je niemand nodig hebt om je te vertellen wat te doen, of wat het beste is voor jou.

Vertrouw op je intuïtie en innerlijke leiding.

We zijn hier allemaal om elkaar te helpen en te ondersteunen, maar de uiteindelijke keuze van wat het beste voor jou is in het moment, heeft veel te maken met de voorkeuren die je kiest om te ervaren.

Heavenletter 5551 De Overkant van de Brug Halen / 4 februari 2016

De Overkant van de Brug Halen
Brief uit de Hemel
Donderdag 4 februari 2016


God zei:

Als je overweldigd bent door het leven zoals dat zich aan jou voordoet, vraag ik jou: “Wie is er overweldigd? Is het leven de dader in dit geval? Of, denk je dat Ik de dader ben, Die er op staat dat jij overweldigd bent? Het lijkt er op dat hij of zij die overweldigd is de dader is.”

Je hebt je armen vol. Jouw hoofd zit vol met verantwoordelijkheid. Toegegeven, de last die jij draagt is teveel voor jou. Als je een berg hout zou dragen en je zou geen vijfhonderd kilo over de brug kunnen dragen, dan zou je de last die je draagt verlichten. Je zou iets achterlaten en nog een keer teruggaan om het op te halen. Op een eenvoudig fysiek niveau zijn oplossingen makkelijker voor jou. Je zou niet van jezelf eisen om teveel in één keer te dragen. Je zou je niet onverantwoordelijk voelen omdat je de last voor even neerlegt en een andere manier verzint om hiermee om te gaan.

woensdag 3 februari 2016

Sheldan Nidle / 2 februari 2016

Sheldan Nidle 2 februari 20168 Etznab, 11 Yax, 12 Manik

Dratzo! Alles blijft vooruitgaan. Dit hele complexe proces wordt zorgvuldig door een serie nieuwe veiligheidsmaatregelen begeleid om kwaliteitscontrole te waarborgen. Dit is toegevoegd vanwege de onregelmatigheden van een aantal banken en andere soortgelijke instituten die dienen als de aangewezen toezichthouders voor de verschillende oude families en Europese koningshuis-leden die onderdeel zijn van deze operatie. We verwachten dat dit hele proces van overboekingen en leveringen minder dan een maand zal vergen. We vragen jullie simpelweg geduldig te blijven en klaar om jullie zegeningen op veilige bankrekeningen, die jullie eigenhandig hebben voorbereid voor dit proces, te storten. De huidige regeringen lopen op hun laatste benen en we verwachten de benodigde aankondigingen binnenkort te horen. Deze serie ontwikkelingen zullen de weg plaveien voor onze eerste publieke aankondigingen betreffende de massa-landingen. Eerst willen we jullie een algemene uitleg geven over wat we van plan zijn te doen. Daarna willen we jullie een basisbegrip geven van ons mentorprogramma.

Matthew Ward / 18 januari 2016 / Suzie Ward / geplaatst 3 februari 2016

Matthew Ward
18 januari 2016 /Suzie Ward
 geplaatst 3 februari 2016

Met liefdevolle groeten van alle zielen in dit station, dit is Matthew. We verheugden ons samen met jullie toen tijdens de laatste dagen van 2015 gejuich opklonk omdat een internationale overeenkomst was goedgekeurd die als leidraad zal dienen in jullie door mensen veroorzaakte klimaatverandering. Het is zo dat Moeder Aarde op mondiaal niveau geleidelijk aan naar een meer gemiddeld klimaat gaat; de economische maatregelen zijn echter essentieel voor jullie gezondheid, die van de planeet en die van toekomstige generaties, en de hoge trillingen van hoop aangaande deze in samenwerking bereikte mijlpaal versterken de wil om de gestelde doelen te bereiken. De afgevaardigden van de ongeveer 200 landen ondertekenden, na lang te hebben vergaderd over de voorwaarden, de overeenkomst en dit is op zichzelf al een bewijs van de positieve effecten van de trillingen.

ZIKA-virus plus abortus nu online te bestellen! / 02 Februari 2016 / Irma Schiffers


 Column:
 ZIKA-virus plus abortus nu online te bestellen!
02 Februari 2016 / Irma Schiffers

muggen
Irritant gezoem in de slaapkamer. Weer zo’n klotemug die je uit je slaap haalt. En terwijl je met je slaperige kop probeert de vliegenmepper te vinden bedenk je je –wanneer je tenminste de mainstream-propaganda überhaupt nog volgt- dat de krantenkoppen en de nieuwsprogramma’s op dit moment een nieuw angst-zaai-offensief gestart zijn, dus dat je in paniek moet raken. Het werkt bij mij vooral op de lachspieren, maar voor alle goedgelovige, slecht geïnformeerde medemensen werkt het me op de zenuwen. Dus ik ga een poging doen een en ander even te ontzenuwen, want we raken hiermee wel weer heel erg ver van ons padje af! Loop maar even met me mee in de tegenovergestelde richting en knoop alle eindjes simpel aan elkaar. Een greep uit een aantal onzin-artikelen:

·         Elsevier: WHO: zika-virus is wereldwijde noodsituatie
·         De Telegraaf: Iedereen kan Zika-virus oplopen
·         Nu.nl: Maatregelen voor Olympische Spelen vanwege zika virus
·         Flevopost: Muggenexpert waarschuwt voor Zika in Lelystad
·         NOS: Tien nederlanders besmet met zika virus