De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 30 december 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / donderdag 29 december 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
donderdag 29 december 2016
  


Als jullie vooruit kijken naar 2017, verzoeken wij jullie je niet af te vragen: "Wat zal het jaar in petto hebben voor mij?", Maar: "Wat wil ik creëren, en hoe wens ik mezelf uit te drukken?" Zie je, jullie zijn allemaal pioniers, op de planeet om de verschuiving te leiden en de energieën te verankeren waar jullie meer van willen ervaren. Pioniers smeden hun eigen weg, op basis van hun waarheid en visie. Dit is jullie grootste kracht en jullie grootste vreugde, Dierbaren - het omarmen van je authentieke kracht en jezelf uitdrukken door middel van jouw eigen waarheid en voorkeur.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl