Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 8 december 2016

Heavenletter 5858 / 8 December 2016

Uit de Dwarrelwind
Brief uit de Hemel
8 December 2016


God zei:

Het zou kunnen lijken alsof het Leven Zelf zijn stemmingen heeft, toch het Leven slentert door, doet wat het Leven doet. Het Leven is geen sneeuwploeg, toch lijkt het door te ploegen zonder bijzondere aandacht voor wie of wat in de weg gaat staan.

Het Leven is niet helemaal halsstarrig, noch doet het Leven helemaal debatteren over zijn keuze. Wat er ook gebeurt of het tornado of droogte is, het Leven lijkt onpartijdig te zijn. Niettemin, niemand ontsnapt aan het Leven, toch sommige lijken meer erin opgenomen terwijl sommige meer waarnemers lijken te zijn van buiten de dwarrelwind.

Je kan speculeren en speculeren over het Leven, proberend het uit te puzzelen, toch het Leven doet wat het doet. Het Leven speelt zijn kaarten, als het ware, terwijl het voort snelt. Het Leven kijkt niet terug. Wat kan het Leven in de weg staan?

Het Leven heeft zijn werk te doen en het Leven aarzelt niet. Het Leven doet als het doet en het beraadslaagt niet over de wendingen die het maakt. Soms is het Leven groot plezier en rol je naar beneden over zijn heuvels. Soms lijkt het Leven holderdebolder te zijn. Het Leven laat in zijn kielzog wat het in zijn kielzog laat. Het Leven verspilt geen tijd. Er is niets besluiteloos aan het Leven. Het roer van het Leven is ingesteld. Het handelt als de oceaan. Niets kan in de weg gaan staan. Niets is sterk genoeg om het te stoppen.

Het Leven lijkt zijn instructies te hebben en het volgt ze op als een uitgezette zaak zonder omleiding. Het leven is niet onzeker en besluiteloos. Het Leven lijkt te galopperen . Het Leven lijkt nooit niet onzeker te zijn of onbeslist over zichzelf. Het Leven rent door bolwerken. Het Leven neemt geen gevangenen, toch kan het Leven tumult in zijn zog achterlaten.

Het Leven is onpersoonlijk, toch de meeste van al de deelgenoten van het Leven, nemen het Leven als persoonlijk. Het Leven heeft zijn manier met iedereen, klein of groot. Niemand is het Leven te slim af. Vroeg of laat buigt iedereen voor het Leven, heeft vrede met het Leven of, zo niet, dwaalt af zoals het gaat of doet.

Hoe dan ook, iedereen spoed zich in het Leven of althans hobbelt er verder mee. Het Leven heeft zijn woord en het Leven heeft zijn weg.

Wat is dit scenario van het Leven? Het Leven is sterk. Het Leven windt je om zijn kleine vinger. Je kan blèren al dat je wilt, toch het Leven tilt je op en zijn wil, kan je omver lopen. Niettemin, er gaat meer in het leven om dat het oog ontmoet.

Ondanks alles, is het Leven een geschenk. Te midden van het Leven op de Aarde, hou Ik verblijf, het Rustige Oog van wat turbulentie lijkt.

Groter dan het Leven zoals het verschijnt, ben Ik, immer de Zeeën

berijdend en de rust aan jou. Door al wat buiten jouw begrip is, Ik ben er voor jou en Ik ben met je. Door alles, jij en Ik bewegen voort door het Leven. Je bent niet onecht. Je bent niet zo eigenzinnig als je kan denken.

Het Leven is geen match voor mij. Ik draag je door de Winden van het

Leven. Door alles dat lijkt als een dolle te keer te gaan, het Leven gaat over jou en het Leven is voor jou. Er is rede en rijm. Er is betekenis.

Er is doel en het Leven zelf geleid jou. Het neemt je op en het brengt je thuis bij Mij. Je komst is verzekerd. Groet aan het Leven. Het drijft je bijeen en draagt je ver. Groet aan het leven. Je kan het Leven niet begrijpen, toch het Leven weet wat het aan het doen is.

Dus wat als het Leven jouw kennelijk willekeurig draagt! Het Leven ondersteunt jou. Wat als, voorbij uw begrip, het Leven jou meevoert naar hier en daar. Er is geen einde aan het Leven en er is geen einde aan jouw Leven. Wat als al dat wat jij Leven noemt hoe dan ook een droom is?

Ondanks alle waargenomen Stormen van het Leven, voorziet het Leven jou met een oase.

Engelen bestaan. Het Leven slijt jouw ruwheid af. Het Leven brengt jou naar mij in je bewustzijn. Het Leven vervangt mijn Liefde niet. Het Leven versterkt jou. Het Leven poets jou opnieuw op. Jij, ook, je bent een aanbevolen speler in het Leven. Jij bent in de Afspeellijst van het Leven en je verricht op dit podium.

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org