Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 30 januari 2016

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. / Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 8 / 29 januari 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
29 januari 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 75.

Een cursus in Liefde – Boek 2
Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 8

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen

Een verdere oefening voor jullie
Jullie krijgen in dit artikel en in mijn boek vele oefeningen aangeboden. Misschien zeggen jullie wel: “Het zijn er zoveel, die kan ik niet allemaal uitvoeren.” Wees gerust, dat hoeven jullie ook niet. Ik bied jullie er gewoon heel veel aan.

Kies er gewoon uit wat jullie bevalt, wat jullie aanspreekt. Als jullie met je ego een helder contact hebben, wil ik daarmee zeggen dat jullie er goed greep op hebben en merken wanneer het de teugels in handen heeft en dan vervolgens ingrijpen, is dat voldoende.

Maar er is zeker ook wel eens een situatie waarin jullie herkennen dat het ego met jullie op de loop is gegaan. Probeer het dan eens en pak dit ego dan – met of zonder oefeningen – aan. Maar vergeet je humor nooit.

De Andromedanen De Magie van de Bloem van het Leven / 29 Januari 2016 / Natalie Glasson

De Andromedanen
De Magie van de Bloem van het Leven
29 Januari 2016 / Natalie Glasson
De Bloem van het Leven is een oud heilig geometrisch symbool en sjabloon verstrekt aan de mensheid vanuit het Universum van de Schepper. Vaak gebruikt om de verbinding van alle zielen binnenin de bron van de Schepper te representeren op de innerlijke vlakken, dit symbool werd aan de mensheid gegeven als een geheugensteun van hun innerlijke vlak van bestaan en de eenheid/eensgezindheid met de Schepper. Het symbool of sjabloon van Licht herinnert de mensheid aan de eeuwige Vrede en Liefde tussen alle wezens, alsook de aanwezigheid van de Schepper binnenin allen/alles. Mediterend en starend naar of het verbeelden van de Bloem van het Leven, kan deze boodschap voort brengen en zoveel meer inspiratie om jullie Goddelijke/Schepper herinnering te ontwaken, wat de onschuld en waarheid is van jullie wezen.
Het Bloem van het Leven symbool/energetische sjabloon werd altijd gedeeld tussen beschavingen op de innerlijke vlakken, echter, wij de Andromedanen, brengen een ontwaking voort aangesticht door de kracht van dit symbool voor degenen op de Aarde en de innerlijke vlakken. Wij wensen om verder de energieën van Vrede, Liefde en Eenheid binnenin allen te ontwaken om een impuls te creëren in de aanwezigheid van de Schepper.

Gedicht: Verliefdheid

Verliefdheid


Wat een fijn gevoel, een gevoel dat je niet wilt dat het overgaat
Dit gaat over verliefdheid wat in deze wereld bestaat

Je kunt verliefd wezen op je kind
Maar ook op een dierbare vrind

Deze vlinders in me buik wat een heerlijk gevoel
Het maakt je totaal zwoel

Toch zit er verwarring bij en wat streven
Soms zit je er middenin en wat je dan zult beleven

Je bent  opgewonden en kijkt of het wederzijds is
Want als dat niet zo is, is dat dan echt een gemis

Verliefdheid is bijzonder
Het is waarlijk een wonder

Toch is verliefdheid een breed begrip
Verliefdheid zo bijzonder en ik hang aan jou lip

Heftig maar lekker is het wel
Voor de tijd dat het duurt en dat gaat vaak heel snel

Toch blijven deze gevoelens terug komen
Verliefdheid blijf altijd van jou dromen

Harte groet Linda

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 253 / Zaterdag 30 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 253
Zaterdag 30 januari 2016


Ben 6  Het Pad Van De Sereniteit

Zegeningen dierbare. Ik ben BEN 6 (Rode Hemelwandelaar) 

We zijn zeer dankbaar voor deze gelegenheid om onze verzamelde kennis en wijsheid met je te kunnen delen. Weet dat in jou de mogelijkheid ligt om alle wijsheid te verzamelen van het universum . Je moet eerst vertrouwen dat je dit vermogen hebt en dan elk circuit zuiveren dat de stroom van liefde in jezelf stopt.

Dit kan gedaan worden via de voeding, helder denken en de emoties van liefde en dankbaarheid. Wanneer een van deze ontbreken, wordt de verbinding vertroebeld, waardoor de helderheid van ontvangst wordt beïnvloed. Er zijn degenen onder jullie die paranormaal zijn vanaf de geboorte, maar jullie circuits kunnen verward raken van de voeding en emotionele pijn accumuleren. Dit is de reden waarom het noodzakelijk is om jullie energieveld te reinigen op een regelmatige basis.

Een Schrijven van de Schepper / 29 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Sensualiteit Binnenin”

photo4

Sensualiteit bestaat niet uitsluitend in de fysieke wereld.
Geniet van de sensualiteit van jullie ziel;
laat de angst voor het verkennen van de ware aard van het Universum binnenin los.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5546 Breek Je Angsten en Niet Je Hart / Zaterdag 30 januari 2016

Breek Je Angsten en Niet Je Hart
Brief uit de Hemel
Zaterdag 30 januari 2016

God zei:

Misschien is het voor jou vertrouwd geworden om je hart te verscheuren, het te knijpen, je hart te laten breken. Je kunt denken dat het breken van je hart de algemene manier van doen is. Je kunt denken dat ontroostbaar zijn de enige manier is. Er lijkt in het leven zoveel van jou te zijn weggenomen, van jou ontworsteld te zijn, vernietigd te zijn. In romantische romans en in de wereld is er zelfs een woord voor jouw lijden, en het woord is drama. Jij treedt op in een tragedie.

Moet je op deze manier denken over jouw aanwezigheid in de wereld, die Ik voor je maakte en aan je gaf?

vrijdag 29 januari 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 29 januari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
29 januari 2016

Er is alle reden aan te nemen dat jullie binnenkort te maken zullen krijgen met het begin van een hele serie veranderingen die uiteindelijk over de hele wereld merkbaar zullen zijn. Deze veranderingen die al geruime tijd vertraging hebben opgelopen, zijn klaar om geopenbaard te worden en zullen op een ordentelijke manier verschijnen zodat jullie niet overdonderd zullen zijn. Jullie dienen in gedachten te houden dat de meerderheid van de mensen geen idee heeft wat er komen gaat. Aanvankelijk zal men ongerust zijn, maar wanneer men eenmaal ziet dat de veranderingen positief voor hen zullen uitvallen, zullen ze deze steunen. Er zal uiteraard weerstand zijn bij degenen die denken dat zij de verliezers zullen zijn, maar door een snelle doorvoering en met volledige inachtneming van degenen die het aangaat, zullen ze hun angst achter zich kunnen laten. Wees ervan verzekerd dat het tijdschema voor jullie Ascentie vaststaat en dat alle gebeurtenissen die hier naartoe leiden elk moment kunnen worden aangepast om ervoor te zorgen dat het tijdschema gevolgd blijft worden. Jullie zullen te maken krijgen met personen die uit de hogere sferen zijn geïncarneerd en die specifiek het Licht zullen bijstaan in het snel tot stand brengen van het Nieuwe Tijdperk.

Bericht van Cobra 27-1-2016: Planeet X / 28 Januari 2016


Bericht van Cobra 27-1-2016: Planeet X
28 Januari 2016

Er is de laatste tijd in de mainstream media veel gesproken over de potentiële ontdekking van Planeet X, of Planeet Nine, zoals ze het nu noemen:

Alhoewel dit nog NIET de officiële ontdekking is van Planeet X, is het een stap in de goede richting. Dit is onderdeel van het ‘zachte’ openbaarmakingsproces dat op dit moment plaatsvindt. De cabal heeft zijn kennis over het bestaan van Planeet X gedurende tientallen jaren voor zich gehouden. Je zou wellicht willen weten dat het chimera-gecontroleerde Maui High Performance Computing Center (MHPCC) alle data onderschept die bijeen is gebracht door alle belangrijkste astronomische observatoren rondom de wereld, en dat zij alle data eruit halen die zou kunnen leiden tot de directe ontdekking van Planeet X:

Spirituele weg: Het Aura / Geplaatst: 29 januari 2016

Spirituele weg:
Het Aura
Geplaatst: 29 januari 2016

Het Aura is een onzichtbaar en kleurrijk energieveld in de vorm van een ei rond het fysieke lichaam van een levend wezen. Het is bekend dat mensen, dieren, planten, mineralen maar ook levenloze voorwerpen zoals gebouwen( kerken, kathedralen, enz.), artistieke en religieuze beelden en gewone voorwerpen van ons dagelijkse leven een aura of een lichtstraling rond zich heen hebben die wij niet met een bloot oog kunnen waarnemen. Je kunt een aura een lichtlichaam noemen.

Wat is een auraveld vanuit spiritueel perspectief?

Een menselijk auraveld is een persoonlijk energiereservoir dat als een schaal van licht de energiestroom vanuit de Centrale Kosmische bron opvangt. Deze stroom wordt aan ieder mens dagelijks via het kristallen koord toegediend. De chakra’s ofwel de spirituele energiecentra van de mens vangen die levensenergie op, verspreiden het door ons gehele lichaam en stralen het licht vervolgens weer uit die onze persoonlijke kwaliteiten vertoont. De chakra’s nemen de neutrale energie in en blazen de energie eruit die door de persoon zelf gekwalificeerd en gekleurd wordt. Omdat het licht van de aura geen harde materiële substantie is, verandert ze voortdurend van vorm en kleur.

Op deze dag van je leven / 29 Januari 2016 / Neal Donald Walsch

29 Januari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…... dat de kwaliteit van het leven in directe verhouding staat tot iemands inzet voor uitmuntendheid, ongeacht hun streven.

Vince Lombardi zei dat, en hij had gelijk.
Ben je gericht op uitmuntendheid in alles wat je denkt zegt en doet?
Ah, ja, het gaat ook over gedachten en woorden, niet alleen over acties.
Zijn je gedachten en woorden uitstekend?
En je daden, ook?

Dit betekent trouwens niet dat je zonder fouten moet zijn, maar alleen dat je ze moet proberen te corrigeren.
Verwar "excellentie" niet met "perfectie."
Het eerste is mogelijk om te bereiken, het tweede waarschijnlijk niet.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Aartsengel Gabriel/Gabrielle Wie is de Raad van Liefde? Januari 2016 / Linda Dillon

Aartsengel Gabriel/Gabrielle
Wie is de Raad van Liefde?
Januari 2016 / Linda Dillon
Groeten, Ik Ben Gabriel; Ik Ben Gabrielle, Lelie van Liefde, Trompet van de Waarheid, Boodschapper van de Ene. Welkom, welkom mijn geliefde familie, Lichtwerkers, Liefdehouders, Padvinders, Wegwijzers, Genezers, Leraren, Kanalen en de gewone mensen, want wij zijn allen gelijk.
Ja, er is schitterende diversiteit en dat is de expressie en de glorie van de Moeder. Maar nooit is er een hiërarchie geweest, kind, en wij zijn allen in gelijke maatstaf en in de gelijke maatstaf van Liefde.
Ik kom deze dag om tegen jullie te spreken over deze Raad van Liefde, waarvan ik de voornaamste woordvoerd(st)er ben. Het is mijn eer. Het is de zegen welke de Moeder aan mij geschonken heeft aan het allereerste begin, omdat deze Raad zolang in het bestaan geweest is … en ik bedoel niet eenvoudig het begin van het bestaan van deze prachtige planeet van mijn zuster en nicht, dierbare Gaia, ik bedoel het allereerste begin.

Een Schrijven van de Schepper / 28 Januari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
28 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Mijlpalen ”

250px-Old_National_Pike_Milestone_at_Dahlgren_Road_MD1

Geniet echt van de momenten van rust, tevredenheid,
 innerlijke rust en vreugde die je ervaart.
 Zij zijn de mijlpalen van jullie Aardse bestaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Aartsengel Zadkiel “Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie” / Februari 2016 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie”
Februari 2016 / Linda Robinson
Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst. Wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk, de Hathors en de Pleiadianen. Vandaag, wensen wij het oprecht zijn tegen jezelf in de nieuwe energie te bespreken.
Jullie planeet gaat door kolossale hoeveelheden te ontvangen van nieuwe energie. Het patroon van de instroom van de energie kan vergeleken worden met een zandloper. Het stroomt binnen vanuit het Universum, komt binnen via jullie kroonchakra en stroomt omlaag door jullie chakrasysteem en naar buiten in/naar jullie energetische gebied.
Als er gebieden zijn voor persoonlijke overdenking, mogen jullie voelen dat jullie aandacht naar hen getrokken wordt gedurende deze verschuivingen.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 252 / Vrijdag 29 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 252
Vrijdag 29 januari 2016


Eb 5  Innerlijke Vrede

Ik ben Eb 5 (Geel Mens), bedankt voor het verbinden ons vandaag. Wij zouden jullie willen aanmoedigen om dagelijks naar binnen te gaan.

Er is geen belangrijkere activiteit die je elke dag kunt doen, behalve ademhalen en eten!

Er zijn veel voordelen voor de gezondheid verbonden aan meditatie en het dagelijks gebed.

Fysiek, zullen jullie gezondheidsvoordelen ervaren als jullie ontspannen en stress loslaten.

Heavenletter 5545 Wat Denk Je? / Vrijdag 29 januari 2016

Wat Denk Je?
Brief uit de Hemel
Vrijdag 29 januari 2016


God zei:

Je kunt denken dat het leven zwaar en wreed is. Je kunt vermoeden en ervaren dat het leven niet gemakkelijk is, dat het leven vol met valkuilen is en onvolledigheden, enzovoorts. Tegelijkertijd is het leven meer dan dat jij zegt dat het is. Je kunt duizend keer zweren dat het leven het meest moeilijke ding is dat jij kent. Je bent ervan overtuigd dat jouw leven bewezen heeft dat het moeilijk is. Je zweert dat je dat kunt bewijzen en je zou een lange lijst kunnen afleveren.

Dat is één manier om het te bekijken. Stel je open voor het feit dat er andere perspectieven zijn. Je hebt er weinig aan om te bevestigen dat het Leven op Aarde een moeilijke zaak is. Waarom zou je dat bevestigen? Waarom zou je ooit zoiets willen bevestigen?

donderdag 28 januari 2016

kryon: Vraag en Antwoord 617: Verdriet om een verlorene. / 28 januari 2016 / Lee Carroll


617: Verdriet om een verlorene.
28 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
(Deze boodschap is met name bedoeld voor onze lieve zus Regina en onze nicht Rena)

VRAAG: Lieve Kryon, als wij de plotselinge dood van een geliefde ervaren (mens of dier) door een ongeluk of een trauma, wat zijn dan behulpzame, concrete manieren om het gevoel van shock te verzachten dat iemand voelt. (ik denk ook dat het voor lichtwerkers nog moeilijker is om daar doorheen te gaan omdat een deel van mij weet dat mijn geliefde op een plaats van vrede en vreugde is en er nog steeds die sluier is die het gevoel van scheiding zo echt en pijnlijk maakt.)

Is er een manier waarop wij energetisch verbonden zijn met de aanwezigheid van een verlorene?

Ik weet dat jij al eerder hebt gesproken over verdriet, maar ik wil graag enkele specifieke acties of dingen weten die iemand kunnen helpen om door de grootste pijn en shock heen te gaan terwijl je aan deze kant van de sluier verblijft.Een Schrijven van de Schepper / 27 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Muziek Maken”

WearableTrendWS

Maak muziek op de bewegingen van je lichaam,
maak dat elke glimlach die je geeft lijkt op de sterren die schijnen,
maak van elk moment op je Aardse bestaan als iets magisch.
Laat de wereld de schoonheid van je ziel zien.
Wees in verrukking van het prachtige geschenk dat jullie leven noemen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De werkelijke geschiedenis toont de crisis van nu / 27 Januari 2016 / Irma Schiffers


De werkelijke geschiedenis toont de crisis van nu
27 Januari 2016 / Irma Schiffers

geschiedenis voor dummiesTerwijl de aanstaande bankencrisis vooral veelvuldig door de mainstream media wordt benoemd -want we moeten allemaal voorbereid worden op de volgende coup; het volledig willen schrappen van contant geld– gaat de alternatieve media onverstoorbaar door met het wakker schudden van de slapende, wellicht luie, of bewust politiek correcte medemens. Om te begrijpen in welke situatie wij ons bevinden, maar vooral ook waar we op af lopen is het absolute noodzaak om de geschiedenis te kennen. De site van Lang Leve Europa! verwijst -niet geheel onterecht- nog maar eens naar de video van de voormalige Canadese minister Paul Hellyer die een boekje open doet over de corrupte en misleidende politiek in een video die ik eerder heb ondertiteld en op 26 maart 2015 in een artikel heb verwerkt. Hij waarschuwde ons voor wat ons te wachten staat en waarschijnlijk is dat nu voor velen ook steeds meer zichtbaar geworden. Laten we het althans echt hopen. Zijn terechte waarschuwing is inmiddels nog veel dringender, dus misschien moet je die video nog maar eens bekijken.

De geschiedenis is immers zo radicaal anders dan ons altijd is en wordt voorgehouden! We zullen dat blijven herhalen tot we er bij neervallen.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 251 / Donderdag 28 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 251
Donderdag 28 januari 2016


Chuen 4  Schakel Jouw Hart Licht Aan

Groeten dierbare, ik ben CHUEN 4 (Blauwe Aap).
Terwijl we aan het einde komen van de Tzolkin cyclus, hopen wij dat jullie zullen doorgaan als de nieuwe cyclus begint. Ga bij elke cyclus, dieper in jezelf, en heb de moed om de pijnen onder ogen te komen die blokkades hebben gecreëerd om rechtstreeks energie te ontvangen van de Bron.

Het is het gevoel alsof je afgescheiden bent van God wanneer je lage energie emoties zoals woede, angst, depressie en verwaarlozing ervaart. Wanneer je jezelf voelt uitglijden  uit vreugde of vrede, neem dan de tijd om naar binnen te gaan. Adem en ontspan, totdat je jezelf weer gecentreerd voelt.

Er zijn vele manieren om je bewust te verbinden met de Bron. Hoewel je nooit echt losgekoppeld was, emoties van lage densiteit maken dat het voelt alsof je dat bent. Probeer een verscheidenheid van methoden totdat je er een vindt die jou direct kan herverbinden, en jou eraan herinnert dat je een schitterend, Spiritual wezen bent die een korte periode van de mensheid op Aarde ervaart.

Gedicht: Toeval

Toeval


Tijd en toeval treffen hen allen, is dat waar
 Dan heb je het voor elkaar

Heb je altijd gelooft dat toeval niet bestaat
En weet dat niets je ontgaat

Wat treft dat wij allen in tijd
Een toeval is wat ons verblijd

Nee de ziel doet ons beloven 
Dat wij afspraken hebben en dat moeten we geloven

Afspraak is afspraak 
In dit leven is dat je zielen taak

Weet dat je hier met een rede bent
Zodat je dat in je leven uitzend

Werk samen met je ziel 
Dat is de mooiste deal 

Harte groet  Linda Westerveld

Heavenletter 5544 Sta Volledig Achter Je Dromen / Donderdag 28 januari 2016

Sta Volledig Achter Je Dromen
Brief uit de Hemel
Donderdag 28 januari 2016


God zei:

Jouw dromen kunnen aan de zijlijn staan, wachtend tot ze vervuld worden. Omhels je dromen. Al jouw dromen hoeven niet recht voor je ogen uit te komen. Het hebben van dromen is een speciaal soort van vervulling. Dromen over de mogelijkheden van dromen, groot en klein, is een verlangen dat zichzelf vervult. Een droom hebben is zijn eigen soort van vervulling. Het is zoals dit:

Natuurlijk kun je de hele taart van jouw droom ontvangen, maar je hoeft niet de hele taart te hebben. Je hoeft niet de hele taart te hebben, maar je hoeft ook niet de halve taart te hebben. Je hoeft zelfs niet één stuk taart te eten. Je verheugen op de taart is op zichzelf al leuk. Je kunt al genieten van de taart, voordat je deze voor je hebt om op te eten. Je kunt een taart in de etalage van de bakkerij zien en ervan genieten. Je kunt genieten van een schilderij van een taart en je kunt ervan gaan watertanden. Je kunt er op voorhand van genieten. Je leidt jezelf naar de beloning van de taart waar je van droomt.

woensdag 27 januari 2016

Saul: Gods boodschap aan jullie, afgeleverd door vele boodschappers en in vele vormen, is dat jullie Liefde zijn. / 26 Januari 2016 / door John Smallman


Saul:
 Gods boodschap aan jullie, afgeleverd door vele boodschappers en in vele vormen, is dat jullie Liefde zijn.
26 Januari 2016 / door John Smallman

Dingen op aarde zijn niet zo duister als ze lijken te zijn. Enorme veranderingen zijn aan de gang, zoals jullie weten, en zoals deze worden geïmplementeerd veroorzaken zij een zekere mate van verstoring en verwarring in de planetaire economische en politieke domeinen. Het lijkt voor velen van jullie of dat jullie op een zeer snelle "achtbaan", zitten die niet onder controle is met het gevaar van crashen. Hou je maar vast, terwijl jullie jezelf er nog eens aan herinneren dat Gods goddelijke plan zich ontvouwt precies zoals Hij van plan is.

Alles wat jullie hoeven te doen, en zouden moeten doen, is de intentie hebben liefdevol te zijn in elk moment en in elke situatie.

Sta niet toe dat angst jullie afleid van dit, want het is een belangrijk deel van jullie Aardse levensdoel. Blijf gewoon die intentie de gehele dag kort vernieuwen, terwijl jullie in de rij staan te wachten op de lichten om te veranderen, of op enig ander moment dat jullie tijdelijk niet bezig zijn met de activiteiten van het dagelijks leven. Die zeer korte momenten doorgebracht met het vernieuwen van jullie intentie zijn veel krachtiger en effectiever dan jullie zich bewust van kunnen zijn, dus herinner jezelf daar ook aan.

Sanat Kumara Wandel in Je Kracht en Vertrouw Volledig 26 Januari 2016 / Jenny Schiltz

Sanat Kumara
Wandel in Je Kracht en Vertrouw Volledig
26 Januari 2016 / Jenny Schiltz

Wij willen vandaag tegen jullie spreken over wat er in jullie wereld gebeurt. Velen van jullie voelen de stroom van energieën die jullie in richtingen duwen en trekken waar jullie nooit op geanticipeerd mogen hebben. Terwijl jullie je in overgang mogen voelen in jullie persoonlijke leven, wordt dit ook gemodelleerd in jullie politieke, financiële en maatschappelijke arena’s.
Niet je toekomst wetend, ofwel persoonlijk of voor de wereld in het algemeen, kan veel verontrusting en angst creëren. Echter, je moet begrijpen dat alles gebeurt zoals het zou moeten voor de Ziel diens groei. In ieder moment heb je een keuze, je kunt je aansluiten bij de angst, de zorgen en de verontrusting die je voelt, of je kunt het eenvoudig waarnemen en het toestaan voorbij te gaan wetende dat alles goed is. Dit is jouw keuze en eentje waarvan wij aan jou vragen erover na te denken. Want het zijn deze keuzes die de koers en het gemak bepalen waarmee jullie de veranderingen die jullie kant op komen bereizen.