Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 19 december 2016

“2016 Eindigt Inderdaad met een Versnelling” (+ Stijging LiefdeLicht Energie 15 t/m 18 December 2016) 18 December 2016 / Molly Brown

“2016 Eindigt Inderdaad met een Versnelling”
(+ Stijging LiefdeLicht Energie 15 t/m 18 December 2016)
18 December 2016 /  Molly Brown
Wel kinderen ... het schijnt alsof alle Lichten in de woning aan zijn. Niet helemaal zeker waar te beginnen, dus is zal het waarschijnlijk eenvoudig houden en gewoon inchecken. Wanneer je (begint te) spelen in de multi --- kan het interessant worden. Terwijl ik met verschillenden posten begonnen ben … zullen we zien wat er gepubliceerd gaat worden. 

Terwijl ik deze doorgaande verschuiving/uitlijning/opwaardering/ontwaking/gelukzaligheid ervaar … pauzeer ik en besef weer, dat we hier niet zouden kunnen beginnen … we moesten hier geraken/arriveren. 2016 eindigt inderdaad met een versnelling.

De ervaringen lijken echter het hele scala te doorlopen. Sommigen zijn … in bed. Zelf-zorg/rust/Liefde is nodig. Sommigen hebben best wel gave herinneringen. Aan sommigen wordt het sterke contrast getoond van wie men geworden is en hun omgevingen. Het mag je als een behoorlijke verrassing besluipen. Wat gewoon goed was gisteren is niet langer meer oké. Het is alsof je dit nu moet waarnemen en vertrouwen. Er is een plan dus raak niet in paniek - haal adem. Irritatie/een kort lontje hebben kan nu echter naar de oppervlakte komen. Het is gewoon dat je steeds weer opnieuw aan het wakker worden bent.

Dit schijnt welzeker een waterkraan moment/tijd te zijn die steeds verder open gedraaid wordt. Als je het gevoel hebt dat je aan het ronddraaien bent … kan een dutje of een goede nachtrust je helpen te gronden/te resetten. Vertrouw het proces. We willen allemaal weten …  doch voor velen van ons, zullen wij ervaren terwijl 2016 in/naar 2017 rolt. Alles is goed en wij zijn precies waar we moeten zijn … bezig zijnde/voelend/ervarend.

Nieuwe relatie(s) (en ervaringen) worden gevormd. Je hoeft dit nog niet in je werkelijkheid te zien. Dat mag je in de meditatie zien of je mag dit voelen in je weten. Het Lichtraster is aan het herconfigureren. Dus genoeg voor nu en dank je wel voor je energie hier te laten zijn.  


****************************************

Stijging/Versnelling van de LiefdeLicht Energie 15 t/m 18 December 2016
2016 eindigt inderdaad met Kolossale Hoge Instromingen van LiefdeLicht Energie!!


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/