Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 19 december 2016

Montague Keen / 18 december 2016

Montague Keen,
18 december 2016

Overal worden draconische wetten ingesteld in een poging te voorkomen dat de massa ontwaakt. In Engeland worden velen nu opgesloten voor hetgeen (in het verleden) werd gezien als vrijheid van meningsuiting. Jullie ‘roofdieren’ doen nu alles wat in hun macht ligt om de mensen tot zwijgen te brengen. Ze zullen hierin falen, maar helaas zullen ze velen van jullie al doende vernietigen. De Cabal genoot ongevraagd miljoenen jaren volledige controle over jullie. Ze geloofden dat ze onoverwinnelijk waren, omdat jullie tot nu toe altijd zonder vragen gehoorzaamden. Maar het verleden is het verleden, en het is tijd voorwaarts te gaan en weer terug te claimen wat jullie rechtens toebehoort. Jullie waren hun SLAVEN geworden zonder dit te realiseren.

Wat er nu gebeurt beschouwt de Cabal als REVOLUTIE. Ze zullen alles doen wat in hun macht ligt om die te verpletteren. Jullie zijn je volkomen bewust hoe meedogenloos ze kunnen zijn. Ze zullen alles doen wat er nodig is om aan de macht te blijven. Ik kan jullie vertellen dat ze elke dag meer terrein verliezen. Dit momentum zal net zolang doorgaan als nodig is om het menselijk ras van deze tirannie te bevrijden. Om jullie zelf te bevrijden dienen jullie samen pal te staan en alleen dat te doen wat ook goed is voor jullie medemens. Jullie dienen de fluoridering van water af te wijzen, het verspreiden van chemtrails in de lucht weigeren te accepteren, het kweken van GM gewassen af te wijzen, vaccinaties te weigeren, alsmede het gebruik van welke medicatie dan ook die de mensheid kwaad zou kunnen doen.


Bewapen jezelf met zoveel mogelijk kennis, zodat jullie, wanneer de ineenstorting komt - en komen zal die – voorbereid zijn. De Cabal heeft plannen om een enorme valse vlag gebeurtenis uit te voeren om jullie weer in het gareel te krijgen. Bekijk het voor wat het is, een laatste poging om jullie onder controle te houden. Zorg dat je een noodvoorraad voedsel en water hebt. Wees voorbereid! Jullie hebben ervoor gekozen de architecten van de toekomst te zijn, dus is iedere actie die je nu onderneemt belangrijk. Voorkom ten koste van alles verlies van levens. Gebruik alles wat je in je mars hebt en jullie zullen slagen. Jullie tijd om jezelf en jullie wereld te bevrijden is gekomen. Op een dag zullen jullie zien wat er werd gedaan om het menselijk leven op Aarde te vernietigen en hoe sommigen van jullie onbewust de Cabal hielpen haar doel te bereiken. Ze vinden het iedere dag moeilijker om jullie een rad voor ogen te draaien, aangezien jullie nu volledig bewust zijn van hun leugens en manipulaties. Nu kunnen jullie hen zien voor wat ze zijn: volkomen gewetenloze roofdieren.

Jullie beginnen nu pas door te krijgen hoe mindcontrol door jullie predators wordt toegepast. Het heeft vele verschijningsvormen. Velen van jullie zijn op de hoogte van het MK Ultra programma, hoewel er vele anderen zijn als deze, die minstens even succesvol zijn geweest. Kijk naar de gezichten van de slachtoffers, speciaal hun ogen, en de voor zich sprekende wallen onder de oogleden die dat spel verraden. Het laat de mindcontrol zien. Deze mensen zijn als acteurs die een script volgen, terwijl de mensheid lijdt. Jullie leven in de Eindtijd. Het zal niet gemakkelijk worden, maar het zal lonend zijn.

De invloed van Saturnus is overal. Saturnus, Satan, en met de Kerst hebben jullie Santa. Het staart jullie recht in de ogen, maar jullie zien het niet. Veel van jullie controle komt van Saturnus. Het is machtig. Het Vaticaan stroomt er van over. Een ander item is de Zwarte Kubus. Die wordt zo machtig geacht dat Moslims deze vereren en dat creëert immense energie. De Joden dragen het op hun voorhoofd. WAAROM?

Het is tijd om vragen te stellen en antwoorden te eisen. Waarom worden er in kerken, vrijmetselaars-loges, synagogen en op veel andere plekken zwarte en witte tegels gebruikt? WAAROM? Wat betekenen deze? Overal om jullie heen wordt gebruik gemaakt van zwarte magie om jullie te binden en te controleren. De energie van de Mensheid wordt door de Cabal verzameld om op jullie weg te vagen.

Ik vraag opnieuw: breng alsjeblieft je medemens niet om het leven. Het is nodig dat jullie naast elkaar staan, om jullie recht op vrijheid op te eisen. Vraag de Cabal waarom er, in een wereld van overvloed, zoveel mensen van de honger omkomen. Heeft de Cabal de verschrikkelijke energie van een dergelijk lijden werkelijk nodig om zelf op Aarde te kunnen overleven? Het moorden door oorlogen is voor hen met zekerheid opwindend. Jullie hebben hiervan op je TV vele voorbeelden kunnen zien. Dit zegt veel over hen die oorlogen veroorzaken.

Amerika gaat een moeilijke tijd tegemoet. De Cabal wilde de controle hierover voor zichzelf hebben maar heeft gefaald, dus zal ze Amerika laten lijden. De Amerikaanse inwoners worden in het ongewisse gelaten. Ze hebben geen idee van wat er overal om hen heen gaande is. Dit is het gevolg van GM-voedsel, evenals van al het andere dat hen wordt aangedaan. Ze zijn niet te benijden. Bid voor hen. Leven in Amerika is nu Worstelen in Amerika.

De drang om Rusland van absoluut alles de schuld te geven is bezig op een klucht te gaan lijken. Dat is in het Verenigd Koninkrijk eveneens aan de orde. Waarom geven de media en de politici Rusland van alles de schuld? Deze tactiek werkt niet langer, aangezien meer mensen ontwaakt zijn en inzicht hebben in wat er gaande is. De Cabal wil een oorlog met Rusland en daarom proberen ze in de geesten van de mensen angst voor Rusland in te prenten. Dit is de manier waarop de Cabal te werk gaat. In de duistere tijden van het verleden zou dit hebben gewerkt. Trappen jullie er nu nog in?

Stuur alsjeblieft liefde en energie naar al diegenen die in vele landen onrechtmatig vastzitten omdat de Cabal bang is voor wat ze weten. Overal op de wereld hebben de onschuldige mensen jullie hulp en steun hard nodig.

Mijn lief, probeer gedurende de feestdagen alsjeblieft een beetje tijd voor jezelf te nemen. Wees aardig voor jezelf, mijn lief.

Altijd, je aanbiddende,
Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/Marja

http://galacticchannelings.com/nederlands