Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 22 december 2016

Energie Update ~ ‘Real-Time’ Een Nieuwe Dag Breekt Aan ~ Hergeboorte van de Ziel EN Spirit / 21/22 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Energie Update ~ ‘Real-Time’
Een Nieuwe Dag Breekt Aan ~ Hergeboorte van de Ziel EN Spirit
21/22 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Ik werd deze ochtend (21ste) wakker en zag een prachtige roze/rode lucht terwijl de zon opkwam … Ik pakte mijn camera en nam een foto, maar voelde zeer sterk om daar te blijven kijken terwijl het opkwam … en terwijl ik dat deed kwamen de woorden “Het is een Nieuwe Dag die Aanbreekt” van Spirit - terwijl ik deze Nieuwe Energie inademde.
Als je verschoven bent met de 20/12 energieën (zie de vorige BB posten) … er is een ‘NIEUWE DAG AAN HET AANBREKEN” energie die doorkwam met de Zonnewende en zeer beslist was er een verandering in de energie in “Real-Time”.
Dat “gooit” licht op een weg/manier of deel van ons, die wij recentelijk losgelaten hebben of doorheen verschoven zijn. Van het oude dat zeer diep binnenin was.
Heel veel zielen voelen zich alsof zij “op het hek zitten” van het nieuwe, terwijl het oude aan het “proberen” is om omhoog te springen, maar ons niet helemaal bereiken kan of “houvast weet te krijgen” zoals het eens deed.

Oh, het “probeert” het, aangezien de oude methoden/manieren gedurende een lange tijd bij ons geweest zijn.
Zo velen van jullie/ons werden recentelijk geconfronteerd met een zeer grote “strijd”, hetgeen te maken had met onszelf en een oude manier van ‘zijn’ vanuit vroeger trauma, dat naar boven kwam voor een loslating van de “bodem van het vat”.
Met de Zonnewende en de “Nieuwe Dag die Aanbreekt” energie (aangezien deze post geschreven werd gedurende twee dagen, vanwege zoveel “verwerking”) en met deze oversteek, kunnen enige ernstige hoofdpijnen komen wat verschuldigd is aan het verwerken en het loslaten van zoveel waar wij doorheen gewerkt hebben. Zoals een laatste of definitieve strijd, of los te laten en van dat hek af te springen naar de ‘andere kant’.
Het oude en het nieuwe zijn helemaal verward op het moment op een zeer andere en bizarre manier. Het oude hoofd/ego van het onderbewuste met onze Spirit in het Nieuwe … vandaar het “zitten op het hek” terwijl deze nieuwe integratie van loslating en vermenging zich voordoet, aangezien het een proces is!
In “Real-Time’ is er een tijd waar wij op het hek zitten (niet permanent, gewoon wachtend voor deze oversteek energie van onze ziel en spirit hergeboorte, om doorheen diens voltooiing heen te filteren).
Dus alsjeblieft, plaats geen extra ‘druk’ op jezelf momenteel … weet dat dit een proces is dat wij ‘verduren’ door ons heen te gaan als menselijke wezens gelinkt aan onze Spirit.
En neem een ademteug … weet dat wij door een hergeboorte heengaan van het oude naar het nieuwe op manieren die wij nog nooit eerder ervaren hebben, aangezien wij zo ver gekomen zijn en dit zeer uniek is met een zeer nieuwe HER-Geboorte van onze ziel naar onze Spirit.
Het gevoel kan zijn zoals het hebben van een kater zonder gedronken te hebben. Aangezien dit al onze chakra’s in ÉÉN KEER beïnvloedt.
GEBOORTE
Het loslaten van ons hoofd/ego van het oude met deze Nieuwe Geboorte als het proces van het baren, omvat door de bevalling heen te gaan. Derhalve is ongemak tijdens de bevalling natuurlijk. Geef niet toe, of verlies de hoop vanwege het. Je bent de juiste dingen aan het doen. Laat kleine teleurstellingen of van streek te zijn jou niet leiden naar te denken dat je niet op het juiste spoor zit. Dat doe je. Pijn is gewoon een natuurlijk onderdeel van de bevalling. Je mag ook de drang voelen om te persen, hoewel het nog niet tijd is om dat te doen. Sta je ongeduld niet toe om het beste van jou te krijgen. Sta alles diens eigen tijd toe en vertrouw het proces. Je wilt de dingen niet prematuur beginnen. De draagtijd voltooien is belangrijk. Dus ben bedachtzaam en haast je niet. In wording zijn gebeurt altijd voordat de bevalling begint.
Wij zijn symbolisch geboorte aan het geven aan een HOGER ASPECT VAN ONS ZELF. Gewoonlijk omvat deze periode diens eigen reeks aan groeipijnen, terwijl we leren om weg te gaan uit de oude manieren/methoden van zijn/bestaan en verouderde beperkende overtuigingen. Vertrouw erop dat de uitdagingen waar je mee geconfronteerd wordt in deze tijd essentieel zijn voor dit proces. Je bent aan het evolueren, groeien en veranderen in/naar een meer waarheidsgetrouwe versie van jou.
BLIJF STERK, JE BENT ER BIJNA”.
En denk eraan dat dit zoveel groter is dan ons!
Recentelijk moesten wij door een “Donkere Nacht van de Ziel” heengaan om dit ‘punt’ te bereiken - Deze oversteek … welke aan het doorkomen is als een zeer Nieuwe Her-Geboorte.
En bedenk, hierna is een zeer nieuw gevonden ONS op een geheel nieuw niveau.
Dit is het dus ten zeerste waard en zoals Spirit eergisteren fluisterde, “Ik zou jullie niet in de steek laten na zover gekomen te zijn”.
Veel Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid en Oprechtheid
Anastacia

Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke.