Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 4 december 2016

Heavenletter 5854 Het Speelveld van de Oneindigheid / 4 December 2016

Het Speelveld van de Oneindigheid
Brief uit de Hemel
4 December 2016


God zei:

Wat wil Ik het meeste van jou? Ik denk niet zo veel in termen van de overtreffende trap zoals wellicht jij. Ik denk niet aan het buiten sluiten van iets van jou. Ik wil dat je je ontdoet van elke schakel waar je jezelf misschien mee geketend hebt. Overtreffende trappen zoals hun aard, kunnen je alleen beperken.

Ja, het is Mijn Verlangen dat je ongebonden bent. Dit betekent dat je bent om vrij te zijn. Vrij van wat? Niet zozeer vrij van maar vrij om. Vrij om te verheffen. Om veilig genoeg te zijn om vrij te durven zijn. Om vrij te zijn van vastgrijpen ofwel het verleden of de toekomst als of het verleden en de toekomst de omvang ware van jou. In ieder geval, je bent vrij om het te laten gaan.

Je bent vrij om vrij te zijn. Je bent vrij van al dat je hebt tegengehouden --- en de hele wereld tegen hield van zijn Ascentie.  Angst is door het venster verdwenen. Elke angst die jou eerder vast hield gaat uit het venster en verdwijnt van de skyline.

Je verlaat de angst namens ieder Wezen in de wereld. Angst is niet langer een entiteit die jou gaat bespringen, nog zal angst iedereen pakken, dichtbij of veraf. Je hebt jezelf aangepast. Nu kan je waarlijk schitteren in jouw leven.

Met verdwenen angst, ben je een standvastig mens. Je bent sterk genoeg om welwillend te zijn. Je bent verbonden met jezelf en met Mij.
Er is geen getrek meer aan jezelf. Er is het vrijmaken van jezelf. Daar is jezelf bevrijd. Worstelen bestaat niet. Het kan zelfs niet worden bedacht.
Daar ga je, echt naar jouw Eigenheid met Mij.

Je bent terug bij het Wezen. Wezen is zeer vrijmakend. Wezen kan alleen Wezen zijn en jij bent vol met Wezen. Ongehinderd door willekeurige gedachten, ben je een Onbegrensdheid van Wezen.

Jij bent nieuw elke dag. Je bent ongebonden aan denken uit het verleden. Het is jouw feniks die uit de as verrijst. Het is jou ongehinderd. Het is jou, bevrijd van het verleden. Daarvoor, ben je vrij om eenvoudig jou te zijn als je bent. Wat een opluchting is dit. Je bent Alles al. En nu weet je het.

Je staat op jouw eigen twee benen. Je vliegt met de vleugels van de engelen. Alle landingen zijn zachtjes. Al het opvliegen is zonder moeite.
Jij bent zuiver gemak. Er staat niets op het spel. Je leeft het leven op de Aarde als in de Hemel. Je wordt verlicht door de warme zon en je wordt gedompeld in het verkoelende licht van de Maan. Je kunt in het donker zien. Alle blinddoeken zijn weggevallen.

Je vliegt. Je hebt altijd verlangt om te vliegen. Je vliegt naar Mij en je vliegt naar jezelf. De wereld is jouw veilige haven. De Hemel is de groene weiden waarin je gaat liggen. Je kijkt naar prachtige landschappen.
Je ziet de wereld ontvouwen om zichzelf te onthullen in al zijn reeksen.
Er niet langer volslagen zwart en wit. Alle verlangens zijn Één Mooi Kunstenaarschap. Je speelt in een prachtig schilderij van jouw verlangens waaraan gedacht en op hetzelfde ogenblik realiserend de niet bestaande tijd. We kunnen zeggen dat je jezelf hebt verwelkomd in het speelveld van de Oneindigheid.

Je werpt de Bal van het Leven en als bij toverslag openbaart het zich.
Je bent ‘home on the range’.  Het Leven in overzichtelijkheid is waarlijk begonnen. Geen raadplegingen meer om te weten wat de wereld zegt.
Raadplegingen zijn er nu met Mij en jouw Hogere Zelf.
Niet langer denk je zo veel over wat de wereld beschouwt als gepast.
Niet langer ben je zo eindig. Je herkent dat de wereld stevig aanhoudt.
Je herkent dat je vrij bent.  Niet langer ben je verstrikt. Niet langer ben je gehecht aan de regels en rollen en details van het verleden.
Je hoeft niet zo correct te zijn. Jij bent Wezen. Je bent bevrijd.
Het Zijn is bovenstaand aan heel de wereld.

Vertaald door: Anja