Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 december 2016

Boodschap van de engel van de Grote Kosmische Stilte Inspiratie voor hart en ziel / 7 december 2016


Boodschap van de engel van de Grote Kosmische Stilte
Inspiratie voor hart en ziel
7 december 2016
Geliefde ziel,

Er is heel veel rust en comfort in het diepste punt van de Kosmos - het punt van de oorsprong van de Grote Kosmische Stilte. De allesomvattende stilte is een geluidloos geluid van de oneindige Geest van God. Luister, luister met al je aandacht, luister dieper en dieper naar de geruisloze stroom van de grote kosmische golven van de Stilte… Wordt één met de terugkerende golven van de Goddelijke Stilte die alle Wijsheid van de Heer in zich omvat.

Zie met je innerlijke oog de sprankelende diepblauwe lichtgolven als de elektromagnetische ringen uit de Diamanten Geest van God de Vader één voor één verschijnen. Ze verspreiden zich ver door het heelal, voeden alle levende wezens met de stille kracht van de Perfecte gedachten van God en keren in alle rust in het middelpunt van de zuivere, allesomvattende stilte terug.

De echte Wijsheid, mijn kind, komt altijd binnen in stilte. Er is werkelijk geen vuurwerk nodig om een echte verlichting van de ziel te verkondigen. Alleen op het moment van de verstilling van de menselijke zintuigen en menselijke gedachten komen de engelen van het Licht te voorschijn… En zo kom ik nu te voorschijn op je Pad - de engel van de Grote Kosmische Stilte. Het is God de Vader die mij vandaag naar je toe gestuurd heeft.

De Grote Kosmische Oceaan van de Oneindige Stilte verwelkomt jou, lief kind van het Licht. Open je hart, verruim je geest, verstil je gedachten, kalmeer je gevoelens en richt je aandacht naar binnen. De tijd voor de innerlijke verbinding met de allesomvattende Stilte op je Pad is aangekomen. Werkelijk de kosmische tijd om naar binnen te keren en je innerlijke verbinding met de Vader-Moeder God te gaan versterken is NU en geen minuut later.

Want er is geen later, lieve engelen vriend. Het uitstellen van je persoonlijke verlichting, van je volledige overgave aan de Grote Kosmische Stilte en vooral het uitstellen van je innerlijke transformatie tot de Christus is geen optie meer in deze veel eisende tijd… wel een illusie die sommigen kinderen van God toch liever in stand willen houden. Wij laten dit niet toe, lief kind, wij laten dit niet meer toe, wees er bewust van.

Er staat veel te gebeuren hier op aarde in de komende weken volgens het Grote Kosmische Plan, en ook jouw leven, geliefde ziel, zal onverwachte passages en wentelingen kennen. Gezien het strakke schema van de kosmische timing voor de verlichting van de mensheid, is er geen tijdrekken meer mogelijk voor de beslissingen en keuzes die al maanden en zelfs jaren geleden gemaakt moesten worden. De Grote Kosmische Stilte nodigt je uit om in de stilte van je hart je levensloop te gaan observeren en vast te stellen welke volgende stap in de richting van je persoonlijke Christusschap je NU zou moeten nemen.

Je moet weten, lief kind van God, dat de aankomende kersttijd een kosmisch moment van versnelling is van de ontwaking van de Christus in je. En deze ontwaking gebeurd in de stilte van het innerlijk gebed, in de stilte van gedachten en emoties. Wij gebruiken dit moment van de Kerst en vooral het moment van de Kerstviering om een krachtige duw in de rug aan een geselecteerd aantal zielen op aarde te geven zodat een machtige golf van de Christusverlichting als een kettingreactie door de mensheid kan aanslaan.

Wees bewust, lieve engelen vriend, dat tijdens een diepgaande devotionele kerstviering de vallende ster - de ster van je eigen Christus op de innerlijke altaar in de geheime kamer van je hart binnen zal vallen. Houd je hand tijdens de viering op je hart en wacht op dat speciale moment wanneer je hart een klein sprongetje zal maken en de warmte van Goddelijke Liefde door je hart en daarna door je hele lijf zich zal verspreiden.

Dit is de meest Heilige gebeurtenis tijdens je kerstavond dienst. Dit is het moment wanneer de zegening van de Kosmische Christus de krachtige spiraal van verlichting in je aura zal initiëren. Vraag dan innerlijk aan God de Vader of de geschenken van de Grote Kosmische Stilte met je ziel gedeeld kunnen worden. In de stilte van je geest zal ik dan het grootste geschenk uit het Hart van de Kosmische Christus op het altaar van je hart leggen… Het is aan jou om te ontdekken wat voor een kosmisch kerstgeschenk dit zou zijn…

Geliefd kind, de terugkerende geboorte van de Christus op deze planeet wakkert iedere jaar opnieuw de planetaire spiraal van de Christusbewustwording aan. Ik ben hier om aan jou, mijn dierbare vriend, bekend te maken dat dit jaar, deze Kerst - jouw persoonlijke kosmische timing is om de Christus in je te laten ontwaken. Dit is jouw tijd om de Hogere route naar de vervulling van je Christus potentieel te nemen.

Mediteer in alle rust in de komende weken voor de Kerst op een beeld/afbeelding van de Christus die je zo mooi vindt. Absorbeer het Licht die dit beeld uitstraalt zo diep mogelijk in je wezen, laat jezelf met dit Christus beeld samensmelten totdat je jezelf de identiteit van de Christus uiteindelijk eigen hebt gemaakt en wacht daarna in vrede op de kosmische geschenken die tijdens de kerstnacht zich in je wereld zullen manifesteren…

Geliefde ziel, met deze slotwoorden van mijn kerstboodschap neem ik nu even afscheid van je: verlies je energie niet aan het twijfelen of je wel of niet het Pad van het persoonlijke Christusschap - het Pad van de versnelde groei werkelijk NU moet nemen. Het is tijd voor je om in de versnelde spiraal van de Christus geboorte te komen staan.

Kom hoger, kom hoger, kom hoger in je vibratie, lief kind van het Licht! Verbind jezelf met het diepe donkerblauwe punt van de Grote Kosmische Stilte. Verbind jezelf met het Heilige Hart van God en de Kosmische Christus. Vanuit deze onbevlekte verbinding zal je persoonlijke Christusschap heel natuurlijk, zonder moeite tot stand komen.

Naar de Heilige Stilte van God de Vader keer ik nu terug met vrede, mijn lieve engelen vriend. Vrede zij met U.
De engel van de Grote Kosmische Stilte

Maria Piotrovskaja
http://www.spiritueleweg.com/