Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 9 november 2016

Heavenletter 5829 De Brug van het Leven / 9 November 2016

De Brug van het Leven
Brief uit de Hemel
9  November 2016


God zei:

Het leven kan je bezeren, vooral wanneer je tot in de details gaat. Beter om uit de details te blijven. Je bent geen gevolmachtigde in het Leven die verantwoordelijk is voor het naar voren brengen van al het wangedrag dat is bewezen in jouw leven. Je bent niet meegerekend. Wandaden worden niet meegeteld ook teleurstellingen worden niet meegeteld en intenties van anderen. Laat ze vallen. Laat ze gaan. Er is geen werkelijke vervulling in het schuldig bevinden van iemand. Hoe ver denk je dat rechtvaardiging gaat? Waar brengt het je buiten zelfvoldaan?

Laat overtreders uit jouw leven weglopen. Laat aanstoot weggaan. Wanneer je door het leven gaat, zullen sommige mensen naast jou lopen in een comfortabel tempo. Anderen kunnen je passeren rechts of links. Anderen kunnen tegen je aan lopen of met de ellebogen werken. Dit is een tol die je betaalt voor het gaan over de Brug van het Leven.

Zoek niet naar reden en rechtvaardiging om te smeulen of de strijd aan te gaan. Het leven wat je leidt is niet bedoeld om te zijn als botsautootjes op een kermis. Je hoeft niet met opzet met anderen te crashen. Je bent gekraakt en je hebt op anderen ingereden. Je hebt het strijdperk betreden en je bent er van weggerend.

Er is een Meester Plan om je omhoog te tillen. Leun een poosje achterover. Trek je niet zo veel aan van de acties en reacties van anderen en doe het zelf ook niet zo veel. Het Leven is niet bedoeld voor wedervergelding. Je bent er niet om een roofvijand te zijn. Laat het Leven alleen. Je hoeft het Leven niet netjes in te wikkelen. Je hoeft geen records te vestigen. Je bent niet in de denkrichting van met gelijke munt terugbetalen. Wees in het Laten Gaan Richting van het Leven en de Liefde.

Hou van jezelf. Laat jouw vasthouden aan het leven gaan. Leef het Leven, laat het Leven zijn als een wandeling in het park. Sommige wandelingen zijn meer rustig dan de anderen. Niettemin je blijft lopen. Laat jezelf niet verstrikt raken in braamstruiken of in een moeras. Wees goedaardig in het Leven. Wees aangenaam.

Het is niet aan jou om je aan niveaus aan te passen die anderen kunnen kiezen. Wanneer anderen je lastig vallen, zijn ze jouw instructeur? Je hoeft de wereld niet in orde te brengen. Verzwak jezelf niet. Je hoeft de wereld niet te overzien en anderen te maken te moeten zijn zoals jij wilt dat ze zijn. Succes met dat in ieder geval!

Maak jezelf zoals je wilt zijn. Je bent niet in de aangelegenheid om alle anderen te corrigeren. Evolueer meer dan dat je jezelf verwikkeld in boekhouden. Je bent er niet om een accountant van het Leven te zijn. Er is niets dat je hoeft te vereffenen, geliefde.

Wanneer je bent beledigd, houd je score bij. Je wint wat en je verliest wat.
Dit is één gezichtspunt. Een ander gezichtspunt is om boven de details uit te stijgen. Blijf lopen. Kijk niet achterom. Met iedere stap, draag je bij aan het Leven. Geef om wat jouw bijdrage is.

Volg de Prachtige Sterren aan de Nachtelijke Hemel. Volg de Prachtige Zon Overdag. Volg Mij.

Ik vraag aan jou om te blijven op te rijzen. Wie weet hoeveel mogelijkheden je hebt om je te verheffen boven en het verleden te verlaten. De overwinning is in beweging nu in gang. Wees waar je wilt zijn. Kom op voor een groter Leven. Je bent niet om te vergelden in het Leven, indien niet door vergelding, bedoel je om terug te glimlachen maar iemand die naar jou glimlacht.

Je bent er om je te spiegelen aan de Straling van de Zon Overdag en de Sterren ’s Nachts. Hierin is het Licht van God. Laat Mij jou helder zien schijnen in Mijn Licht. Ik til je hoger waar je Schijnt in Briljantheid en dus helder je de Aarde op. Vind jouw eigen pad. Schijn, geliefde, licht.

Blijf schijnen.

Vertaald door: Anja