Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 23 januari 2016

De Arcturianen Maak Ascentie Normaal … NU / 20 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Maak Ascentie Normaal … NU
20 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie
Je staat nu WELZEKER aan het roer van je eigen missie. Tenminste als jij je gecentreerd en open voelt, anders staan wij aan het roer. Echter, als jij je doodsbang of kwaad voelt sta je niet aan het roer, en ben je mogelijk op ieder moment een slachtoffer.
Natuurlijk werd deze angst niet door jullie werkelijkheid gecreëerd, maar vanwege jullie angst. En, vaak is de angst die naar jullie toekomt de werkelijke angst die jullie uitgezet hebben in jullie werkelijkheid.
Terwijl jullie nu allemaal verhuizen in/naar de hoogste frequenties van de vierde dimensie, beginnen jullie jullie gevoel van de tijd te verliezen. In zoverre, dat jullie jullie gehechtheid en verslaving aan de beperkingen en afscheidingen loslaten die zich voordoen in een werkelijkheid die geregeerd wordt door de derde en vierde dimensionale tijd.

Kryon Vraag en Antwoord 612: Zal Mount Shasta uitbarsten? 23 januari 2016 / Lee Carroll


612: Zal Mount Shasta uitbarsten?
23 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Jij bent zo technisch onderlegd in de wetenschappen dat ik mij vaak verloren voel. Op die momenten slaak ik een zucht van verlichting als ik eraan denk dat jij hebt gezegd dat wij niet hoeven te weten hoe de auto werkt om te kunnen rijden!

Ik weet gewoon dat er prachtige dingen gebeuren. Mijn vraag: Zal Mount Shasta ooit uitbarsten, en zal Mount St. Helens de dupe worden van de “aardeveranderingen?”

ANTWOORD: Mount Shasta wordt momenteel vastgehouden in een spiritueel vortaal (een combinatie van portaal en vortex). Zolang deze situatie zo blijft zal hij niet uitbarsten. 


Aartsengel Gabriel De Ruimte ~ De Nieuwe Grens Ruimtelijkheid Toestaan om Je Hart te Voeden / 21 Januari 2016 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
De Ruimte ~ De Nieuwe Grens
Ruimtelijkheid Toestaan om Je Hart te Voeden

21 Januari 2016 / Shanta Gabriel


Dierbaren,
Je bewustzijn en Je pad verlichten is de voedende aanwezigheid van het Goddelijke Licht, een zeer heldere zegening in dit nieuwe jaar.
Het leven roept je op. Voel de ontvouwing van de Goddelijke Energie terwijl het door je wezen heen gaat. Voel je het trekken aan je hart? Heeft je innerlijke rusteloosheid een verborgen passie dat erop wacht in/naar je besef te komen? Daar is binnenin jou een kern van Liefde - een diepe aanvaardende plaats waar het Goddelijke in Harmonie en Goedheid verblijft. Vanuit deze plaats kan je met integriteit vanuit je meest Goddelijke Zelf op het Leven reageren.
Dit is de voorbode van je toekomst, jou verleidend om in een grotere verbinding met het Licht te leven en het uitbreidende besef van de Liefde binnenin jou dat nooit sterft. In 2016, verlicht jij je leven met de inspiratie welke Goddelijke Liefde jou kan brengen.

Een Schrijven van de Schepper / 22 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

Een Simpele Daad

1_14081

Een simpele daad van vergeving,
ook als je niet verantwoordelijk bent voor het gedrag,
 kan jullie wereld veranderen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wat gaat er de komende tijd gebeuren met Europa? / Geplaatst 23 januari 2016 / Berry Vincenta

Wat gaat er de komende tijd gebeuren met Europa?
Geplaatst 23 januari 2016/ Berry Vincenta

Er is veel wat wordt geprojecteerd op dit deel van uw wereld. Er is veel wat daardoor ook onder druk komt te staan. En in al dat wat zo onder druk staat zal dan ook iets gaan uitbreken. Uitbreken zal, wat ik u eerder heb gezegd in de tekst, Oude veiligheid, oude energie, oude structuren en oude manieren van kijken…… naar het leven Nu.

De wereld in Europa zal zeker wijzigen. Ook al omdat er zo veel nieuwe energie toegevoegd wordt aan ieder land dat nieuwe mensen in zijn eigen land gaat opnemen.

Dat wat vanuit die mensen wordt neergelegd in het onderbewustzijn, zal per definitie het land en de structuur daarvan uiteindelijk gaan wijzigen. Veelal wordt dit bekeken vanuit argwaan, onveiligheid en angst. Maar vergeet ook niet die andere kant daarvan te benadrukken. Want de veranderingen daarin maken dat er een enorme toegevoegde waarde wordt geleverd aan dat wat zich wil keren.

Gedicht: Gouden tijd

Gouden tijd


Wat een prachtig gezicht
iedereen straalt van liefde en licht.

Oorlog, haat en nijd
behoren tot de verleden tijd.

Alles en iedereen gaat opbloeien
en verder groeien.

De gouden tijd komt er aan
wij zijn er niet ver vandaan.

Liz  21-12-15

Heavenletter 5539 Jij Bent Gezegend voor het Goede Wat Je Doet / Zaterdag 23 januari 2016

Jij Bent Gezegend voor het Goede Wat Je Doet
Brief uit de Hemel
Zaterdag 23 januari 2016


God zei:

Het leven is voortdurend. Er is geen onderbreking in het leven. De zogenaamde dood is geen onderbreking. Er zijn geen pauzes. Zijn er zulke interpretaties in de wereld? Ja, er zijn zulke interpretaties in overvloed.

Het leven op Aarde is geen eclips van het Leven in de Subtiliteit van de Hemel. Hemel en Aarde zijn voortdurend. Er is komt niets tussen, behalve het leven zoals het op Aarde wordt waargenomen.

Het leven op Aarde is gevuld met valse schijn. Hele samenlevingen zijn gebouwd op valse schijn.

Er zijn zelfs Kinderen van Mij die zich aanmelden voor wat de wereld crimineel gedrag noemt. Anderen kunnen er voor kiezen om in de wereld de ontvangers van criminaliteit te zijn. Er wordt handel gedreven. Of je nu wel of niet kiest voor het leven in de wereld zoals het is, het leven in de wereld is perfect zoals het zich vertoont.

vrijdag 22 januari 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 22 januari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
22 januari 2016

Jullie ervaren hoe snel de zaken kunnen veranderen en in nog maar korte tijd ziet de toekomst er plotseling minder rooskleurig uit dan voorheen. Angst is de geest van sommige mensen binnengedrongen omdat het zakenleven vastloopt en men het vertrouwen in monetaire wisselkoersen verliest. Achter de schermen wordt er door degenen in de machtsposities veel geregeld, met als doel om zich af te keren van de Amerikaanse Dollar. In dergelijke tijden heerst er weinig stabiliteit en zijn jullie overgeleverd aan degenen die de wereldmarkten controleren. Het zal onvermijdelijk zijn dat het eerst slechter wordt voordat de zaken geregeld zijn en de rust op de geldmarkt zal terugkeren. Er kan in korte tijd veel veranderen en er kan weinig worden gedaan om de uitkomst te veranderen. Wees er echter van verzekerd dat grotere krachten dan die op Aarde hun taken uitvoeren om ervoor te zorgen dat het resultaat jullie uiteindelijk zal bevallen.

Veel paden leiden, voor veel veranderingen die zich geleidelijk voltrekken, naar een bevredigende afloop. Het duister heeft nog steeds invloed maar haar macht om jullie toekomst te bepalen neemt zienderogen af. Veel landen komen samen om een stevig front te vormen en ‘disclosure’, evenals de revaluatie van jullie belangrijkste valuta, wordt steeds waarschijnlijker. Alles is ver van tevoren gepland en zal ten goede komen aan jullie wereldvolkeren. De weerstand hiertegen neemt af en niets zal de uiteindelijke gewenste veranderingen tegenhouden. Het zijn de eerste stappen die zo lang lijken te duren voordat ze gezet zijn, maar de revaluatie en de verdeling van fondsen over de hele wereld gaan door. Die zijn in werkelijkheid al begonnen, alhoewel dat tot nu toe nog niet is bevestigd.


Een Schrijven van de Schepper/ 21 Januari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
21 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” De Juiste Tijd”

now the right time concept clock closeup on white background with red and black words

Waarom houd je al jouw geluk, vreugde,
 liefde en opwinding voor het leven in dozen opgeborgen
 in afwachting van het juiste moment?
NU is het juiste moment!
Niet 'op een dag in de toekomst' of de volgende 'regenachtige dag' ............
nu!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2./ Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 7 / 22 januari 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
22 januari 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 74.

Een cursus in Liefde – Boek 2
Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 7

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen

Een bijzondere manier van transformeren, die ook met mentale reiniging en met de Donkere Nacht van de Ziel – zoals dit vaak wordt genoemd – te maken heeft, is de depressie.

Ik beschrijf die in dit hoofdstuk omdat het persoonlijkheidszelf daarbij een grote vinger in de pap heeft. Als jullie alle cellen van het oude reinigen zal het ego het misschien uitschreeuwen en zich verweren. Het voelt zich alsof het iets wordt afgepakt.

Jullie ego is ook het deel dat jullie steeds weer op je ontoereikendheid wijst en jullie aanmoedigt om de bevestiging daarvan aan de buitenkant te zoeken, wat dan onherroepelijk tot frustraties moet leiden.Het Jaar van DE VUUR AAP van Life Harmonized / 22 januari 2016

Het Jaar van DE VUUR AAP
van Life Harmonized / 22 januari 2016

Een ander Gelukkig Nieuwjaar staat voor de deur. Op 8 februari, zullen meer dan 1 miljard mensen Het Jaar van de Vuur Aap vieren en verwelkomen. Het Jaar van het Vuur Aap is de energie van het bereiken van jullie onmogelijke Visioenen in een Jaar van Onbeperkte mogelijkheden! Waarom?

Het primaire element is aan het veranderen: 2016 is een VUUR Jaar!

Vuur is het element dat de snelste transformatie creëert. Vuur transformeert energie en informatie van de ene naar de andere vorm. In een vuur element jaar, zien we vaak enorme globale veranderingen, nieuwe initiatieven en vele nieuwe innovaties en oplossingen die snelle veranderingen creëren.

2016 is één van de meest krachtige jaren die jullie zullen ervaren in je leven. Waarom? Omdat het collectieve menselijk bewustzijn groeit, mensen stijgen boven de oude systemen, regels en voorschriften uit en meer mensen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, bevoegdheden en het naar buiten brengen van hun gaven en talenten.

Andrew’s Bartzis’ Inzichten: Bericht Aan de Voorouders / 22 januari 2016

Andrew’s Bartzis’ Inzichten: 
Bericht Aan de Voorouders
 22 januari 2016

En zo begint het. Dit bericht is aan onze voorouders, in het verleden, heden en in de toekomst. Dit bericht is een multi-dimensionaal, multi-galactisch, multi-universeeel  bericht aan alle delen/facties die het op zich hebben genomen om ons hologram voort te stuwen van gedeelde, niet-soevereine werkelijkheid.

Aan al die zelf-veronderstelde aangewezen leiders van deze generatie van de grote droom-tijd die aan het ontwaken zijn en aan alle delen/facties die werken in de ruimte van de aarde droom die het natuurlijke co-creatieve pad van onze soort en van de planeet manipuleren en verdraaien, ik zeg tegen jullie het volgende:

We verwerpen de afdwaling die gekend word als wereld media machine, die leugens en verzinsels uitspuwt zodat jullie beïnvloede geloofsstelsel de macht kan vast houden van al degenen die zich niet bewust zijn van hun ware menselijke potentieel in deze werkelijkheid, wat nu gedeeld wordt tussen de ontwaakten en zij die aan het ontwaken zijn.

Op deze dag van je leven / 22 Januari 2016 / Neal Donald Walsch

22 Januari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…
                                                                                           
                                       
... dat deugdelijkheid zich niet kan afscheiden van de werkelijkheid
zonder een beginsel van het kwaad te worden.

Albert Camus zei dat, en hij had gelijk.
Wanneer we te deugdzaam worden,
als we over onszelf denken dat we oh, zo goed zijn,
worden we gevaarlijk voor onszelf en anderen.

Wees voorzichtig met mensen die denken dat ze op de Hoofd Weg zijn
terwijl alle anderen op het zandpad lopen.
Als ze werkelijk op de Hoofd Weg zijn,
zullen ze iedereen aanbieden met hen mee te gaan,
en niet alleen anderen vertellen dat ze de verkeerde kant op gaan.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


De Raad “In de Dijk is een Gat Ontstaan” / 21 Januari 2016 / Ron Head

De Raad
“In de Dijk is een Gat Ontstaan”
21 Januari 2016 / Ron Head
In de dijk is een gat ontstaan. En er is geen klein jongetje om zijn duim in het gat te steken totdat er hulp komt.
Dit was niet zo lang geleden een kinderverhaal. Het wordt niet zo vaak meer gelezen, maar het is van toepassing op de situatie waar jullie wereld zichzelf in deze tijd in bevindt. De grote meerderheid van de mensen zijn nog steeds gelukzalig onbewust van wat er gaande is, of misschien niet zo gelukzalig aangezien voor hen de chaos overweldigend schijnt te zijn. Maar voor diegenen die onze boodschappen lezen, en die toegang hebben tot wat nu genoemd wordt de alternatieve bronnen van informatie, zijn er talrijke hints die iedere dag tevoorschijn komen en die een groeiende stroom van nieuwe informatie aangeven. Terwijl deze verhalen doorgaan zich te ontvouwen, zullen zij een nieuw tapijtwerk van begrip vormen, en diens patroon zal weldra jullie lang verwachtte nieuwe wereldmaatschappij in diens aanvang laten zien. Vat moed. Jullie moeten je allemaal herinneren hoe snel kleine kinderen ernaar neigen te groeien.

Gedicht: Het Geheel

Het Geheel


Samen zijn wij één in het geheel en niet alleen
Voel het in je hart dan weet je het meteen
De één  kan niet zonder de ander
Het verhaal word alleen maar warmer

In liefderijke goedheid met elkaar
Dit is een prachtig gebaar
We smelten allemaal van gelukzaligheid omhoog
Dat is een mooi betoog

Samen smelten als één geheel
Iedereen is daarvan een onderdeel
Op vleugels van extase worden we allen gedragen
Dromen mag je nu gaan uitdragen

Het is een mooi scheppingsverhaal
We spreken straks met zijn allen één taal 

In liefde gegeven Linda Westerveld


Heavenletter 5538 Terug naar Gratie / Vrijdag 22 januari 2016

Terug naar Gratie
Brief uit de Hemel
Vrijdag 22 januari 2016


God zei:

Wat als het woord lijden nooit bedacht was, zou jij dan, als sterveling, het leven op dezelfde manier identificeren zoals je dat nu doet? Als er geen woorden zouden zijn voor pijn en alle vertakkingen daarvan, zou je dan zeggen dat je leven vol van lijden is? Is vrijheid misschien afwezigheid van angst of pijn? Is angst de schuldige?

Er is één positief woord dat alles goedmaakt, en dat is liefde. Het woord liefde is als een spandoek in de lucht in een heldere nacht gevuld met sterren.

Als ze erg jong zijn, begrijpen kinderen de betekenis van God en zien ze God als een natuurlijk verschijnsel. Bedenk je eens dat erg jonge kinderen niet alleen de betekenis van God begrijpen, ze staan ook op vertrouwde voet met Mij, die verder gaat dan de bekende mogelijkheden op Aarde. Toen je een jong kind was, vergat je niet waar je vandaan kwam. Je leefde Onze Eenheid en zag Mij als vanzelfsprekend.

donderdag 21 januari 2016

Robert van den Broeke wordt/is erin geluisd..! / 2016 WantToKnow.nl/.be

Robbert van den Broeke tijdens een van zijn presentaties.
Robbert van den Broeke tijdens een van zijn presentaties.
Robert van den Broeke wordt/is erin geluisd..!
2016 WantToKnow.nl/.be
x
Paragnost Robbert van den Broeke wordt erin geluisd; dat is de stellige overtuiging van zijn advocaat Simeon Burmeister. Van den Broeke zat vorige week 6 dagen in een Amsterdamse politiecel op verdenking van ernstige doodsbedreigingen. Tegen het medium uit Bosschenhoofd zijn inmiddels 5 aangiftes ingediend. Maar aangezien de meeste aangiftes afkomstig zijn van inwoners uit de hoofdstad, is de zaak in behandeling bij de Amsterdamse politie en justitie. Maar er is veel mis met de officiële versie van deze ‘bedreigingen’. Het ziet ernaar uit dat Robert er gewoon wordt/is ingeluisd.

Advocaat Simeon Burmeister
Advocaat Simeon Burmeister
Het gaat volgens OM-woordvoerder Franklin Wattimena om bedreigingen via social media en niet om mondelinge uitingen. Maar wat Wattimena vergeet te vermelden, is dat, terwijl Van den Broeke in detentie zat, die ernstige bedreigingen zijn doorgegaan. Advocaat Burmeister:“Dat kan mijn cliënt dus niet hebben gedaan want hij had zes dagen lang geen beschikking over een telefoon of een computer. Zijn spullen zijn gehackt. Dat is heel erg vervelend voor de slachtoffers van de bedreigingen, maar ook voor Van den Broeke zelf.”

Robert van den Broeke had al eerder aangegeven dat er uit zijn naam via mail en Facebook berichten worden verstuurd. “Hij heeft hiervan ook aangifte gedaan. De laatste keer was afgelopen december op het politiebureau in Etten-Leur.” Een woordvoerster van de politie West-Brabant wil dit niet bevestigen. Het OM gaat onderzoeken of er voldoende bewijs is om Van den Broeke te vervolgen.

Kryon: Vraag en Antwoord 611: Weggaan of blijven. 21 januari 2016 / Lee Carroll

611: Weggaan of blijven.
21 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb onlangs jouw communicaties gelezen en heb veel rust gekregen doordat ik hen heb gelezen. Ik ben mij bewust geworden van de veranderingen op de planeet en kreeg hierdoor veel angst. Ik woon in Biloxi Mississippi met mijn US Air Force-man en mijn drie jaar oude zoon. Ik ben nu niet zo bang meer en heb toestemming gegeven om op een hoger vibratieniveau te opereren. Toch weet ik niet of ik onze wielen in beweging moet gaan zetten en mijn man zijn baan kan laten opzeggen zodat wij weg kunnen gaan van het water om overstromingen of vloedgolven te ontwijken.

Misschien kunnen wij beter hier blijven en proberen om de Aarde te assisteren in dit speciale gebied. Momenteel zegt mijn instinct mij dat ik beter bij het water vandaan kan gaan maar dit komt maar voor een deel vanuit de angst dat ik mijn familie kan verliezen. Ik heb de laatste tijd veel gelezen en ik dank jou heel hartelijk voor de vrede die ik in mijn ziel heb. Ik wil nu na 2012 zo graag met mijn man en zoon op Aarde zijn en samen nog vele jaren het leven ervaren.


De Dag van de Bewuste Schepper - Een Nieuwe balans tussen Spirit en Mens/ uitgesproken op 29 december 2015 / Steve Rother/ geplaatst 21 januari 2016


Lichtbakens
Geplaatst 21 januari 2016

We hebben nu de gelegenheid om het ‘Merlijn Sjabloon’ te activeren in mensen die op planeet Aarde zijn. Merlijn had het vermogen om achteruit in de tijdslijn te lopen. Hij zag het heden en kende de toekomst, verwachtte die in het huidige moment – terwijl wij neigen om onze niet bepaalde toekomst te zien, die door ons verleden heen gedragen wordt in het heden, onderwijl eindeloos herhalende patronen scheppend. 

Bij dit speciale gebeuren zal het groepscollectief ons leren hoe we kunnen leren scheppen zoals Merlijn deed, wat best magisch leek voor iedereen die er getuige van was. Als wij eenmaal de informatie hebben gegrond en ons hebben voorbereid, zal de groep ons meenemen door specifieke activeringen, door intens cellulaire communicatie en geleide instructies, om dit sjabloon te activeren, zodat we die kunnen integreren en leren gegidst te worden door het Merlijn Archetype patroon, in onze kristallijnen structuur.

Op deze dag van je leven / 21 Januari 2016 / Neal Donald Walsch

21 Januari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…
... dat er een moment komt dat je gelooft alles voltooit is.

Dat zal het begin zijn.

Louis L'Amour zei dat, en hij had gelijk.
We moeten het loslaten. Alles.
Het zal lijken alsof je leven voorbij is,
en dat alles waarvoor je hebt gewerkt is ingestort.
In feite zal de opbouw van je leven pas begonnen zijn.

Het klinkt zo afgezaagd, Ik weet het,
maar Ik moet het toch zeggen.
Ik moet het zeggen.

"Voor elke deur die sluit, is er nog een die wordt geopend."

Dit is de deur waar je naar op zoek was .....
maar je kon niet hopen die te vinden,
 Terwijl je opgesloten was achter de eerste.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Gedicht: Armoede

ArmoedeDe armoede is groot
vele gezinnen leven in nood.
Geen werk, geen geld om alles te betalen
kunnen geen eten in huis halen.

Hoe heeft het zover kunnen komen?
Waarom is veel mensen alles afgenomen?
Het is zo zuur
alles is buitensporig duur.

Heavenletter 5537 Allerhoogste Kennis / Donderdag 21 januari 2016

Allerhoogste Kennis
Brief uit de Hemel
Donderdag 21 januari 2016


God zei:

Terwijl je op Aarde bent moet je spitten in het Leven op Aarde. Het leven bevat veel goud voor jou, zelfs in die momenten die je liever overslaat als je dat zou kunnen.

Jij bent hier op Aarde voor de groei die het Leven op Aarde jou brengt. Op Aarde leer je door de mist heen te kijken. Je hebt zintuigen die je helpen. Je hebt teisterende en fictieve tijd en ruimte die jou helpt om te zien. Jouw engeltijd in de Hemel en verder is oh zo prachtig en vervullend. In de Hemel ben je zo blij en zo vrij van de twijfels en waarschuwingen die het Aardse Leven op de loer lijkt te hebben liggen voor jou.

Je kunt je afvragen waarom je het eventueel nodig hebt om op de hoogte te zijn van gevaar en angst en pijn en al deze zaken die zorgen dat jij blijft hinkelen op Aarde.

Een Schrijven van de Schepper 20 Januari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
20 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Geheim”

images

Als je je afvraagt of je onvoorwaardelijke liefde waard bent,
 herinner jezelf dan aan dit;
je bent perfect en heilig in de ogen van Het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl