Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 5 december 2016

Heavenletter 5855 Het Leven op de Aarde Gaat Niet Over Zekerheid / 5 December 2016

Het Leven op de Aarde Gaat Niet Over Zekerheid
Brief uit de Hemel
5 December 2016
                                                           

God zei:

Het is absoluut geen goed idee om je leven door te brengen met zelfmedelijden. Evenzo, is het geen goed idee om je leven door te brengen medelijden hebbend met iedereen. Te doen hebbend met is niet goed voor jou om het uit te stralen meer dan medelijden goed voor jou is om te ontvangen. Een jammerlijk feit is geen prestatie. Het is meer als een je het terzijde schuift.

Natuurlijk, vanzelfsprekend, is dit niet om te zeggen dat je hardvochtig hoeft te zijn. Vastberaden zijn is niet hetzelfde als oprecht zijn. Je hoeft niet altijd een goede agent te zijn.
Er is tal van verdienste in de wereld voor directheid. Begrijp directheid niet verkeerd met onvriendelijkheid. Je bent niet bedoeld om een sentimenteel type te zijn in het leven.

Geliefde, wat je ziet als iemand zijn lot in het leven kan heel goed niet de manier zijn waarop deze persoon zijn leven ziet. Weet je, wees voorzichtig met het maken van uitspraken over jouw leven of van anderen. Wat je zegt kan een belletje doen laten rinkelen van finaliteit.

Regel niet iemands leven, noch regel de wereld zijn kenmerken of verschillen voor jouw leven als of de wereld zegt dat het jou model of sjabloon is om door te gaan. Neem het niet als een vlek aan de oppervlakte van jouw leven of van ieder zijn leven als de sommering van het Leven zelf. Uiterlijke verschijningen zijn niet het model om je door te laten leiden.

Dit is waarom er wordt gezegd, wanneer er iemand verschijnt aan jouw deur, wees goedgunstig, want de kennelijke bedelaar zou een Heilig Wezen kunnen zijn.

Heb jij geen mensen in jouw hart laten gaan vanwege hun uiterlijke verschijning? Kansen zijn niet iets die je wilt missen. Aan de andere kant kunnen Wij het tegenovergestelde nemen van wat Ik net zei.

Bij voorbeeld, een oplichter vertoont zich niet als een oplichter.
Een deel van zijn wezen is een oplichter om jou te bedotten.
Natuurlijk, het is altijd jou die jezelf bedot, jij begrijpt het.

Dromen worden werkelijkheid. Echter, elke droom die voor jou naar voren komt, kan zijn jouw droom die waar wordt. En, natuurlijk, wanneer je er niet naar uitkijkt, kan, kunnen jouw dromen verschijnen.

Er is geen zekerheid op de een of andere manier. Het Leven gaat niet over zekerheid. Geniet van wie er op je deur klopt. Wees goedgunstig en beleefd. Op welke kwaliteiten je ook neerkijkt, je hoeft het niet zo te laten verlopen. Het Leven is meer simpel of eenvoudiger dan dat jij het ziet. Wanneer het Leven gecompliceerd wordt, kan het jij/jou zijn die het gecompliceerd maakt. Wie is misleid en wie is aan het misleiden?

Het is geen wens van Mij dat je je verkleed. Laat jouw ja ja zijn en jouw nee, nee. Wees niet zo gek. Wees jezelf niet te slim af. Hou iemand niet aan het lijntje en hou jezelf niet aan het lijntje. Wees eerlijk. Er is geen aanwinst in voorwendsel voor wie dan ook, geen winst voor jou noch voor anderen.

Wanneer je gaat over ruw gebied, stap stevig. Dans niet in de rondte op ruw of ruig gebied alsof je daar een ballerina kan zijn, noch ben je er om buitensporig weifelend te zijn. Je zoekt naar balans.

Liefde is Oneindig, toch hoef je jouw waarheid niet weg te geven voor een Illusie van de Liefde. Voorwendsel is niet jouw doel. Namaak is namaak met welk mom het mee te maken heeft. Sta jouw hart toe om van alles te houden. Je kan ook houden van --- zullen Wij zeggen --- onpersoonlijk. Liefde hoeft geen investering te zijn.

Liefde verlangt geen terugverdienste en je hoeft niet perse een teruggave te hebben. Je hoeft ook niet van jezelf te vragen , iets waarvan jij de Waarheid niet van voelt of vind. Jouw liefde kan discreet zijn. Je hoeft jouw liefde niet vanuit alle hoeken in de rondte te kletsen voor alle nieuwkomers. Je hoeft niet te handelen of te doen voorkomen alsof je liefhebt en dit niet de Waarheid is van jouw Hart.

Wees eerlijk tegen jezelf, geliefde. Ik moedig je aan om een open hart te hebben voor allen en toch, genoeg kan genoeg zijn. Herinner jezelf dat liefde geen koopwaar is op de markt. Liefde is geen ruilhandel. Liefde is geen uitgave die je moet bekostigen.

Liefde is vrij. Waardeer jouw liefde. Hou van jezelf en respecteer jezelf en je zult van anderen houden en respecteren. In ieder geval wat over anderen…. Jij en anderen zijn Één en dezelfde.

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org