Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 6 november 2016

Heavenletter 5826 Het Bovenlicht van het Leven / 6 November 2016

Het Bovenlicht van het Leven
Brief uit de Hemel
6 November 2016


God zei:

Een beeld verschijnt voor Mij van Mijn kinderen klimmend door het Bovenlicht van het Leven. Een andere manier om dit te zeggen is, dat het kan zijn dat je het Leven minder direct binnenkomt dan nodig is.
Je kunt bezwaar maken tegen iets in een handomdraai bereiken.
Je kan kiezen voor moeilijk gaan of een omweg. Je kan stompzinnig ruzie maken in het Leven. Je maakt verwoed ruzie, zouden We kunnen zeggen.

Is het Leven voor jou ergerlijk en moeilijk geweest?

Ik vraag je direct: Moet jouw leven zijn zoals dit? Moet je een boeteling zijn? Moet je echt diep graven? Kon je je Ware Zelf niet meer bevoordelen? Je zou vandaag als een vrije dag bekend kunnen maken.
Je zou kunnen kiezen om een meer gunstig leven te leiden.
Je zou kunnen kiezen voor vrede. Je zou kunnen kiezen voor meer dan waar je voor gekozen hebt.

Wat als je moeilijkheden zou kunnen afzweren in het leven?
Wat als je een vogel zou kunnen zijn en iedere ochtend zingend wakker worden?
Wat als het lied dat je zingt spreekt over de aankomst van het morgenlicht?
Wat als je zou zingen volgens de inhoud van jouw hart?
Wat als je aangeeft dat de dag zal beginnen met vreugde in jouw hart?
In wat voor verwikkeling was jij misschien deze ochtend?
Wat heb je opgenomen in jouw muziektent?
Kan je de muziek niet aanvoeren die je wil?
Wie kiest de muziek die jouw leven wordt?

Wees vriendelijk tegen het Leven. Wanneer het zwaar voor je geweest is, zing een ander lied. Krijg jezelf in een andere routine. Begin met het zien van jouw leven op een andere manier en je plaatst jezelf in vreugde.

Wanneer je genoeg verdriet gehad hebt om een leven lang mee te gaan, laat het verdriet gaan. Leg het achter je neer. Begin jouw leven nogmaals.
Waarom vasthangen aan oud nieuws? Het kan de wereld zijn die niet inspannend is. Het zou jij kunnen zijn die zoekt naar een inspannende wereld alsof lastig de echo van jouw moest zijn.

Ik zeg, dat je een Nieuw Leven kan creëren en je kan het creëren in het moment dat je jouw intentie verandert. Wat zegt dat je moet omgaan, te maken moet hebben met ravages in jouw leven? Wat als je besluit voor een leven van vreugde in plaats van zeer doen? Ik stel voor dat je jouw concept van het Leven als lijden laat gaan. Dit is jouw keuze als iedere andere keuze.

Wie kiest wat jij gaat nemen als een ontbijt? Stel jouw leven in volgens een goed resultaat of uitkomst. Je kan jouw leven eens goed bekijken en het heel anders zien. Maak het grootste van jouw leven.
Ga met een zwaaiende gang of pas door het leven.

Ik kan Mij inbeelden dat je salto’s maakt. Ik kan Mij voorstellen dat je jolig opspringen doet. Ik kan zien dat je jouw leven keert naar de meer bruikbare kant. Ik kan je zien, het Universum veranderend en een makkelijke toegang makend naar het Universum. Waarom niet?
Wat nu precies geloof je dat jou in de weg staat? Het moet jij zijn die in jouw weg staat.

Als er dozen met oude spullen in jouw ingang/opening staan, gooi de dozen weg. Maak jouw pad vrij.  Ik beoog dat het Leven zo geweldig mag zijn zoals jij wilt, toch jij bent het  die het roer moet nemen.
Waar besteed jij jouw tijd aan om over na te denken?
Biedt jezelf enige oplossing aan. Neem de beslissing voor een Nieuw Leven. Een Nieuw Leven is alleen een hop, een wip en een sprong voorwaarts.

Verander de beelden die rondgaan in je hersenen. Verander jouw beelden en jij bent veranderd. Zet erin een nieuwe filmrol in. Draai naar een andere richting. Laat gaan van wat is geweest en creëer een nieuw beeld.

Nu, in dit uitgestrekte Universum, is de uitdrukkelijke tijd  naar nieuw. Laat oude manieren van denken openbarsten. Laat niet langer oude manieren van denken jou afleiden van het Leven dat je graag jouw eigen wil noemen. Roep het naar je toe, het Leven dat je wilt! Roep het!
Wanneer je het Leven ontzegd hebt dat je wilde, dan heb je jezelf ontkent.
Jou, jij. Open de vensters van jouw ogen. Open de vensters van jouw hart. Open de vensters van jouw ziel.

Neem jezelf bij de hand en ga voorwaarts. Hop naar het. Daar, dat is het.
Ga gewoon vooruit, de ene pas na de andere. Dit is makkelijk voor jou om te doen, dus doe het. Laat het Leven makkelijk zijn. Er is geen noodzaak dat het leven hard moet zijn. Kom met Mij. Het is heel simpel. Houd het zicht op wat je wilt. Dat is het. Dit is hoe je het doet. Sta Mij toe.

Vertaald door: Anja