Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 december 2016

Boodschap aan Lichtwerkers / Door: Caroline Oceana Ryan / 5 december 2016

Boodschap aan Lichtwerkers
Door: Caroline Oceana Ryan / 5 december 2016
NESARA  Vragen en Antwoorden


De meest recente begeleiding van de Galactics, Aarde Elementalen, Verlichte Meesters, Faery Oudsten, en Engelachtige wezens bekend als het Collectief:

Gegroet, geliefden!

We zijn blij om met jullie te spreken over zaken met betrekking tot de Nationale Economische Veiligheid en Reformatie Act, genaamd de NESARA wet.

Ten eerste, begrijp dat velen in de westerse wereld zijn opgeleid om te denken aan NESARA in termen van geld alleen.

Hoewel overvloed een grote zegen is, is NESARA veel meer dan een kwestie van geld uitbetaald aan Lichtwerkers en anderen die werken namens de mensheid en het hogere goede van de Aarde.

Het is veel meer dan de wapens neerleggen, oorlogen beëindigen, het klimaat van de planeet stabiliseren, schuld kwijtschelden, ziekte en honger beëindigen, en agressie oplossen.

Het is meer dan ruimtereizen, en de ontwikkeling van hogere vaardigheden zoals telepathie en telekinese.

Het is zelfs meer dan de kans voor de mensheid om eindelijk vrij te zijn van de ketenen van vele eeuwen van de onderdrukkende heerschappij van overweldigers en oorlogsstokers.

NESARA is dat allemaal, maar het is veel meer dan dat alles, omdat het gaat over Ascentie.

NESARA gaat over Goddelijk Bestuur, niet omdat dat de remedie is voor alle kwalen, maar omdat dat de manier is van de mensheid die uiteindelijk de vrijheden, de soevereiniteit van alle wezens toelaat, om volledige plaats te vinden op deze planeet.

Het is een krachtig bewuste stap voorwaarts naar het vijfde dimensionale leven.

Dit plan begon als eerste in de Verenigde Staten, met St. Germains oorspronkelijke visie van een New Atlantis wat is geworteld in dat continent.

De vormen die daar gecreeerd zijn zouden dan worden verspreid over de hele wereld, als meer en meer landen inzagen wat mogelijk was voor een vrije samenleving-en als toenemende niveaus van Licht zich verspreiden over het menselijk bewustzijn.

De Verenigde Staten waren oorspronkelijk nooit bedoeld een plaats te zijn van massamoord op miljoenen inheemse volkeren, massa slavernij van miljoenen Afrikanen, en de massale opsluiting en gedwongen armoede van miljoenen in de huidige tijd.

Het was bedoeld te zijn, zoals sommigen voor ogen hadden in de zeventiende eeuw, een Stad op een Heuvel -een teken voor alle volkeren dat menselijke soevereiniteit- menselijke waardigheid - inderdaad zou kunnen worden gevestigd op een manier welke geen enkele regering, geen overweldiger, geen koning of koningin, en geen "vreemde" of off-world veroveraar zou kunnen verdringen.

Die droom werd aan de kant gezet, toen de donker hoeden slaagde in het omkopen, bedreigen of vermoorden van diegene die de oorspronkelijke idealen beschermden van degene die St Germain volgden en ondersteunden.

(Ja, hij was aanwezig in de Verenigde Staten in haar vroege jaren en als een onsterfelijke is hij er nog steeds aanwezig.)

Toch is dit grote visioen nooit gestorven.

Het komt tot bloei door de voorschriften en bepalingen van NESARA, gemaakt door een groep van zeer bewuste Congresleden en een jonge senator uit Illinois (Barack Obama), goedgekeurd door het Congres, en door de toenmalige president ondertekend in de wet (onder druk) in 2000.

NESARA zou aangekondigd worden op de ochtend van 11 september 2001 - en jullie zijn er getuige van geweest van de grote lengtes die de verlorenen, de machtige families, zich aanwenden, om ervoor te zorgen dat NESARA niet bekend werd gemaakt die dag.

De wielen draaien krachtig om NESARA uitgevaardigd te krijgen, maar een van zijn grootste vertragingen zijn gecreëerd door Lichtwerker investeringen in een van de meest sluwe regelingen die ooit zijn gecreëerd door de duistere hoeden, bekend als de dinar / dong / Zimbabwe "valuta trade-in" of "valuta Herwaardering."

We zien veel vragen komen naar onze schrijver met betrekking tot NESARA en dit zeer duistere programma.

Onderstaande informatie tracht te informeren en allen aan te moedigen zich niet alleen te ontdoen van deze valse "valuta Reval / GCR" - programma, maar om te begrijpen dat, hoewel er inderdaad grote sommen geld zullen stromen voor gemeenschappen en individuen na de inwerkingtreding van NESARA, die wet veel meer vertegenwoordigt dan alleen geld.

Het is eerst en vooral een spirituele onderneming - Aarde mensen verklaren actief hun soevereiniteit boven alle andere vorderingen op hen.

Dit is ongekend voor een driedimensionale planeet. Het vereist een grote waakzaamheid, en wat moed van jullie kant.

Maar jullie zijn volledig daartoe in staat. En we staan aan jullie zijde, op elk moment.


Hier is het Vraag en Antwoord forum dat onze schrijver heeft gecreëerd, met onze antwoorden:

Q & A op NESARA Wet en de "GCR / Reval"

Q: Wie zijn de White Knights, en wat doen ze?

Het Collectief: De White Knights bestaan uit 20 miljoen soevereine militie krachten die hier op Aarde werken, om de Ascentie van de Aarde en de volledige bevrijding van de bezetter controle, te ondersteunen.

Zij zijn het Aarde-gebaseerde gedeelte van het Ashtar Commando, die beantwoorden aan Kapitein Ashtar en Lord Admiraal Sananda Kumara.

De meerderheid komt van de Aarde, en de rest van elders in het universum, hoewel de meeste van hen in staat zijn om de uiterlijke verschijning van elke Aardse mens aan te nemen.

De White Knights werken uitsluitend binnen het Bureau van Christus. (In deze context wordt, 'Christus' niet gebruikt als een modificator voor de naam van Yeshua, maar om kristallijn of Lichtlichaam hoger bewustzijn aan te geven.)

Zij voeren veel verschillende soorten missies uit namens het Ashtar Commando, in dienst van de mensheid en de hogere rijken. Ze werken onvermoeibaar om te ondersteunen en de volledige inwerkingtreding van NESARA wet mogelijk te maken.

Ze doorbreken geen rangen in de zin van het gunstig stemmen van de donkere hoeden op de lange termijn, hoewel ze hun ware identiteit en missies verbergen, wat nodig is om hun veiligheid en de veilige voltooiing van hun opdrachten te verzekeren.

Er zijn ook tal van "witte hoeden" in de regering, media, onderwijs, geneeskunde, en vele andere gebieden.

De witte hoeden zijn geen White Knights.

Witte hoeden zijn gewoon mensen van hoge ethische standaard, geweten en mededogen, die evolueren en wensen om de ontplooiing en de Ascentie van de Aarde en haar mensen te ondersteunen, of ze nu hun werk zouden omschrijven in die termen of niet.

Q: Waar komt het hele "munt Reval / GCR" idee vandaan?

Het Collectief: De White Knights hebben gemeld dat het dinar / dong / Zimbabwe programma werd gemaakt door Hillary Clinton (huidige leider van het Bush / Clinton familie misdaadsyndicaat) en de voormalige Amerikaanse senator Phil Gramm en zijn vrouw Wendy, in 2004.

Dit is een zeer duister programma, opzettelijk gecreëerd als een manier om Lichtwerkers te stimuleren om te investeren in een valuta-regeling, gedeeltelijk, zodat ze NESARA zouden zien (er is geen GESARA) uitsluitend in termen van geld.

De meeste Lichtwerkers zijn zich niet bewust dat het geld geïnvesteerd in die valuta's werd gebruikt om hedge fondsen te creëren die op hun beurt zwarte operaties-geheime militaire aanvallen-over de hele planeet hebben gefinancierd te creëren.

Deze acties hebben miljoenen onschuldige mensen gedood en gewond, getraumatiseerd en miljoenen meer dakloos achtergelaten.

Ze komen vooral voor in landen waar de cabal olie steelt, drugshandel runt en mensenhandel operaties, of de toegang tot de sterrenpoorten willen monopoliseren, onder andere regelingen.

Dit zijn de plaatsen waar zij zeer gemotiveerd zijn om de lokale bevolking in angst en chaos te houden, zoals het Midden-Oosten.

Ze hebben ook al geruime tijd geprobeerd om de Derde Wereldoorlog te starten in landen als Syrië.

Miljoenen hebben dinars, dong, of Zimbabwes gekocht, en hebben de valse channelings op tal van desinformatie websites gelooft, waarin wordt gesteld dat deze valuta's konden worden ingeruild, als eenmaal NESARA was uitgevaardigd, en dat de houders van deze valuta's dan miljonairs zouden worden.

Maar door dat te doen, hebben zij niet alleen zichzelf gediskwalificeerd van NESARA fondsen zodra de wet wordt aangekondigd. Aangezien dit een zeer duistere regeling is, hebben zij ook hun leven in gevaar gebracht. . .

Lees verder op:


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl