Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 6 december 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht / 5 December 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht
5 December 2016

Blossom: Goedemorgen. Ik overhandig dit rechtstreeks aan jullie vandaag om te zien hoe JULLIE graag zouden willen dat de conversatie van vandaag gaat.

GFL: Wij zijn in veel Dankbaarheid jegens een ieder die deelneemt en betrokken raakt in onze conversaties. Het vult onze wezens met zo een Liefde om te weten dat wij ontvangen en begrepen worden door zo velen.

Laat ons allereerst voorwaarts gaan door te zeggen dat wij ten zeerste in dienstverlening zijn aan iedereen die ervoor kiest om zichzelf beschikbaar te maken om te luisteren naar dat wat wij te zeggen hebben. Wij wensen niet dat jullie denken dat het alleen maar Blossom is waar wij tegen/mee spreken … want wij zijn ons bewust van zo velen die ook telepathisch met ons spreken. Sommigen voelen onze reactie; anderen kiezen om hun bekwaamheden te betwijfelen. Hoe dan ook … WEET DAT WIJ VAN JULLIE HOUDEN. Want dat is zo.

Blos: Dus, waar zouden jullie over willen spreken?

GFL: Wij zijn bezorgd over jullie bezorgdheid betreffende te WETEN hoe WAARHEID te ontdekken van zielen die zichzelf beschikbaar maken om informatie op jullie internet te vertellen.


Blos: Ik had dat niet echt naar voren willen brengen, omdat jullie er eerder over gesproken hebben. Niettemin, in alle eerlijkheid, ben ik nogal verward aangaande deze kwestie. Een ieder van ons heeft diens eigen radar aangaande wat resoneert als Waarheid, niet alleen met de informatie die gegeven wordt, echter ook door wie. Sommigen VERTROUWEN echt een bepaald persoon en diens kennis en nog weer anderen zouden zich volledig tegengesteld kunnen voelen over dezelfde persoon. Welnu, deze persoon spreekt ofwel de Waarheid of zij doen dat niet … dus wie heeft het goed en wie verkeerd? En, hoe kunnen we het verschil weten. Hoe weten wij, bijvoorbeeld, dat ik zelf niet mijn gedachten verbogen heb gehad door diegenen die wensen om dat aldus te doen? Hoe weten wij bij wie dat gedaan werd en bij wie niet? Jullie zeggen om onderscheidend te zijn … echter, om heel eerlijk te zijn … tenzij het me recht in mijn gezicht staart … Weet ik eenvoudigweg niet hoe dat (onderscheidend) te zijn. Wie MOETEN/KUNNEN wij VERTROUWEN?

GFL: Jullie zelf.

Blos: Dat is het dus gewoon. Ik ben er niet zeker van dat mijn onderscheidingsvermogen in de roos schiet. Ik kan mijn gedachten soms veranderen over iemand of over iets.

GFL: Gelukkig en helaas, hebben jullie een technologie die het Internet genoemd wordt. Dit heeft de bekwaamheid om Waarheid en geen-waarheid uit te delen. Dat kan behulpzaam zijn, maar ook, niet-behulpzaam. Desalniettemin … maakt het deel uit van jullie wereld en is het in staat om jullie te verbinden met vele zielen rondom de Globe.

Stel je gedurende een minuut voor, als je zou willen … dat dit Internet, deze computers geen deel uitmaakten van een dienstverlening aan jullie. (Aangezien er inderdaad velen zijn op jullie Planeet die niet “gecorrumpeerd” werden door dergelijke dingen … en wij zeggen dit met alle respect.) Wie zouden jullie Vertrouwen in dit geval? Welke gedachten die je hebt gehad, zouden er in vraag getrokken worden?

Want zij zouden niet beïnvloed worden door iemand anders diens perspectief aangaande welke specifieke kwestie dan ook.

Jullie zijn er zo op gebrand om te WETEN wat er in het verschiet ligt. Wanneer jullie redding is? Wie diens residentie in hoge plaatsen in zal nemen? Zal dit gebeuren? Zal dat? Zoveel onderwerpen om jullie zintuigen mee te bombarderen. Zoveel willekeurige verdedigingen over ieder enkel gegeven onderwerp. Zoveel corruptie om te absorberen.

Blos: Interessant dat jullie de keerzijde van het Internet aanhalen…

GFL: Dat doen wij aldus omdat velen geobsedeerd zijn geraakt door dergelijke zaken. Inderdaad, er is informatie welke veel Liefde voort brengt en toch, in deze dagen en in dit tijdperk … hoe deze zaken ook door angst overschaduwd worden.

Als jullie geen gebruik zouden kunnen maken van een computer … hoe ontstopt zou het verstand zijn? Hoeveel Zuiverder van Hart zouden jullie zijn?

Het feit is echter … het is in jullie levens aanwezig … aanwezig in jullie wereld … en het is een enorm groot onderdeel van jullie alledaagse deelname geworden … voor de meesten.

Zonder het, mogen wij meedelen … wie zou afweten van ons op deze manier en dat wij met jou converseren Blossom?

Blos: Ik weet wat jullie zeggen. Het heeft zeker diens voor- en nadelen … als tot het evenwicht van iets dergelijks, ben ik onzeker. Dus, voel ik dat jullie aan ons vragen om ons eigen instinkt meer te VERTROUWEN. Echter, zoals ik gezegd heb … ben ik niet zeker wat te denken over heel veel zaken. Sommige mensen wijden hun levens misschien aan een missie over iets waarvan ik VOEL dat het gewoonweg geen WAARHEID is en het nooit zal gebeuren. Heb ik het juist? Hebben zij het juist? Begrijpen jullie wat ik hier zeg?

GFL: Wij begrijpen je moeilijke positie, maar toch, mogen wij zeggen … het doet er niet toe!

Blos: Oh Oh. Hier gaan we! Ik snap dat in het grote geheel en ik bedoel in het echte grote geheel … dat het er niet toe doet. Niettemin, hier beneden op de Aarde met dit alles goed te krijgen … doet het dat eigenlijk wel! Echter, terwijl ik dat opschrijf … misschien doet het dat niet!

GFL: Dat doet het eenvoudig niet, Blossom. Wat doet het er toe als jij gelooft wat één ziel zegt en een ander voor jou anders voelt? Het enige dat voor jou van belang is …. IS HOE WAT DAN OOK ERVOOR ZORGT HOE ‘JIJ’ JE VOELT.

Blos: Alles goed en wel. Toch, zoals eerder besproken … slechts omdat iets ervoor zorgt dat ik me ongemakkelijk voel betekent niet dat ik het noodzakelijkerwijs voel een WAARHEID te zijn.

GFL: Begrepen. Echter, zou iets resoneren als een WAARHEID en het zorgt er nog steeds voor dat jij je ongemakkelijk VOELT … dan laat ons de vraag stellen … hoe staat het jou ten dienste?

Blos: Bewustmaking?

GFL: Bewustmaking van een mogelijkheid! Alles is mogelijk…

Blos: Oké. Laten we het zo zeggen. Jullie zeggen dat er Waarheden naar buiten zullen komen die zullen shockeren en verafschuwen. Hoe staat dat mij ten dienste?  

GFL: WAARHEID. Wij zullen doorgaan om voor jou te antwoorden … in die zin … hoewel sommige Waarheden jullie zullen shockeren en het evenwicht van zelf van streek zullen maken … het is van dienst in de zin  van het openen van de mogelijkheid om je WARE zelf te worden. Want wanneer je het vindt … zal je zien hoe, wat het ook maar is dat er gepresenteerd wordt … in feite op een veel Hoger niveau … zal er niet toe doen … hoewel iemand van zijn sokken geblazen zou kunnen worden door dergelijke onthullingen.

Alles dat bedoeld is naar jullie toe te komen is om van dienst te zijn. Want, het is dan dat jullie stralen zoals jullie bedoeld zijn … zoals jullie “ontworpen” zijn om te doen!
Jullie hadden niet lang geleden een flauw vermoeden van volledig opgeladen te Zijn … waar jullie je voelden alsof niets jullie zou kunnen ontmoedigen, ongeacht wat … van het ZIJN in de volle kracht van Licht en Dienstverlening. Wederom zeggen wij … ongeacht wat!

Blos: Ja, dat is zo.

GFL: Dus, stellen wij voor … met alles dat er gepresenteerd wordt … niet slechts in de landen die grote onrust ervaren … echter, IN ALLE situaties en omstandigheden … vragen wij dat jullie je van alles losmaken. Maak je los van alles dat je leest of hoort of ziet en leef alleen in je Helderste Licht.

Blos: Moeilijk voor diegenen in deze landen om niet betrokken te zijn, wanneer het betreft hoe hun levens beïnvloed mogen worden.

GFL: Hun levens zullen alleen beïnvloed worden als zij dit aldus toestaan te zijn.

Blos: Met alle respect … vertel dat aan een moeder die net haar kind heeft zien sterven door een gebrek aan voedsel of een vrouw wiens man diens leven weggenomen werd door een kogel. Hoe kunnen zij zich ervan losmaken? Begrijpen jullie wat ik hier zeg?

GFL: Natuurlijk. Wij zijn niet harteloos Dierbare Blossom. Wij proberen louter om jullie te helpen met “door deze tijden heen te komen”. En wij WETEN dat de manier waarop dat aldus te doen, is om IN JULLIE LICHT TE LEVEN/ZIJN … ONGEACHT WAT!

Wij komen vanuit een Hoger begrip. Wij erkennen dit en wij accepteren dat wij daarom, omstandigheden bekijken komende vanuit dat Hogere niveau. Niettemin, is het voor jullie ook niet onmogelijk, om vanuit die plaats te komen … zouden jullie die vrijheid van gedachte toestaan om binnen te komen. Zouden jullie de WETENDHEID VAN LIEFDE LICHT toestaan om jullie Wezen te vullen en door jullie eigen aderen te lopen.

NIETS … IN ALLE WAARHEID … kan jou stoppen van de Hoogste expressie van jezelf te zijn … behalve één ding … JIJ!

De structuur van zelf dat op jullie opgelegd werd … heeft jullie ertoe geleid te geloven dat jullie van zo weinig waardig zijn. Doch de WARE sructuur van Zelf heeft geen grenzen.
Dit is onze missie … ons doel … om jullie te helpen dit te VOELEN … dit te WORDEN. Een ziel zonder beperkingen … geen grenzen van zelf … alleen de Zuivere expressie van zelf. Want in Waarheid … wanneer alle zware-plichtsgetrouwe rompslomp ontmanteld wordt, kan men bewust gemaakt worden van alles dat belemmerd werd.

Dit is waarom wij vragen dat jullie je losmaken … dat jullie overtuigingen/geloven loslaten die niet van dienst zijn.

Wanneer je WERKELIJK JE WARE WETEN KENT …. BEN JIJ JIJ … DE ECHTE JIJ.
DE GEHELE MACHTIGE JIJ.

Kijk naar deze woorden.
DE GEHELE MACHTIGE JIJ.

Laat dat met je resoneren … zeg tegen jezelf “IK BEN GEHEEL MACHTIG”.
Doch, zeg het niet alleen … probeer niet het alleen maar te geloven … VOEL HET … WEET HET.

Stel je voor wat er bereikt kan worden door dit WETEN voor HET HOOGSTE GROTERE GOEDE.

Tot wat voor wonderen zou je in staat zijn?
Er zou geen angst zijn … voor niets.
Geen angst in je toekomst … geen angst aangaande wat anderen aan mogen bieden … geen angst voor uitkomsten.

Als je WAARLIJK JEZELF KENT GEHEEL MACHTIG TE ZIJN … WAT WIJ JULLIE VERTELLEN … BEN JE IN WAARHEID … stel je dan voor Dierbaren, wat voor verschil dit voor alles zou maken.

Als elk individu ertoe komt om dit voor zichzelf te herinneren/leren/weten … wat voor veranderingen zouden er dan plaatsvinden voor het Grotere Goede?

Te weten dat je niet beïnvloed kunt worden door wie of wat dan ook dan je eigen individuele gedachten en gevoelens. Je bent in controle over je gedachten en gevoelens…

Blos: Kan ik tussenbeide komen? Is dat echt WAAR? Want wat aangaande de mind control en de indoctrinatie, hetgeen bewust gecontroleerd wordt door een ander en doorgevoed wordt naar iemand diens onderbewuste? Er werd mij verteld dat dit mogelijk is.

GFL: Laat ons één zin zeggen …

LIEFDE OVERWINT ALLES.

Vergeet dat nooit.
Wat voor apparatuur er ook op diens plaats is om te misleiden en te slim af te zijn … vergeet dat nooit!

LIEFDE OVERWINT ALLES.

Ga altijd, altijd, altijd terug naar die zin. Ongeacht wat de situatie/scenario ook is dat je tegenkomt … daarbuiten … of persoonlijk…

LIEFDE IS HET ANTWOORD.

Blos: Ik heb echter gehoord dat mind control zo accuraat kan zijn, dat het ervoor zorgt dat je gelooft dat je een ervaring had terwijl je dat in feite niet gehad hebt.

GFL: Keer terug naar LIEFDE!
MET ALLE DINGEN … HERINNER JE DAT JE LIEFDE BENT.
TE ALLEN TIJDE … HERINNER JE DAT JE LIEFDE BENT.
Wanneer je dit doet … wanneer jij je hier in het en als het wikkelt … DOET NIETS ERTOE … anders dan LIEFDE!

Blos: Ik snap het … stukjes en beetjes ervan … Het kan allemaal zeer verwarrend worden.

GFL: Alleen als je het toestaat om verwarrend te worden. Daarentegen … als je alle gedachten van verwarring loslaat en naar buiten gaat … en de geur van een bloem inademt … of luistert naar het lied van een vogel en je Wezen toestaat daarmee te resoneren … ZUIVERE LIEFDE … dan vertrekt verwarring … gedurende precies die tijd.
Wij stellen aan jullie voor om jullie allerbeste te doen om te genieten van alles dat van Liefde is. Sta jullie zelf toe om te Lachen, Sta jullie zelf toe om elkaar te omhelzen … Speel met een kind … Loop in de randen van de oceaan … Verhef jullie harten naar de nachtelijke hemel … Doe alle dingen die jou Vrede brengen en jou helpen je te herinneren WIE JE WERKELIJK BENT. Adem LIEFDE in … altijd, altijd, altijd. Deze activiteiten verbinden je met je WAARHEID.

Verdrijf verbijsterende verwarringen. Zij zijn er voor dat …  om jullie Licht te verwarren en te dimmen.

Verbeeld je zo nu en dan dat het internet niet bestaat en keer terug naar de natuur en laat jezelf tevoorschijn komen in de HOOGSTE LIEFDE dat het aanbiedt. DIT IS VAN DIENSTVERLENING AAN IEDEREEN.

Wij kiezen om het daar vandaag bij te laten. Niet alleen vragen wij aan jullie om onze woorden in overweging te nemen … wij vragen ook aan jullie, om ernaar te handelen … en dat aldus gedaan hebbende … VERTROUWEN wij erop dat jullie zullen WETEN dat WIJ … VOOR ÉÉN … ALS ÉÉN … van WAARHEID zijn.

Blos: Kom maar op met de goede tijden. Heel veel dank mijn vrienden! In Liefde en Licht.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/