Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 7 november 2016

Heavenletter 5827 / 7 November 2016

Bloemen Bloeien Elk Jaar
Brief uit de Hemel
7 November 2016


God zei:

De Natuur ziet geen problemen. Bladeren en bloemen en bomen en vruchtbare velden komen in bloei. Als er vorst moet zijn, weet de Natuur dat bladeren en bloemen en bomen en alle verlangens weer opkomen. Vertel Mij, wat heeft de Natuur in gedachten? Waar in vredesnaam maakt de Natuur zich zorgen over, vraag Ik je?

De Natuur komt niet samen en regelt een vergadering wat te doen betreffende de vorst of warmtegolven! De Natuur denkt niet op deze manier. De Natuur maakt geen lijsten waar voor op te passen. De Natuur gedijt en dit is de Geschiedenis van de Natuur. De Natuur benadrukt: “Dit is gewoon mooi. Verwarring die komt er wel uit.”

De Natuur regelt geen bestuursvergadering. De Natuur drukt geen krant zeggende: “Tut, tut. Wat voor problemen zijn er. We moeten ze ruchtbaar maken en ervoor zorgen dat iedereen erbij betrokken is en ontdaan en behoedzaam.”

Wie zegt dat al de ongunstige dingen in de wereld moeten worden benadrukt? Campagnes hoeven niet te worden begonnen en waarschuwingen opgeroepen. De Natuur slentert voort. De Natuur gaat over goedheid. Er gaan geen alarmen af. Sirenes doen de ronde niet in de Tuinen die de Natuur voorziet.

De Natuur is kalm. Geen paniek aanvallen. De Natuur op zich is een balsem. De Natuur heeft lief. De Natuur verkwikt en vult weer. De Natuur geeft zichzelf een ‘High-Five’.

Ik ben benieuwd of je ooit een oorlog dans hebt gedanst gewoon als of oorlog gunstig was en gevraagd. De Natuur kijkt niet naar slecht nieuws. De Natuur heeft er nog nooit van gehoord. De Natuur staat niet op de uitkijk voor slecht nieuws. De Natuur geniet overal.

Het is niet, in weerwil van al de theorieën van de massa, normaal voor je om te interpreteren als je dat doet. De Natuur en Ik zeggen dat alles goed is, toch jij verschilt. Je kan gevaar zien om of achter iedere hoek. Natuurlijk, je zoekt ernaar en dus haast je je om te zeggen wat je niet wilt.

Het is één ding om elke kant op te kijken wanneer je de straat over steekt. Het is een ander om elke auto te ontwijken. Wat is er gebeurd met het rustig aan doen? Je wordt zenuwachtig over of van een ding of een ander. Jouw gedachten maken jezelf bang. Je plaats jezelf voor moeilijkheden. Je kondigt moeilijkheden aan. Je voorziet het. Je viert het! Wow, je zegt, er zullen wat problemen zijn aanstaande.

Je kan de Natuur de schuld geven. Wanneer iedereen in het Universum kalm bleef, waar zouden tsunamis vandaan komen? De tijd is gekomen dat je van iedere inch houdt van de Aarde en het mooi en liefdevol verklaart. Als je geen ruwheid wenst in het Universum, stel jouw eigen bevende, trillende hart gerust. De Natuur is gebonden om jou te reflecteren en jouw temperament.

Genoeg vrede in jouw hart en hoe kunnen dan oproerige stormen ontstaan? Verwijder de verschrikking uit je hart. Je leidt niet bepaald de Natuur, toch kan je de Natuur in een hoek zetten, stevig vastpakken en het forceren. Maak in plaats daarvan de Natuur comfortabel. Geef de Natuur al het comfort van een Thuis. Wakker de Natuur niet aan. Leef in de Natuur en inspireer het om de Vrede in de Wereld te delen.

Wees Één met het Universum. Haal de Schoonheid van het Universum naar voren. En vit er niet op. Dat jouw hart en geest het Universum mogen zegenen. Klaag niet weer over regen of sneeuw of de Zon of ijzel. Denk aan wat je aan het doen bent. Klaag niet langer over hitte of koude of eventuele bobbels in de weg. Wees kracht gevend. Geef kracht aan het Universum en de Wereld.  Geniet zelfs van de heuvel oplopen! Verwelkom de Wereld. Verenig je met het Uitgestrekte Universum in jouw hart.

Wees een held van de Natuur. Zegen de Natuur. Eer het. Eer de Wereld.
Eer het Universum.

Geef niet langer angstgevoelens door over elke vorm van slecht nieuws.
Laat het slechte nieuws gaan. Hyperventileer niet langer bij iedere wind die waait.

Vertaald door: Anja