Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 27 november 2016

Heavenletter 5847 Geef Je Over aan Jouw Eigen Wil / 27 November 2016

Geef Je Over aan Jouw Eigen Wil
Brief uit de Hemel
27 November 2016


God zei:

In een moment voor de dageraad, riep je naar Mij uit, alleen in de schijnbare wildernis: “God, laat mij zien, alstublieft, de weg rechtstreeks naar de kern van Uw Hart.”

Lieverd, je hebt nog een kleine weerstand om je over te geven aan jouw eigen wil.

Je wilt een vrijgezellenfeest bijwonen net voor jouw Samengaan van een Levensduur. Je wilt een beetje een vrije avond in de stad, een vergeefse weerstand voor de Verlichting waar je voor bestemd bent.

Het is alsof je in het leger bent gegaan en je verwaardigt je om uit te gaan, gekleed in je eigen kleren voor een verloren tijd. Een kleine rebel achtergelaten alsof tegen ambtsgewaad en dan, daar ga je.


Jouw verbintenis is altijd aan Mij geweest. Nu, wil je een laatste tumultueuze uitspatting, een klein gesputter die je vrijheid noemt die helemaal niets betekent. Je kunt niet terug gaan naar wat er nooit was.

Nu wachten Wij enkel op jouw erkenning. Je hebt jouw erkenning uitgeschakeld van jouw acceptatie. Niettegenstaande, je bent verbonden aan het Leven met Mij zelfs als het kan lijken te verschijnen in geulen.

Wat er ook gebeurt, je bent altijd met Mij geweest en niet tegen jouw wil.

Ontken het ontegenzeggelijke van al wat je wilt, toch zal je nooit slagen in jezelf te overtuigen. Je kunt je inspannen tegen het Onvermijdelijke.

Het Onvermijdelijke is jouw Ware Hart en Verbintenis met Mij.
Je was het eens Mij te volgen een hele lange tijd geleden. Om Mij te volgen is hetzelfde zo te zeggen als het volgen van Jouw Eigen Hart in plaats van al de omwegen.

Jouw spel is uit. Niet langer kan je Jouw Vrijheid afwijzen. Je kunt niet uitstellen jouw totale Verbintenis en Wederopstelling met jouw Goddelijke Zelf. Je kunt proberen hier van weg te gaan waar je geen weerstand aan kan bieden.

Wat een plager van jezelf ben je geweest. Een laatste tango, zeg je als of individualiteit het zijn van Koning verslaat.

Je hebt een Groot Bal om bij te wonen. Je aarzelt of je doet net alsof je aarzelt. Je kunt op de bank hangen en naar een TV serie kijken in plaats daarvan en daar geheel door in beslag worden genomen en de Waarheid van jouw Zelf vergeten, alsof je aan een lolletje de voorkeur geeft boven de hoofdzaak, alsof je imitatie juwelen prefereert boven het echte ding, alsof je een avond uit in de stad prefereert boven het Ware Belang, alsof je echt zou kunnen.

Wij hebben een Diepe Verbinding, jij en Ik en wat je ook mag zeggen, jouw hulde is altijd bij de Waarheid geweest. We spreken hier over het Grote Behagen van Jouw Hart waar niets mee kan worden vergeleken.

De Nacht voor jouw Samengaan en je speelt met de gedachte om stuurloos de Zee op te gaan, als of weglopen van Ons Verbond ergens jou kan doen schuimen van geluk. Misschien ben je gevangen geraakt in een mijmering van stuurloosheid.

Vecht met alles wat je kunt, je bent op jouw weg. De Waarheid van jou en de Waarheid van Mij zijn voor jou ingesteld of neergezet. Samen gaan we er van door voor misleiding. Hou je hart maar vast. We gaan hoog vliegen. Accepteer dit gejuich waar je tot wordt aangetrokken met al de Macht van de Hemel.

Sta op. Je vliegt naar jouw Ware Zelf. Je klikt met jouw Ware Zelf.
Ik ben waar je naar op zoek geweest bent jouw hele leven en wat je hebt geprobeerd te erkennen tegen jouw eigen Wil. Je dwaalt af, je wijdt uit.

Je wacht om aanspraak te maken op de Ware Loop van de Liefde en gaat af op een andere escapade. Je kan jezelf niet helemaal zien gaande naar een Groot Bal. Je gebruikt elke truc die er bestaat om weg te komen van het ondertekenen waar jouw Hart en Ziel naar snakken en welke zijn, zeker maar langzaam, jou aan het trekken naar de Grootse Ingang naar de Grootse Dans.

Je valse front slijt. Kies nu wat je werkelijk en waarlijk verlangt.
Aarzeling is lang genoeg jouw partner geweest. Kom, nu met Mij mee.
Er is zo’n kleine stap voor Ons om te nemen. Nu, kom mee met Mij zoals Wij de Waarheid binnengaan.

Vertaald door: Anja