Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 januari 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht / 9 Januari 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
9 Januari 2016

Laat Jullie Licht Schijnen
Wees Jullie Licht

Verminder Jullie Licht Nooit
Ken Jullie Licht

Blossom: Hallo! Ik ben benieuwd of jullie er vandaag zijn, omdat ik het deze week twee keer eerder heb geprobeerd en … niets! Nada! Is er iemand die luistert?
Federatie van Licht: Liefste Blossom, Liefste Zielen die in deze tijd in de Glorie van zichzelf op het Aardse vlak rondlopen. Wij zijn er inderdaad … om op deze dag Energie te delen en we zijn meer dan gelukkig dat we dat kunnen doen.
Mensen die mij schrijven komen met vragen aan jullie over allerlei ‘controversiële’ zaken. Maar, zoals we al hebben besproken, zijn deze topics niet echt ‘jullie ding’. Ik zou het echter fijn vinden wanneer we dit Nieuwe Jaar een andere benadering zouden toepassen. Een nieuwe manier van ‘bezorgen’. Een soort opknapbeurt … als jullie me begrijpen, en toch heb ik geen idee hoe dit eruit zou kunnen zien … en ik heb het gevoel dat jullie dat ook niet hebben! Waarschijnlijk is dat de reden waarom we de vorige keren dat ik het dit jaar probeerde geen contact kregen. Wat denken jullie?

Aartsengel Metatron: De Nieuwe Jij / 8 Januari 2016 / Natalie Glasson

MetatronAartsengel Metatron
De Nieuwe Jij
8 Januari 2016 / Natalie Glasson
Terwijl de Aarde een nieuwe cyclus/nieuw jaar binnengaat, worden grote/belangrijke verschuivingen aangesticht en vinden in dit moment plaats. De Aarde en de mensheid beginnen een lang verwachte uitlijning met de planeet Venus doorheen 2016. Venus is bekend als de planeet van Liefde en dus vindt er en zal er een vereniging tussen de Aarde en Venus plaatsvinden om de Aarde te ondersteunen bij het meer volledig verankeren in het Tijdperk van Liefde. Aldus de Aarde toestaand om Haar natuurlijke vibratie te accepteren, ondertussen de Liefdesfrequentie, welke gecreëerd en onderhouden werd op Venus, gelijkmakend.
Het is de bekwaamheid van de mensheid om te ontvangen en te accepteren wat de uitlijning van de Aarde met Venus zal helpen. Aangezien beide planeten energetisch de gelijkmakende en verhogende vibraties van Liefde reflecteren, zullen aldus de schatten van de Aarde onthuld worden. Met schatten bedoel ik, Aartsengel Metatron, de unieke heilige wijsheid, kwaliteiten, Schepper vibraties en doel van Moeder Aarde en diegenen die Haar bewonen. 

Kryon: Vraag en Antwoord 600: Liefde, wat gebeurt ermee als het is gebruikt? / 9 januari 2016 / Lee Carroll


600: Liefde, wat gebeurt ermee als het is gebruikt?
9 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Wat gebeurt er met de energie van liefde en heling die door het gebed is geschapen? Honderden mensen stuurden gebeden voor een zeer geliefd kind in onze gemeenschap dat tegen kanker vocht. Deze kostbare ziel koos ervoor om niet verder te gaan met dit leven. Zo hartverscheurend als dit is, weet ik dat energie, als die eenmaal is geschapen, niet vernietigd kan worden en ik vraag mij af dat als deze energie niet werd gebruikt voor onze kleine waar die dan is gebleven, waar ging die naartoe?

Naar de Aarde, naar de rasters, of misschien naar andere kinderen die behoefte hebben aan heling?

ANTWOORD: Ja! Jouw intuïtie is sterk. Liefde gaat nooit verloren en wordt nooit verspild. Het gaat met name naar degenen om het kind heen die het helpen en ook regelrecht naar het helpen van helen van relaties van degenen die bidden. Het gaat ook naar Gaia zelf en het helpt het land om jullie heen te veranderen.


Gedicht: Aartsengelen

Aartsengelen


Ze staan aan mijn zij
Daar gaat veel hulp aan voorbij
Lessen zijn er om te leren
En daarbij veel studeren

Liefdevol laten ze ons zien hoe alles werkt
Liefde overwint en dat is wat ons sterkt
Dromen zijn er om te verwezenlijken
En wat wil je dan bereiken

Heavenletter 5525 Het Leven Is Goed / Zaterdag 9 januari 2016

 Het Leven Is Goed
Brief uit de Hemel
Zaterdag 9 januari 2016


God zei:

Teder is het Hart van God.

En toch zien sommige van Mijn Kinderen, zo nu en dan of heel hun leven, Mij als een boeman die hen in de weg lijkt te staan.

Het is goed om te onthouden dat ik aan jouw kant sta, alsof er kanten zijn. In het meedragen van het idee dat ik tegen jou ben, valt er voor jou of iemand anders geen voordeel te behalen.

Het leven is niet altijd gemakkelijk. Dat is geen geheim. Misschien heb je de moeilijkheden die je meemaakt besprongen en daarmee je zegeningen uitgesloten.

ASCENSIE-UPDATE / 8 JANUARI 2016 / Door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE
8 JANUARI 2016 / Door Fran Tielemans

We zijn amper één week ver in het nieuwe jaar, en we kunnen al duidelijk de numerologische krijtlijnen ontdekken die de trend zetten voor de komende maanden. Velen zijn de voorbije dagen dooreengeschud (16), op welke manier en in welke mate ook. De 16 confronteert ons dan ook met dingen die we eerder niet willen inzien hebben, die we onbewust wel voelden maar niet wilden toegeven, overtuigingen die we lang gekoesterd hadden en die nu plots niet meer lijken te kloppen, reacties of daden van anderen of gebeurtenissen in de wereld om ons heen. Soms moeten we eens goed dooreengeschud worden om bakens te durven verzetten, dingen en verbindingen anders en in hun ware licht te zien, en meer afgelijnde overtuigingen te bouwen. Het hele jaar door krijgen we nog veel feedback van onze zonne-engel over hoe we dingen en verbindingen op een nieuwe voor ons gezonde manier kunnen bekijken en aanpakken. Voldoende rust en stilte is dan ook weer broodnodig om alles op een rijtje te krijgen en te houden.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging dag 234 / Zaterdag 9 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
dag 234
Zaterdag 9 januari 2016

Ix 13  Welk Stuk Wil Jij Zijn?

Gegroet, Ik ben Ix 13 (Witte Tovenaar) Wij zijn zeer dankbaar degenen onder jullie behulpzaam  te kunnen zijn die snel door willen gaan naar jullie ascensie. We willen graag een paar momenten nemen om jullie te helpen ervaren hoe deze evolutie voelt.

Wordt alsjeblieft rustig en comfortabel. Misschien willen jullie zachte muziek afspelen, vooral die met Engelachtige geluiden, als jullie die beschikbaar hebben. Zo niet, luister dan naar de geluiden in je hoofd. Voel de trilling in je lichaam. Ieder van jullie resoneert met unieke frequenties. Jullie horen misschien gepiep in je oren. Als je aandachtig bent, kun jullie misschien de sensaties in jullie lichaam voelen veroorzaakt door deze frequenties.

Hebben jullie ooit een lichte druk of fladderen in je hart ervaren of een fladderen wanneer je liefde en vreugde voelde? Hebben jullie ooit tintelingen gevoeld op de kruin van je hoofd, in je keel of andere belangrijke chakra centra wanneer jullie verlichte momenten ervoeren?

Heavenletter 5524 Diamanten Zijn Diamanten/ Vrijdag 8 januari 2016

Diamanten Zijn Diamanten
Brief uit de Hemel
Vrijdag 8 januari 2016

God zei:

Wanneer komt Stilte? Als je er naar luistert, zal Stilte jou zegenen. Stilte zal je hart veroveren. De Stilte die niet gehoord kan worden zal je oren vullen. De Stilte zal je hele bloedbaan vullen. De Stilte zal voor jou Thuis zijn. Je hart zal erdoor gedwongen worden.

Gedwongen tot wat? Jouw hart zal gedwongen worden om deze Stilte ruimte te bieden. De Stilte zal je simpelweg overvallen, en je kent Eénheid. Het stroomt over. Het neemt het restje kleinheid wat je nog hebt weg en vult je tot de rand met Eénheid. Je denkt niet aan Eénheid. Je BENT Eénheid.

vrijdag 8 januari 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 8 januari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
8 januari 2016

Geliefden. Haal diep adem en bereid je voor op vele veranderingen die op het punt staan om naar buiten te komen. Op het eerste gezicht kan het lijken dat sommige destructief van aard zijn als het gaat om de huidige systemen. Alle handelingen zouden echter bekeken moeten worden met het grotere perspectief in het achterhoofd, aangezien jullie een periode ingaan van vele veranderingen. In iedere fase zullen jullie ze uiteraard beoordelen naar hun directe effect. Als jullie echter zicht hadden op het resultaat op lange termijn, zouden jullie begrijpen hoe iedere gebeurtenis deel uitmaakt van het gehele veranderingsproces. De meesten van jullie weten al dat de gebeurtenissen die zich aandienen, plaatsvinden om jullie te bevrijden uit de greep van het duister. Moeder Aarde voert om die reden reeds veranderingen door en ze zal door haar acties het duister “van zich afschudden". Soms kunnen, afhankelijk waar je je op Aarde bevindt, de zaken een bedreiging voor jullie lijken te zijn, maar onthoud dat veranderingen aan de oppervlakte van de Aarde onvermijdelijk zijn voor de reiniging die gaande is. Wees ervan overtuigd dat de Galactische Federatie op dergelijke momenten actie zal ondernemen en jullie zo nodig op het moment dat jullie gevaar lopen om ernstig getroffen te worden zal verplaatsen. Probeer geen angst te hebben voor de veranderingen aangezien jullie niet direct beïnvloed worden, tenzij dit om karmische redenen gebeurt. Het is voor ons vaak moeilijk om in te grijpen in dergelijke omstandigheden, maar gegeven onze bevoegdheid om jullie te helpen, kunnen we jullie verplaatsen totdat het dreigende gevaar voorbij is. In jullie geschiedenis is vastgelegd hoe vele civilisaties zonder een spoor achter te laten eenvoudigweg zijn verdwenen.

Een Cursus in Liefde – Boek 2./ Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 5 / 8 januari 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
8 januari 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 72.

Een cursus in Liefde – Boek 2
Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 5

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen

Jullie persoonlijkheidszelf heeft jullie in vele tijden zeer goed gediend. In vele oude takken van Religies geldt dit als het hoogste goed om het ego, het persoonlijkheidszelf, zwakker te maken, te reduceren en te elimineren. Deze weg is over het algemeen verstandig en toepasbaar.
 
Wij hebben het echter liever over een versmelting van het persoonlijkheidszelf met het Hoger Zelf in plaats van het te elimineren. De tijd voor een lange afbouw van het ego is ons niet meer gegeven. 

Een versmelting met de Gouden Engel is het doel dat wij hier beschrijven. Wees niet bang dat jullie alles zouden moeten opgeven en afgeven wat het ego bevalt. Stel je voor dat een deel van dit ego jullie op je verdere weg  ook nog goede diensten kan bewijzen. De Hathors: Op de Wind der Verandering. / Hathors via Tom Kenyon / Geplaatst: 8 januari 2016

De Hathors:
Op de Wind der Verandering.
Hathors via Tom Kenyon
Geplaatst: 8 januari 2016

Paros Eiland, Griekenland

Wij willen het hebben over verschillende aspecten van menselijke psychologische reactie op de planetaire en inter-dimensionale veranderingen die nu plaatsvinden. Gevoelige individuen tonen dit soort reacties het sterkst, maar zij zijn ook een voorbeeld voor diegenen die spiritueel onbewust zijn en die hoofdzakelijk gefocust zijn op de materiële werkelijkheid.

Wat wij beschrijven is een wereldwijd gevoel van zinloosheid, voor sommigen grenzend aan wanhoop; een gevoel dat er niets is dat men kan doen om de loop der gebeurtenissen te veranderen. Voor sommigen leidt dit tot een vorm van depressie, een gebrek aan motivatie; en datgene wat het leven een betekenis, een doel en vreugde gaf, lijkt nu leeg.

De Onthulling Lezing / Channeling door Berry Vincenta 19-12-2015 Geplaatst 8 Januari 2015


De Onthulling
Lezing/Channeling door Berry Vincenta 19-12-2015
Geplaatst 8 Januari 2015

Wat wil zich in deze tijd allemaal aan u onthullen? Datgene wat nu op deze aarde plaatsvindt en zoveel chaos veroorzaakt, zeker in de perceptie van de mensen van dit moment, maakt dat veel mensen innerlijk het gevoel hebben te verdwalen in deze wereld. Begrijp evenwel dat datgene wat nu allemaal plaatsvindt, een enorme kosmische spiegel is die de wereld wordt voorgehouden. En dat alles vanuit de eenheid wordt terugverwezen naar het zelf. Datgene wat de nieuwe tijd wordt genoemd, krijgt een andere uitdrukkingsvorm, en doordat de nieuwe tijd zich op deze manier wil laten zien, zal binnen deze nieuwe tijd niets anders gedaan kunnen worden dan wat vanuit kosmische wetmatigheid wordt voorgeschreven. Die wetmatigheid schrijft voor dat vanuit de basis alles tot eenheid wordt gebracht, en dat wat nu collectief wordt aangeraakt tot gevolg heeft dat in ieder mens op deze wereld waarbinnen deze grote wereldverschuiving plaatsvindt, ook de mens zelf zichtbaar wordt. Zichzelf in zijn eigen onderbewustzijn, zichzelf wat nog niet helemaal in evenwicht is, dat wil zeggen in innerlijke eenheid is; daarover straks meer.

Illusies. duisternis en rauwe waarheid….

Het is vooral ook belangrijk om te zien welke plaats u in deze realiteit gaat innemen. En of dit de plaats is die ook de uwe is gezien vanuit uw eigen werkelijke authentieke plaats, valt nog te bezien. Want begrijp wel dat waar zoveel chaos is, doordat er zoveel innerlijk in beweging wordt gezet, daardoor veel illusies worden doorprikt. Deze illusies worden nu in deze periode achterhaald door de eigen authenticiteit van het eigen wezen. Wat van mensen wordt gevraagd is een werkelijke rauwe waarheid van zichzelf te willen zien, in zijn totaliteit van bewustzijn van deze tijd. Daardoor werkelijk weer helder zicht te krijgen op het eigen wezen, dus jezelf.


Op deze dag van je leven / 8 Januari 2016 / Neal Donald Walsch

8 Januari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... dat hij niet degene gelooft die niet leven volgens zijn geloof.

Thomas Fuller zei dat, en hij had gelijk.
Je kunt zeggen dat je gelooft in God,
maar wat heb je eraan als je God niet vertrouwt om je uit de verstoring te krijgen
waar je in zit je in?

Natuurlijk, als je denkt dat je in grote problemen bent, ben je dat ook.
Omdat je gedachten, natuurlijk, jou werkelijkheid creëren.
Dat is hoeveel je op God kunt vertrouwen.
Jou zijn alle gereedschappen gegeven om jouw eigen ervaringen mee te creëren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Benjamin Fulford: Er is een gecoördineerd druk gaande om de heerschappij van de Khazariaanse maffia dit jaar te beëindigen /5 Januari 2016

Benjamin Fulford:
Er is een gecoördineerd druk gaande om de heerschappij van de Khazariaanse maffia dit jaar te beëindigen
5 Januari  2016

De huidige geopolitieke situatie, met name in het Midden-Oosten, Europa en de Verenigde Staten, is er een die rijp is voor een verandering van het regime. Het grootste evenement van 2016 is misschien wel de val van de Khazariaanse maffia overheid in de Verenigde Staten. Met deze primaire bron van kwaad en oorlog verwijderd uit de macht, moet ook wereldvrede mogelijk zijn in 2016. Dit kan echter niet gedaan worden door het passief observeren van gebeurtenissen in de wereld; iedereen moet doen wat men kan doen om te zorgen voor een planetaire bevrijding dit jaar.

Het regime van Washington DC dat Obama als zijn marionet en woordvoerder gebruikt is diep verdeeld. Velen steunen het regime Obama. Echter, het feit is dat het regime Obama de leiding had over de massale slachting van onschuldige in Japan op 11 maart 2011.


Die Amerikanen die de moord op buitenlanders als legitiem buitenlands beleid beschouwen moeten echter niet vergeten dat dit regime niet een van de insiders die verantwoordelijk was voor het vermoorden op 11 september 2001 van duizenden Amerikanen vervolgt hebben. Noch hebben zij de waarheid over deze gebeurtenis vertelt.

Gedicht: Zeven Zegels

Zeven ZegelsDe eerste zegel werd verbroken en wat ik toen kreeg
Dat de realiteit in mijn ogen kwam en ik zweeg
De tweede werd verbroken
En de wolken werden stroken

Zodat de hemelse paarden er doorheen konden
Zodat  deze niet werden  verslonden
De derde zegel wat een kracht
Het universum is liefde en voelt hemels zacht

Een Schrijven van de Schepper / 7 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 Januari 2016 / door Jennifer Farley,

” Het Grote Plan ”
images

Alles bestaat in jou, alles bestaat zonder jou.
Wikkel jezelf in de zachte stroming van het Universum.
Jij bent een deel van het grote plan!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 233 / Vrijdag 8 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 233
Vrijdag 8 januari 2016

Ben 12  Hemel op Aarde

Groeten, dierbare. Ik ben Ben 12 (Rode Hemelwandelaar)  Wij zijn oprecht blij om te zien dat velen van jullie beginnen samen te werken in het creëren van jullie nieuwe manier van zijn op aarde. Het is onze wens dat ieder van jullie zijn ware essentie herondekt en de mogelijkheid heeft om je perfectie te ervaren, terwijl jullie in fysieke vorm zijn, want dat was de oorspronkelijke intentie van de Aarde en de reden dat de meeste van jullie op dit moment op Aarde zijn. Vandaag willen we graag terug bladeren door de pagina's van de tijd om jullie die wortels te helpen herinneren. Toen de aarde werd ontworpen, waren er tienduizenden geïndividualiseerde zielen bezig met dit project, met het creëren van alles, van kleine eencellige wezens tot de complexe menselijke vorm. Veel denkwerk en pogingen en vergissingen zorgde voor een creatie waarin alles symbiotisch samenwerkte. We zijn heel blij met ons resultaat.

Er zijn vele andere gebieden van bestaan ​​door de hele ruimte, elk met unieke eigenschappen. Het belangrijkste verschil op Aarde is de creatie van de vrije wil en het gebrek aan herinnering aan iemands spirituele aard bij binnenkomst. Velen arriveerden met hun geheugen intact. Ze hebben over het algemeen grote missies om uit te voeren en hebben het recht verdiend om het spel anders te spelen . Meestal komen ze als Avatars om het bewustzijn te helpen verschuiven in tijden van transitie.

donderdag 7 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 599: Verloren Zon? / 7 januari 2016 / Lee Carroll


599: Verloren Zon?
7 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


VRAAG: Lieve Kryon, is er ergens iets op een speciaal punt (naast de zon) dat ervoor zorgt dat de Aarde (en alle andere planeten) in een ellipsbaan bewegen in plaats van in een duidelijk ronde cirkel om onze enkele zon heen?

ANTWOORD: Nee, maar dit was ooit wel zo en het patroon daarvoor is op zijn plaats gezet.

Jullie hadden oorspronkelijk een duaal zonnestelsel. (twee zonnen, zoals de meeste zonnestelsels in het Universum) 

Een Schrijven van de Schepper / 6 Jamuari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
6 Jamuari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Dus, jij wil controle .... ”

de36fd9b5fc02b9742c6cfc19cee0e4b4f75d8d6

anneer je probeert controle te houden over wat het bewustzijn waarneemt als chaos,
zul je met succes meer ervan aantrekken.
Als je jezelf overgeeft aan de Liefdevolle Kracht van het universum,
 worden alle dingen mogelijk.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


2016: het jaar van het LICHT ! / 01 januari 2016


2016: het jaar van het LICHT !
01 januari 2016

2015-12-31 Light7 

Gepubliceerd door Cobra op 31-12-2015Ik hou van mij! / 6 Januari 2016 / Anton Teuben

Ik hou van mij!
6 Januari 2016 / Anton Teuben

Het is een beetje raar dat er zoveel ego in alle mensen te zien is en dat we, als het er op aan komt, toch maar zo bar weinig van onszelf houden. Dit is toch het begin van alles. Vanuit onze liefde voor onszelf kunnen we zoveel moois laten zien. En al dat moois kan vanuit “de buitenwereld” weer reflecteren op ons! Daarvoor is het wel noodzakelijk dat we die liefde vanuit de buitenwereld én onszelf kunnen ontvangen. Dit is voor veel mensen heel moeilijk.

We hebben geleerd om te geven, onze tijd, energie, geld, ons leven zelfs. Alles voor de samenleving. Want we zijn onszelf wel bewust dat we allemaal een schakeltje zijn in de ketting die onze samenleving vormt.

Spirituele weg: Aura – jouw persoonlijk energieveld / Geplaatst: 7 januari 2016

Spirituele weg:
Aura – jouw persoonlijk energieveld
Geplaatst: 7 januari 2016

Hoe ziet jouw aura eruit?

Iedere kleur heeft een betekenis, die over jouw unieke levenspad veel te vertellen heeft.
Weet jij dat jouw persoonlijke missie in de kleuren van je aura te vinden is?

De Aura is een onzichtbare kleurrijk energieveld in de vorm van een ei rond het fysieke lichaam van een levend wezen. Het is bekend dat mensen, dieren, planten, mineralen maar ook levenloze voorwerpen zoals gebouwen( kerken, kathedralen, enz.), artistieke en religieuze beelden en gewone voorwerpen van ons dagelijkse leven een aura of een lichtstraling rond zich heen hebben die wij niet met een bloot oog kunnen waarnemen. Je kunt een aura een lichtlichaam noemen.

Op deze dag van je leven / 7 Januari 2016 / Neal Donald Walsch

7 Januari 2016 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…


... dat de man met een nieuw idee een zonderling is
 totdat het idee slaagt.

Mark Twain zei dat, zonder twijfel en met een twinkeling in zijn oog.
Heb jij een nieuw idee over iets?
Ga je gang en deel het, of zet het in beweging.
Wees niet bang voor de twijfels of afkeuring van anderen.

Deze dingen zullen er zijn, natuurlijk. Maar wat zou dat?
Ideeën zijn God, zeggen hallo.
Laat er nooit een voorbijgaan, of een goede wegglippen.
Hoe weet je dat het goed is? Dat weet je niet, totdat je het probeert.
Dat is het hele punt ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5523 Een Bladzijde Die Je Omslaat / Donderdag 7 januari 2016

Een Bladzijde Die Je Omslaat
Brief uit de Hemel
Donderdag 7 januari 2016

God zei:

Als je niet langer vasthoudt aan emotionele en gedwarsboomde herinneringen van het verleden, hoe zou je leven er dan uitzien? Hoe zou jij dan zijn? Waar wil je dan klaar mee zijn?

In dit scenario zal je je naam weten. Je zal alles weten wat je moet weten – waar je woont, waar je werkt, de vaardigheden die je hebt geleerd, en waar jouw hart is. Hoe zou je leven er uit zien als je niet langer hoeft te proberen om je leven steeds weer opnieuw te beleven, zoals een eentonig liedje?

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 232 / Donderdag 7 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 232
Donderdag 7 januari 2016
Eb 11  Welke rol speel jij?

Groeten. Ik ben Eb 11 (Geel Mens). Welkom in deze tijd van het delen. Het is ons een genoegen van dienst te zijn als jullie ontwaken tot jullie ware aard. Wij zijn het meest tevreden met de vooruitgang die velen van jullie maken als jullie angsten, oude gewoonten en overtuigingen loslaten die jullie geïsoleerd hebben gehouden van De Bron. Weet dat alles goed is op Aarde. Er is niets te vrezen. Jullie hebben binnen jullie de potentie om te zijn en te doen wat jullie willen, terwijl jullie op Aarde zijn. Alleen hebben jullie de mogelijkheid om jezelf te blokkeren van je verbinding met Al Dat Is.

Onder jullie zijn veel mensen die doen alsof ze je vriend zijn, ben op je hoede voor degenen die alle pogingen zullen doen om jullie te dwingen hun leer te volgen. Wees op jullie hoede voor mensen in leidinggevende posities die jullie proberen in valse zekerheden te slingeren. Jullie zullen hen herkennen aan hun halve glimlach en knipperende ogen, een combinatie die vaak betekent dat er iets mis is.

Doe je huiswerk als het gaat om voedsel dat je binnenkrijgt, overtuigingen waar je je aan vasthoudt en vrienden die je kiest. Besteed aandacht aan wat er om je heen gebeurt, als waarnemer. Je hoeft niet in de chaos te worden gevangen. Kies er voor om  aan de kant te blijven staan, waarbij je je gedachten gericht houd op de uitkomst die je wenst. Dit is noodzakelijk als je wenst om jou dromen te realiseren.