Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 december 2016

Heavenletter 5874 Verbijsterende Harten / 24 December 2016

Verbijsterende Harten
Brief uit de Hemel
24 December 2016


God zei:


Ik hoor het wenen in jouw hart. Ik hoor alles dat je hebt tegengehouden. Vandaag onthul je de Nonchalante Verdwaaldheid van Jouw Verbijsterende Hart. Hoe kan dit? Maar hier ben je:

“Geliefde God, naar Uw hart toe kan ik oprecht zijn. Mag Ik alleen U kennen. Mag ik mijn aandacht alleen op U richten en niet op mij. Ik ben moe van de aandacht die ik besteed aan mijn twijfels en zorgen, de een na de ander. Dit is mijn Leven en ik verspil het aan kleine aangelegenheden, voornamelijk eigenbelang en uitzinnige beslommeringen. Ik heb een God. Help mij God, om mijzelf van nut te zijn met U en niet mijn opeenstapeling van hartzeer.

“Waarom moet ik denken aan dat wat mijn hart onder druk zet, als of deze hoofdbezigheid van enig nut zou zijn? Ik ben diepbedroefd. Opschudding is niet het welzijn voor mijn leven, dus waarom waarom waarom besteed ik mijn leven aan dat wat mij de kop indrukt, terwijl ik mijn leven zou kunnen besteden aan dat wat mij verrijkt. Ik zou kunnen bijdragen aan anderen meer of minder. Waarom oh waarom, waarom zou ik vrekkig zijn?

“Het lijkt erop dat ik van de wijs ben gebracht. Vermoedelijk in de naam van geluk, verzwak ik mijzelf de grond in.

“Wanneer ik U niet dien God, wat ben ik aan het doen? Waar ben ik hier voor? Als ik de Vervulling van het Leven voor mijzelf verhinder, dan moet het zijn dat ik de Vreugde van het Leven vertroebel voor al degenen waar U naar zou verwijzen als mijn broeders en zusters. Mijn hart wordt koud. Ik kom in conflict met vreemden met glinstering in hun ogen.

“Geliefde God, zet mij rechtdoor op een Opwaartse Spiraal van het Leven. Houd mij vrij van afleiding van alles minder dan de Liefde op de Aarde.

Ik ben zo moe, van al de afleidingsacties van de liefde waar ik over struikel en die ik ter harte neem. Help om te houden van. Ik ben zo moe van in gebrek zijn. Als ik waarlijk de Liefde zo veel verlang, waarom heb ik dan niet meer lief? Uwentwege God, help mij om mijn hart te laten slaan voor de liefde. Help mij om Uw hart in te nemen als het mijne. Help mij te kennen geen ander hart dan het Uwe.

“God, U geeft mij niet op, doet U dat? Ik zou degene niet kunnen zijn die de liefde opgeeft, zou ik kunnen? Zou ik mijzelf opgeven?

“Herstel mijn hart, O God. Breng mij terug naar U die zijt zeer mijn Zelf. Voor eens en altijd, help mij om mijzelf bekend te maken zoals U mij kent. Geef mij Uw voor eens en altijd. Dank u wel, God.”

Kom kom nu, lief Kind. Sinds wanneer leef je in een droge woestijn? Een oase bestaat. Waarom blijf je Mij smeken om wat ik je altijd heb gegeven? Ik heb je de Liefde nooit onthouden. In Hemelsnaam, waarom zou ik dat doen? Als ik God ben, ben Ik niet minder.

Sta op en op je voeten. Geef al deze belabberde Onzekerheid op. Wanneer je weet wat je wilt, wat kan jou verhinderen van het hebben van voldoende van wat je wilt? Zou je treuzelen? Zou je een rol spelen die onwaar is aan jezelf? Is dit een mogelijke gecamoufleerde manier om te ontkomen aan jezelf? Ben je op zoek naar bedrog waar je jezelf op vastlegt voor omwille van wat? Wanhopig?

Gooi de wanhoop weg en verruil het voor het Belang van Bezinning. Als je op een paard gereden hebt genaamd Wanhoop, spring op het paard genaamd Bezinning. Waar op de Aarde zul je wat spenderen, geliefde?

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org