Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 18 december 2016

Live Kryon Channeling 174: Het Veld. Deel - 2.4 / 7 augustus 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 18 december 2016

Live Kryon Channeling 174:
Het Veld. Deel - 2.4
Deze live channeling werd gehouden in Anchorage, Alaska.
7 augustus 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 18 december 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen, dit is geen straf, maar eerder een balans binnen een fysiek systeem. Het is een prachtig systeem. Het wil harmoniseren wat jullie doen, en het is een zeer welwillend systeem. Er zijn mensen die zeggen: “Wel, Kryon, Ik heb jou gehoord. Ik zou dit willen doen: Ik zou meer dingen in harmonie willen brengen, maar ik heb een heel leven lang deze gewoonten gehad. Dit is gewoon de manier waarop de dingen werken. Wat kan ik doen?” Hier is wat ik jullie wil vertellen: Met de nieuwe energie komt er een veel hogere reactie op een bepaald gegeven bewustzijn. Jullie intenties en affirmaties om te veranderen naar een compassievoller persoon kunnen wonderen teweeg brengen. Laat je lichaam het horen en Het Veld zal het horen.

Jullie intentie is energie. Het Veld is energie. Dit is natuurkunde en Het Veld zal jullie helpen bij dit proces.

Het zal de wind in jullie rug zijn en jullie zullen merken dat jullie over de dingen anders gaan denken en anders naar anderen zullen kijken, woorden anders zullen gebruiken en jullie gewoonten zullen veranderen. Velen rapporteren zelfs dat zij meer energie hebben door deze verfrissende verandering. Jullie gaan als nooit tevoren het helen voelen van jullie cellulaire structuur.