Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 6 december 2016

Het ontwaken van de godin / zaterdag 3 december, 2016 21:45

Het ontwaken van de godin
zaterdag 3 december, 2016 21:45

4 december 2016- constitutioneel referendum in Italië en presidentsverkiezingen in Oostenrijk – De Toren zonder fundamenten stort in. En de kar zal zegevieren!

Posted by Tanja

tarocchi-torre-carro1


Dit artikel is niet een voorspelling van het resultaat van het grondwettelijk referendum in Italië of van de toekomstige president van Oostenrijk.
In dit artikel beschrijf ik de effecten van deze twee gebeurtenissen, die een uitdrukking zal zijn van het collectieve bewustzijn van dit bijzondere tijdsbestek.
Als we kijken naar de horoscoop op het moment dat de stembussen gesloten worden (4 december om 23.00 uur), kunnen we echt de intense aspecten zien. Ik durf te zeggen dat deze aspecten  de aankondiging van een revolutie met betrekking tot het huidige financiële systeem zal zijn. 4-dicembre-2016-chiusura

4-December-2016-Closing

Jupiter in het 2de huis dat persoonlijke waarden verhoogt is het tegenovergestelde (botst) met  Revolutionaire Uranus en de rebellenbeweging Revolutionary strijders voor de uitgesloten Eris (Pluto transformator tot het vrouwelijke) en Ceres (de voeding van de schepping). Het is duidelijk dat er veel spanning met betrekking tot de distributie van goederen is, omdat de revolutionaire drie  in het 8ste huis zijn (huis van verwerking en verandering van goederen die tot ons komen van anderen, uit de gedeelde activa).

Het 1ste huis (onze collectieve persoonlijkheid) is gelegen aan de Noord-Knoop. Dat is belangrijk omdat het aangeeft dat onze persoonlijkheid direct in lijn is op het punt van de energieën van Total Solar Eclips - 2016/01/09 – het vuurportaal van de waarheid en de wereldwijde overvloed - Evenementen in de externe werkelijkheid.

In dat artikel schreef ik dat......

"Door het analyseren van de parallelle horoscoop van de verduistering van 1932 en die van 1 september 2016,  zien wij dat alles bijna hetzelfde is, maar in de noordelijke- en  zuideljke knooppunten heeft een uitgewisseling plaats gevonden (noord is zuid, en zuid is noord). In 1932 was het de bedoeling om de Noord-Knoop te volgen maar die is nu uitgegroeid tot ervaringen uit het verleden (Zuid-Knoop).

eclisse comparazione mia 84 anni

Vergelijking met  de eclips  van 84 jaar geleden

 Deze zonne-eclips van 2016 annuleert alle creaties van de 1932 eclips.

Het annuleert  het wereldse financiële systeem.

En 'het is interessant om te zien dat de astrale grafiek van de Italiaanse  Eclipsen naar Knoop Noord samenkomen (waar we moeten gaan) en plaats vindt op de vooravond van huizen 10/11 – MEDEDELING  OM  HEEL INTENS  EN  OPRECHT  VEEL  OVERVLOED  TE  DELEN
Ik nodig je uit om het volledige artikel te lezen, want daar is de link die uitlegt over de koppeling en  betekenis van wat er gebeurde in 1932 en waarom het zo belangrijk is dat dit niet meer werkt op dit moment.

Het bevestigt juist deze soort veranderingen, we kunnen het ook duidelijk zien aan het T vierkant dat deze krachtige oppositie Jupiter / Uranus maakt met de transformerende Pluto en Venus (plezier, overvloed) in het 5e huis (huis van creativiteit en kinderen, kleinkinderen) .

Hier hebben we te maken met een nieuwe evaluatie van een aantal "oude" beslissing over materiële zaken, we kunnen duidelijk zien en begrijpen dat de Mercurius (boodschapper, geest, mentale concepten) in de schaduwzone is geraakt  vlak voor zijn terugtrekking op 1 december 2016 uit die schaduw en meteen op 2 december in het teken van Steenbok van verstandelijke en materiele kwesties is gekomen.

Op het moment van de sluiting van de stembureaus, voegt Mercurius zich samen met Merlin (tovenaar) en Isis (degene die de verspreide stukken samenvoegt) in het 4de huis (fundamenten, wortels) en creëert een mooie driehoek met de aarde met de Noord-Knoop (waar we heen moeten gaan) in het 1ste huis en de asteroïde Anastasia (opstanding) van het 9de huis (politiek, religie, filosofie, hoger onderwijs). In dit huis bevindt zich ook de Saturnus (heer van de tijd en de structuur) samen in combinatie met de zon die aan de ene kant ons uitdaagt over onze houding met anderen (die wij zien als vreemden in ons eigen huis, of in onze tradities) en de angst voor hen.

Aan de andere kant  biedt  Saturnus / Zon volledige ondersteuning voor de revolutie van de wil van de mensen die hun dagelijks leven (Mars in Waterman) willen wijzigen.

Deze twee gebeurtenissen van 4 december zijn slechts twee van een keten van soortgelijke gebeurtenissen over de hele wereld, die hetzelfde doel nastreven.

Waarschijnlijk kunnen we de concrete gevolgen van deze energieën voelen en zien, zodra het einde van januari nadert, wanneer Mercurius uit de schaduw zal komen en volledig  zijn beslissende energieën af zal geven.

In de tussen liggende tijd, kunnen we deze revolutionaire explosies van energie zo rond de  kerst beleven, want 22 december 2016, Jupiter, Saturnus en Uranus zullen allemaal binnen 20 ° van Weegschaal, Boogschutter en Ram zijn.

22-dicembre-2016-20-gradi
22-Dec-2016-20-graden

In dezelfde tijd dat Mercurius retrograde met Isis en Pluto vormt, kunnen we nieuws verwachten dat tot sterke emoties kan leiden.

Heeft de kerstman dit jaar misschien een paar verrassingen voor ons allemaal??

Blijkbaar kunnen we een zeer verhitte winter verwachten.

De aarde is aan het opwarmen, in liefdevolle gloed.

Blijf  gecentreerd in je emoties, observeer en beheers je eigen emoties over alles wat  gaande is in de materiële omgeving.

Wij kwamen hier om de wereld te veranderen en wij doen het.

Deze verandering kan niet worden gestopt.

Wij volgen de stroom zonder weerstand te bieden.

Tot ziens …..Tanja

Ik Ben niet mijn fouten
En alleen God weet hoeveel het er waren
Ik begon aan het bestaan van de engelen te twijfelen
En het antwoord dat ze mij gaven, was jij
Ik kan je niet beloven dat jij niet verdrietig zal kunnen zijn
Ik wou dat ik dat jou zou kunnen besparen
Maar je zal de moed vinden om de waanzin onder ogen te zien
En zingen omdat het waar isIk Houd van mijn leven
Ik Ben krachtig
Ik Ben prachtig
Ik Ben vrijIk Houd van mijn leven
het is geweldig
Ik Ben magisch
Ik Ben helemaal mijzelfIk Houd van mijn leven
En zoek de anderen
Met heel mijn hart
Ik ga samen met hen verder
En loop ver weg, en loop vrij
Ik loop samen  met jouIk Houd van mijn leven
Ik Ben krachtig
Ik Ben prachtig
Ik Ben vrijIk Houd van mijn leven
Ik Ben  geweldig
Ik Ben  magische
Ik Ben mijzelfIk Houd van mijn leven
Ik Ben krachtig
Ik Ben prachtig
Ik Ben vrijIk Houd van mijn leven
Ik Ben schitterend 
Ik Ben magisch
Ik Ben mijzelfIk Houd van mijn leven
En eindelijk


Ben ik waar ik wil zijn


http://risvegliodiunadea.altervista.org/