Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 november 2016

Onze Sterren Familie Is hier Al Aanwezig / 4 november 2016 door Steve Beckow

Onze Sterren Familie Is hier Al Aanwezig
4 november 2016 door Steve Beckow


Ik was aan het luisteren naar een intel rapport dat ging over de gebeurtenissen die zich ontvouwen en de man stopte plotseling en zei:

"Luister, ik weet dat je gaat denken dat ik helemaal geflipt ben, maar er zijn buitenaardsen betrokken bij dit. Het begon ongeveer zeven of acht jaar geleden. Er zijn Plejadiërs, Draconiërs ... "

Het is misschien tijd voor een van deze "what-the-heck-is-going-on" artikelen.

Dus laat ik vanuit een relatief breed perspectief, beginnen met de bewustzijn verandering die zich voordoet.

Dat is wat in de Bijbel worden aangeduid als de eindtijd. Aan het einde van elk tijdperk, komt er een tijd dat degenen die een bepaald trillingsniveau of een bepaalde licht retentie (hetzelfde) hebben bereikt kunnen voorbijgaan aan deze Derde Dimensie van Werkelijkheid die we hebben bewoond in het fysieke lichaam (De Vierde Dimensie tussen levens) naar de Vijfde dimensie.

Er zijn een groot aantal stellaire beschavingen rond de planeet die ons helpen met wat over het algemeen "Onze Ascentie" is gaan heten. Het is de eerste keer dat bij een Ascentie een hele planeet is betrokken. - Een massa Ascentie - en het is de eerste keer dat mensen ascenderen met medeneming van hun fysieke lichaam. In vroegere tijden, ascendeerde mensen individueel na de dood van het lichaam.

Het ascentie proces is geleidelijk met plotselinge hoogtepunten die grote groepen mensen kunnen omvatten. We zitten nu in het midden van het proces, de energieën stijgen geleidelijk en dragen ons met hen mee op hun diverse golven.

Als men de kracht van de microscoop laat toenemen, zien we een groot aantal voorbereidende evenementen. We zullen het opheffen van de armoede in de wereld zien door middel van een aantal financiële hervormingen die overvloed zullen hebben verspreid.

We zullen de landing van onze sterren broeders en zusters zien, die veel nieuwe technologieën hebben voor ons en veel begeleiding (Mentoren) aanbieden en ons voorbereiden op bepaalde fases van Ascentie.

We zullen een hervorming zien van alle regeringen, alle economieën, alle militairen, religies, scholen, universiteiten, ziekenhuizen en andere maatschappelijke instellingen.

Wapens zullen niet meer werken en de oorlog zal eindigen op de planeet.

Dus ja, buitenaardsen zijn betrokken. Deze zelfde beschavingen zijn onze voorouders. Ze koloniseerden deze planeet en waakte over ons voor honderdduizenden jaren.

Zonder hen zouden we onszelf hebben opgeblazen in een nucleaire Derde Wereldoorlog - degenen onder ons die de pandemieën van de cabal, giftige vaccins, chemtrails, fracking-vergiftigde watervoorziening, olielozingen, HAARP rampen, verarmd uranium straling, enz overleefden , in hun pogingen om de bevolking van de planeet van 7 miljard plus naar 500 miljoen te brengen.Verarmd Uranium alleen zou deze planeet hebben gedood. "Omnicide” is de term die gebruikt wordt door stralingsdeskundige Dr. Rosalie Bertell. (1)

Onze sterren families halen het gif uit het water en lucht.

Onder de geschenken die zij bij ons zullen achterlaten zijn replicators, vrije - energie machines en anti -zwaartekrachtapparaten.

Onder de geschenken die ze ons al hebben gegeven is de silicium chip, Internet, glasvezel, teflon, kevlar, stealth-technologie, ondergrondse boring technologie, en andere apparaten (zoals het Looking Glass), dat slechts gedeeltelijk wordt begrepen.

Ik persoonlijk werkte voor het bedrijf (Hughes Aircraft) die de silicium chip ontving van het Roswell ruimtevaartuig voor back-engineering in wat onze computers werden.

Deze planeet zou het niet hebben overleefd zonder de hulp van onze Galactische Familie. En ze zullen binnenkort hier zijn op onze uitnodiging om ons te helpen de rest van de weg.

Alles wat er nu gebeurt volgt een Goddelijk Plan in zijn algemene contouren. Wij mensen kunnen omwegen en vertragingen veroorzaken omdat we altijd aan de vrije wil zijn gebonden om te kunnen kiezen een andere route te gaan. Maar de planeet zelf zal ascenderen, wat we ook doen. Haar Ascentie is onderdeel van het plan.

De Galactics volgen dat Plan. Dat is omdat wij hier op Aarde dat niet gedaan hebben.

Er is geen dwangmatigheid, voor niemand, om mee te doen aan Ascentie. Er is geen schande verbonden aan het niet willen ascenderen op dit moment en er zal geen straf volgen. Het leven gaat door in de Derde Dimensie voor degenen die daarvoor kiezen. Alleen niet op Planeet Aarde.

Echter, als mensen zouden kunnen ervaren wat hen te wachten staat, betwijfel ik of er iemand zou worden gevonden die zou willen achterblijven.

Ik breng ongeveer een half jaar in de universele liefde (ik noem het 'transformatieve' liefde) en nog eens drie maanden in gelukzaligheid door. Liefde en geluk zijn onze natuurlijke staten, onder de Derde-Dimensionale overbelasting van problemen en patronen. Liefde en geluk zijn de kenmerken van het leven in de Vijfde en hogere dimensies.

Ik kan zeggen uit mijn eigen persoonlijke ervaring dat, in beide van deze staten, er niets anders was dat ik zou kunnen hebben gewild, niets dat kan worden toegevoegd, en niets dat weg kon worden genomen. Het leven was perfect, van moment tot moment. Dat is het hogere-dimensionale leven in de richting waarin de stijgende energieën ons dragen.

Onze sterren familie is al hier, wachtend op ons en klaar om ons Thuis te verwelkomen.

Voor meer details van het Plan, zoals gezien vanuit Galactische en Hemelse perspectieven, zie First Contact op:


Footnotes

(1) The beneficent galactics caused the Draconians to leave some time ago. See “Do Hostile ETs Remain Around the Earth?” at http://tinyurl.com/zdrvvdm.

(2) The term used by internationally-renowned radiation expert Dr. Rosalie Bertell, quoted in judgement of Professor Ms Niloufer Bhagwat J, International Criminal Tribunal For Afghanistan at Tokyo, 13 March 2004, downloaded


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl