Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 december 2016

Heavenletter 5879: Jouw Dagelijkse Gedachten / 29 December 2016

Heavenletter 5879
Jouw Dagelijkse Gedachten
Brief uit de Hemel
29 December 2016God zei:

Het Leven lijkt inderdaad op een mysterie, een mysterie gevuld met magische momenten en zelfs wonderen. Zeker, stop je tijd en energie niet in het bestuderen van alle beproevingen en tegenslagen.

Wanneer je komt bij waar het om gaat, is alles van het Leven op de Aarde een wonder. Wie zou kunnen bedenken hoe baby’s worden verwekt en geboren? Wie zou, eerlijk gezegd, het gehele Wonder van het Leven bedenken? En wie zou iets zo fantastisch als het Leven kunnen bedenken zoals het zijn wegen beleeft in de wereld?

Er zijn aparte kleine huizen waar mensen in leven en aparte kleine auto’s waar mensen tijd in doorbrengen en rond rijden gedurende de dag en in slaap kunnen vallen ’s avonds. En er zijn verblijfplaatsen zoals wigwams en iglo’s en koepelgewelven en een woningen op de grasvlakte.

Er zijn plaatsen onderweg waar je binnen kunt gaan om voedsel en gekookte maaltijden en diverse andere dingen te kopen. Er zijn foto's en schilderijen en feiten en fictie, veel feiten en fictie die onmogelijk gescheiden te houden zijn.

Aan alles is gedacht, lijkt het en dan is er iets nieuws bedacht en verhandelt.

Er is niets nieuws onder de zon, en toch is er dat. Er zijn regenbogen en onweersbuien allemaal op dezelfde Aarde en elke keer nieuwe . Het leven op aarde is dwingend en het leven op aarde is bizar. Er zijn dingen zoals grappen, en er zijn opera's dat gesproken en bezongen verhalen zijn op de tonen van kloppende harten.

Wat is er dat nog niet is ontdekt op Aarde en in de Hemel?

Het leven op aarde in een lichaam is niet meer dan het knipperen van een oog.

Je arriveert. Je blijft. Je vertrekt en gaat ergens anders verder, zelfs als daar slechts Eenheid is en nergens anders, maar met Mij, van Mij, voor Mij, een Groot bekken van Liefde terwijl we spreken.

Hoe kan het zijn dat de Liefde ooit is vergeten op de Aarde en toch lijkt het wel zeker dat de Liefde, te vaak, is uitgeschakeld en uitgesloten, alsof de Liefde was vergeten, of opgeruimd (als vuil) en zelfs niet overwogen.

Hoe belachelijkheid is dit? Wat ironisch? Het ene extreme wordt verwoest en afgezworen voor een ander, alsof Liefde eigenlijk er niet toe doet, alsof business voor de liefde komt. Alsof er verwisselbare onderdelen van het Leven zijn. Alsof alle onderdelen van het leven even waardig of onwaardig zijn, en het verschil is niet van belang. Heb je ooit gehoord van iets dat zo impertinent is? Alsof er niets op aarde echt toe doet. Alsof Liefde er niet meer toe doet dan wat geld kan kopen.

Je leeft in een uitdagende wereld. Er kunnen onwaardige borden in de wereld zijn die je naar verschillende richtingen verwijzen. Volg Mijn signalen. Denk aan Liefde. Als je je niets anders kunt herinneren, denk aan Liefde.

Laat kleinheid niet groot worden gemaakt. Laat kleinheid worden vergeten. Denk aan Mij.

Laat lijden vergeten worden.

Laat goedheid en genade jouw dagelijkse gedachten zijn.

Laat Harten worden verzacht doorheen het hele Universum. Laat gedachten worden getransformeerd in het Universum. Laat er Wegen van Vreugde zijn waar je op loopt. Laat de zon in je hart. Laat niets dan liefde gekend en erkend zijn..

Laat harten elkaar ontmoeten en onderling uitwisselbaar zijn met alle andere harten. Laat alle harten het uitzingen. Laat ieder hart voor eeuwig en altijd worden opgeëist. Harten zijn er om Eén te zijn.

Laat allen hun voeten opheffen boven de Aarde en in een oogwenk opstijgen naar de Hemel.

Laat al het goede dat is voorspeld zweven doorheen jouw visie.

Laat iedereen kijken naar de Aarde en zeggen: "Ah, dit is goed."

Vertaald door: Anja