Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 11 november 2016

Heavenletter 5831 De Kern van de Zaak / 11 November 2016

De Kern van de Zaak
Brief uit de Hemel
11  November 2016


God zei:

Mijn Kinderen roepen uit: “Waarom geen vreugde, God? Waarom geen vreugde? Is er enige reden dan ook om de vreugde niet te ontvouwen op deze rijk voorziene Aarde?”

Er is geen enkele reden. Iets minder dan de vreugde is een rookgordijn, een dekmantel voor de Liefde, als of je niet kan lachen en er blij om zijn. De dekmantel is iets wat je invoegt om de Liefde te verbergen die je in reserve houdt. Is de Liefde teveel voor jou? Waarom niet eenvoudig liefhebben en de Liefde te laten worden geuit met elke intentie?
Allemaal harmonie, niets minder.

Vrede tot twee lieve kinderen of een honderd lieve kinderen tegelijk.
Geen dansen meer rond de Kern van de Zaak van de Liefde.

Weet je, iedereen verlangt naar Liefde. Voorlopig, verlang om eenvoudig in vrede te zijn. Verlang de vrede tussen twee individuen die meer Liefde hebben dan ze weten ermee te doen. Er is geen goede reden om te veinzen waar Liefde is.

Denk je werkelijk dat het veiliger is om op de Liefde beslag te leggen en het te keren in een drama waar Liefde voorwend niet te zijn? Cultiveer de Liefde. Het is niet aan Mijn kinderen om te doen alsof zij net zo min houden van, als het voor Mijn kinderen is om non-Liefde voor te wenden.

Als Liefde zou zijn als bloemen, zou je de Liefde niet laten bloeien? Het is zeker niet jouw aanspraak om Liefde ergens in een hoek te stoppen. Het is niet aan jou om soms naar Liefde terug te gaan. Nee, het is aan jou om de portalen van de Liefde wijd te openen en het niet te ontkennen of blokkeren. Liefde is nu en beslist niet om op een zijspoor te brengen.

Liefde is geen wees, Liefde is het meest geliefde kind van al. Je kan liefhebben, houden van. Het is perfect in orde. Liefde is veilig. Je hoeft jouw Liefde niet te beschermen. Je bent hier op de Aarde om met heel jouw hart van te houden en om de Liefde te verhogen in de harten van allemaal. Je bent niet op de Aarde voor een Confrontatie van Liefde. Je bent hier niet op de Aarde voor een Presentatie van Liefde. Je bent hier op de Aarde om de Liefde te ontpoppen die je reeds bent.

Wij hebben een afspraak, jij en Ik, voor een ontmoeting met de wereld en Liefde te verspreiden. Wat anders doen Wij hier op de Aarde dan te houden van? Waar is de Liefde meer nodig dan op de Aarde? Waar zou de Liefde meer willen zijn? Hierin is de betekenis van: “Wees vruchtbaar en vermenigvuldig.” Jij bent Liefde, jullie zijn Liefde.

Liefde deelt zichzelf op de Aarde. Liefde is de Stand van Zaken. Liefde is Mijn Grote Geschenk nu op dit moment en was het altijd. Geschenken die Ik jou geef, je bent er om ze door te geven aan de wereld.

Er is niemand op de Aarde die bedoeld is om zonder Liefde te zijn, zelfs voor een moment. Iedereen is van nature vol met en van Liefde om te geven. Wees een Voorstander van de Liefde.

Je hoeft geen essay te schrijven over de Liefde. Al wat je hebt te doen is Liefde toe te staan om het Licht te zijn dat Jij Werpt (Schijnt). Je kan naar de Liefde kijken als iets dat je moet produceren en moet waarmaken, zoals je in jouw wangen knijpt om ze blozend te maken. Er is geen moeten om in jouw hart te knijpen. Het is natuurlijk voor jouw Liefde om rooskleurig te zijn en te stijgen naar de oppervlakte.

Hou gewoon van, geliefde, zonder verdere drukte. Liefde is natuurlijk.
Liefde hoeft niet geproduceerd te worden. Liefde is Mijn Wil voor jou, voor jullie en Mijn Wil voor Liefde wordt uitgezonden door het Universum en weerkaatst binnenin jou.

Kan je eventueel geloven dat hoe dan ook of andere Liefde wordt verondersteld gebonden te zijn en in de kofferbak van je auto wordt geworpen tot …… totdat er een juiste tijd is wanneer het kan worden onthuld met pracht en praal?

Laat Liefde Ronduit Liefde zijn. Liefde heeft geen verfraaiing. Hou van de Liefde. Laat Liefde gebeuren door je Liefde te laten uitstromen. In de stille plooien van jouw hart, wordt Liefde verklaard. Liefde doet rijpen. Liefde bestaat. Er kan nooit een tijd zijn dat Liefde niet bestaat. Liefde is ongepolijst. Liefde is onverschrokken. Liefde is als een paardenbloem die een weg kan vinden om overal te groeien, vooral het meeste in jouw hart.

Drenk jouw hart. Koester jouw hart. Open jouw hart voor Liefde.
Laat Liefde groeien zoals je met een kostbare tuin zou doen. Plant Liefde in je voortuin waar je het kan zien en al degene die voorbij komen, kunnen worden toegejuicht door de Liefde die jij onthult.

Vertaald door: Anja