Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 november 2016

Portal 2012 Situatie Update en Maandelijks Cobra Interview met Prepare for Change / Geplaatst: 18 november 2016 14:36 PST

Portal 2012
Situatie Update en Maandelijks Cobra Interview met Prepare for Change
Geplaatst: 18 november 2016

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. De Lichtkrachten zijn zeer succesvol in het doorsnijden van de tentakels van de Yaldabaoth entiteit van haar belangrijkste lichaam, dat is gekoppeld aan de aarde. Anderzijds, is de zuivering van de hoofdmassa van Yaldabaoth een serieuze uitdaging en er vindt een zware oorlog plaats op het plasma vlak rond het oppervlak van de planeet. In een wanhopige poging, de Chimera maakt gebruik van militaire contractanten om de technologieën van de sluier te versterken, om de quarantaine van de Aarde te verdedigen tegen de bevrijding:


De Pleiadiërs hebben nog enkele kleine overwinningen behaald in het verwijderen van plasma scalaire wapens uit satellieten uit de lage baan rond de Aarde.

Er is veel activiteit in Antarctica. De Lichtkrachten hebben hun aanwezigheid daar uitgebreid en de andere kant heeft een "waarschuwing." ontvangen.

Het soft disclosure proces bereid langzaam de massa's voor op de Doorbraak:

Misleidende mythen van de moderne fysica over donkere energie en donkere materie beginnen eindelijk op te lossen:Veel facties vechten om hun invloed op Trump te verkrijgen.

Ten eerste is er de jezuïeten opgeleide Georgetown University afgestudeerd Steve Bannon:


De Rockefeller factie is aan het proberen om hun Council on Foreign Relations (CFR) mensen te installeren:De link hierboven kan misschien een kleurrijk taalgebruik hebben, maar de informatie bevat een kern van waarheid.

Dan zijn er de Unholy Four, die hun neocon vertegenwoordigers neerzetten, zoals de oorlog havik John Bolton:
Hopelijk zullen de Lichtkrachten erin slagen om die negatieve trend te keren:


De Alternatieve media zijn veel krachtiger dan de meeste mensen denken:


De Cabal, realiseert zich dit, en heeft hun aanval ontketend:


Ook zijn de Cabal banksters erin geslaagd om voldoende druk uit te oefenen op Narendra Modi, de premier van India, om 80% te elimineren van de bevoorrading van contant geld in een krankzinnige optreden:Dit is onderdeel van de wereldwijde oorlog tegen contant geld, een deel van de Cabal zijn poging om de totale controle over de financiën van de mensen te garanderen:


Wat India deed, kan jouw land ook doen, dus bereid je er maar beter op voor:


Eén mogelijke strategie is om de meerderheid van jouw geld om te zetten in goud en zilver.

Ongeacht dit alles, wordt de wereld een steeds meer rustige plek:
En nu, kun je luisteren naar de maandelijkse update van het Cobra interview door Prepare for Change. Het transcript en de audio-versie zijn hier beschikbaar:  


Jullie kunnen je vragen voorleggen op: http://prepareforchange.net/cobra-questions/ en velen van hen zullen in het volgende maandelijkse update interview worden beantwoord.

Onbeantwoorde vragen uit vorige interviews zijn hier verzameld: 


Overwinning van het Licht!

Posted: 18 Nov 2016 07:31 AM PST
504 alert downgrade to yellow, Isidic / Systems security breach in deflection

Posted: 18 Nov 2016 02:47 AM PST
504 alert downgrade to red

Vertaald: Wakkeremensen.blogspot.nl