Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 11 mei 2017

Snuffelhoekje


Lieve mensen,

Deze week hebben wij weer enkele boeken, uit onze steeds kleiner wordende privé collectie, aan het snuffelhoekje toegevoegd. Natuurlijk zijn deze boeken allemaal gebruikt, wat niet wegneemt dat het merendeel er nog prima uitziet.

Omdat we nog steeds een aantal boeken hebben die we met jullie willen uitwisselen, blijft het nog een tijdje mogelijk om deze van ons over te nemen.

Daarom nodigen wij iedereen uit om nog een keer door het snuffelhoekje te gaan om te zien of er nog iets bij zit waar uw belangstelling naar uit gaat.

Het is voor ons moeilijk om voor iemand anders te bepalen wat een boek voor iemand waard is en/of iemand financieel gezien in staat is om een boek over te nemen. Daarom hebben wij besloten om jullie zelf, doch in alle redelijkheid, de waarde van een boek te laten bepalen. Daarbij komen natuurlijk wel nog de verzendkosten, die bij het boek vermeld staan.

Gezien dat het om een privé collectie gaat, hebben wij van elk boek maar één exemplaar, dus weg is weg.

Hartegroet, Ine & Martien