Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 3 november 2016

Heavenletter 5823 Buiten de Tijd / 3 November 2016

Buiten de Tijd
Brief uit de Hemel
3 November 2016


God zei:

Als jij, zoals Ik, vrij zou zijn van de last van het concept van de tijd, zou jij, zoals Ik, nooit ongeduld kennen. Zoals het is ken jij ongeduld heel goed. We kunnen zeggen dat je een expert bent in ongeduld. Het lied wat je zingt is Maak voort, Maak voort. Grappig, je gelooft volledig in de tijd als een kracht en dan zie je jezelf als met bijna geen tijd meer. Buiten de tijd, of uit de maat, tik je met je voet op de grond en je tikt met je vingers op de tafel.

Wanneer je zonder het richten op de tijd zou zijn, zou je zonder angst of zorgen zijn. Je zou niet aandringen op nu. Je zou niet spreken in termen van later of laat of te laat. Je hoofdpijnen zouden verdwijnen. Er zou geen rubriek zijn voor uithoudingsvermogen of lijden of het concept van het moeten hebben. Wat dan ook is, zou zijn, een alles in orde. Er zou geen wachten zijn. Er zou zijn Bestaan. Je zou nooit verloren zijn. Je zou nooit op je nagels bijten. Er zou nooit de vraag zijn van Wanneer, O God, Wanneer?Je zou niet om iedere hoek kijken met verwachting. Er zou ook geen gebrek aan verwachting zijn. Verwachting zou geen kwestie zijn, want al zou van jou zijn, niet op tijd, toch altijd hier en beschikbaar. Alles zou open voor je zijn. Er zouden geen sleutels zijn om sloten te sluiten.
Zonder tijd, zou twijfel niet bestaan. Er zou geen leegheid zijn. Er zou geen tijd zijn om mee te kampen. Al de koffers zouden vol zijn en je zou bereiken wat je wenste. Zonder het moeilijke concept van de tijd, zou je niet ouder worden. Oh Mijn, hoe krachtig zijn overtuigingen en concepten.

Je hebt ervaren dat je buiten de tijd bent. Wanneer tijd niet zou bestaan zoals jij de tijd kent, zou je altijd op tijd zijn. De tijd zou nu zijn. Zonder de heerschappij van de tijd, zouden er geen tijdslimieten zijn. Er zou geen buiten adem zijn. Zonder de tijd, welke mogelijk gebrek zou daar kunnen zijn? Waar zou ziekte op de loer liggen? Zonder het concept van de tijd, zou de tijd niet doormarcheren.

In de tijdeloosheid, waar zouden vervaldata bestaan? Hoe kan je te laat zijn of te vroeg? Er zou geen wachten zijn of hunkeren of verlies. Ja, hoe zou verlies kunnen bestaan? De tijd bestaat echt niet meer dan dat de dood doet. Beiden gefingeerd.

Als er geen spervuur van tijd zou zijn en klokken om te tikken, hoe zouden er dan waarom’s en waarvoors zijn? Zonder de tijd, zou er geen nergens zijn. Er zou geen wanneer zijn. Zouden er wat is er zijn? Zou er tellen kunnen zijn?

Wanneer Ik juist tel, zou er alleen zijn Bestaan. Jij bent Bestaan. En het Bestaan is het hele verhaal.

Er zouden geen hoogtepunten bestaan. Er zouden geen vergissingen bestaan. Er zouden geen teleurstellingen kunnen zijn. Rampen zouden niet kunnen bestaan, noch pijn, nog schuld, noch ondergang, noch angst, noch vernieling, noch verstoppen, noch geheimen, nog stress. Het is de tijd die angst toestaat, moeilijke kwesties en posities en al dat wat jou zou willen vermijden als je zou weten hoe.

Toch, ondanks dit alles, je zou verdriet hebben over het verlies van sommige van de tijd zijn waren, want, zonder de tijd, zouden er geen museums zijn. Zou er geen geschiedenis zijn enzovoort.

Ik maak geen zaak van de tijd. Ik wijs er niet op dat de tijd een kostbaar goed is geworden. Het is niet dat de uitvinding van de tijd in tegenstelling is tot God. Het is gewoon dat de tijd een manier heeft om Mij te verdoezelen. De tijd maakt rookgordijnen.

Wanneer in het concept van de tijd, waar, echt zou bestaan, zou het gezegd kunnen worden dat de tijd schermen of gordijnen en sluiers plaatst over de Glorie van God.

Toch, in de wereld van de tijd en doorgang, ben Ik nog steeds gekend. Ik ben niet geheel verborgen. Ik ben niet een volledig geheim. Ik kan als een mysterie lijken, toch Ik ben de Schepper.

De tijd was samengesteld voor een reden. In verzonnen of bedachte tijd, leer je. In de tijd, maak je correcties. Als een individueel besta je in de tijd. Natuurlijk, ben je gewend aan de tijd en de tijd speelt zijn rol, zo onecht als het mag zijn. De tijd heeft zeker invloed, toch de tijd is niet God. De tijd is een onechte God naar neergebogen.

En hoe hou je van muziek en instrumenten en talent en zingen en soap series en al dies meer dat zichzelf vloert, dansend op de top van de Oneindigheid op de maat van de Staf van de Tijd en het Leven in de Onechte Wereld --- heilig net zoveel.


Vertaald door: Anja