Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 5 december 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 773: Aarde-energiebronnen. / 5 december 2016 / Lee Carroll


773: Aarde-energiebronnen.
5 december 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, waar moeten wij mensen gaan zoeken naar nieuwe energiebronnen voor onze planeet?

Antwoord: Waar zij altijd zijn geweest. Kijk eerst eens naar de oudste. Velen van jullie denken dat nieuwe energiebronnen ook altijd nieuwe techniek betekenen. Op een bepaalde manier hebben jullie gelijk. De beste energiebron die jullie hebben is de hitte binnenin de planeet. Ontdek nieuwe technologie om het efficiënt te doen. Stop met het scheppen van hitte! Het is overal onder jullie. De hoog-technische krachtcentrales die jullie hebben zetten hitte om in stoom. Laat de planeet jullie de warmte geven en dat in stoom veranderen. Het ligt er gewoon voor jullie - zonder verspilling, zonder gevaar en zonder bijeffecten.

Vervolgens, begin de krachten van de getijden vast te houden - de duw en trek actie - die er altijd is. Jullie hebben daarvoor de kennis allang. Misschien was het te lage techniek?