Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 6 december 2016

Heavenletter 5856 God & Vrienden / 6 December 2016

God & Vrienden
Brief uit de Hemel
6 December 2016


God zei:

In de eenzaamheid van jouw hart, hoor Ik sommige van Mijn kinderen fluisteren: “God, ik heb niet het gevoel dat ik vrienden heb.”

Je kan het idee van een roman lezer hebben over wat vriendschap is.
Vriendschap is iets waar je naar toe getrokken wordt en ook waar je vandaan wordt getrokken. Je wilt het en je wilt het niet. Je voelt dat er vele anderen in het leven zijn die een veelheid van loyale en echte vrienden hebben, die blijven, toch jij niet.

Je hebt hetzelfde gehad met romance. Je hebt je afgevraagd waarom je zoveel geïnvesteerd hebt in romance wanneer romance voor jou nooit is uitgekomen. Het nooit aanhield. Romance voor jou gevallen langs de kant van de weg en dus je treurt en dus je hebt berouw.

Er zijn degenen die de Aarde met jou delen die in Mij teleurgesteld kunnen zijn en tegen Mij uitvaren, terwijl daarentegen, met Mij, ben jij in het oog springend. Als de Liefde een schip zou zijn dat vaart, ben Ik dat schip waar jij op vaart.

Je kan teleurgesteld zijn in het Leven maar toch voel je nooit dat Ik jou in de steek laat. Wat er ook gebeurt, jij ervaart Mij als hier voor jou.
Ik hou jou hoog. Vreemd, is het niet, dat je zulk een vindingrijke verhouding hebt met Mij en toch, misschien niet zo veel met jouw medereizigers.

Vriendschap is een uitdaging voor jou en een uitdaging die je bedroefd maakt. Zonder al te veel te doen, hebben jij en Ik een verstandhouding.
Jij begrijpt Mij. Je voelt Mijn Standvastigheid. Je put troost uit Mij.
Je houdt Mij niet aan een leiband. Je hebt neiging mensen aan de lijn te houden en daarvoor ben je gebonden als wat jij ziet als teleurstelling.
Met Mij, voel je je verrijkt.

Jouw ervaring van Totale Vrede met Mij is niet iets dat jij liet gebeuren.
Dit is Mijn Geschenk aan jou en je nam het als een vis in het water.
Nooit een keer in dit Leven heb je mij verweten. Mijn Aanwezigheid verwarmt en verheugt jou. Jouw Leven op de Aarde is zeker geen wedstrijd tussen Mij en anderen, alhoewel, in menselijke termen, kunnen We zeggen dat Ik heb gewonnen dat betekent dat jij hebt gewonnen.

Het is waar voor jou, op God vertrouw ik. Je vind gewoon jezelf in deze plek. Het zijn mensen die je niet vertrouwd. Jouw Hoge Verwachtingen van mensen zijn verbruid. Toen je de hoop verloor, trok je je terug.
Jouw hele Leven, accepteerde je Mij rustig zonder vragen te stellen.

De wereld is zoals jij het ziet. Je bent niet anders dan anderen, alleen vaar je op een schip waar je toevallig op neer streek. Het Leven heeft jou teleurgesteld.  Al wat je verlangde van het Leven is je niet verleend, toch je vind je zelf toch wel Mij jouw gunst toekennend. Ik ben eenvoudigweg jouw Favoriet. Ik ben gewoon hier heel rustig met jou en je vraagt voor niet meer van Mij. Van het Leven, daar vraag je om meer.

De kano van jouw Leven kan aan het uiteinde omhoogkomen. In alle geval, jij voelt Onze Liefde. Wij houden van elkaar. Lang voordat je Mijn Naam kende, wist je over Onze Liefde. Het is menselijke Liefde die je niet vertrouwd en daar ben je.

Andere mensen vertegenwoordigen je. Aan hen en aan jezelf stel je eisen.
Van Mij, vraag je niet meer dan Mijn Aanwezigheid. Je accepteert Mij zoals je noot hebt geaccepteerd wat je ziet als jouzelf. Zoals zo velen zie je niet het Heldere Licht dat jij bent.

In de termen van de menselijke kameraadschap, je trekt je terug.
Met mensen, daar kan je je vanaf keren. Je zwoegt met je verhoudingen en dus ken je onrust.

Begrijp dat dit een keuze is die je maakt. Je bent aangespoeld op Mijn Kust. Je weet niet hoe je hier bent gekomen, toch je landde hier bij Mij.
Ik ben de keerzijde van jouw Avontuur op de Aarde. Hier ben je aan Land en toch nog liet je wat cargo veilig in jouw hart.

Sommigen van Mijn Geliefden hebben vrede gesloten met jouw Broeders en Zusters op de Aarde, terwijl sommige lieve die gehavend zijn, deze laatste reis hebben te maken.

Het contrast dat je vind tussen de blijvendheid , die jij en Ik delen en het tegenovergestelde, de onbestendigheid die je accepteert op het “dry” > dorstige  land van de Aarde is iets dat je zal laten gaan door en door.
Jouw acceptatie van jouw medemensen is onderweg.
Acceptatie zal komen als natuurlijk als golven zich laten uitstrekken over de kusten.

Vertaald door: Anja