Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 december 2016

De Raad - Het einde van jullie huidige reis rond jullie ster. / via Ron Head / December 18, 2016

De Raad  -
Het einde van jullie huidige reis rond jullie ster.
via Ron Head / December 18, 2016

We zijn aan het einde van jullie huidige reis rond jullie ster gekomen, wat jullie 2016 noemen. In feite, maken jullie geen reizen rond jullie ster. Jullie achtervolgen het in een spiraalvormig patroon. Maar je huidige mentale beeld is functioneel, en dus is er geen echte reden om het op dit moment te wijzigen.

Verandering is iets dat nooit ophoudt. Het is onmogelijk voor jullie om ook maar iets aan te wijzen wat niet in een staat van verandering is. Het kan zo langzaam veranderen dat je het niet zien, maar het is aan het veranderen. En de perceptie dat dingen statisch zijn, maakt dat jullie je veilig voelen. Jullie voelen je veilig omdat je in het bekende bent. De toekomst bevat het onbekende. En jullie gebrek aan vertrouwen in jezelf maakt dat onveilig. Is dat niet zo? Als je volledig zelfverzekerd van jezelf waren, zouden jullie dan nog steeds de toekomst vrezen?


Verandering, waarneembare verandering, is hoe dan ook om jullie heen. Honderd jaar geleden was dat ook het geval. Jullie wereld werd geëlektrificeerd. Jullie vormen van vervoer waren sterk aan het veranderen. Jullie waren zelfs aan het leren vliegen. Bijna niemand herinnerd zich nu die dagen, maar er zijn mensen onder jullie die zich herinneren wanneer telefoons en radio's allemaal waren aangesloten op elektrische aansluitingen en niemand had televisietoestellen. Daarna werden er straalvliegtuigen gebruikt door de militairen, grote viermotorige vliegtuigen vlogen mensen over de oceanen. En dan werden er kleine dieren in een baan rond de planeet gestuurd. Nu worden de computers die dat mogelijk maakte overschaduwd door de kracht van de tools die jullie in je zakken dragen. Wat vroeger tientallen jaren kon duren kan nu gebeuren in een maand of minder. Ja, verandering is om jullie heen.

Jullie werd verteld dat dit jaar alles zou veranderen. In jullie waarneming zeggen jullie nogmaals : "Nee. Het is niet gebeurt." En nogmaals, vertellen wij jullie dat dat zeer zeker wel het geval is. Maar wij observeren een heel andere 'tijd' dan jullie. Sta ons toe om een snelle schets van de 'timeline' voor jullie te tekenen.

Op een gegeven moment hebben jullie - en voor deze discussie hebben we het over alle mensen van de Aarde - de beslissing genomen op jullie ziel niveau dat jullie genoeg hadden van de gecontroleerde omgeving die jullie wereld voor zo lang had ervaren. Jullie wisten diep van binnen dat dit niet is waar je voor gecreëerd was. En dus, moesten jullie een pad instellen dat jullie omhoog zou leiden en uit die ervaring. Je boekte vooruitgang. Maar het werd duidelijk dat de vooruitgang traag verliep. En het was heel goed mogelijk dat jullie huidige 'beschaving' zich zou kunnen vernietigen, en zelfs de planeet daarin mee zou nemen. En dus hebben jullie om hulp gevraagd.

Hulp is gegeven. Jullie hebben spirituele hulp ontvangen, inter-dimensionaal, en vanuit elke hoek van jullie universum. Het is niet onmiddellijk geweest. In ieder geval niet vanuit jullie standpunt gezien. Maar de grootste oproep was dat er op werd aangedrongen, dat alle veranderingen die nodig waren niet zouden resulteren in een catastrofe. Jullie zijn eerder door dit soort veranderingen heen gegaan. En elke keer moesten jullie opnieuw beginnen. Kijk naar jullie vloed verhalen. Kijk naar jullie ijstijden. Jullie ontdekken vele vroegere beschavingen nu. Dit type catastrofische veranderingen zullen deze keer worden vermeden. Maar we zeggen niet dat wat jullie nu doormaken voor jullie allemaal comfortabel zal zijn.

Als jullie om je heen kijken in dit laatste deel van 2016, denken we dat niemand van jullie zou ontkennen dat verandering overal plaats vindt. Wij denken dat jullie ook kunnen zien dat sommigen van jullie alles doen wat je kunt om het verder te helpen, en vele meer verzetten zich en zijn angstig. Maar wij zeggen jullie dat, net als voorheen, dat de beslissingen die jullie allemaal genomen hebben in de hogere niveaus van het zelf, zullen worden gemanifesteerd. En hoewel het niet van het ene op het andere moment zal gebeuren, zoals jullie de tijd berekenen, zal het vele hoofden ronddraaien.

Nu, waar zijn jullie precies? We hebben gezegd dat dit jaar alles zou veranderen. We vertelden jullie hierboven dat het dat deed. Jullie hebben veranderingen in gang gezet die nu onomkeerbaar zijn en dat zal erin resulteren dat jullie een nieuwe 'wereld' hebben gebouwd. Kunnen wij jullie precies vertellen hoe het eruit zal zien? Nee, want jullie zijn degenen die het zullen bouwen. Maar je spendeerde een zeer lange tijd aan het ontdekken wat jullie niet willen dat het wordt. Nu is het tijd voor jullie om er zeer zeker van te zijn wat jullie wel willen dat het is. En nu is het de tijd voor jullie om te beseffen dat jullie verantwoordelijk zijn voor wat het wordt. En dat zal komen wanneer jullie eindelijk weten dat jullie werkelijk medescheppers zijn van jullie werkelijkheid. "Mede", omdat een ieder van jullie er een rol in speelt.

Er komt meer hulp jullie kant op. Geschenken van jullie voor jullie. Jullie zullen jezelf niet kennen. Jullie staan op het punt om door een grote verschuiving in het bewustzijn te gaan. We hebben jullie dit verteld. Er zijn mensen onder jullie die zijn begonnen met het begin ervan te ervaren.

Dit soort dingen kunnen spannend en mooi zijn, of het kan ongemakkelijk en beangstigend zijn. Het verschil zit hem in de manier waarop je het ontvangt. Kies ervoor om te accepteren. Kies ervoor om te vertrouwen. Kies om te weten dat je alles wat je nodig hebt, goddelijk en waardig bent. Het zal van jouw zijn.

Onze wens is dat een ieder van jullie een gelukkig en liefdevol feestseizoen heeft. En dat jullie allemaal met vertrouwen en wonderlijke verwachtingen uitkijken naar het komende jaar.

De Raad

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl