Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 december 2016

De Goddelijke Vrouwelijke Tsunami - Violette Vlam Versnelling / 29 November 2016 / Aluna Joy Yaxkin

De Goddelijke Vrouwelijke Tsunami - Violette Vlam Versnelling
29 November 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin

Waar wij vandaag zijn heeft zich gedurende eonen opgebouwd, maar wij begonnen dit echt dit jaar pas op te merken. En hier zijn wij bij het grootste afsprong punt dat ik kan bedenken dat wij ooit in dit leven ervaren hebben! Als jij je nog niet helemaal gereed voelt voor de huidige energieën, sluit je bij de club aan … en blijf lezen. Wij hebben hoop en oplossingen.
Geascendeerde Meesters over de hele wereld heen zijn aan het opwaarderen en het volume HOGER aan het draaien in heel veel krachtpunten op de Aarde. Deze actie is een reinigende, zuiverende violette Vlam op steroïden volgens Aartsengel Michael. Aan mij werd zeer sterk getoond Mount Shasta, ook het meer Titicaca; beide zijn belangrijke knooppunten voor het loslaten van deze energie. Andere knooppunten omvatten Uluru, Glastonbury Tor, Avebury, Palenque Mexico, Sedona Arizona, de kristal bergen in Arkansas, het Meer Louise in Canada, Quirigua Guatemala, Ollantambo Peru, Tiwanaku Bolivia etc.... De lijst van knooppunten gaat alsmaar verder.
Recente energieën gedurende de laatste paar maanden zijn een zelf-egaliserende tijdlijn terugloop geweest, ons naar een diepte brengend die ik gedurende 33 jaren niet gevoeld heb. Wij zijn in het midden van een verschuivende paradigma orkaan. Het is kolossaal en serieus ongemakkelijk voor degenen die gevoelig zijn, en het is verondersteld dat te zijn. We kunnen een klein beetje gek gaan net voordat we een kwantum ontwaking hebben. Deze ontwaking is niet alleen maar voor de elite en de bewuste paar. Dit is wereldwijd, en de meesten van de Mensheid zullen door deze gebeurtenis aangeraakt worden.
Er is een kolossale revisie van alle schaduwaspecten van de mensheid dat momenteel aan het gebeuren is. Wat voorheen effectief was, is dat niet langer meer, aangezien de kosten te hoog om te dragen zijn. Ego lessen zijn gewoonweg wreed geweest, en ons zelfvertrouwen en zelfkennis wordt nu hersteld en opnieuw in evenwicht gebracht. Velen hebben een lawine aan lichamelijke kwesties gehad die nu ook beginnen op te lossen. Emotioneel is het waanzinnig geweest. Maar nu weten we waar al onze zwakke of beurse plekken zijn. Deze keer liet het ons zien hoe ver wij van ons pad af waren, verblind door een oud paradigma. Of niet? … hebben we net een enorme grote wakker wordende tsunami gehad!

In onze reizen, focusten wij ons dit jaar intuïtief op de godin creatieve energie door naar Egypte en Moeder Sekhmet te reizen, naar Engeland en Haar krachtige creatieve kracht in de Michael en Mary leylijnen (regenboog slanglijnen - draken lijnen), en we zullen dit jaar eindigen op het land van de Godin Tonantzin, Lady van Guadalupe, in het centrum knooppunt op de gepluimde slang leylijn. Dit alles is bezig duidelijk te worden voor ons menselijke verstand over waarom wij geroepen werden om het reizen te doen dat wij deden.
(De Ster Ouderen)
"Het doel van het volledige jaar ging over het heruitlijnen van de heilige leylijnen, (vrouwelijke gecreëerde leylijnen) en het verhogen van het Universele Goddelijke Vrouwelijke. Recentelijk, in jullie wereld, is er een grote illusie geweest dat het goddelijke vrouwelijke wederom ingeperkt werd, zelfs na decennia van jullie harde werken om deze creatieve energie los te laten en te bevrijden. Dit is verder van de waarheid. Huidige en toekomstige gebeurtenissen werden in de hemelse en meesterlijke rijken gepland om stijve/strakke ego patronen te triggeren en los te schudden, om de menselijke massa’s te ontwaken, en dit zal doorgaan om dat aldus te doen.”
Dit is een grootschalige versnelling van het goddelijke vrouwelijke. Dit is een revolutie van zuivere LIEFDE en CREATIEVE kracht, en een alles omvattende ontwaking. Dit zal iedere en alle schaduw elementen naar boven brengen die niet in uitlijning zijn met de nieuwe opgewaardeerde Wet van Creatie paradigma’s. De Grote Moeder, het Goddelijke Vrouwelijke, de Creatieve Kracht van het Universum, Kali, Sekhmet, enzovoorts … pulseren nu op volle kracht doorheen onze zielen. Zij is aan het ontwaken en Zij is … nou … boos! De boog is nu helemaal terug getrokken, en Zij is in het proces van het loslaten van gigantische hoeveelheden van rechtvaardige en meedogenloze, eonen aan opgekropte creatieve energie. De mensheid heeft Haar kostbare energie misbruikt. Wij zijn de Grote Moeder gepasseerd, en nu gaat Zij door de mensheid heen zoals een goederentrein om het evenwicht terug op Aarde te brengen.
De Aarde zelf is diep binnenin aan het beven. We kunnen dit in de kuilen van onze Zonnevlecht voelen, aldus enige verteringskwesties veroorzakend. Wilde plotselinge stormen, branden, en toegenomen aardbevingen, om een paar te noemen, zullen de Aarde helpen zich te herbalanceren  en diens vibratie te verhogen naar zelfs een hoger niveau. Ben oplettend als je ertoe geroepen wordt om je te verplaatsen of uit de weg te gaan. Er zullen adequate waarschuwingen zijn voor iedere gebeurtenis. Geen zorgen, jullie zijn fysiek veilig, maar houd jullie ogen open en jullie lichten op de mensen. Jullie zielen beginnen het kolossale opstijgen naar een nieuwe tijdscyclus, en een nieuw paradigma.
Wat je gedurende de laatste maand zo ongeveer gevoeld zou kunnen hebben is … Hopeloosheid, angst, depressie, woede, verontrusting, maagkwesties (angst), maagzuur (agitatie), nierkwesties (hopeloosheid), je gefragmenteerd en verward voelen (niet weten welke richting te nemen), Zelfvertrouwen kwesties (je onwaardig voelen) en zelfs diepe zelfverachting. Relaties die kapot gaan of kolossaal ineenstorten. Ernstige ziektes of zelfs het verlies van het leven, zelfs zelfmoord. De meest verraderlijke is het opnieuw naar boven komen van oeroude trauma’s van zelfs vroegere levens. Deze zijn zo diep, dat er geen manier is om hen te omschrijven, aangezien het bijna aanvoelt als een gif diep binnenin dat ontgift en opgeruimd wordt. Ja … dit is geen gemakkelijke lijst om te lezen of om doorheen te leven. Maar er is hoop en Licht aan het einde van de tunnel.
Er wordt nog steeds aan mij getoond dat wanneer wij 2016 verlaten, het ons zal helpen ons naar een nieuwe bladzijde te wenden. We zullen de kolossale schommelingen waar wij doorheen gegaan zijn herbalanceren, en wij zullen in een geheel andere plaats zijn dan voorheen. Ons perspectief en werk zal veranderen en zal hogere en diepere niveaus dan voorheen bereiken. Je zou niet mogen weten dat deze zijn op het moment, maar zij zullen redelijk snel onthuld worden.
Een eenvoudig proces van de Ster Ouderen en de Geascendeerde Meesters … Aan mij werd verteld dat als jullie tot zover gekomen zijn, naar het einde van dit artikel, er legioenen van meesters en engelen zijn die jullie nu door deze gigantische overgang heen zullen helpen. Alsjeblieft … als je ertoe geroepen bent om het aldus te doen, sta de Geascendeerde Meesters toe om je te helpen.
Zij zijn nu bij je.
Haal diep adem. Breng dit nieuwe, versnelde Violette Vuur binnen dat jouw locale gebied nu binnenkomt terwijl je dit leest. Adem dan het gif uit van het oude paradigma. Het is EENVOUDIG aangezien alles waarheid is … Als je ademhaalt … Verbeeld jezelf omwikkeld met een gigantisch Violet Vuur. Sta het toe al het gif weg te branden van de vroegere wereld omlaag naar iedere molecule van je lichaam, geest en spirit. Vraag dat dit plaatsvindt doorheen alle tijd, ruimte en dimensies, verleden, heden en toekomst, lichaam, geest en spirit. En sta het toe om je 24 uren per dag, 365 dagen per jaar te doordringen. Zo zij het! Nu … Laat los van wie je dacht dat je was, en sta je ogen toe zich zelfs wijder te openen voor wie je nu aan het worden bent! Verwacht verrassingen en vele koerscorrecties die je nooit gezien zou kunnen hebben in het verleden. Denk eraan … Je kunt geen overdosis van Licht krijgen, alleen ziek worden van het vroegere gif. Dit is eenvoudig, zoals het zou moeten zijn, en zeer effectief. Herhaal als het nodig is.
Van de Ster Ouderen …
"Ontwaken is niet gecompliceerdHet is eenvoudig en intuïtief. Waarheid is levend in jullie, niet tegen jullie gesproken in ritmische melodische tonen zoals een engel. Het wordt ogenblikkelijk ervaren, zoals een bliksemschicht uit de Bron, dat wanneer het eenmaal ervaren is, niemand ooit terug kan keren naar diens originele vorm.”
ZEGENINGEN en EENHEID naar ALLEN!
Aluna Joy
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Aluna Joy Yaxkin © 1995-2016 http://www.alunajoy.com/index.html