Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 november 2016

Heer Maitreya: Je Originele Bewustzijn Ontwaken 18 November 2016 / Natalie Glasson

Heer Maitreya:
Je Originele Bewustzijn Ontwaken
18 November 2016 / Natalie Glasson

Ik eer het Gouden Christus Licht binnenin jullie wezen; de energie van zuivere actieve Liefde van de Schepper welke binnenin jullie en binnenin iedere ziel bestaat. Ik Ben Heer Maitreya, het hogere aspect van Meester Sananda. Ik ben bekend als de Christus op de innerlijke vlakken, omdat het mijn doel en missie is om het doorgaande stromen van het Christus Bewustzijn vanuit het Hart van de Schepper doorheen de dimensies van het Universum van de Schepper te verzekeren, om een doorgaande verbinding met alle zielen te ondersteunen. Ik overzie en bescherm het Christus Bewustzijn, verzekerend dat de zuiverste vibratie beschikbaar is voor allen, dat de energie constant aanwezig is op de Aarde en dat alle uitbreidingen van deze heilige energie gesynthetiseerd worden met het volledige Universum van de Schepper.


Het Christus Bewustzijn is een label voor de zuiverste vibratie van Liefde dat vanuit de Hartchakra van de Schepper stroomt. Het heeft niets te doen met wat voor vorm van religie of ervaring dan ook op de Aarde. Het Christus Bewustzijn is de zuiverste vibratie van Liefde in actie. Het representeert dat Liefde een bewustzijn heeft, dat het altijd ontwikkelend is, dat het actief is en in/naar grotere bronnen van Liefde stroomt en transformeert. Het Christus Bewustzijn creëert een brug die de mensheid en alle aspecten van de Schepper verbindt met de kern van de Schepper. Het is een bewustzijn, geestelijke gesteldheid, staat van Zijn welke uitgelijnd is met de Schepper. Wanneer je het Christus Bewustzijn accepteert, herinnert en belichaamt, dan zie, bespeur, voel, spreek, luister en ervaar jij jezelf, je werkelijkheid en de wereld alsof door de Schepper. Het Christus Bewustzijn creëert bevrijding, herinnering en bekrachtiging binnenin je wezen. Wanneer je het Christus Bewustzijn binnenin je wezen accepteert, ervaar je een unieke staat van Zijn waar je waarneemt/gewaarwordt vanuit een ruimte van Liefde binnenin jou, terwijl je in harmonie bestaat met de Liefde, welke de Schepper met jou deelt, alsook de manifestaties van Liefde ervarend die voor jou liggen. In dit unieke moment, ben je in het Goddelijke Stromen, vibrerend als één met de Schepper, de waarheid toestaand tevoorschijn te komen alsook alle vormen van illusies (van afgescheidenheid) waar jij je aan vastgehouden mag hebben loslatend. In deze ruimte, is het zeer moeilijk om je met het drama, de pijn en het leiden van het ego te verbinden. In plaats daarvan, bekijk je alle aspecten van jezelf met mededogen.

Je begint te beseffen dat je niet wenst om jezelf af te keuren of af te scheiden van welk aspect van je wezen dan ook, ofwel door gedachte, emotie of vanwege oude energetische patronen. In plaats daarvan is er een wens om een eenheid en harmonie te ervaren met alle aspecten van je wezen, hetgeen betekent dat met moed, mededogen en vertrouwen/geloof in je eigen genezende kracht, je in staat bent om ieder aspect van je wezen te observeren zijnde ofwel fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel met het inzicht van het creëren van Liefde; Liefde zijnde een herinnering van je eenheid met de Schepper.

Het Christus Bewustzijn is niet alleen energie om belichaamd te worden om je ascentieproces te helpen, het is een liefdevol bewustzijn, een manier van denken, voelen, zien en spreken welke voor jou natuurlijk is, meer natuurlijk dan je huidige bestaan. Niettemin zijn er velen die Liefde vrezen, die het herinneren van hun waarheid vrezen, omdat zij voelen dat zij gekwetst zullen worden, er zijn velen die het Christus Bewustzijn vrezen omdat zij voelen dat zij gecontroleerd zullen worden of dat zij een bewustzijn accepteren waar zij niet in geloven, zoals een religie of geloof welke dicteert of verouderd is. Het Christus Bewustzijn waar ik, Heer Maitreya, in waarheid over spreek kan niet door een label gedefinieerd worden; diens energie kan niet omschreven worden, en het kan niets van jou eisen. In plaats daarvan, is het een energie binnenin je welke je essentie is, hetgeen gelijkaardig aan jou voelt in dit moment. Deze energie is een natuurlijk deel van je wezen; het is het meest welwillende, meedogende, leven-gevende, genereuze, diepgaand liefdevolle en schitterende aspect van jezelf. Een aspect waarvan je mag voelen dat je niet in staat bent om erover na te denken en nochtans weet je dat het binnenin je bestaat. Wanneer je dit aspect van jezelf toestaat om slechts voor een moment aanwezig te zijn, gelijkaardig aan een glinstering van Licht dat van binnenuit tevoorschijn komt, dan zal jij jezelf de vrijheid en de vrije wil geven om je over te geven, en dit natuurlijke aspect van jezelf in je alledaagse leven uit te breiden en te accepteren.

“Heer Maitreya, ik nodig u uit om mij te omringen met uw diepgaande liefdevolle, accepterende, vergevende, genezende en inspirerende energie. Heer Maitreya, werk alsjeblieft met mijn ziel en volledige wezen om me met bewust besef te verbinden met de essentie van mijn wezen waar het Christus Bewustzijn binnenin mij verblijft. Help mij alsjeblieft om me te verbinden met het meest welwillende, meedogende, leven-gevende, genereuze, diepgaand liefdevolle en schitterende aspect van mijn essentie, deze prachtige energieën in/naar de manifestatie brengend binnenin mijn geest, emoties, fysieke lichaam, energetische lichamen, en werkelijkheid. Heer Maitreya, ondersteun mij alsjeblieft met het gemakkelijk loslaten van alle blokkades, beperkingen, valse ideeën en inzichten die verbonden zijn met mijn essentie, het Christus Bewustzijn en Liefde, aldus ik mezelf over mag geven aan de waarheid binnenin mijn wezen, het ervarend in ieder moment van mijn werkelijkheid. Laat een genezing plaatsvinden welke zo diep is dat het alle weerstand en angst uitwist dat aan mij verbonden is, accepterend en terugkerend naar mijn originele bewustzijn van Liefde. Ik ben aanwezig met de Liefde welke nu binnenin mij is. Dank u wel, Heer Maitreya.”

Meditatie om het Christus Bewustzijn Binnenin te Ontwaken

Ik, Heer Maitreya, wenst om jullie uit te nodigen samen met mij een meditatie uitoefening te verwezenlijken om jullie te ondersteunen bij het je te verbinden met deze natuurlijke essentie / bewustzijn van Liefde /  Christus Bewustzijn binnenin jullie.

Begin door mijn naam, “Heer Maitreya,” drie keer rustig te herhalen met de focus op je derde oog-chakra binnenin je hartchakra. Verbeeld je een zacht roze licht binnenin je hartchakra, voel je hartchakra ontspannen, verzachten en uitbreiden als jij je gedurende een paar momenten focust terwijl je diepgaand in dit gebied ademt.

Verbeeld je een gouden bol zachtjes boven je hoofd ronddraaiend. Zie, voel of erken een Gouden Licht dat in alle richtingen uitstraalt vanuit de bol.

Verbeeld je dat Gouden druppels vanuit de basis van de Gouden Bol stromen, de één na de ander in je kroonchakra bovenop je hoofd. De Gouden druppels sijpelen in je geest, hersenen, en bewustzijn, je hoofd vullend met Gouden Licht welke een ruimte en staat van Liefde binnenin dit gebied ontwaakt.

Wanneer je voelt dat je hoofd gevuld is met Gouden Licht, laat de druppels in/naar je hartchakra beginnen te stromen. Eén voor één beginnen zij je hartchakra met Gouden Licht te vullen om je ware bewustzijn binnenin jou te ontwaken, wat een staat van Liefde is. 

Terwijl je hart uitbreidt met Gouden Licht, laat de druppels van Gouden Licht doorheen je lagere chakra’s stromen en in/naar je Aardester-chakra onder je voeten, je ware bewustzijn ontwakend en verankerend, je Bewustzijn van Schepper Liefde, het in/naar de echte manifestatie binnenin je wezen en werkelijkheid brengend.

Sta jezelf dan toe om over jezelf te mediteren als een compleet gouden wezen van Licht, verbonden met alle herinneringen en waarheid welke essentieel voor jou zijn om nu te begrijpen en te belichamen, alsook in eenheid te bestaan met het volledige universum van de Schepper. Moedig jezelf aan om in deze ruimte van puur bewustzijn, energie en waarheid te versmelten, nieuwe perspectieven, gevoelens en ervaringen van jezelf en werkelijkheid toestaand om van binnenuit je wezen op te komen.

Wanneer jij jezelf toestaat je te verbinden met het bewustzijn en de Bron van Liefde binnenin je wezen, ben jij je cellen aan het transformeren, de manier waarop jij jezelf en je werkelijkheid waarneemt, je bent jezelf aan het uitbreiden voorbij de beperkingen en daarom je bekwaamheden om een positief, liefdevol verschil te maken op de Aarde. Je staat jezelf toe om in/naar een ruimte van bekrachtiging te verhuizen, toegang verkrijgend tot de kracht binnenin je wezen. Dit is een positieve transformatie welke je ervaring van je werkelijkheid op de Aarde zal ondersteunen, alsook jou toe zal staan om anderen te helpen op manieren die jij je voorheen niet voor had kunnen stellen.

Wanneer wij vanuit de beperkingen van het verstand denken, kan de Aardse werkelijkheid hardvochtig, pijnlijke en uitdagend toeschijnen. Wanneer wij denken vanuit een staat van Liefde binnenin, opent alles zich en zijn wij in staat om oplossingen te zien welke eerder voorbij ons bereik schenen te zijn, en nu kunnen wij toegang tot hen verkrijgen, hen ervaren en positieve transformatie creëren voor allen op de Aarde, niet alleen voor onszelf en onze geliefden.

Jullie ascentie is voor het doel van het ondersteunen van allen op de Aarde met te verhuizen in/naar een ruimte van Liefde, hetgeen genezing, herinnering en het ervaren van bevrijding en geluk betekent. Ik, Heer Maitreya en al  jullie gidsen zijn aanwezig om jullie te ondersteunen, wij kunnen niet de ascentie voor jullie bereiken, niettemin, wanneer jullie jezelf openen om de overvloed van Liefde te ontvangen die wij hebben om met jullie te delen, zullen jullie dan her/erkennen hoe jullie innerlijke kracht synthetiseert met ons Licht en alles creëert dat nodig is voor genezing, vervulling en geluk voor jullie en iedereen.

Een ontwaking is zich aan het voordoen op de Aarde; het is een ontwaking van Liefde vanuit de essentie van ieder persoon diens ziel. Heel veel mensen zijn niet bereid om de kracht van Liefde of het originele bewustzijn te her/erkennen dat nu tevoorschijn aan het komen is, en toch is het een kracht voorbij alle maatstaven welke transformaties kan creëren voorbij jullie verbeeldingskracht voor de Aarde en de mensheid. Deze zachtaardige energie zal binnenin velen stijgen, door anderen belachelijk gemaakt worden en toch zal het geleidelijk her/erkend worden als een diepgezetelde kracht waardoor allen geïnspireerd zullen worden om toegang tot te verkrijgen en in/naar de manifestatie te brengen op de Aarde. Het Christus Bewustzijn omschrijft Liefde in Actie; het is Liefde in Actie wat ieder persoon zal bekrachtigen, miljoenen van acties zal creëren om geboren te worden vanuit Liefde dat de transformatie en de uitlijning met de Schepper voor iedereen zal ondersteunen.

Met Christus Bewustzijn Zegeningen,

Heer Maitreya

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.com