Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 16 november 2016

Heavenletter 5836 Zing een Lied van de Zee / 16 November 2016

Zing een Lied van de Zee
Brief uit de Hemel
16 November 2016


God zei:

Niemand wil hartzeer voelen. Je wilt er niets van. Niemand wil er iets van en toch kan je wegzakken in hartzeer net zo hetzelfde. Waar ga je heen van hier?

Er is geen deugd in hartenpijn. Zelfs niet één dag of nacht van het, is de moeite waard voor jou of voor iedereen, noch voor de wereld.

Hoe maak je hartenpijn ongedaan, deze aanstekelijke malaise die jij toe kan staan je naar beneden te halen, soms dag na dag, een dag bovenop de ander.

Genoeg.

Laten We de wereld breedvoerig verheffen. Laten We alle harten verheffen en een nieuwe onafhankelijkheid verklaren op de Aarde.

Wees een soevereine onafhankelijke ziel die op de Aarde reist met een doelbewuste bestemming in geest en in hart. Laat ieder gevoel van verlatenheid gaan, je kan jezelf er mee volproppen.

Kom met Mij naar de bergtoppen.

Je bent als de boeg van een schip als het de zee doorkruist. Altijd voorwaarts, je komt vooruit door de Golven van Jouw Ongerepte Zee Reis.

Je krijgt jouw zeebenen en je levert jouw waren. Wanneer was een boot ooit bedoeld om slijk op te pikken onderweg? Het is aan boten om de wateren te bevaren en de zeeën te kalmeren.

Ieder van jullie, Mijn kinderen, heeft je eigen bloedstroom binnenin je die is als jouw eigen persoonlijke oceaan. De wateren van de oceaan zijn er om koel te zijn en jouw bloedstroom is om kalm te blijven als je het leven afbakent voor van een leien dakje. Beschouw jouw persoonlijke reis een Boottocht over de Wateren van het Leven. Je bent als een veerboot.

Wees een makkelijke veerboot terwijl je er op bent.

Beschouw iedereen die je ontmoet als een passagier die je oppikt en afzet.

Je kan een passagier slechts één keer hebben of je kan passagiers hebben die iedere dag van de week er op en af gaan. Aan allen geef je een goede tocht. Je maakt allen gunstig gezind om te varen onder jouw goede toedoen. Jouw passagiers kunnen mee op het dek. Boven- of benedendeks, de passagiers gaan met jouw mee en jullie varen de hele tijd samen. Lever je passagiers veilig af over de Golven van het Leven.

Of je nu bent met een gehuurde boot, een cruiseschip of een roeiboot, of je nu de zeeën over vaart of de rivieren, jij dient. Je hebt een doel en een doel dat verder reikt dan de kusten die je raakt. In alle geval, je bent aangelegd aan land en drijvend gehouden op het water om de mensheid van dienst te zijn. Je bent opgedragen om het leven de moeite waard te maken en om levensonderhoud aan te bieden en zegeningen aan al de reizigers en al de andere boten die passeren.

Misschien haal je een mast omhoog. Je hijst een vlag. Je biedt verfrissing aan. Je biedt frisse licht aan. Wat je ook doet, je bent er om de levenskracht te verhogen van alle die naderbij komen. Je bent de Gastheer/vrouw van het Leven op Zee.

Of de reis nu kort of lang is, je bent gastvrij voor iedereen. Je groet. Je groet allemaal. Groet het Leven, geliefde reizigers. Laat jouw motor draaien. Hef de riemen. Je bent een reiziger met een bestemming en jouw bestemming, maakt niet uit welke route je neemt, is verzekerd.

Je kan refereren aan het Leven als “onderweg”. Hoe jij jouw reis waarneemt is jouw verantwoordelijkheid en jouw reis is jouw handeling.

Hoe jij het vaststelt, door welke lenzen jij kijkt --- wel, het is als een menu dat je uitschrijft om van te bestellen. Bestel voor allemaal. Zet de toon voor jouw leven en het leven van anderen. Wees met goede moed.

Wat voor soort schip wil je zijn? Wat voor soort kapitein zal je zijn?

Wiens opgewektheid zal je doen toenemen? Wat voor soort reis zet je uit?

Welke kusten zal je bereiken op jouw weg? En waar ga je vervolgens naar toe en wie zal je met je meenemen en wie zal je afzetten en waar?

Waar vaar je vandaan? Wanneer keer je terug? Waar ga je heen? Waar ben je geweest? Waar ben je nu?

Zing een Lied van de Zee. Wees een verwelkomer en wees een wenser voor het goede. Wees een koene zeeman. Niemand gaat alleen op reis.

Geef iedereen een goed uitgeleide en geef iedereen een goede terugreis.

Vertaald door: Anja

http://heavenletters.org