Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 1 november 2016

Klokkenluider Kevin Shipp (ex-CIA) over de schaduwregering / 31 Oktober 2016 / Irma Schiffers

Klokkenluider Kevin Shipp (ex-CIA) over de schaduwregering
31 Oktober 2016 / Irma Schiffers

boek-company-of-shadowsIn navolging van het vorige artikel, dat in zijn geheel te lezen is op onze site van ‘De Vrije Media’ heb ik de video van Dane Wigington van Geoengineeringwatch.orgvertaald en ondertiteld. Kevin Shipp is voormalig CIA-officier en hij luidt de klok op een indringende manier.

Hij heeft aan veel ontberingen blootgestaan vanwege zijn moed, maar hij strijdt onvermoeibaar voort zolang het nodig is. En het is nodig als je (ook nu weer) naar hem luistert.

De video duurt 41’00”, maar is zeer de moeite waard om te bekijken, te delen en om met zijn woorden te spreken: ‘op te staan tegen een tirannieke overheid’ die we allemaal in het westen inmiddels wel hebben kunnen ontdekken.

Zijn slotzin: “Als het volk hun regering vreest, dan is er sprake van tirannie. Wanneer de regering de bevolking vreest, is er vrijheid”.

Zet eventueel de ondertiteling aan, rechts onder in beeld.

https://www.youtube.com/watch?v=7RByaf1utmA

Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.