Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 december 2016

Heavenletter 5871 Wees de Zon die Opkomt / 21 December 2016

Wees de Zon die Opkomt
Brief uit de Hemel
21 December 2016


God zei:

Lieve mensen, hoe jij je voelt en hoe Ik voel kan verzoening dragen.

Ik zie het wonder van jou. Ik zie jouw schoonheid. Het is ongedwongen voor Mij om van je te houden terwijl daarentegen jij enorm kritisch bent over jezelf. Je bent moeilijk om een genoegen te doen. Ik zie, kijk verder dan de grenzen die jij ziet.

Kom met Mij. Laten We springen over de bordpapieren grenzen die je ziet. Ik vraag je om te stoppen met het jezelf belasten met de harde feiten waaraan je volhardt. Feiten zijn helemaal niets. Goedheid en genade doen ertoe, niet de feiten. Je bent stoer in het vinden van feiten, vinden van afleiding en ja verstoring als het ware verhandelen.

Welke fout van jou zou je je vandaag in specialiseren? Op welke zwakke plek moet je jezelf vandaag wijzen om jezelf hulpeloos te voelen?

Hoe kan je vandaag jouw hart de kop in drukken en er een goed mee doen? Deze ochtend ben je opgestaan. Je hebt aandacht besteed aan de kleding die je aandeed. Je houdt van de kleding die je vandaag draagt. Je hebt je das goed gestrikt.

Toch heb je vandaag ongepaste gedachte aangezet alsof dit een dagelijkse taak zou zijn die Ik jou geef – om jezelf te stoppen met het de les lezen en het van de wijs brengen van jezelf. Ik vraag jou om jezelf betere verhalen te vertellen. Stuur ook betere berichten naar jezelf en naar de wereld.


Wat voor soort van vibratie ben je aan het geven aan het Universum vandaag? Lieverd, begin bewust Boodschappen van Hoge Vibraties te sturen. Iedereen vandaag de dag kan wat inspiratie gebruiken.

Iedereen, inclusief jij. Je bent niet onwaar aan jezelf wanneer je je goed kleedt. Het beurt je op. Het beurt ook anderen op om jou goed gekleed te zien.

Wat zet jou aan tot denken dat je jezelf een plezier doet en de wereld door je eigen ruiten in te gooien? Je bent niet bedrieglijk naar jezelf door op jezelf te passen met jouw gedachten. Je bent trouw aan jezelf.

Niet meer het zingen van klaagliederen, alstublieft. Zing een vrolijk liedje, melodie. Je kunt het. Ik weet dat jij het kunt. Wanneer je in malaise bent, ga eruit. Wees trouw aan jezelf. Wanneer je niet voor jezelf kunt denken. Denk dan aan Mij. Doe het voor Mij.

Geraak uit de sombere gedachten. Laat de Horizon van het Leven voor Allen doen schitteren. Wat jij zegt en wat jij denkt, dat zend je uit naar alles in de wereld. Het is van het hoogste belang dat je vreugde aan de wereld geeft. De wereld vertrouwt op jou. Het vertrouwt zelfs op jouw attitude.

Wees vandaag een goede ziel, goede ziel. Wanneer je een glimlach moet dragen, draag de glimlach. Wanneer je lacht naar jezelf, kan je beginnen je vrolijk te voelen. Je bent de eerste om de wereld op te vrolijken. Wacht niet op de wereld om jou op te vrolijken. Span niet het paard achter de wagen.

Dacht je werkelijk dat de wereld in het algemeen wordt verondersteld jouw motor te starten? Geloof je werkelijk dat je een ouderwetse auto moet rijden waarvan je de motor moet aanzwengelen?

Toen de paarden nog transport waren, ben je elke dag naar buiten gegaan en om te zeggen, “Ho paardje,” voordat je zei, “Voort, Paardje?”

Kom tot bezinning. Begin in de ochtend met de geest waarmee je je wilt verbinden. Zet de toon voor jouw dag . Geef de wereld wat je de wereld wil geven. Je bent er om te zijn de Zon Die Opkomt. Je bent er om het zonder te stellen met zifterij, in het bijzonder met jezelf.

Bied jezelf goede wil aan. Begin op goede voet. Is dit niet voor de hand liggend? Wanneer je een spiekbriefje voor jezelf moet schrijven, maak het. Hang een briefje op dat je als eerste in de ochtend ziet.:

“Het is aan mij vandaag om vreugde toe te voegen en harmonie aan de wereld. Ik verwelkom deze dag. Ik verwelkom allemaal, mijzelf inbegrepen. Ik begroet iedereen in de wereld met een lach, mijzelf inbegrepen. Dit is het minste wat ik vandaag zeer vriendelijk doe. Dank U wel God, voor deze kans om de wereld te verlichten. Dank U wel voor deze dag. Dank U voor mij.

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org