Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 december 2016

Energie Update ~ ‘Real-Time’ Nieuwe Dag Aanbrekende Energie ~ Hergeboorte van de Ziel EN Spirit - Deel 2 / 23 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Energie Update ~ ‘Real-Time’
Nieuwe Dag Aanbrekende Energie ~ Hergeboorte van de Ziel EN Spirit - Deel 2
23 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Kunnen jullie voelen dat er iets veranderd is? Deze verandering kwam op 21/12/16 met de Zonnewende.
Een zeer nieuwe Hergeboorte van onze Ziel en onze Spirit op een nieuwe en ongeëvenaarde manier heeft zich voorgedaan. Velen voelen dit en zijn opgewonden - aangezien het zeer opwindend is! Ik kan bevestigen, als een Baanbreker in Real-Time dat dit gebeurd is, aangezien ik weet dat jullie zullen voelen dat er iets ‘anders’ nu energetisch gaande is.
Wij zijn door ZOVEEL heen gegaan leidend naar deze verbazingwekkende doorbraak waar wij op gewacht hebben … terwijl dit verder gaat om zich aan te passen en te vestigen.
Voorlopers en Wegwijzers voelden dit zeer diep en hiervoor complimenteer en eer ik jullie allemaal voor wat jullie ervaren hebben, aangezien, tenzij men werkelijk ‘weet’ hoe dit is, velen gewoonweg niet beseffen hoezeer diepgaand velen zich ‘gevoeld’ hebben en transmuteerden voor en met zichzelf.
Ik doe dat wel, aangezien ik hier samen met jullie ben.
Ik ‘zie jullie’ en erken jullie en alles dat jullie persoonlijk doorstaan hebben, net zoals Spirit en het Goddelijke dat doen.
Wij zijn de “verlorenen” of ‘degenen die vergeten werden’ die opstijgen en helderder dan ooit stralen. (1)
Wij ‘ontmoeten’ elkaar collectief en herverbinden ons met elkaar, op verschillende manieren.
Echter, velen hebben willen ‘uitchecken’ recentelijk, wat verschuldigd is aan wat iedere ziel getransmuteerd heeft, als tot zozeer gepusht te zijn tot aan het punt van “Ik ben niet meer in staat om nog meer te doen” ... echt, echt gepusht tot aan onze grenzen, en dan nog een beetje meer.
Niettemin, zijn wij nog steeds hier, we zijn erdoorheen gekomen!
Velen voelen momenteel het “zitten op het hek” … lees alsjeblieft de voorafgaande BB post van 21/22 December … terwijl het proces van hergeboorte herinnerd wordt … hoewel het deze keer beide is, de Ziel en de Spirit, neemt het voor ons tijd om onszelf ‘doorheen en uit’ deze huidige tijd ‘af te leveren’.
Doch “op het hek” te zijn is zoveel beter dan waar wij ‘geweest zijn’. Wanneer je in feite begrijpt wat er gaande is in het grotere plaatje voor Wegwijzers, Voorlopers en dergelijk, en te weten dat je NIET OP JEZELF BENT gedurende dit.
Dat er heel veel zielen zijn die gelijkaardige doch unieke situaties voelen van wat wij ieder moeten ervaren om aan de collectieve groei van de mensheid en onze Ascentie toe te voegen - Persoonlijk en voor het geheel.
Het is nu een tijd om stand te houden en overeind te blijven, Spirituele Strijders … om te verenigen binnenin alles waar wij persoonlijk doorheen gaan.
Om te weten dat je niet de ‘enige’ bent en dat je zeer definitief “niet alleen bent”.
En dat JE TOT ZOVER GEKOMEN BENT … hoewel er nog steeds ‘stukjes en beetjes’ nog steeds aan het filteren, aanpassen en ga zo maar verder zijn … een ‘opruimen’ of een hergroeperen van onze ziel en onze Spirit in deze zeer nieuwe en ongeëvenaarde energie die DOORGEKOMEN IS.
WIJ HEBBEN HET TOT DUSVERRE GEHAALD EN DIT IS ZEER OPWINDEND in alles dat wij voelen en waar wij doorheen gaan.
Dus neem een diepe ademteug terwijl we verder gaan met het genezen en ‘repareren’ van dit ALLES en ik bedoel de laatste 12 maanden … terwijl we bij het einde van het jaar aankomen. Aangezien wij “een andere weg” of een “nieuwe weg” moeten vinden, als we doorheen het “zitten op het hek” drukken. Terwijl we het oude en het nieuwe ervaren, aangezien het oude het loslaten is en wij een ZEER NIEUWE MANIER oppakken van dit te doen.
Dus “geef jezelf er niet van langs’ als het oude naar boven komt als we in/naar het nieuwe verschuiven … aangezien, wanneer wij ‘voltooien’ wat het ook maar is voor ons dat wij moeten voltooien, je een nieuw gevonden energie en vrijheid van het oude zal ervaren als nooit tevoren.
Weet alsjeblieft ook dat sommigen dit ook voelen via het fysieke in twee gebieden, het lagere van onze zonnevlecht of ons midden. Dus je mag hoofdpijnen of migraines ervaren hebben en dan ook lagere rugpijn, of rondom dat gebied - wat het fysieke loslaten is via uiteenlopende ‘kwalen’.
Dus ga verder met “de golf te berijden’, aangezien diegenen die ijverig gewerkt hebben in alles te voelen en te ervaren dat zij zijn, beloond worden en zullen worden.
Veel Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid en Oprechtheid. 
Voetnoot: 

(1) Cobie: Hier ‘struikel’ ik een beetje over haar uitspraak, dat wij, de Lichtwerkers, Wegwijzers enzovoorts, de “verlorenen” of ‘degenen die vergeten werden’ zijn. Dat zijn wij beslist niet, ik denk en voel dat Anastacia de Mensheid en ons als zijnde één neerzet. Dat zijn wij niet. De Mensheid zijn “de verlorenen” en “degenen die vergeten werden” totdat er een ‘reddingsactie” vele eonen geleden op touw gezet werd om het Bewustzijn op de Aarde te gaan verhogen. Toen kwam een bepaalde groep Hogere Dimensionalen naar de Aarde, die naderhand alleen maar in aantal toenamen (dat zijn wij, de Lichtwerkers, Wegwijzers enzovoorts….) Dus de eerste helft van deze zin, is naar mijn inzien niet helemaal correct…
 
Anastacia
Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Mater
Trailblazer/WaySeer
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke.