Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 december 2016

Heavenletter 5853 Zie je het Leven als een Grote Beproeving? / 3 December 2016

Zie je het Leven als een Grote Beproeving?
Brief uit de Hemel
3 December 2016God zei:

Je verlangt dit en je verlangt dat en wat je verlangt kan aan twee uiteinden zijn van twee verschillende spectrums. Je hebt tegenstrijdige verlangens. Je wilt alles. Je kan jezelf vragen: “Wat wil ik meer dan ik al heb?” en toch ben je niet zeker te kiezen tussen twee wensen die tegen elkaar lijken weg te vallen.

Een voorbeeld kan zijn dat je een liefdesrelatie wil en je kunt er ook de voorkeur aan geven om alleen te leven. Als je een vreedzame liefdesrelatie zou kunnen hebben, zou je blij zijn, toch je bent bang te treden waar je eerder betreden hebt, waar geen rust is.

Je wilt al jouw verantwoordelijkheden vervullen en je zou ook even goed genoeg vrije tijd willen. Dit is hoe je in botsing komt. Je praat heen en weer. Je praat jezelf in een idee en met de volgende ademhaling, praat je jezelf eruit. Je overtuigt jezelf dat je niet alles kunt zijn en hebben. Daarin schuilt de moeilijkheid.


Kom van (als afstammen) het idee dat je er inderdaad kunt zijn en alles hebt wat je verlangt.
Kom ook van het idee dat je niet in behoefte bent, dat er geen sprake is van wanhopige behoefte.

Richt je op jouw verlangens en minder op wat je denkt dat kan worden geweigerd. De middenweg is niet altijd de oplossing. Er is altijd een oplossing. Er is altijd een weg om gevonden te worden. Een weg zal naar jou toekomen. Weet dit: misschien hoef je niet over beide te lopen naar links en naar rechts. Misschien hoef je niet alles uit te puzzelen.

Het is mogelijk dat je alles kunt hebben wat je eenvoudig wilt door het te verlangen. Misschien hoef je niet geheel in beslag genomen te worden door details. Misschien kun je zo vrij zijn als een vogel en niet gebukt gaan op de een of andere manier.

Het kan zijn dat je voor jezelf regels hebt opgesteld. Je kunt in het leven in beslag genomen zijn als van een grote beproeving. Misschien moet je al de regels laten gaan die je zelf hebt gemaakt. Misschien hoef je niet te kiezen tussen dit of dat. Misschien ben je niet zo opgesloten als je gelooft.

Geloof in jezelf als iemand die deel is van wonderen.

Wat als je alles kunt hebben dat je wilt? Je bent als nieuw in ieder moment en omringd door kansen. Misschien kun je houden van en met een ander in rust en vrede leven. Je kunt iets zijn wat je nooit eerder bent geweest.

We hebben het over jou, geliefde, en niet over beperkingen. Ik verkondig jou als losgemaakt van overtuigingen uit het verleden welke je hebben beperkt. Wie heeft jou verteld dat je niet alles kan hebben?

Open de deuren van jouw hart nu. Je komt in aanmerking voor elk geluk. Weg met het oude en door met het nieuwe. Je kunt wrongel en wei hebben en al de heerlijke vloeiende geslagen slagroom met een kers. Wie heeft je verteld dat je jouw cake of taart niet kunt eten en het ook hebben. Ik niet.

Je verdient de vervulling van al jouw dromen. Schrap niets van jouw lijst. Wacht op het leven dat je wilt dat jou bereikt. Het is op weg naar jouw. Jouw verlangens kunnen naar jou toekomen in elke vorm. Je hoeft inspanning niet uit te putten. Laat jouw verlangens zelfs vooruitlopen om jou te ontmoeten op de toekomende, eerstkomende kruispunten.

Geloof je dat het Leven moeilijk te bereiken is. Maak dat geloven in, ongedaan. Jouw verlangens zijn zich aan het snellen om jou te ontmoeten.

Je bent gerechtigd. Vervulling van jouw verlangens is een geschenk en Ik ben in een voortbewegende vervulling voor jou. Struikel over al de vervulling dat vrolijk op zijn weg is naar jou. Je zult het zien. Spring over jouw logica heen.

Ondertussen, wenk al jouw verlangens naar je toe. Dit is het Sesam Open U. Wees blij op jouw weg. Paarden zullen niet in staat zijn om het bereiken van jouw zegeningen tegen te houden. Sta jouw dromen toe te springen over hoge gebouwen. Niets kan hinderen wat reeds op zijn weg is naar jou. Verlang al wat jij verlangt met Al Mijn Zegeningen en toch dring niet aan. Stamp niet met jouw voeten. Verklaar (formeel) jouw verlangens en dan, laat je het gaan.

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org