Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 15 november 2016

Gouden Tijd Boodschappen van de Meesters: “De tijd van de Grote Herinnering” / 15 november 2016

Gouden Tijd Boodschappen van de Meesters
via de oprichters van de Ascended Masters Mystery School
“De tijd van de Grote Herinnering”
15 november 2016

Er is een massa ontwaken van het bewustzijn gaande over de hele wereld dat duizenden mensen bijstaat zich te herinneren wie ze werkelijk zijn als de belichaamde tegenwoordigheid van God. Want op deze dag, 9 november en opnieuw op 11 november, wordt er een grote download van Bron Liefde en Licht vrijgegeven aan de mensheid om die bewustwording te versnellen. Hoewel jullie 3 dimensionale wereld is ontstaan uit eeuwen van desinformatie, leven jullie nu in een tijd waarin veel meer ware informatie wordt onthuld. Er zijn geen limieten aan waar dit uiteindelijk toe zal leiden, maar het geeft jullie allemaal zeker een veel groter gevoel van wat mogelijk is en waarom jullie nu hier zijn om te creëren. Het diepe besef van wat er aan jullie is opgelegd voor duizenden jaren kan nu worden gebruikt om het vuur van jullie wens, om het verleden te overstijgen en om jezelf te bevrijden, te voorzien van brandstof.

~ De Geascendeerde Meesters in de Raden van Shamballa

De eindtijden zijn reeds hier en de Ascensie van jullie wereld en al het leven op haar is verzekerd, hoewel de timing van dit echt afhankelijk is van elk van jullie voortdurende keuzes. De vraag blijft altijd ... waar plaatsen jullie je aandacht op? Sommigen in jullie wereld geven aan dat zij nog steeds woonachtig willen blijven binnen het 3 dimensionale hologram van jullie Aarde, maar toch een aanzienlijk aantal ondersteunen de overgang van de mensheid naar de 5e dimensie.

Veel van wat nu wordt blootgesteld, waaronder enkele van de politieke corruptie die wordt gemeld en zelfs op video is opgenomen opent de ogen van het grote publiek. Deze blootstelling is ver gevorderd en het stelt de burgers van jullie wereld in staat om betere keuzes te maken en meer betrokken te raken bij wat ze zouden kunnen doen om een meer eerlijk politiek systeem te creëren. Het is slechts een kwestie van tijd voordat degenen die verantwoordelijk zijn voor het uitgeven van het nieuws zich gedwongen zullen voelen te beginnen met jullie waarheidsgetrouw te rapporteren. De waarheid kan niet veel langer worden achtergehouden en omdat degenen die in de weg staan binnenkort een stap opzij zullen doen kan waarheidsgetrouwe verslaggeving eindelijk plaatsvinden.

 Veel veranderingen zullen binnenkort plaatsvinden rond jullie wereld dat jullie succes zal ondersteunen voor de uitvoering van wat er ook nodig is om jullie volgende Gouden Eeuw te manifesteren. Er zijn er nu veel meer van jullie die jullie leven leven op een manier die het Licht der Waarheid brengt in uw wereld.

In waarheid bestaat wie jullie ooit waren niet meer en jullie leven letterlijk tussen het oude en het nieuwe. Jullie verbinding met alle dingen is eindelijk hier en jullie beginnen te beseffen dat alles pulseert op een zeer krachtige impuls ~ de ene hartslag van de Schepper in alle leven. Nu moeten jullie jezelf afvragen of je echt bereid bent om jouw steentje bij te dragen aan het behoud van de Eenheid? Is jouw liefde groot genoeg om al het leven in gelijke mate te omarmen en de afscheiding te genezen die jullie wereld en jullie en gedachten toestond zo rafelig te worden?

Velen van jullie zoeken om de geheimen van het universum te leren kennen, maar jullie weten misschien niet dat de diepe liefde en wijsheid die in jullie eigen hart is genoeg is om je te bevrijden van het gebonden zijn aan de ketenen van jullie derde dimensie. Jullie eeuwige hart, dat altijd één is met het hart van de Schepper, wacht er enkel op om jullie te leiden door jullie Ascensie en om jullie te zalven met de wijsheid dat jullie universum geschapen heeft. De oude lichtgevende strengen van jullie DNA zijn ook gevuld met prachtige waarheden die slapende zijn gelegd, maar erop wachten om jullie te ontwaken tot je ware erfenis als een zoon of dochter van God.

Er zijn niveaus van initiatie die gewoon wachten om onder jullie aandacht te worden gebracht, zodat ze hun weg kunnen maken in jullie denken en in de manier waarop jullie je dagelijkse leven leven. Binnenin jullie zijn bio-chemische coderingen die informatie ondersteunen dat binnen de oude verlichte strengen van jullie DNA is opgeslagen. Een deel van deze informatie is geprogrammeerd om jullie te helpen bij voorbij het normale te zien en een deel ervan kan jullie huidige overtuigingen verstoren. Toch zal het ook eens dat kleine en toch rustig gelegen stem van binnen te luisteren. Het is hier ook om jullie eraan te herinneren dat jullie allemaal enorme wezens zijn die hier zijn om meer van Liefde, de Wijsheid en de Kracht binnenin te vinden, zodat jullie meer actief kunnen helpen bij de genezing en het ontwaken van de mensheid.

Blijf je focussen op alles wat positief is, zodat jullie niet je energie verkwisten en jullie echte actieve Wegwijzers in de GROTE HERINNERING kunnen blijven.

ASCENDED MASTER MYSTERY SCHOOL

Als je geïnteresseerd bent. Walk The Earth As A Living Master biedt vele klassen .... bekijk ze en zie of ze bij je passen ...

De cursussen To Walk the Earth as a Living Master zijn ontworpen door de Verlichte Leraren om je te helpen bij het belichamen van de Aanwezigheid en te leven in vrijheid en overvloed. Voor meer informatie over de andere Cursussen en Trainingen Leerkrachten leringen, ga naar: www.WalkTheEarthAsALivingMaster.com klik op het menu

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl