Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 9 december 2016

Heavenletter 5859 De Waarheid van Al Hetgeen Jij Zeker Bent / 9 December 2016

De Waarheid van Al Hetgeen Jij Zeker Bent
Brief uit de Hemel
9 December 2016


God zei:

Hoor jij Mij luid en duidelijk? Hoor jij Mijn Stem boven de grote hoeveelheid van andere stemmen die pendelen in en door jouw hoofd? Hoor je Mij nu luider dan het Leven? Hoor je Mij en luister je naar Mij met heel jouw hart? Je hebt naar Mij verlangt al de dagen van jouw leven. Of je nu bewust bent van dit zoeken of niet, dit is zo.

Dit is jouw verhaal. Ik ben de basis van jou en het is Mij die je zoekt. Keer op keer, heb je willekeurig minder gezocht. Ik heb jou altijd gezocht. Ik heb jou altijd gezocht om vertrouwd te zijn met jouw waarde.

Je hebt dit moeilijk gevonden om te doen. Hmmm, Ik vraag Mij af waarom het zo moeilijk is om jouw waarde te accepteren en zelfs de waarde van iemand zijn Leven en de waarde van al het Leven in de wereld.

Je hebt decoratieve, kunstige hoeden gekocht en je hebt in parades gelopen en wel je bent van koers verandert van jouw doel, achternalopend de ene hindernis of een andere. Allemaal hetzelfde, je ging af op gedachtesprongen, raaklijnen en vergat Mijn Naam.

Natuurlijk, is het niet Mijn Naam die je moet weten. Het is jouw naam die je moet weten, jouw naam in de Hemel aan gene zijde, jouw gekende naam op de Aarde. Op de een of andere manier, zoek je jouw Identiteit. Je kan ervoor weglopen, toch je bent steeds zoekende te weten Wie en Wat jij bent.

Je denkt na over de betekenis van de sterren en je bent in vervoering gebracht door de een of andere filmster. Heel de tijd, heb je het weten gehad ergens binnenin jou dat je fantasieën aan het achtervolgen was. Tegen elke prijs, ben je onder je Ware Identiteit uitgedoken.

Je kan misschien niet hebben aanvaard dat diamanten en smaragden snuisterijen zijn met een goede pers en een hoge prijs. Alles is niet wat het lijkt. Jij bent beslist meer dan je lijkt voor de wereld en lijkt voor jouzelf. Je hebt de neiging om jouw Zelf in een onderbreking te plaatsen. Je neemt onderbreking. Je speelt een ander deuntje en een andere rol.

Je laat je in met, in onwetendheid. Je haast je om ‘around the mulberry bush’ te spelen. (het is een kinderspel en/met een lied) Je leidt jezelf af van het belangrijkste punt van jouw plek op de Aarde. Je zou bijna alles doen om verborgen te blijven of te bukken onder.

Je voert een rol op die geheel jou niet is. Je danst in de Dwaasheden van het Leven. Je zult bijna alles doen om het in waarde te doen laten dalen van de Waarheid van Wie jij bent. Dit is een oud spel dat je speelt.

Je zult jouzelf voor jouw rekening nemen van Zelfrealisatie vandaan voor zo lang als je kunt totdat je niet langer kunt. Niets kan jou weerhouden van je kenvermogen van jou zelf, behalve jij. Je schermutselt, toch, aarzelt om verder te gaan.

Wat is er zo moeilijk aan om jou te leren kennen? Wat is er zo moeilijk aan om jouw Waarheid te ontdekken? Moet je rondom de Werkelijkheid heen dansen en een voorwendsel accepteren dat je minder bent, alsof dit gebrek aan bewustzijn kostbaar zou zijn om te behouden? 


Jij bent een Groot Geheim dat je bewaard. Kom nu uit de biezen. Kijk naar jouw reflectie in de rivier en zie de Waarheid. Kijk diepzinnig naar jouw reflectie in de rivier en je zult beginnen te zien. Je zult Mij beginnen te zien. Jij bent een sprekend lijkend portret van Mij.

Ik ben het portret in het Medaillon van Jouw Hart. Het is jij die zal beweren Wie je bent. De wereld mag denken wat het denkt. Ik spreek tegen jou. Ik probeer jou om te zetten naar jouw Zelf. Je hoeft niet weg te lopen voor deze Glorieuze Waarheid. Misschien ben je bang dat je nogmaals in de steek zult worden gelaten.

Kijk nog eens.

Zeker, je moet weten dat je groter bent dan het totaal van wat de wereld lijkt te zien wanneer het achterdochtig naar jou blikt. Laat maar wat de wereld zegt. Zelfs Mijn fluistering is meer waard dan de luidste schreeuw.

Ik stel voor dat je luid en duidelijk naar Mij luistert. Haal jouw hart over naar Mij. Geef het aan Mij voor belang bewaring. Jij bent in Mijn zorg.

Jij bent Mijn mooie Zelf of je dit nu gelooft of niet. Ga over naar Mijn manier van het uitdrukken van de Waarheid van Al Hetgeen Jij zeker bent.

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org

Voor de lezers:
https://en.wikipedia.org/wiki/Here_We_Go_Round_the_Mulberry_Bush