De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 25 december 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: 2016 is het einde van een cyclus. In 2017 begint een geheel nieuw Tijdperk! / 13 december 2016 /Susan Leland


Ashtar:
2016 is het einde van een cyclus. In 2017 begint een geheel nieuw Tijdperk!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
13 december 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk SteurGegroet, Geliefde Familie!  Er zijn heel veel opwindende dingen aan de gang en op dit moment is het aan jullie om geduldig te zijn omdat alles wordt onthuld – als jullie luisteren en bovenal als jullie bij jezelf naar binnen gaan en je eigen kennis benaderen.

Jullie weten allemaal dat dit het – laten wij zeggen – omvallen van de dominostenen is die bijna aan de finish zijn gekomen! Jullie volgen dit natuurlijk omdat wij al enige tijd spreken over de zich opvolgende vloed van gebeurtenissen. Waar wij niet toe in staat zijn geweest – en wij kunnen dit nog steeds niet – is jullie datums geven, omdat dit de tijdlijn zou ontwrichten – het is een manier om te zeggen dat die “een beetje terug zou gaan” of uitgesteld zou worden.

Wij zijn hier om jullie te bemoedigen om door te gaan op de tijdlijnen en dat is – wel, precies het tegenovergestelde van uitstel! Wat absoluut het meest zou helpen om het vallen van de dominostenen te laten beëindigen in jullie 3D-wereld is de aankondiging van NESARA. De wereld is er klaar voor! Dat kan ik jullie verzekeren!

Deze feestdagen zijn anders dan alle andere en de reden hiervan, kunnen wij jullie vertellen, is dat HET BEWUSTZIJN DAT JULLIE NU IN ALLE GEBIEDEN VAN JULLIE MANIER VAN LEVEN UITSTRALEN VOOR VREDE OP AARDE, NOG NOOIT ZO STERK IS GEWEEST!!!


Natuurlijk is overvloed daar een van, maar laten wij eens over overvloed spreken zonder daar dollars bij te betrekken omdat jullie al redelijk snel zoveel geld zullen hebben dat jullie erin kunnen baden, met name degenen onder jullie die de tijdlijnen verder brengen voor wat het helen van de planeet betreft en ALLES dat zich daaronder, erin en erboven bevindt.  Maar er zijn andere vormen van overvloed. Wat denken jullie van een overvloed aan Vreugde? Wel, dit is iets om eens goed te overdenken en geloof mij, wij zullen binnenkort Moeder Sekhmet bij ons hebben die hierover nog wat verder zal uitweiden!

Er is overvloed aan mogelijkheden, of het nu gaat om jezelf te verbinden met hetgeen je passie is – of om gewoon een heerlijk ontspannende vakantie te nemen of om alle oude 3D-programma’s lekker los te laten en jezelf te helen. Dit zijn goede manieren om de tijdlijnen vooruit te brengen als jullie je ogen op de “prijzen” gericht houden, zoals jullie zo graag zeggen, en dit is natuurlijk de manier van leven van de Gouden Eeuw! Ik heb maar een paar aspecten hiervan belicht, jullie kunnen als jullie dit willen, verder de diepte in gaan.

Jullie willen goede voornemens maken voor het nieuwe jaar? Maak hen Hoog-Vibrerend; maak hen Hoog-Dimensionaal. Breng jezelf naar dit hogere niveau waar de manier van leven van de Gouden Eeuw al op jullie staat te wachten en beschrijf die dan voor jezelf. Begin met een beschrijving van je eigen manier van leven in de Gouden Eeuw!

Onthoud: WIJ DEFINIEREN HET WOORD GOUDEN EEUW ALS DE TERUGKEER VAN DE LEMURISCHE MANIER VAN LEVEN, MET GEMAK EN GRATIE EN VREDE OP AARDE VOOR IEDEREEN!!! En dit begint – jullie kennen het liedje: “Let there be Peace on Earth, and let it begin with me!' (Laat er Vrede op Aarde zijn en laat die bij mij beginnen) bij jezelf.

Wel, dit is absoluut waar en de plaats waar dit bij jullie allemaal begint is in jullie eigen prachtige harten – laat het door al jullie energievelden stralen en besmettelijk worden. Wij houden van dit woord omdat dit precies beschrijft dat jullie dit uitstralen en anderen het oppikken en dit soms zelfs aan jullie laten weten, met name aan familieleden.

Familieleden worden wakker. Hoeveel van jullie – steek je hand op als jullie tot degenen horen die zich hebben uitgesproken tegen je familie – over de Gouden Eeuw, over NESARA, over je eigen zelf-helingsmogelijkheden en de noodzaak om angst te laten varen, enzovoorts, enzovoorts. Doe maar, steek je hand maar op! Oh ja, iedereen heeft bepaalde ervaringen gehad en als dit niet met je directe familie is gebeurd omdat jullie geen nauwe verwanten hebben, of familieleden op verre afstand, is het wel met je buren of medewerkers en collega’s of met vreemden op straat omdat jullie elkaar allemaal kennen – op Hogere Niveaus, natuurlijk. En dus kunnen jullie gewoon “Namaste” (de God in mij groet de God in jou) zeggen, weet je, en gewoon verder gaan!

Dit wordt steeds minder belangrijk omdat het bewustzijn omhoog gaat en hoe meer jullie de Hoge Vibraties uitstralen, hoe meer mensen zich tot jullie aangetrokken voelen – en dat is niet toevallig! Jullie ontmoeten precies degenen die jullie hebben gepland om te ontmoeten, behalve natuurlijk als een van jullie een vertraging toepast in jullie overeenkomst.

Voor het eerst zeggen zelfs familieleden die behoorden tot de neezeggers en de ontkenners: “Oh, wat weet jij van dit of dat?” Dit is echt een wonderbaarlijk iets en toch is het een onderdeel van de omvallende dominostenen dat vanaf het begin is gepland omdat het – zoals jullie zeggen – tijd is om een einde te maken aan de drama’s en aan de trauma’s die de drama’s vergezellen en aan de laatste overblijfselen van de angst van al deze programma’s en van deze programma’s zelf.

Wij gaan daarover niet spreken. De donkere hoeden hebben wat dat betreft al veel werk verricht, maar hebben jullie gemerkt, zoals onze geliefde reporters hebben verteld*, dat zelfs enkelen van hen de Waarheid beginnen te vertellen?

Ik zal hier iets vertellen dat mij grote vreugde verschaft. Ja, zij luisteren. Hallo, wij houden van jullie allemaal en het maakt niet uit welke kleur hoed jullie dragen! En ja, zij lezen de rapporten van onze reporters* en die van mijzelf – zij worden opgeschreven, weet je, en ook de boodschappen van onze gastsprekers en een van de meest interessante dingen is dat zij enkele dingen oppikken van hetgeen waar ik enige tijd geleden over heb gesproken – over witte en donkere hoeden enzovoorts. Ik vind dit absoluut een onderdeel van hetgeen waar ik over spreek!

Wij zijn besmettelijk! Wij gaan naar buiten en mensen hebben er aandacht voor EN DIT KAN EEN ZEER GOEDE MANIER ZIJN OM HET CONCEPT TE INTRODUCEREN BIJ DE DONKERSTE VAN DE HOEDEN DAT HET NIET NODIG IS DAT ZIJ DE DONKERE HOEDEN BLIJVEN DRAGEN!!! Zij kunnen van kleur verwisselen, weet je, als een kameleon. Zij moeten dit alleen wel ECHT doen. Zij kunnen niet net alsof doen omdat dit het deel van het spel is waar jullie allemaal aan hebben deelgenomen – en dit spel is afgelopen!

Jullie weten dat dit jaar op jullie kalenders ten einde loopt en het is een jaar van negen. Wat betekent dit? Het betekent: Het is voorbij, jongens!!! Het is de voltooiing van deze cyclus en niet alleen dat, het is heel anders dan de andere 9-jaren want WAT ER ZO GLORIEUS IS AAN DEZE FEESTDAGEN IS DAT HET DE AANKONDIGING IS VAN EEN ECHT, HOOG-DIMENSIONAAL TIJDPERK – dat natuurlijk het doel van dit alles is – en dat is het al lange tijd geweest! Het is een jaar van 1, het is een jaar van nieuw begin en wat een begin is er al zichtbaar!!!

Maar ik moet hieraan toevoegen dat wij hier niet zijn om jullie daar naartoe te brengen. Jullie worden er niet in een schip naartoe gebracht. Dit is jullie tijd om voort te stralen. Word besmettelijk, word echt besmettelijk!!! Straal jullie lichten overal naartoe. ALS JULLIE IEMAND ONTMOETEN DIE NOG STEEDS TWIJFELT, EEN ONTKENNER OF WAT DAN OOK, STRAAL GEWOON NOG MEER LIEFDESLICHT UIT OMDAT HET EEN SOORT GEBEURTENIS BETREFT VAN COLLECTIEVE AARD!!!  Aldus is het kalenderjaar voorbij en begint er een heel nieuw tijdperk.

Er zullen nog gebeurtenissen zijn tijdens deze overgang maar zij zijn niet “in steen gebeiteld” zoals jullie zouden zeggen. Maar er zijn dingen die wij op dit moment zien en wij willen gewoon zeggen: blijf erbij en blijf afgestemd omdat de veranderingen, op hun eigen manier, de meest dramatische veranderingen zullen zijn die de wereld ooit heeft gezien en die zich voordoen in de Verenigde Staten van Amerika en van daaruit verder stralen omdat de Verenigde Staten nog steeds de leiding heeft bij de aankondiging en de invoering van NESARA. En president Obama is nog steeds de aangewezen persoon om de belangrijkste aankondiger hiervan te zijn, samen met anderen die in de coulissen hebben gewacht en niet kunnen wachten om het goede nieuws te brengen!

Tussen twee haakjes: ik wil jullie iets vertellen van achter de coulissen, een interessant dingetje. De Stem (Suzan) kijkt niet naar de nieuwsprogramma’s en de propaganda, maar zij zag wel een bericht dat aangaf dat Mr. Trump toegang zal hebben tot een televisiestation dat de regering heeft geregeld. Jullie herinneren je misschien dat er is gezegd dat hij mee ging doen aan de presidentsverkiezing omdat hij zijn eigen tv-show wilde hebben. Daar zit wat Waarheid in. Hij is een beetje een dramatische persoonlijkheid.

Dit tv-station werd niet alleen opgezet voor zijn persoonlijk gemak, maar het kwam er gewoon net. Maar denk er eens aan, met alle veranderingen die eraan komen. Zou dit niet een van de dingen kunnen zijn die aan de oppervlakte kunnen zijn van: “Oh nee, Mr. Trump wil zijn eigen tv-station, bla, bla, bla” – weet je, zoals alleen hij dit kan doen met al zijn retoriek. Maar wat denken jullie van: “Wel, er is een mogelijkheid dat dit Hoger gaat dan een uitzending van Mr. Trump en dat dit ten voordele zal zijn van de hele wereld omdat er behoefte zal zijn om op een plaats onmiddellijk toegang te hebben tot de Waarheid, de Hoge Waarheid, en niet alleen zijn Waarheid – maar de Waarheid zonder tussenkomst van de donkere hoeden die zelf de nieuwsmedia controleren?

Met andere woorden: Waarheid vanuit een Ware Bron! BLIJF DUS OP HEM AFGESTEMD WANT VAAK BLIJKT IETS DAT NIET ZO GOED LIJKT TE ZIJN UIT TE DRAAIEN OP IETS DAT ONDERDEEL UITMAAKT VAN HET GROTE PLAN!!! Er is wat dat betreft geen groter expert dan president Obama en president Poetin en president Xi. Zij zijn in menselijke vormen om in deze hoedanigheid te dienen – weet gewoon dat zij vierentwintig uur per dag dienstbaar zijn!!

Verheug je! Dit zijn Feestdagen als nooit tevoren – die zelfs meer de energie van Liefde naar de planeet Aarde brengen dan bij die gebeurtenis waarvan jullie de geboorte vieren van degene die bekend staat als Jeshua! Er zijn ook andere vieringen van de Feestdagen, vele vieringen in vele culturen die verder gaan dan de planeet Aarde, net zoals hier. Doe dus mee, doe mee aan deze vieringen! LAAT JULIE HARTEN DE LIEFDE VOELEN EN VERSPREID DIE DOOR JE HELE WEZEN EN LAAT HET DAN GAAN!!!

Wees de boodschappers die jullie hier wilden zijn, waarvoor jullie hier zijn gekomen en wees in Vreugde – en laat alle verrassing gaan – zoals het aanwezig zijn van een verborgen agenda of van die of deze persoon die opeens bij jullie komt en zegt: “Wat weet jij hiervan?” omdat dit jullie realiteit gaat worden. Jullie zijn hier allemaal om te onderwijzen en jullie zijn hier allemaal om te leren!

Ik wil alleen maar zeggen dat de leden van de Familie van Ashtar on the Road en degenen die regelmatig afstemmen op Tara en Rama – en dit vaak allebei doen – een beetje voorsprong hebben in wat jullie weten. Laat dit dus naar buiten komen, al is het heel eenvoudig door een glimlach of door energie die jullie vanuit je hart aan anderen geven. DIT, LIEVE MENSEN, IS HET GROOTSTE GESCHENK DAT JULLIE KUNNEN GEVEN OMDAT HET VAN LIEFDE IS, EEN GESCHENK VAN LIEFDE VOOR DE GEHELE PLANEET AARDE, EN VERDER!!!

Ik dank jullie allen voor jullie aanwezigheid en ook allen die deze boodschap nog zullen gaan horen.

Blijf afgestemd – er komt nog meer groot(s) nieuws aan!

Saluut! 


Transcription by Virginia.
Given through Susan Leland, December 13, 2016. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.