Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 5 december 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Met deze Feestdagen is het tijd om Liefde weer in ere te herstellen! / 22 november 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Met deze Feestdagen is het tijd om Liefde weer in ere te herstellen!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
22 november 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk SteurGegroet, geliefde familie! En zeer vreugdevolle en zorgeloze feestdagen voor iedereen!!! Wij zullen dit zeggen: Zoals altijd, geen bepaalde datums, hoewel jullie natuurlijk datums op jullie kalenders hebben staan die voor jullie van betekenis zijn, met name de dagen waarop speciale gebeurtenissen plaatsvinden en bijeenkomsten die jullie hebben gepland met familie en vrienden en sommige daarvan zelfs alleen met jezelf door te brengen. Wij nodigen jullie uit om elke dag te komen! ELKE DAG IS EEN FEESTDAG EN DIT KAN ZELFS NOG STERKER WORDEN DOOR JULLIE DEELNAME AAN DE BIJEENKOMSTEN DIE WIJ HEBBEN IN ONZE EENHEID IN HET LICHT VAN DE LIEFDE DIE WIJ ZIJN!!!

Ik begin hiermee omdat dit kritiek is! Het is op de planeet Aarde nooit kritieker geweest in deze tijd van opgang naar de Hogere Dimensionaliteit die jullie bestemming is, die jullie jezelf hebben beloofd – lang, lang geleden zoals jullie tijd meten, zoals jullie jaren en millenniums meten – dat jullie zouden teruggaan naar de Hemel op Aarde! Dit, lieve mensen, is waaraan wij samenwerken. Dit is onze missie. Dit is ons partnerschap! En toch weten jullie dat 3D tot op bepaalde hoogte nog steeds bestaat. De missie waarbij wij jullie vragen om mee te doen is eenvoudigweg het verhogen van de vibraties, te beginnen bij jezelf en je dan te verbinden met de hele wereld.


Het maakt niet uit of er iemand voor je staat, of naast je zit, die zegt: “Wel, ik geloof niet dat wij dit kunnen veranderen.” Glimlach! Deel je LiefdesLicht met die persoon. Het is niet anders dan toen Jeshua of welke van de andere grote leraren voor een of meer mensen stonden en deze Liefde uitstraalden. Het is wat jullie een wonder van de wetenschap en Spirit noemen. Jullie kunnen hen niet scheiden. Oh, wij weten het, 3D is de grote locatie geweest – op werkelijk alle niveaus daarvan – voor SCHEIDING.

En nu jullie hoger en hoger zijn geklommen door de niveaus van 3D – en alle dimensies, echt - WETEN jullie! Jullie weten dat jullie wonderen KUNNEN verrichten, dat jullie de gevoelens van bekrachtiging kunnen oproepen, de gevoelens van Vrijheid, van Vreugde, samen met de wonderbaarlijke “Vrede die alle begrip te boven gaat!”

DIT KOMT OMDAT DIT JULLIE GEBOORTERECHT IS. DAARVOOR KWAMEN JULLIE HIER: OM DIT IN ERE TE HERSTELLEN!!!

Net zoals jullie een meubelstuk of een oud boek of wat dan ook uit een deel van jullie geschiedenis kunnen herstellen zeggen wij jullie dat het tijd is om LIEFDE WEER IN ERE TE HERSTELLEN!! Het is tijd om de planeet Aarde naar Hogere Niveaus te brengen waar jullie echt jezelf kunnen zijn. Wat denken jullie daarvan? Niet meer het aantrekken van het pak en de stropdas voor het beklimmen van de maatschappelijke ladder! Niet meer in de put zitten en je zorgen maken over waar je het eten voor je kinderen vandaan moet halen! En natuurlijk, GEEN OORLOGEN MEER en geen “etnische zuiveringen” meer die jullie op de tv zien, op jullie internetschermen en bij de nieuwsmedia omdat zij, natuurlijk, alles naar buiten brengen dat zij maar kunnen vinden om jullie bedrukt te maken! Maar dat is niet jullie missie! Wij zijn hier om jullie eraan te herinneren. Wat is het grootste geschenk van allemaal? Jullie weten het al! HET IS LIEFDE!!!

Nu wij samen deze feestdagen gaan vieren stellen wij voor dat jullie je daarop focussen. Wat jullie een ander nog meer willen geven - een snuisterij, een transcriptie van iets, een sieraad, wat dan ook – is betekenisvol, ervan uitgaande dat jullie het vergezeld laten gaan van jullie Liefde! Want echt betekenisvol is LIEFDE, gewoon de zegening van LIEFDE. Jullie hoeven niets anders te doen. Wij weten dat er mensen onder jullie zijn die geen geld hebben om een of ander fysiek object te kopen, maar JULLIE ZIJN RIJK GENOEG AAN LIEFDE. IEDER VAN JULLIE!!!

Deel op alle manieren welke schatten dan ook van de driedimensionale variëteit die jullie met elkaar hebben, omdat er – ondanks de aankondiging van NESARA die een einde maakt aan financieel gebrek, gebrek aan Vrijheid en gebrek aan de mogelijkheid om te doen waar je passie ligt voor dingen van Hogere Vibraties – ondanks dat is er nog een kleine weg te gaan voordat dit publiekelijk kan worden aangekondigd.

Daarom nodigen wij jullie uit om samen te komen om de feestdagen te vieren in hun ware betekenis, en wij verzekeren jullie dat wij bij jullie zijn. Voel de Liefde die wij voor jullie hebben. Voel de Liefde, het Respect, de Eer en ja, de Dankbaarheid! Dit is een absoluut perfect moment in jullie tijd om de dankbaarheid te voelen die wij jullie brengen en die door te geven aan iedereen in dit grootse gezelschap – deze Familie van Ashtar on the Road – aan alle Lichtwerkers en ja, naar alle donkere hoeden en naar iedereen omdat het grootse drama zich ontvouwt en de WAARHEID NAAR VOREN KOMT!!!

Nu weten wij dat met name sommige mensen een beetje geschokt zijn als jullie hen de feiten vertellen, zoals de neigingen van de Clintons en de Trumps enzovoorts, enzovoorts, nietwaar? Wel, deze dingen moeten naar voren komen zodat de veranderingen kunnen plaatsvinden. Als jullie iemand hierover dus informeren, DOE DIT DAN MET LIEFDE, COMPASSIE, VERGEVING EN DANKBAARHEID VOOR DE WAARHEID DIE NAAR BUITEN KOMT, VOOR HET LICHT DAT VOORTSCHIJNT - en bemoedig iedereen waarmee jullie dit delen om hetzelfde te doen. Leer hen LIEFDE, Compassie, Vergeving en Dankbaarheid zoals ik dit al jaren vertel door deze Stem (Suzan) sinds ik begon met Ashtar on the Road – omdat dit de manier is waarop het ontvangen moet worden, deze Waarheid. Dit brengt automatisch alle vibraties omhoog: het zorgt voor de reinigingen die jullie zelf kunnen uitvoeren!

Jullie hebben geen taak in de grote schoonmaak. Jullie hebben niet de leiding bij de arrestaties en rechtszaken en al dit soort dingen. Jullie zijn het Licht, de brengers van het Licht en degenen die dit delen, of, zoals ik jullie graag noem: “de Stralers”. Laat jullie licht dus stralen en weet dat wij het allemaal in de hand hebben en dat er nergens een plan is waardoor deze personen kunnen komen om jullie van je gekozen bestemming af te houden!!!

Open jullie harten wijd en laat alle Liefde daarin schijnen en straal het dan verder. Dat is jullie taak. Dat is jullie Missie. DAT IS WAARVOOR JULLIE HIER ZIJN GEKOMEN!!! En wij staan naast jullie, hand in hand, hart naast hart, wij, alle wezens van het Licht die samen de weg leiden naar de langverwachte en dik verdiende Gouden Eeuw.

Dank jullie wel, geliefden, en zeer vreugdevolle Feestdagen voor jullie! Wij bieden jullie onze Dank, net zoals jullie die van jullie uitdrukken. Waar jullie ook in de wereld zijn, laat Thanksgiving een dag zijn van dank aan jezelf, voor alle anderen en alle anderen van deze Ashtar on the Road-familie – en voor iedereen in het verdere Universum!

En zo is het.
Saluut!
                                                                                                                                    
Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, November 22, 2016. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.