Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 januari 2016

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. / Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 6 / 15 januari 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
15 januari 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 73.

Een cursus in Liefde – Boek 2
Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 6

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen
 
Jullie persoonlijkheidszelf is het deel van jullie dat graag op de voorgrond treedt als het erom gaat met anderen samen te zijn. Het wil jullie graag plagen als jullie achterin een groep staan en je zelfbewustzijn nog zwak is om dit goed te verdragen.

Ondersteund door het groepsbewustzijn, dat ook altijd voorhanden is, zal het alles in jullie activeren wat jullie de volgende, mogelijk ongedachte en pijnlijke en onaangename stappen laat doen. Het port je op als je bij het laatste koekje zegt: “Oh, neem maar, ik heb genoeg gehad, dank je wel.” Het borrelt in je en als het kopje dat bij het koekje hoorde ook niet helemaal vol koffie is kan voor jullie ego de emmer overlopen en maken jullie misschien een bitse opmerking zoals: “Is er niet genoeg koffie in huis? Zal ik de volgende keer mijn eigen koffie meenemen?” 


Een Schrijven van de Schepper / 15 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Geloof!! ”

believe-i-can-fly

Je hoeft je geen zorgen te maken over wat het ook is wat je nodig hebt of wilt zijn.
 Het is en is altijd al binnenin je geweest. Geloof het gewoon!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Mededogen / Februari 2013 /door Petra Roos Geplaatst 16 januari 2016

Mededogen
Februari 2013 /door Petra Roos
Geplaatst 16 januari 2016

Vandaag kreeg ik mijn postvak mail met de tekst; "Je kunt vandaag een nieuw begin maken!" Ja, dacht ik, dat is wel heel populistisch en gemakkelijker gezegd dan gedaan. In de mail die ik ontving werd er dan een (dure) cursus aangeboden. Toen kwam meteen bij mij de zin omhoog; Ja, hoe doe ik dat en heb ik daar een cursus voor nodig?

Hoe zorg je ervoor dat je vol van vertrouwen komt en blijft? Een van de dingen die mij altijd wel helpen is om begrip te hebben voor mezelf, als dat vol vertrouwen er dus even niet is. Dit noem ik mededogen hebben voor mezelf. Alleen maar goed, maar we hebben hier een soort taboe op zitten. Ik herinner me van mijn opvoeding dat je vooral niet teveel aandacht voor jezelf mocht vragen en van het woord mededogen hadden ze in het gehuchtje waar ik opgroeide nog nooit van gehoord.

Gedicht: Bedachtzaam

Bedachtzaam

 
Ik bedenk mijn gedachten zijn snel
Bij het  bekijken daarvan  vind ik  de antwoorden wel
Gedachten verzonken de illusies die ik ken
Goddelijk kijken lukt dat wel

Ik ben bedachtzaam in het bedenken
van ons leven en geluk
Kijk in de spiegel en zie het Goddelijke stuk
Geboren en leven van ware vrede

In een wereld van wanorde kort geleden
Toch prik ik door alles heen
Zie het paradijs op aarde voor iedereen

In liefde gegeven Linda Westerveld

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 241 / Zaterdag 16 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 241
Zaterdag 16 januari 2016


Imix 7  Wat Je Zegt

Ik ben IMIX 7 (Rode Draak). Vandaag begint onze laatste ronde van twintig. We kijken elk jaar uit naar het nog dieper delen met jullie terwijl jullie gedachtevormen en overtuigingen opruimen die ervoor zorgen dat jullie verstrikt raken in gevoelens van afgescheidenheid.

Vandaag vragen wij jullie om tijd te vinden naar binnen te gaan om de verlangens van jullie hart te vinden.

De meesten van jullie kwamen in deze incarnatie met doelen en verlangens om te vervullen.

Door af te stemmen op je Hogere Zelf, kunnen jullie je herinneren wat die wensen zijn en het Pad van jullie leven in kaart brengen.

Heavenletter 5532 Het Leven Heeft Zijn Manier / Zaterdag 16 januari 2016

Het Leven Heeft Zijn Manier
Brief uit de Hemel
Zaterdag 16 januari 2016

God zei:

Je hebt wat voorwaarden voor het Leven. Je gaat met veel mee in het Leven. Op hetzelfde moment protesteer je tegen bepaalde afspraken, alsof het Leven geen enkele bevoegdheid heeft om dingen voor jou te regelen. Je zou graag wat bindende regels en ontsnappingsclausules hebben. Je zou het Leven graag het een en ander vertellen over zijn foute keuzes en inspanningen ten opzichte van jou. Je stampt met je voet. Je bent er zeker van dat het Leven niet zo hoort te zijn, zoals het Leven wat jij ziet is – onvoorspelbaar, onstabiel en ongerechtvaardigd.

Feit is dat het Leven kan zijn zoals het komt. Er zijn geen wetten tegen datgene waar jij tegen protesteert. Het Leven kan jou in zijn greep krijgen. Welke toevlucht heb je? Je kunt niet aan het Leven ontsnappen. Het is groter dan jij. Het Leven probeert jou te grijpen, of je in zijn greep te krijgen. In werkelijkheid houdt het Leven zich alleen maar met zichzelf bezig, en toch, daar is het: Het Leven is groter dan Het Leven.

vrijdag 15 januari 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 15 januari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
15 januari 2016

De gebeurtenissen gaan snel en er wordt druk uitgeoefend op diegenen waarvan wordt verwacht ‘Disclosure’ aan te kondigen, dit zonder dralen te doen. President Poetin is degene die hierop druk uitoefent en hij heeft op het moment de leiding over het werk om op een zo kort mogelijke termijn resultaat te boeken. Ondertussen functioneert de Aarde binnen een energiescherm dat de bescherming tegen inmenging van buitenaf in stand houdt. Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat jullie toekomst in handen ligt van hen die immense krachten inzetten ten bate van de overwinning van het Licht. Het duister is zich er uiteraard bewust van dat ze machteloos staat in het najagen van haar doelen om opnieuw een Wereldoorlog te bewerkstelligen. Dus jullie kunnen je dagen doorbrengen in de wetenschap dat de toekomst van de Aarde en de Mensheid in veilige handen is.

Machtige Lichtkrachten wachten op hun oproep om een groter bewustzijn tot stand te brengen en jullie naar inzicht omtrent jullie ware geschiedenis te leiden. Eén onthulling die voor jullie een ware opluchting zal zijn betreft het latente vermogen van ieder Lichtwezen. Jullie werden verleid te geloven dat jullie machteloos zijn, terwijl jullie potentieel in werkelijkheid grenzeloos is. Daarmee samen is er de verantwoordelijkheid om dit verstandig in te zetten en in de loop van de tijd zullen jullie wat dit betreft uitgebreide begeleiding en instructies ontvangen.

Kryon: Vraag en Antwoord 606: Maria Magdalena 2. /15 januari 2016 / Lee Carroll


606: Maria Magdalena 2.
15 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: in een recente channeling noemde jij Het Boek Maria en vertelde dat het verborgen was gehouden en dat het nu bekend is. Wanneer zal dit soort informatie (en andere geschriften die verborgen zijn gehouden) breed beschikbaar zijn voor het publiek?

ANTWOORD: Dit Boek is van Maria, een discipel van Christus en het is niet geheim. Het is sinds 1947 in gebruik. Het is pas nu dat het een rol begint te spelen in een groter scenario dat jullie kunnen zien en lezen en als waarheid kunnen onderzoeken.

Het is ook het onderwerp in bekende boeken (De Da Vinci Code is een voorbeeld hiervan) en het komt precies op tijd!Binnen-Aarde Beschavingen Beginnen aan Onderhandelingen om Isolatie van de Mensheid te beëindigen / Woensdag, Januari 13, 2016 / Dr. Michael Salla

Binnen-Aarde Beschavingen Beginnen aan Onderhandelingen om Isolatie van de Mensheid te beëindigen
Woensdag, Januari 13, 2016

Verborgen onder het aardoppervlak zijn de overblijfselen van de oude menselijke beschavingen die maar liefst 18 miljoen jaar terug in de tijd gaan. Terwijl de Binnen Aarde mensen er menselijk genoeg uitzien, zijn ze genetisch zeer verschillend van de mensheid op de oppervlakte. In de 12 januari aflevering van Cosmic Disclosure, borduurt Secret Space Programma klokkenluider, Corey Goode, voort op zijn eerdere openbaring dat de oppervlakte mensheid een hybride mix is van de voorouders van de Binnen-Aarde mens, wonende op het oppervlak, en een verscheidenheid buitenaardsen die bezochten in de loop van millennia.

Terug op 23 september 2015, gaf Goode een gedetailleerd verslag van zijn deelname aan de geheime onderhandelingen met vertegenwoordigers van een alliantie van zeven Binnen Aarde afgescheiden beschavingen. In zijn rapport, beschreef Goode de zeer lange geschiedenis van de Binnen Aarde mensen, en hun relatie met de oppervlakte mensheid en bezoekende buitenaardse wezens. De Binnen Aarde wezens geloven dat ze de directe afstammelingen zijn van de "oorspronkelijke Aardse menselijke bloedlijnen zijn," aldus Goode. Ze ontwikkelden een zeer rustige mondiale cultuur die "eeuwenoude bouwer technologieën"gebruikten, die werden geleverd door een zeer geavanceerd buitenaards ras genaamd "de bewakers" .

Twee krachtige middelen voor activatie van de Pijnappelklier / mei 2015/Geplaatst 15 januari 2016

Twee krachtige middelen voor activatie van de Pijnappelklier
 mei 2015/Geplaatst 15 januari 2016

Van de talloze oefeningen en technieken die worden gebruikt om de pijnappelklier te helpen ontwaken en activeren, bestaan er geen middelen met zoveel vermogen om u naar de hoogste niveaus van het menselijk bewustzijn te helpen dan de volgende twee hulpmiddelen. Aangezien er geen snelle oplossingen of snelkoppelingen zijn naar het activeren en versterken van de pijnappelklier, zijn de genoemde technieken zelfdiscipline, toewijding en een brandend verlangen naar verlicht gezondheid en bewustzijn.Meditatie
Meditatie is de kunst van het beheersen van de geest door middel van de ontwikkeling en versterking van iemands bewustzijn. Omdat het onderbewustzijn voortdurend willekeurig gedachten dumpt in de bewuste geest en zo het bewustzijn en aandacht kan kapen, is het essentieel dat men het vermogen ontwikkelt om de gedachten te beheersen, zodat deze kunnen worden gestuurd in de richting die ze werkelijk op willen.

Een Schrijven van de Schepper / 14 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Geduld”

seek-patience-main_full

Neem de tijd, wees geduldig en lief voor jezelf.
Alle groei en genezing, hoe klein het ook bewust mag lijken, neemt 'menselijke tijd'.
Alles is in orde en goed in jouw wereld.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Raphael en de groep Channeling nummer 16. / 9 Januari 2016 / Margreet de Carpentier

Raphael en de groep
Channeling nummer 16.
9 Januari 2016 / Margreet de Carpentier

Wees allen Welkom,

Teleurstellingen, er zijn mensen die  teveel verwachten van andere mensen hebben. Zij zijn altijd behulpzaam en zijn teleurgesteld als zij niet geholpen worden door degene waar zij altijd klaar voor stonden. Verwacht nooit iets terug voor wat u doet, dan wordt u ook niet teleurgesteld, dan hebt u daar ook geen pijn van. U zou bijvoorbeeld hulp van mensen kunnen verwachten als er bij u thuis iemand ziek is en op bed ligt. Wij hebben het al eerder besproken, veel mensen kunnen niet omgaan met emoties en de pijn van een ander. Zij kunnen dat er niet bij hebben omdat ze bang zijn voor hun eigen emoties.

Laat u niet teleurstellen door de mensen om u heen. Vertrouw erop dat het altijd goed komt, als u behulpzaam bent voor een ander krijgt u dat altijd op één of andere manier terug. Misschien niet van de persoon waarvan u het verwachtte maar wel van een ander. Als u behulpzaam bent straalt u wat uit, u straalt dan liefde uit, liefde voor uw medemens, liefde om u heen. Onbewust wordt dat opgevangen door mensen die gevoelig zijn, Zij zullen u wel waarderen maar zullen dat niet altijd uitspreken. Verwacht niet te veel, dan wordt u ook niet teleurgesteld. Velen zijn teleurgesteld in de mensheid, vooral in de chaotische periode die er nu heerst op de hele wereld.

Op deze dag van je leven / 15 Januari 2016 / Neal Donald Walsch

15 Januari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…
  

... dat het tijd is om te verhuizen naar onbekende gebieden.


Als je iets wilt doen wat je nog nooit eerder gedaan hebt,
zul je iets moeten doen wat je nog nooit eerder gedaan hebt.
Als je ergens naartoe wil gaan waar je nooit eerder geweest bent,
zul je ergens heen moeten gaan waar je nog nooit eerder bent geweest.
Je kunt niet iets nieuws doen door oude dingen te doen.
Als je wilt dat je leven veranderd, zul jij je leven moeten veranderen.
Dus ga je gang. Het is veilig. En het is ook ... de hoogste tijd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Quan Yin Diepe Genezing en Integratie Vinden Plaats / 13 Januari 2016 / Jenny Schiltz


Quan Yin
Diepe Genezing en Integratie Vinden Plaats
13 Januari 2016 / Jenny Schiltz
Groeten! Wij komen vandaag naar jullie toe met belangrijke informatie betreffende wat er aan het plaatsvinden is in dit Nu. De volgende paar maanden zullen zeer belangrijk zijn voor niet alleen jullie groei maar ook voor de planeet als een geheel. Terwijl velen van jullie hoopten dat de dingen zichzelf zouden versoepelen na het Nieuwe Jaar, begrijp dat een keuze gemaakt werd om op deze versnelde koers door te gaan. Een ieder van jullie op dit pad ontving een keuze en jullie hoogste aspect onverlegde met jullie in de droomtijd om jullie invoer te ontvangen. Begrijp dat voor een ieder die met diens ziel vermengt, honderden om hen heen beïnvloed worden. Terwijl een ieder van jullie jullie eigen werkelijkheid creëren, nemen jullie ook deel aan de collectieve werkelijkheid. Hoe meer ontwaakt de wezens deelnemen aan de werkelijkheid, hoe meer jullie de wereld en al diens wezens in reactie daarop zullen zien veranderen.

De Raad “Onbewuste Overtuigingen” / 14 Januari 2016 / Ron Head

De Raad
“Onbewuste Overtuigingen”
14 Januari 2016 / Ron Head
Wij zullen vandaag spreken over onbewuste overtuigingen. In onze laatste boodschap gebruikten wij de woorden verdienen en waardig. Wij gebruikten het woord onwaardig. Dit was in de context van een bespreking over de illusie van afscheiding. Wij zouden vandaag graag uit willen weiden aangaande deze woorden.
Wij begrijpen, en wij verkondigden, dat de mensheid in het proces is van de illusie van afscheiding tot een einde te brengen. Gezien vanuit jullie uitkijkpost, zal het duidelijk zijn dat iedereen niet op hetzelfde punt in het proces is. En de ideeën van onwaardigheid en niet verdienend een onbewust anker zijn dat velen op hun plaats houdt waar zij zijn. Zo ook is het idee dat het niet mogelijk is om één te zijn met het goddelijke. Daar zijn zelfs diegenen, en niet een paar, die angstig zouden zijn om die eenheid/eensgezindheid te bereiken. Dus hebben wij hier een paar serieuze zaken om te bespreken.  

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 240 / Vrijdag 15 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 240

Vrijdag 15 januari 2016


Ahua 6  Visualiseer dan realiseer

Ik ben Ahua 6 (Gele Zon). Groeten op deze mooie en geweldige dag. We zijn hier om met jullie een ander inzicht te delen over hoe jullie wereld functioneert.

We moedigen jullie elke dag aan om tijd te besteden aan het visualiseren van hoe jullie je leven op een persoonlijk niveau en binnen de wereldwijde gemeenschap willen leven.

Houd rekening met het leiderschap van de overheid, collectieve leiders en de ligging van het land.

Hoe wens je te communiceren met de natuur, door te leven in een instelling in de buurt van een bos of het strand?

Wil je even welk van je eigen voedsel verbouwen of een lokale bron voor vers voedsel hebben?

Gedicht: Onmogelijk

Onmogelijk


Niets is onmogelijk dan ben je even stil
Omdat ik dan voel van wat ik wil
Dromen laten uitkomen is dat waar
Hoe krijg ik dat mogelijk voor elkaar

Is het onmogelijk te voelen wat ik wil
Weer ben ik even stil
Luister dan naar mijn innerlijke stem
Dromen ga ervoor, zegt het met klem

Ga ervoor niets is onmogelijk dat weet je nu toch wel
Sprookjes bestaan en doe een wens heel snel
Uitkomen doet het toch wel, voel het in iedere cel
Zie je wel niets is onmogelijk zeg dat wel

In liefde gegeven Linda Westerveld.

Blauwe hand levenspad: stem af op moeiteloosheid, reik elkaar de hand...15 - 27 januari 2016 / 14 januari 2016 / Elvira van Rijn

Blauwe hand levenspad: stem af op moeiteloosheid, reik elkaar de hand
Maya wijsheid in het licht van de schepping 15 - 27 januari 2016
14 januari 2016 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het tiende artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Reik elkaar de hand
Het Blauwe Hand levenspad nodigt je uit tot handelen. In het bijzonder een manier van handelen die is gebaseerd op moeiteloosheid. Een manier waarbij je niet hoeft te plannen, nadenken, duwen en trekken, maar eenvoudigweg elkaar de hand reikt om samen moeiteloos een nieuwe toekomst te creëren. Die toekomst begint hier en nu, en vraagt van jou dat je je handen uit de mouwen steekt. Dat jij samenwerkt met anderen en met de kosmos. Dat je dit doet door te zijn en dat je in een staat van zijn komt door te doen. Het Blauwe Hand levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij afstemt op moeiteloos handelen.

Heavenletter 5531 Het Woord van God Zoeken / Vrijdag 15 januari 2016

Het Woord van God Zoeken
Brief uit de Hemel
Vrijdag 15 januari 2016


God zei:

Ik spreek Mijn Liefde voor jou uit, want jij, Mijn kind, bent de bezieler van Mijn liefde. Ik heb geen inspiratie nodig, begrijp je, toch ben jij als de Zon voor Mijn Hart. Toen ik jou bezielde met Liefde, toen Ik de adem van jou in het Bestaan blies, steeg je op naar de Sterren en vloog je rond de Maan, en de Zon deed een liedje op jouw hart. Ik hoorde je zeggen:

“Hoera, God, u heeft een wereld gecreëerd. U heeft de wereld gecreëerd met mij er in. De klus is geklaard. Wij zijn voor altijd. De wereld is gemaakt. De rest is een verrassing en Creatie creëert zichzelf opnieuw in een kringloop van Liefde en Schoonheid.”

“God, u leert ons te glimlachen en de wereld te zegenen die U gemaakt heeft. U maakte de zeeën die stijgen en golven van gelach overlappen. U heeft in één oogopslag surfen geactiveerd en allerlei soorten plezier. U heeft aan alles gedacht. U heeft ons bedekt met het stof van de Maan. U gaf ons de magische kracht van Liefde.”

donderdag 14 januari 2016

Benjamin Fulford: Khazariaanse financiële systeem en maffiosi onder systematische aanval ........ /12 januari 2016

Benjamin Fulford:
Khazariaanse financiële systeem en maffiosi onder systematische aanval terwijl de wereldrevolutie zich ontvouwt.
12 januari 2016

De record val van de meeste aandelenmarkten in de wereld in de eerste week van het jaar was gewoon het begin van een systematische aanval om het op Babylonische schuldenslavernij gebaseerde financiële systeem van de Khazariaanse maffia te ontmantelen. Meerdere geheime dienstbronnen van regeringen bevestigen dit.

De meeste aandelenmarkt indexen worden verwacht 50 tot 60% te dalen voordat deze campagne eindigt, volgens een senior beambte bij de Aziatische Development Bank, bronnen bij het Pentagon en een CIA agent betrokken bij een operatie die het faillissement van de Sovjet Unie veroorzaakte

De aanval is gericht op het veroorzaken van een faillissement van de Khazariaanse maffia banken die achter zo veel van de wereldproblemen zitten. Het gevolg is dat de Khazarianen geen opties meer hebben terwijl de olieprijzen instorten, drugsgelden worden afgesneden en manipulaties van aandelenmarkten worden beëindigd.

Kryon: Vraag en Antwoord 605. Maria Magdalena1. / 14 januari 2016/ Lee Carroll


605. Maria Magdalena 1.
14 januari 2016/ Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: in de laatste tijd komen er vele signalen aangaande Maria Magdalena naar mij toe. Mijn intuïtie vertelt mij dat zij in feite de partner van Jezus was en dat de kerk haar status wegstopte uit angst dat het vrouwelijke verbonden zou worden met een partnerschap en een huwelijk met Jezus.

Dit geloof zou de mythe vernietigen dat Jezus maagd was. Er wordt gezegd dat Maria Magdalena de Gezegende Apostel was en de ware leer van Christus was gegeven. Kan jij deze theorie verklaren en mij vertellen of dit een onderdeel van het Nieuwe Jeruzalem zal zijn?


Een Schrijven van de Schepper / 13 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Een Beetje Dood”

366dae40823997.5606e67b87684

Met elke nieuwe rek en sprong van groei,
moet een kleine dood binnenin gebeuren.
Samen daarmee komt een bepaalde rouw waarin er geen tijdslimiet bestaat.
Je kunt ervoor kiezen om het te kort of lang te maken.
Dit begrijpen, is natuurlijk 'het halve werk'.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 14 Januari 2016 / Neal Donald Walsch

14 Januari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... dat inzichten naar je toe en door je heen komen.
Wijsheid stroomt niet alleen op één manier.

Je hebt misschien niet aan jezelf gedacht als een bron van Goddelijke Wijsheid,
maar dat ben je wel - en vóór deze bijzondere week voorbij is
 zal er iemand een beroep op je doen om precies dat.

Wanneer dat moment komt, ben ik er zeker van dat je klaar zult zijn.
Als je dat niet was, dan zou het moment niet gekomen zijn.
Vertrouw daarom het proces - en jezelf.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 239 / Donderdag 14 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 239
Donderdag 14 januari 2016


Cauac 5  Ademhalingsoefening

Goedendag, Ik ben Cauac 5( Blauwe Storm). Wij zijn zeer vereerd dat jullie er voor gekozen hebben tijd door te brengen met ons. Wij weten dat jullie tijd kostbaar is en er zijn veel dingen die je moet regelen. Het verzorgen van je innerlijke zelf is van het grootste belang en we zijn blij te weten dat jullie je dit ook realiseren. Vandaag willen we kort ingaan op het thema van de liefde. Het aspect waar we on licht op willen laten schijnen vandaag is dat van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Zonder de mogelijkheid om het Zelf volledig te accepteren in alle vormen: emotionele, fysieke, mentale en spirituele, zul je nooit in staat zijn om deze liefde uit te breiden naar een ander.

Terwijl jullie in menselijke vorm zijn, wordt onvoorwaardelijke liefde het heel moeilijk voor hen die niet duidelijk en bewust verbonden zijn met de Bron. Als je het gevoel hebt afgescheiden te zijn van jouw Maker, kunnen gevoelens van woede, frustratie en het kwaad van de wereld overweldigend worden. We willen graag beginnen door het tonen van een eenvoudige manier om verbinding met de Bron te maken. Dit kan gedaan worden elk moment dat jullie niets minder dan liefde voelen. Door bewust te verbinden met de Bron, zullen jullie harmoniseren op een hogere frequentie, waardoor het makkelijker wordt om je kalmte te herwinnen.

Jeshua "Het Bewustzijn van de Ingewijde" Januari 2016 / Judith Coates

Jeshua
"Het Bewustzijn van de Ingewijde"
Januari 2016 / Judith Coates

Geliefde, jij bent de ingewijde, degene die begint, degene die zoekende is, degene die wilt vinden. Er is een bepaald gevoel van opwinding wat komt met het zijn van de ingewijde: je wilt alles kennen wat er te ervaren is in het leven.
Welnu, zoals wij heel vaak besproken hebben, is dit leven een verlenging van wat je hier en op andere planetaire lichamen ervaren hebt, want dit is niet je eerste levensspanne hier op heilige Moeder Aarde en het is niet je eerste levensspanne, zoals jullie een levensspanne in de expressie zouden karakteriseren.
Je hebt levensspannen op heilige Moeder Aarde gekend als de kleine wezens, als de grote wezens, alles dat jij je voor kunt stellen bezield te zijn - en onbezield -- en je hebt ook andere planetaire lichamen in andere sterren constellaties ervaren, omdat je wilde weten, “Waar kan ik naartoe gaan? Hoe kan ik zijn? Hoe zal ik me voelen? Wat voor vragen zal ik aan mezelf stellen, en als er anderen zijn, wat zal ik van hen vragen?”