Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 8 november 2016

Goed Advies voor het laatste Stuk van Ascentie / 7 November, 2016 / by contramimi

Goed Advies  voor het laatste Stuk van Ascentie
7 November, 2016 / by contramimi

Dit is een gechannelde boodschap van Aartsengel Michaël voor alle Lichtwerkers, sterrenzaden en voor degenen die helemaal wakker zijn.

Ja, jullie zitten nu op het laatste stuk van je reis, beter gezegd in die race! Vreemde gevoelens zullen er soms in je zitten maar onthoud dat dit een soort pionier stuk is waar jullie doorheen gaan en nooit is dit eerder gedaan en wij jullie broeders van de sterren zijn heel erg trots op jullie! Zo’n dapperheid!

En zoals Hillary deze week al gezegd heeft, probeer kalm te blijven en wees gegrond in moeder Gaia’s hartskern. Jullie allemaal proberen je te zien als lichtstralen en Wachttorens op de kusten van jullie zielen – en jullie stralen je hele liefdeslicht en liefde over de hele wereld en het universum heen!

Stel je voor dat jullie mijn KUSTVUREN zijn, de kustvuren van Aartsengel Michaël. Licht is Liefde en Bewustzijn, is ook waarheid en dat alles behoort tot het leven in de hogere dimensies!

En ik zal jullie nog een ander geheim vertellen hoe je standvastig blijft in licht en liefde. Als je in een van die dagen, een graad onder bent, is er een remedie die je kunt nemen: “Ga naar je altijd liefdevolle Vader God omdat hij ons eens allemaal in zijn beeld heeft gemaakt – ga daar naar toe want zijn liefdevolle omhelzing en oppepping gaat je lager gegane geest omhoog gaan en laat goede humor omhoog gaan. Voel je hart hierbij en ververs je gehele zelf in deze naar buiten stromende liefde en licht En het zijn in zijn omhelzing maken God en jou beiden licht en liefde die naar moeder Gaia wordt verspreid en over de hele Wereldbol – jij met de steeds stromende liefde – onvoorwaardelijke liefde van God die stromen uit jullie beider omhelzing omhoog – dat zal je ook geluk geven en jullie delen onvoorwaardelijke liefde eeuwig met hem!

Observeer jezelf intens en observeer vooral je gedachten en als je maar een kleinste beetje voelt van lagere vibraties, nou dan is altijd God naast je met zijn liefdevolle omhelzing! Geef hem jouw probeersel – hij wacht op je!

Vaarwel en ga in vrede, ik houd van jullie!

Aartsengel Michaël

htt//wp.p:me/p2wHrN-6a7

Vertaald: Winny