Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 28 november 2016

Hilarion 27 November -3 December 2016 / 28 november 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Hilarion
27 November -3 December 2016
28 november 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van de liefde. Velen van jullie zijn moe van het ervaren van de sterke energieën van polariteit die ongebreideld zijn geweest in deze tijden. Het is geen gemakkelijke taak om afstandelijk te blijven, zodat jullie, het Licht dat jullie naar deze wereld hebben gebracht met het oog op behoud van de stabiliteit in de wereld stabiel kunnen houden. Alle inspanningen die jullie doen worden zeer gewaardeerd door de hogere dimensionale rijken van Licht. Jullie zijn degene waar we op vertrouwen in deze tijd om dat Licht stabiel te houden.

Vele Lichtwerkers zijn afgeleid geworden van datgene wat zij uiteengezet hebben om te doen. Het is de taak van iedereen om het hogere perspectief van de reden waarvoor zij kwamen te herinneren. Velen van jullie keren zich af van de Opgevaren Meester rijken en zoeken naar antwoorden via andere wegen en dit is natuurlijk een beslissing genomen door de vrije wil keuze. Zoals altijd, staan wij klaar om samen met ieder van jullie te werken. Sommigen van jullie zijn dit vergeten en dus herinneren we jullie er zachtjes aan dat jullie nooit alleen zijn, dat wij altijd bij jullie zijn.

Wij werken samen - we zijn samen zover gekomen - geef het nu alsjeblieft niet op! Ga verder met jullie lichtwerk - ga continue door Licht te ZIJN, het Licht vast te houden. Dit is heel erg belangrijk. Er zijn geen gemakkelijke antwoorden op de vragen die bij je opkomen. Er is slechts acceptatie en het zoeken naar een betere manier, een manier die misschien niet eerder is overwogen. Wees als de rivier die naar een berg of een klif gaat, stroom gewoon rond het obstakel zonder weerstand en al snel zul je jouw weg terugvinden.

Er is veel dat zich blijft ontvouwen in de komende dagen. Vele, vele veranderingen zullen plaatsvinden in het bewustzijn van de mensheid en in de systemen die op hun plaats zijn geweest voor een zeer lange tijd. Alles is in een proces van transformatie, alles is aan het transmuteren. Er zullen vele systemen en procedures zijn die uit de behoefte zullen worden verwijderd om te worden bewerkt met nieuwe manieren die tot stand komen hetgeen uiteindelijk zal leiden tot een betere manier voor iedereen op de planeet.

Op dit moment, is alles in een staat van beweging en het is zeer moeilijk om de weg vooruit te vinden en dus is er een verhoogd gevoel van angst en vrees over wat tot uiting zal komen in de zeer nabije toekomst. Deze angst en vrees laat zich voelen op de hogere niveaus van het bestaan en het is van grote zorg voor degenen onder ons die met jou hebben gewerkt. Het maakt dingen moeilijk in termen van samenwerken zoals we zijn geweest. Als deze invloed blijft doorgaan, zijn we min of meer gedwongen om de hogere gebieden af te sluiten zijn, we kunnen gedwongen worden om de sluiers die dunner zijn geworden, af te sluiten voor de energieën die nu welig tieren op de planeet.

Dit zal een tijdelijke maatregel zijn, maar het betekent dat degenen op de planeet niet het voordeel van onze raad zullen hebben. Dit moeten we misschien doen als de energieën van haat, verdeeldheid, spot, cynisme, racisme, de doordringende noodzaak van rechtvaardigheid en gevoelens van woede zich voortzetten. Een onderlinge gemeenschap die we hebben ontwikkeld in samenwerking zal moeten worden uitgesteld als gevolg van de dichtheid wat dit heeft gecreëerd. De mensheid staat nu op een kruispunt en elke persoon op de planeet moet een keuze maken - om te vrezen of om lief te hebben, dat is de keuze verdicht tot zijn eenvoudigste termen.

Wij raden aan dat ieder van jullie je eigen unieke pad volgt, doe wat voor jou werkt op de manier die het beste is voor jou. Jullie hebben de basis gelegd en het vereist alleen dat jullie doorgaan in alles wat je geleerd hebt dat het beste werkt voor jou. Volg je eigen pad, volg je eigen ritme. In vrede in jezelf en met anderen. Laat wat zich ontvouwt op het wereldtoneel zijn natuurlijke koers volgen zonder dat ze ingebed te worden in deze energieën.

We hopen dat deze boodschap binnenin jullie de boodschap zal ontwaken om gecentreerd te blijven, de noodzaak om verder te gaan op de weg die je al hebt gecreëerd en gevolgd. Ja, verandering komt over jullie, verandering komt over de gehele mensheid en de Aarde. Overal waar jullie kijken er is verandering, maar binnenin jullie dat waar je aan hebt gewerkt in je meesterschap van het leven tot op dit punt is er nog steeds, de kern essentie van jullie wezen is er altijd. Het zich ontvouwt en groeit, als je dat toelaat.

Daarom, dat is een deel van jullie dat nooit verandert en dit is een deel van je wanneer in het collectieve bewustzijn genomen helpt om de stabiliteit van de energieën te handhaven in deze tijden. Alle is zich aan het ontvouwen, veranderen en vernieuwen. Het hoeft niet noodzakelijk te betekenen dat het niet de hoogste resultaat is. Het betekent gewoon dat het tijd is om in mee te gaan, jullie hebben de gereedschappen, jullie hebben de ervaring, jullie hebben de kennis - onthoudt dit gewoon.

Wij zijn altijd bij jullie, jullie zijn nooit alleen. Vergeet dit niet.

Tot volgende week…

IK BEN Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tanaVertaling: wakkeremensen.blogspot.nl