Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 december 2016

Heavenletter 5857 Kies Wonderen, Geen Zorgen Brief uit de Hemel / 7 December 2016

Kies Wonderen, Geen  Zorgen
Brief uit de Hemel
7 December 2016


God zei:

Al van het Leven is een wonder. Natuurlijk, is het het. Daarvoor is het duidelijk dat Ik een Wonderdoener ben. Het kan voor jou niet zo duidelijk zijn dat jij ook een Wonderdoener bent.

Je kan geen idee hebben van hoe alledaagse Wonderen zijn. Wonderen zijn wijdverbreid, rechts en links. Je kan trippelen over Wonderen zoals zand op het strand. Je kan vergeetachtig zijn. Waarschijnlijk, draag je meer veel wegende gedachten over moeilijkheden dan dat je Verlichtende Gedachten over Wonderen draagt.

Ergens langs de lijn heb je gedachten over Wonderen opzij gezet en daarvoor in de plaats aangeplant gedachten over zorgen. Gedachten over narigheid groeien als onkruid. Je hebt de bodem bewerkt. Je richtte paardenbloemen in goede aarde ten gronde zoals je niet kan geloven.

Ik spreek over jou. Wat Ik zeg heeft betrekking op jou, niet alleen anderen. Je bent goed geworden in het uitvaardigen van zorgen. Je lijkt zorgen te verhogen. Natuurlijk, je bent de enige niet. Dat is niet de kwestie. Je bent succesvol gespecialiseerd in zorgen. Je bent meester van de zorgen. Het zou kunnen zijn dat niemand beter is in zorgen maken dan jij. In ieder geval, je bent goed genoeg. Je bent voor al de zorgen toetsen met vlag en wimpel geslaagd.

Dit is niet voor je verbetering. Noch is dit voor de verbetering van de wereld. Noch is het voor de verbetering van de geschiedenis. Teel een goede oogst. Dit is organisch, geliefde. Je wilt een goede oogst planten die allen baat. Wat is Levensonderhoudend? Goede gedachten.

Vul de Aarde met goede gedachten die de Aarde optrekken naar de Hemel. Genoeg van neerdrukkende gedachten. Maak jouw geest vruchtbaar met gedachten om trost op te zijn.
Trek je de zaden van de zegens naar jou toe of stel je er deprimerende gedachten voor in de plaats die nog geen stuiver waard zijn? Plant zaden van prachtige kleuren die groeien in de Zon. Het kan niet zijn dat je naar minder verlangt voor deze Mooie Aarde die ik aan jou zorg hebt toevertrouwd. Het is net zo makkelijk om goede zaden te planten.

In feite, is het makkelijker. Wanneer je wilt dat Wonderen op de Aarde floreren, plant Wonder Gedachten. Je hoeft ze niet echt te planten. Denken aan Wonder Gedachten is het planten van hen en dan gaat het Leven voor zichzelf zorgen. Wonder Gedachten zijn jouw inbreng om te geven. Dat jouw gedachten opwaarts op drift zijn. Dat je klaar mag zijn met gedachten die veel wegend op jou hangen en je naar beneden trekken.

Wat kan je mogelijk willen met gedachten als spinrokken?

Draai het Licht aan in jouw geest. Schakel naar Aan en verzin liedjes die de wereld verhogen. Waarom niet, terwijl je hier bent? Ja, je trekt de Aarde omhoog of naar beneden afhankelijk van jouw gedachten. Je hebt een reuze mogelijkheid om de Aarde te voeden. Het is aan jou om dat te bepalen. Jij stelt de maatgever, de maatmeter in van de Aarde.

Stel het goed in. Zet deze hoog. Jouw gedachten gaan over de hele Aarde en jouw gedachten worden gehoord. Jij zet de plannen op voor het roer van de Aarde. Jouw gedachten worden vergeschreven (overgebracht) over de hele Wereld en jouw woorden weerklinken over het internet. En wanneer er geen technologie zou zijn, zouden toch jouw gedachten weerklinken.
Verantwoordelijkheid is een goed ding. Het geeft jouw mogelijkheid.

Het geeft jou keuze. Wees een Kampioen van de Aarde. Wees een cheerleader. Wees een woordvoerder. Wees een trendsetter. Wees een Ontwerper van de Aarde. Heb het voor het zeggen. Maak de dienst uit zoals jij wilt. Creëer de wereld zoals jij wilt het te zijn.

Jouw gedachten kunnen de wereld onderste boven keren of rechtop. Je kan de wereld op zijn kop zetten. Jij kan de wereld transformeren. Op elke moment, ben je de wereld aan het roeren in verse boter. Jij bent een ontwerper van het Tegenwoordige Universum. Kijk naar wat je bent begonnen!

Maak nu af wat je bent begonnen!

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org